Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Dark Life adatai

Neve:
Dark Life
E-mail címe:
Nem publikus
Dark Life összes beküldött történetének megtekintése »
Dark Life
Bemutatkozása
Üdvözöllek!
A rendes nevem Brencsán Ábel. 16 évvel ezelőtt láttam meg a napvilágot. Írói pályafutásom ezzel a történettel kezdődött el, és remélem minél több embernek el fogja nyerni a tetszését. Próbáltam létrehozni egy érzelmekre ható történetet, amiben nem csak élőhalottak kiirtásáról van szó, hanem komolyabb emberi érzelmekről. Igyekszem mindig a tőlem telhető legválasztékosabban fogalmazni, kerek történetet írni. De arra is próbáltam figyelni, hogy a történet csak az összes rész elolvasása után álljon össze teljesen, ezzel növelve az érdeklődést a következő részre.

Miért pont egy élőhalottas horror-történetet írok?
Egész életemben nagyon szerettem ezt a témát, és bár nem vagyok az a folytonos rosszkedvű, elborult elme, úgy érzem hogy jó történetet lehet kihozni belőle. Már 10-11 éves koromban játszottunk a barátaimmal a Resident Evil 2 játékprogrammal. és mindenki a számítógép előtt izgult. Olyan fiatalon még nagyon is rémisztő volt az a játék. :)

Mi lesz a tervem a jövőre nézve?
Ha az olvasóközönség elfogad, akkor a Dark Life befejezése után természetesen szeretném folytatni az írást. Egyenlőre még tágra nyíló elképzeléseim nincsenek, de igyekezni fogok.

Dark Life Hivatalos Oldal
Írásai 1 3
2370
A sziréna egyre közelebb van. A bőrkabátos férfi megtalálta a keresett járművet. A holttestet a helyén hagyva beszáll, és elhajt a belvárosba. A visszapillantó-tükörben még lehet látni, ahogy a rendőrautó kerekeit kicsúsztatva befarol a sikátor elé. Hirtelen kiszáll két egyenruhás rendőr pisztollyal a kezükben. A távolodás ellenére jól kivehető, hogy az egyik rendőr nő. Gyors terepszemlét tartanak, majd odafutnak a mozdulatlan testhez...