Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Julie - este az irodában

Julie egy pillanatra megtorpant az iroda ajtajában, mielőtt belépett volna. Halk beszéd, de senki nem válaszol – telefon? Talán. Ez elrontja a meglepetés erejét, gondolta. Vagy mégsem, támadt egy huncut gondolata. Körbenézett, a többi iroda felől semmit sem hallott. Mostanra az összes titkárnő és a többi ügyvéd is rég lelépett, csak Mike maradt bent, mint minden este. Tökéletes.
Hallgatózott pár pillanatig, még mindig hallotta Mike szavait, bár érteni nem értette őket. Közben lassan kigombolta a fekete blúzt, és ledobta magáról, egyenesen a titkárnő asztalára. A fekete szoknya is követte hamarosan, úgyhogy csak a tanga, a csipkés melltartó, a combfixes harisnya és a tűsarkó maradt. A tökéletes csomagolás, gondolta kuncugva, majd kopogás nélkül benyitott.

Mike az íróasztal mögött ült, az ajtónak háttal. A félhomályos irodának köszönhetően a nyitott ajtón beszűrődő fény remekül tükröződött az üvegen, és így Julie is. Mike lassan fordult vissza a forgószékkel, szemét a lányon legeltetve, azzal a tekintettel, amitől Julienak máris nedvesedni kezdett a combjainak köze. A férfi mosolya és perzselő tekintete megtette a magáét – a lány becsukta maga mögött az ajtó, nekidőlt, és enyhe terpeszbe állva simogatni kezdte magát. Bal keze a melltartójához siklott, a csipkén keresztül körömheggyel ingerelve a bimbót, miközben másik kezének ujjai a dombocskáján haladtak lefelé, egyre közelebb és közelebb a puncijához.

Mike a karosszékéből figyelte a lányt, közben tovább folytatva ügyfelének jogi okítását. Látszott rajta, hogy roppant mód élvezi a helyzetet, ahogy Julie egyre jobban elmerült a borzongásban. A lány most már markolászta a melleit, jobb mutatóujjának körme pedig a tangát majdnem átszúrva simogatta egyre gyorsabban az ajkakat. Hirtelen megállt, és Mike-ra nézett, a tekintete szinte könyörgött. A férfi elmosolyodott, és közelebb intette.
A lány az íróasztal mögé sétált, és megállt Mike előtt, aki lassan elkezdte simogatni a fenekét. Szelíden megdöntötte előre, mire Julie ráhasalt az asztalra, lábait ismét terpeszbe téve. Érezte, amint a férfi – még mindig telefonálva – lehúzza a tangát, és az ujjai az ajkakat kezdik simogatni. Előrehajtotta fejét az íróasztalra, egyre mélyebben és mélyebben véve a levegőt, ahogy Mike ujjai, egyszerre kettő, mélyen besiklottak a puncijába, belülről simogatva, ingerelve őt. Az érzéstől, amit az ujjak tánca keltett benne, sikítani támadt kedve, a telefon miatt azonban nem mert, összeszorított ajkakkal „tűrt”. De ahogy Mike rátalált a G-pontjára, nem volt visszaút: a zihálás egyre magasabb hangú lett, mígnem hirtelen előtört belőle egy hangos sikoly, ahogy rángatózva az asztalra zuhant, minden erejét elvesztve.
- Semmi, csak a kolléganőm épp most élvezett el. – hallotta tompán. - Nem, itt az íróasztalomon. Hát, egyelőre csak az ujjaim, de nemsokára mást is belécsúsztatok. Igen, Julie, a kis feketehajú.

Az egész teste megmerevedett, ahogy hallotta Mike szavait. Lassan felnézett rá, a tekintetében zavar és döbbenet tükröződött, azután az egész teste összerándult, ahogy a férfi mélyen belenyalt a puncijába. Visszaejtette a fejét az asztalra, és zihálva próbálta kizárni Mike szavait a fejéből, sikertelenül.
- Igen, isteni az íze. A feneke pedig egyszerűen tökéletes. Már régóta szeretném egyszer azt is megdugni, azt hiszem, ma megteszem. – a puncinedvektől csillogó mutatóujja hirtelen befurakodott a szűk popsiba, amire Julie egy halk sikkantással, majd elfolytott nyögésekkel válaszolt. – Igen, ha jól érzem, még „szűz”. Rendben, megmondom neki. Visszhall.
Mike letette a telefont, és mosolyogva Juleihoz fordult.
- Joe Thomson volt, a Thomson & Parkertől. Holnap átnéz, szeretne módosítani egy szerződést. Ja, és szeretne ő is megdugni.
- Szemét... – préselte ki a szavakat Julie, még mindig levegő után a kapkodva a döbbenettől. Mike megjátszott meglepetéssel nézett rá.
- Én? Te toppantál be fehérneműben egy telefon-tárgyalás közepére, azután bele is sikoltoztál. Ha csendben tudtál volna maradni, holnap nem kellene Joe farkát szopogatnod, de így sajnos... – vigyorgott, mélyebbre tolva ujját a lány popsijába. Julie felnyögött, és megpróbálta eltolni magától Mike-ot, legfőképpen pedig a valóban szűz popsijában matató ujját.
- Ne... ezt ne – de engedelmesség helyett Mike még egy ujját becsúsztatta. Julie egyre erőtlenebbül tiltakozott, ahogy furcsa érzések áradtak szét benne, főleg mikor megérzete Mike nyelvét a csiklóján. Egyre hörgősebben lettek a nyögései, addig-addig, amíg hirtelen ismét elélvezett. Teljesen megsemmisülten feküdt az asztalon.
- Nos, - kezdte Mike – kettő-nullra vezetsz, és ez kezd zavarni: ideje, hogy egyenlítsek.
Egy mozdulattal lelökte a lányt a földre, aki zavartan ült ott, még mindig kábán. Mike szeliden felgugoltatta, és beterelte őt az íróasztal alá, majd kiszabadította a farkát. Julie tekintete kezdett kitisztulni, és váratlanul azt vette észre magán, hogy élvezi a játékot. Mintha mindez kihozott volna belőle egy perverz, kéjvágyó második személyiséget, aki eddig odabbent lapult. Persze, eddig is megvoltak az előbbihez hasonló kis játékai, de ez már valami egész más volt. Előrehajolt, és a hegyét lassan a szájába véve elkezdte szopni Mike farkát.

A férfi elégedetten mormogott, keze Julie hajába túrt, és lassan diktálni kezdte az ütemet. Egyre nagyobbakat nyögött, ahogy a farkát mélyen a lány szájába tolta, majd újra engedte, hogy ő irányítson. Közben Julie egyik keze ismét a csupasz puncijára siklott, és ezúttal ő kezdte saját magát ujjazni, ugyanabban a tempóban, ahogyan Mike farkát szopta.
Hirtelen kopogtattak, majd nyílt az ajtó. Julie egy pillanatra megrémült, kiengedte a szájából Mike szerszámát, de a férfi visszatolta, és kezét tarkójára téve nem is engedte, hogy ismét kivegye.
- Helló Mike! – hallotta Julie egy búgó női hangot, és azonnal meg is jelent előtt a hozzá tartozó arc: Mrs Kathy Downs, a főnök felesége. Harmincas, magára sokat adó platinaszőkeség. Rengeteg pletyka keringett róla a cégnél, de soha senki sem merte volna bevallana, hogy „meghúzta” volna Mrs Downs-t. Pedig ahogyan végigvonult kosztümben és miniszoknyában minden nap a cég irodáján, lehettek egy páran, akik szerették volna megkapni. Julie kezdett aggódni.
- Kathy, mit tehetek érted? – kérdezte Mike mosolyogva, Julie haját simogatva. A lány megértette a jelet, lassan, óvatosan újra elkezdte szívogatni a férfi farkát.
- Julie-t keresem, Julie Haynes-t. Nem láttad? – hallotta a lány Kathy hangját, és már azelőtt tudta Mike válaszát, hogy kimondta volna. Tudta, és gyűlölte ezért – bánni viszont nem bánta.
- Dehogynem, itt gugol az asztalom alatt és a farkamat szopja éppen. – felelt Mike, és a lány hajába markolva tövig a szájába tolta a szerszámát. Julie egy pillanatra fulladozni kezdett, de azután sikerült levegőhöz jutnia. Hallotta a tűsarok kopogását a parkettán, azután ahogy felsandított, meglátta Kathy meglepett arcát. Mike egy kicsit hátrább gurult a székkel, Julie pedig előrébb csusszant, a makkig kiengedve a férfi szerszámát a szájából. Kathy szemeiben a döbbenet izgalommal kezdett keveredni, majd hirtelen megugrott, ahogy Mike keze a combjai közé siklottak, egyenesen a miniszoknya alá. Azután mintha csak lebénult volna, úgy állt és hagyta, hogy a férfi a miniszoknyát felhúzva megmutathassa Julienak a falatnyi, szinte teljesen átlátszó bugyit. Csak akkor mozdult meg, amikor a férfi az anyag alá nyúlva elkezdte simogatni a punciját: kicsit széjjelebb tette a lábait, és a kezét a férfi vállára téve megtámaszkodott.

Julie nem tudta levenni a szemét Kathy puncijáról, ahogy Mike ujjai lassan besiklanak az ajkak közé, ahogy a hüvelykujja simogatására előbukkan a csikló... Soha nem izgatta fel még az ilyesmi, de most, ezen az estén nagyon. Fél kézzel előre nyúlt, és belemarkolt Kathy popsijába.
Mrs Downs hirtelen teljesen megvadult. Hátralépett, letolta a bugyiját, majd visszatért Mikehoz, és derekára húzott szoknyával az ölébe ült, nem sokkal a farka fölé. Vadul szájon csókolta a férfit, nyelvét erőszakosan átlökve. Csupasz puncija nekidörzsölődött Mike farkának és Julie orrának, ahogy a lány tövig bekapta a szerszámot. Julie gonoszul elvigyorodott, és kiengedve a farkat a szájából Kathy puncijához igazította azt, majd kezét a nő derekára téve megtolta lefelé, szó szerint ráhúzva Mrs Downs-t Mike-ra. A platinaszőke nő felnyögött, és lovagolni kezdett a fiatal ügyvéden, miközben a felcsigázott Julie széthúzta a feneke félgömbjeit, és a puncijától a popsijáig nyalni kezdte, ujjai hegyével a popsit ingerelve. Mike vadul szétrántotta Kathy kosztümjét, letépve a blúz gombajait, majd kibuggyantotta a nő melleit a melltartóból és hevesen elkezdte szopogatni az egyik bimbót. Mrs Kathy Downs másodperceken belül csak sikoltozni volt képes, és amikor Julie két ujját a popsijába csúsztatta, azonnal elélvezett.

Julie látta Mike rándulásain, hogy a férfi jópár percen át kényeztetett és most keményen dolgozó szerszáma közel jár ahhoz, hogy elsüljön, és szelíden előre tolta az ügyvéd mellkasára dölő Kathyt, hogy a faroknak csak a hegye maradjon az összeszorult punciban. Másik kezével pedig simogatni kezdte Mike farkát, nyelvével is rásegítve – másodőperceken belül az ügyvéd farkából csak úgy áradt a sperma a platinaszőke nő puncijába, az ajkak mellett ki-ki buggyanva. Ahogy a remegés alábbhagyott, Julie kisegítette a szerszámot Kathy puncijából, és szájába véve letisztogatta, majd a puncihoz fordult, és elkezdte kinyalni belőle, amit Mike az imént beletöltött. Kathy össze-összerándult, ahogyogy a lány nyelve újabb és újabb „utórengéseket” váltott ki belőle. Hátranyúlt, és ujjaival Mike félárbócra ereszkedett szerszámát kezdte cirógatni, aminek hamarosan meg is lett a hatása, ahogy a merevség visszatért.

Az ügyvéd elmosolyodott, és talpra állította Julie, átölelve a lányt. A kezei a popsijára simultak.
- Emlékszel, megígértem, hogy ma megdugom a popsidat? – mondta, és belemarkolva széthúzta a félgömböket. Julie eltolta magától a férfit, feltérdelt a fotelbe és behajolt, kitolva fenekét.
- Rendben, de remélem, előbb Kathy meghálálja nekem.
A platinaszőke nő ledobta magáról ruhái maradékát, és letérdelt Julie mögé. Kezeit a fenekére simította, majd széthúzta a popsit, és nyalogatni kezdte Julie-t. Mike odaállt melléjük, a farkát Julie kezébe adta, aki lelkesen simogatni kezdte, miközben nagyokat sóhajtott Kathy tehetséges – és szemlátomást gyakorlott – nyelvjátékától.
Mike nem bírta tovább: kiszabadította szerszámát Julie ujjai közül, és mögéjük lépett. Kicsit megemelte a lány fenekét, majd odaillesztette a hegyét a popsilyukához, és lassan elkezdte betolni. Julie úgy érezte, menten szétszakad. A fájdalom túlságosan éles volt, sokkal rosszabb, mint várta, és csaknem meggondolta magát. Azután újra megérezte Kathy nyelvét, ezúttal a csiklóján. A nő befurakodott Mike elé, és most a csiklóját nyalogatta, finoman ajkai közé csippentve meg is szívogatta, miközben két ujja a puncijába siklott, tovább kényeztetve.

- Mindjárt... mindjárt bent van... az egész! – nyögött fel Mike, azután rámarkolt Julie csípőjére, és egyetlen határozott mozdulattal belökte a hátralévő 5-6 centit. Julie fájdalmasan felsikoltott, Kathy viszont azonnal rákapcsolt, úgyhogy a fenekét szétfeszítő érzés kellemetlenből lassan elviselhetővé gyengült. Azután Mike elkezdett mozogni benne, a platinaszpke nő pedig ujjait mélyen Julie puncijába dugva elkezdte simogatni a férfi farkát a vékony húson keresztül.
Másodpercekkel azután, hogy életében először beengedett egy férfit eddig féltve őrzött popsijába, Julie Haynes nem értette, hogyan is hagyhatta ezt ki eddig. Persze Kathy nélkül valószínűleg közel se lett volna ekkora élmény, de így... Úgy érezte, mindjárt szétpattannak idegszálai a kéjtől, amit érzett. Az egész teste remegett, mindkét keze a fotel támláját markolta, fejét rángatózva fel-felkapta. Már nem tudta felfogni, hogy mi történik körülötte. Azt még érezte, hogy Kathy abbahagyta a csikló kényeztetését, és a hangok alapján Mike farkát nyalogatja, miközben az a popsijában mozog, de tudta, érezte, hogy csak pillanatok választják el a csúcstól. Igaza is lett: pár másodperccel később az egész testén mintha elektromos áram vágott volna végig, az szemei előtt elsötétült a világ, és elvesztette az eszméletét.

Amikor magához tért, még mindig ott térdelt-feküdt a karosszékben, és érezte, hogy a popsijából kicsorgó sperma már a combfixes harisnyát is eláztatta, a puncijáról nem is beszélve. Mike ott ült mellette, az asztal szélén, és szelíden masszírozta az ajkakat, bedörzsölve pár cseppet közéjük. Kathy épp befejezte az öltözködést, és azon dolgozott, hogy megszaggatott blúzát elrejtse a kosztüm kabátkája alá.
- Nos, nagyon élveztem a találkozást. Összefuthatnánk újra, drágáim. – mondta Kathy, miután sikerült az öltözködés. Odahajolt Juliehoz és nyelvét a szájába lökve megcsókolta, amitől a lánnyal ismét megfordult a szoba, de mielőtt még magához húzhatta volna Kathy-t, ő ellépett tőle, és Mike-ot is megcsókolta. Azután vissza se nézve kisétált.

Julie lassan felállt, és próbálta összeszedni magát. Látta, hogy a titkárnő asztalára dobott szoknya és blúz ott hever az asztalon, talán Kathy hozta még be magával. Megkereste bugyiját, és letörölte vele magáról Mike spermáját, egyetlen ragacsos csomóvá fogva össze a tangát. A férfi kivette kezéből, és mosolyogva letérdelt elé. Julie felült az asztal sarkára, széttette lábait, és várta, hogy megkapja a búcsúajándékát, mint az eddigi összes együttlétükkor. Mike lassan betűrte a finom csipkét a lány puncijába, mélyen betolva, Julie pedig érezte, ahogy a fodrok ingerlik az érzékeny bőrt. Tudta, hogy ma sem lesz képes egyenesen hazamenni – általában csak a közeli parkig szokott eljutni, és ott addig simogatni magát a tangával a puncijában, amíg legalább kétszer el nem élvez. De lehet, hogy ma eggyel is beéri.
Kielégült tekintettel a férfire nézett, és ekkor eszébe jutott, hogy a punciját meg sem dugta. Mike olvasott a tekintetéből, és megrázta a fejét.
- Késő van már, ideje hazamenni.
- De... – kezdte volna Julie, Mike viszont a szájára tette mutatóujját.
- Ne feledd, holnap délben jön Joe Thomson. És neked a szerződésmódosítás mellett még le is kell szopnod őt, legalább.

Julie durcásan ránézett, majd kibökte.
- Rendben, de csak akkor, ha közben te megdugsz. Legalább.
Mike felnevetett, és bólintott.
- Rendben, alku az alku, ennyit megtehetek érted. Kicsit én is sajnálom, hogy a puncid kimaradt, bár Kathy popsijára sem maradt időm – gondolom, szívesen segítenél nekem ebben!
Julie felengedve elnevette magát, majd öltözködni kezdett. Mikor végzett, még egyszer rámarkolt Mike farkára a nadrágon keresztül, majd elindult az ajtó felé. Majd majdnem kilépett, mikor Mike utánnaszólt.
- Majd elfelejtettem: Joe hozza a két üzlettársát is, szóval négyen is leszünk rád.
Julie visszanézett, a szemében új tűz égett. Nem szólt semmit, csak bólintott, és kilépett. A gondolatai közben már a Elwood sarkán álló éjjel-nappal nyitva tartó szexshop körül jártak, ahová hazafelé okvetlenül be kell néznie. Holnapra alaposan fel akart készülni. De előbb irány a park!
Hozzászólások
További hozzászólások »
ANONIMUSZ2 ·
REMÉLEM LESSZ FOLYTATÁS!!!
GRATULÁLOK A TÖRTÉNETHEZ :grinning: :grinning: :grinning: :wink:

Mordred12 ·
Nagyon tetszik. Bár Julie lehetett volna engedékenyebb.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: