Marcell22 adatai
Nick: Marcell22
E-mail címe: nyiregy_22@citromail.hu
Blogom címe:
Bemutatkozás
Írásai
A leparkolás után egy 2-3 perces csend lett az autóban, nem nagyon tudtuk mit mondjunk egymásnak.

-Akkor ennyi? -kérdeztem mosolyogva
-Igen, azt hiszem ennyi. Válaszolta
-Egy ölelés még belefér ? -kérdeztem , erre ő már hajolt is át hozzám és megölelt erősen .
A táskában szépen elrejtve a fekete tanga, combfix, fűző , paróka, valamint szemceruza, szájfény. Elkezdődött a rituálé, ami újra olyan élmény volt, mint előző írásomban. Izgatott ahogy szőrtelen nőies combomhoz ér a combfix. Vékony derekamon és formás de keskeny hátamon rám simul a fűző.....
Az előző részben olvashattátok hogyan készültem a Valentin napi meglepetésre, most pedig megosztom veletek milyen volt az út a közös hosszú hétvégére :)

Közeledett az első közös Valentin napunk Karimmal. Én már mindent elintéztem. Beadtam hogy hétvégén kosármeccs lesz egy másik városban, és ottani haverokkal meccs után végigbulizzuk a hétvégét. Szerencsére gond nélkül bevették, és nem is kérdezősködtek. Kari mivel szakított jegyesével, nem kellet kivel elszámolnia hogy hol lesz.
3 hónapja tartott már a titkos kapcsolatom Karival, mikor meglepett egy Valentin napi wellness hétvégével, de amivel én leptem meg arra nem számított :)
Folytatom történetem ami rólam és Kariról szól. Az előző két történetben elmeséltem hogy hogyan jöttünk össze és milyen volt az első alkalom vele. Most folytatom , mivel van még miről mesélnem. Remélem ez az írásom is tetszeni fog.
Ajánlott oldalak