Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Öcsém

Öcsém
Szerzők: Bill és Ellen
Eredeti cím: Open Marriage Chronicles – Brother
Fordítás: syringa
 
Ellen sztorija
 
Sosem értettem miért a fiatalabb férfiakhoz vonzódok, míg egyszer Roger öcsém meglátogatott bennünket három napra, múlt év novemberében. 
 
A történetünk egy tragédiával kezdődött. Roger csak egy évvel volt fiatalabb nálam. Megtudtuk, hogy szüleink életüket vesztették egy repülőgép-katasztrófában; az esetnek különösen magas hírértéke volt, mert a gép látványos módon rongálta meg a katasztrófa helyszinét Dél-Kaliforniában, ahol lezuhant. A TV és az újságok napokon keresztül kiemelten tájékoztattak a szörnyű hírről.
 
Egyedül voltunk otthon három napig, és vártuk, hogy nagybátyámék megérkezzenek hozzánk Ohióból. Egy évig tartózkodtam aztán náluk, míg kaptam egy állást egy másik városban, amikor aztán oda költöztem. Roger náluk maradt a gimnázium és a főiskola alatt, majd aztán katona lett. Most az ejtőernyős osztagnál van. Miközben várakoztunk, hogy nagybátyámék levezessék a hosszú autóutat - féltek a repülőúttól - öcsém és én lelkileg sérülékeny állapotban voltunk. Családunk felnőtt barátai, naponta látogattak bennünket, hoztak ennivalót és próbálták gondolatainkat elszakítani a múlttól, jelentől és a jövő felé irányítani.
 
Érkezésük előtti este, meghallottam, hogy Roger a zuhanyozás után elkezdett sírni. Még a fürdőszobában volt. Én meztelenül álltam két szobával odébb az öltözőmben, éppen a pizsamámat kerestem a lógó ruhák között. Sebtében magamra rántottam a frottír köntösömet és a derekam köré kötöttem miközben siettem a fürdőszoba felé. Az ajtó résnyire nyitva volt. Kitárult, ahogy belöktem, és megláttam Rogert, ahogy a kagyló fölé hajolva mossa a könnyes szemeit. Épp hogy megtörülközött és borzas fekete haján csillogott a fény. Egy sötétkék törülköző volt a dereka köré csavarva. Szemei vörösek voltak, ahogy nézte magát a tükörben és maga elé mormolta “Nem bírom már tovább”. Most már majdnem 10 centivel magasabb nálam, de akkor még Roger és én kb. ugyanolyan magasak voltunk. Átöleltem és egymáshoz nyomódott a testünk miközben ringattam a fejét a vállamhoz szorítva.
 Kábult volt a viharos érzelmektől. Borzongott miközben kinyögte: “Nem akarok ma éjjel egyedül maradni! Aludatok veled?”
 
Kezénél fogva vezettem el a szobámig. Mély kétségbeesésében észre sem vette, hogy leesett a törülköző, ahogy beléptünk a hálószobám ajtaján. Elkaptam a szemem a szabályos, meztelen testétől és hívogatón megpaskoltam a mellettem fekvő párnát a keskeny ágyamban. Eloltottam a lámpát, majd kiterítettem a könnyű fehér takarót fölénk, miközben bemászott mellém. Ahogy ott mozdulatlanul feküdt a sötétben, görcsösen belém kapaszkodott mintha attól félne, hogy ha elenged, lezuhan egy szakadékba. Mint én, Roger is magas volt és hosszúak voltak karjai és lábai, teste feszes volt az úszástól és a labdajátékoktól; összepasszolunk, gondoltam magamban, miközben egymás nyaka köré fontuk karunkat. 
 
Elmosolyodtam mire nagyvégre elszenderedett és fél arcával ránehezedett az enyémre. Néhány perc múlva én is elaludtam. 
Valamikor a kora reggeli órákban ébredtem fel. A köntösöm szétnyílt és forró meztelen testem, vállamtól lefelé láthatóvá vált. Roger, mint mindig most is enyhén horkolt. Testem az ő meztelen testéhez tapadt, hasunktól lefelé a lábunkig. Teste égett, mintha lázas lenne. Arcával az összetett kezein feküdt és könyöke a melleim közt pihent meg. Bár nem láttam a fiatal hímvesszőjét - ami alvás közben fölállt és megkeményedet - de a puncim és combjaim közti résben éreztem egy széles és hosszú keménységet, ami alulról a hüvelyemhez nyomódott. Ez a hozzám feszülő nyomás ébresztett fel. Bár tudtam, hogy nem volna szabad éreznem, de felvillanyozott a gyönyör, amit öcsém meztelen forró húsa, hozzám nyomódva gerjesztett fel bennem.
 
Próbáltam ellökni magamtól, míg megjelent előttem arca, ahogy keservesen sír. Nem akartam fölébreszteni. Aztán órákig ebben a helyzetben maradtam vele. Elmondhatatlan képek keringtek csukott szemeim mögött. Hímvesszője egyre inkább megduzzadt - ahogy álmai hatására teste néha meg-megrándult - és a szűz puncim vágásába ágyazva, alig észrevehetően, ide-oda sikamlott, amibe beleborzongtam. Egyszerre volt ez kín és gyönyör; nem akartam, hogy ez a kín folytatódjon, de moccanni se tudtam. Fejét a jobb mellemen pihentette, úgy hogy szája és ajkai épphogy hozzáértek a mellbimbómhoz. Így aludt tovább. Szája kissé kinyílt, és elkezdte szopni a nemrég kifejlett mellemet, mintha álmában csecsemőkorba esett volna vissza.  Nyelve és ajkai halk csámcsogó hangokat hallatva munkálkodtak a mellbimbómon. Csípője meg-megrándult és ettől vesszeje, hüvelyem nyílásához dörzsölődött. Karommal, amit feje és a matrac satuként tartott fogva, átfogtam a nyakát. Harcolnom kellett a sürgető kényszer ellen, hogy ne húzzam közelebb magamhoz.
 
A vágy majd megőrjített; de a tudat, hogy ezt megtenni erkölcstelen lenne lehetetlenné tette, hogy érzéseimhez hűen reagáljak. Valószínű, hogy az akaraterő - amit kénytelen voltam kifejteni, hogy el tudjam játszani, hogy nem érzek semmit - teljesen kimerített. Megint álomba merültem. Az éjszaka hátralévő részében azt álmodtam, hogy egy arctalan férfivel ölelkezem, aki mellettem fekszik a sötétben. Reggel az ébresztőóra csörgésére ébredtünk. Ahogy lenyomtam az óra gombját, a karomat a hátam mögé helyeztem, hogy nehogy hozzáérjen a testéhez. Roger arca továbbra is forrón, az érzékeny mellemhez nyomódott. Szája körülfogta a kemény és fölizgult mellbimbómat. Szemei néhány pislantás után kinyíltak és tekintetét az enyémhez emelte. Fejét fölemelve, pillantása a hívogató mellemre esett, majd visszafordult a párnájára. Nem ismerhettem el, hogy nem akarom, hogy abbahagyja a lüktető mellbimbóm szopását.
 
Az erotikus álmom, rendkívüli felizgultságot okozva foszlott semmivé. Azonkívül hogy fölnyúltam a fejem fölé hogy lezárjam az ébresztőórát, nem mozdultam. A szoba homályos volt, napkeltéig még egy óra volt hátra. Roger férfiassága egyre inkább duzzadt, és tövének lüktetését éreztem a klitoriszomon. Egy röpke pillanatra elképedt, de aztán úgy tett mintha semmi különös nem történne.
 
Félig ébren félig álomban egymásra bámultunk. Nem bírtam tovább a gyönyört vadul sürgető testemet sakkban tartani. Ágyékomat előredöntve, klitoriszomat hímtagja kemény görbületéhez szorítottam és lassan végighúztam a teljes hosszán, majd visszatoltam előre. Így ringatóztunk tovább, csukott szemmel, előre-hátra. Könyöke odébb csúszott a zsenge, telt melleimtől és reszkető kezeivel óvatosan körülfogta és simogatta a dombokat. Melleim ugrándoztak az érintése alatt és mellbimbóim kiugrottak az izgalomtól.
 
Lassan kiterjedt a figyelmem a hátam mögé dugott karomra; a lógó kezemmel megérintettem hímvesszőjét, ami a combjaimon túlra nyúlt ki. Vonzotta ujjaimat, és simogattam a hegyét; tapogatásom eredményeképp egyre jobban lüktetett és izgatottabbá vált, ami még inkább ingerelte a felizgult testemet.
 
Térdemet felemelve, Roger csípőjére támasztottam, ami utat nyitott keskeny kezemnek, hogy hátulról jobban meg tudjam markolni fiatal szerszámát. Óvatosan húzogattam előre-hátra, nehogy valahogy fájdalmat okozzak neki.
 
Bár semmi ilyen tapasztalatom még nem volt, mégis tudtam mit csináljak. Egy hónappal ezelőtt fölmásztam a hátsó udvarban a fészer tetejére, hogy nézzem a csillagokat, hanyatt fekve kezeimmel a tarkómon; ahogy nézelődtem, egy alig észrevehető mozgást vettem észre Roger kivilágított szobájában. Az ágya mellett állt és keze oda vissza mozgott az ágyéka közelében. Fölültem és könyökömmel a tetőre támaszkodva néztem lefelé Roger szobájába. És rögtön TUDTAM, hogy mit csinál! Bár az ámulatba ejtő látvány akkor nem keltett bennem érzéki vonzalmat, mégis lenyűgözött. Emlékszem, hogy szélesen vigyorogtam miközben néztem; rettentően ÉRDEKES volt!
 
És most az álomittas zűrzavaromban, egyszerűen csak tudtam, hogy mit csináljak. Szándékosan maszturbáltam őt a kezemmel a hátam mögött. A lüktető izom körül a bőr annyira vékonynak érződött. A tenyerem reszketett, mint a rezgő nyárfa levele a hátsó udvarban. Borzongtam a pillanat mámorában, amint átfogtam hímtagját, ami a hüvelyemből gyöngyöző, forró nektárban fürdött. Ez annyira új volt nekem. Az első szexuális gerjedelmünk kezdett kitörni köztünk, mint egy vihar. Egy pillanatra kinyitotta szemeit majd behunyta megint. Pénisze oda-vissza csúszkált a lábam között, miközben simogatta a zihálva emelkedő-süllyedő melleimet. Mindketten hangosan lihegtünk. Hímtagját befúrta ujjaim közé, majd kirántotta onnan. Örvénylő ágyékomat és pöckömet vadul, a kemény péniszéhez dörzsöltem.
 
Kihomorította a hátát, szájával maga felé húzta a mellbimbómat, s közben kéjesen felnyögött. Fölszisszentem, mint ahogy a gőz sistereg el a forró platniról. Az egész teste megfeszült és karja ölelése kemény szorítássá vált. Megborzongott és felnyögött: az ágyékom érzékeny vágásában érzékeltem az energikus áramlást, ahogy a gyönyör kirobbanó folyadéka végigszáguldott hímvesszőjében a lábam között! A forró, lágy folyadék átcsorgott az ujjaimon és lefolyt hátul a combomra. Testünk ágyékunknál összeforrva ritmikusan vonaglott, miközben fogaival keményen beleharapott a mellbimbómba. Szemembe szökött a könny a fájdalomtól. Egyszerre nyitottuk ki a szemeinket, mindketten kezdünk magunkhoz térni a félálomból, és kezdett megvilágosodni előttünk, hogy tulajdonképpen mit is csinálunk. Roger arcát elöntötte a pír. Mindketten reszkettünk, lassan visszahúztuk magunkra a lepedőt. A köpenyem még mindig nyitva volt, és forró ágyékom még mindig az ő reszkető, meztelen testéhez préselődött.
 
Fordítva egyet a csípőjén lassan, kínlódva visszahúzta magát. Hímvesszője, ahogy végigcsúszott a combjaim között, végeláthatatlanul hosszú és hihetetlenül nedves volt. Egy elektromos sokk ütött át rajtam. Nem húztam össze a köntösömet, amikor ülő helyzetbe emelkedett. Fölállt és visszafordulva nézett lefelé a mellemre és a lüktető ágyékomra. Ajkaim tétován szétnyíltak, elhinni sem tudtam, hogy mit csináltunk; de a begerjedt állapotomban nem is akartam tudomást venni róla. Visszafojtottam a lélegzetem. Csípőmet önkéntelenül előre löktem, amint nedves ujjaim izgatottan túrták vénuszdombom fekete szőrzetét. A széttárt ujjaimat préseltem az ágyékomhoz miközben bámultam a csodás testét, úgy ahogy eddig még soha nem láttam. Lenyűgözött a sűrű fekete szőrzetből kiálló hosszú vesszője. A vöröslila hegye világított a szürke reggeli homályban; a kidülledő erek, amik behálózták a felizgult hímtagját lüktettek, és csak fokozták az erotikus vihart, ami morajlott bennem. Az ajkaim reszkettek. Az arcom vörösen izzott. Képtelen voltam elszakítani a tekintetem a falloszától, ami felém irányulva himbálózott! Szerettem volna kinyújtani a kezem és megint megragadni; de most hogy már teljesen ébren voltam, visszafogtam magam ettől a majdnem ellenállhatatlan kényszertől. Szemeivel végigpásztázta a remegő testemet. Bár nehezemre esik elismerni, csípőm cirkulált körbe-körbe és ágyékom örvénylett mintha csalogatnám őt vissza az ágyba! Arcomat elöntötte a pír a szemérmetlen vágytól.
 
De Roger uralkodott magán, közönyt színlelve, mintha nem történt volna semmi. Fölvette a törülközőt a földről az ajtónál és halkan megkérdezte, “Kérsz kukoricapelyhet reggelire?”
 
Körülnyaltam a kiszáradt szájam szélét és egy pillantást vetettem oda, ahol ágyékából kiálló merev dorongja kicsúcsosította a dereka köré tekert törülközőt. A hátamra fordultam és éreztem, hogy belefekszem abba meleg sikamlós tócsába, amit alám lövellt ki.  Összehúztam és megkötöttem a köpenyemet, fölemelkedtem az ágyból és belemenve a játékba mondtam neki: “Persze, majd én megcsinálom.” 
Keményen álló dorongjának a képe, ahogy kiáll a sűrű szőrzetből, egész reggel át-átcikázott a lelki szemeim előtt.
 
Soha többé nem beszéltünk arról, ami akkor történt köztünk. Míg egy hónappal ezelőtt, Roger meglátogatott bennünket...
 
Hozzászólások
plmyaq12344321 ·
Nagyon jó sztori! Folytasd kérlek!
syringa ·
Van folytatása, de azt már nem volt kedvem lefordítani... meg lehet találni a neten.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: