Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vágy villamosa

Már megint vagy húsz percig nem jött a villamos. A járdaszigeten úgy álldogált az embertömeg, mint pingvinek a jégtáblán. Huh, jön a szardínia effektus! Mosdatlan, nehéz szagú népekkel körülvéve kell utaznom haza. Minden másnap ez a helyzet.
Befut a szerelvény. Felsodródom, s ösztönösen mély levegőt veszek, mint aki merülni készül. Nagy nehezen záródik az ajtó. Hátulról egy férfi oldaltáskája vág belém, de legalább háttal áll nekem, ez is valami. Amint az első gyorsításoktól, fékezésektől összerázódik a közönség, egyszer csak érzem, hogy finom illat úszik az orromba. Előttem egy molett nő áll, a festett szőke, sűrű hajából, a pihés nyakáról száll felém. Nagyon finom, vaníliás, szegfűszeges, fahéjas, ópiumos, a legjobb keleti füstölők árasztanak hasonló illatot. Újabb fékezés, és a testem önkéntelenül rányomódik a nő ruganyos fenekére.
- Bocsánat! – nyögöm zavartan.
- Ó, semmi baj! – pillant rám a válla fölött. Negyvenes vagy ötvenes, nagyon jó karban levőnek látszik. A ballonja alatt mintha két focilabdát hordana. Hirtelen megsajnálom: ekkora cicikkel szorongatják itt, nem lehet nagy élvezet.


 


A következő megállóknál inkább sűrűsödik a tömeg, mintsem ritkul. Közben meg sem tudok mozdulni. Külön zavarba hoz, hogy az ágyékom a szerelvény minden durvább mozgásánál újra és újra nekinyomódik a jó illatú nő tomporának. A mellem pedig a felső karjának. Mintha dörgölődznék hozzá. És fura érzés kezd eltölteni: ezek a nekinyomódások egyre jobban esnek. Egyre jobb hozzá bújni. Szinte már várom a következő fékezést. Olyannyira, hogy már nem is igyekszem tartani magamat, csak markírozom, miközben igazából szándékosan nyomom neki magamat. És igazítom is a dolgot, amennyire lehet: lazítva a combjaimon, előre tolom a vénuszdombomat, hogy arra tapadjon a nő feneke. Fura, ismeretlen izgalom kezd eltölteni.


 


Soha nem voltam még nővel, de láttam pár pornót, ahol nők szeretkeztek. Sohasem taszított, sőt, inkább kíváncsivá tett. Nem mondom, többször azon kaptam magam, hogy szívesen megsimogatnám egyik-másik szereplőt itt és ott, de csak kalandvágyból. Nem éreztem, hogy igazán beindulnék rájuk szexuálisan. De ez a test ott a villamoson egészen más volt. Azon kaptam magam, hogy legszívesebben a combjaim közé vettem volna a nő combját, hogy kedvemre nyomogassam hozzá a puncimat. Nagy kedvem lett volna hozzá simulni egészen. Lófarokba fogott erős, festett szőke hajzata alatt a nyakán azok a pihék is olyan vonzónak tűntek, hogy kedvem lett volna megcsókolgatni őt ott. A ballonja ki volt gombolva, alatta selyemblúzt viselt, amelynek felső pár gombja nyitva volt. Néha úgy lendült a teste, hogy egy villanásra mélyebbre láttam a dekoltázsába. Rezgő, puha, finom bőrű mellhús rejlett ott bent, a melltartó kosara összenyomta, mély, gusztusos árok keletkezett a keblei között.
Mekkora lehet? – méláztam el. Legalább akkora, mint a nagyimé volt. Emlékszem, sokszor láttam mosakodni. És kis kamaszlányként azért imádkoztam, hogy nekem is olyan szép nagy cicijeim nőjenek. És reméltem, hogy nekem is olyan hatalmas, lengő körtéim lesznek idősebb koromra. Más nők épp azért aggódnak, hogy ne legyen lógó mellük, de én épp ilyenekre vágytam. Mert kislány koromtól nagyon tetszettek a hatalmas tőgyek. Szerettem volna játszani velük – sokat maszturbáltam ugyanis, és eközben különösen élveztem a melleim gyúrogatását. Aztán elég nagyra duzzadtak ahhoz, hogy tenyeremmel felemelve kényelmesen elérjem a nyelvemmel a bimbóimat. De ugyebár minél nagyobb az a cici, és minél érettebb, kicsit lógósabb, annál könnyebb hozzáférni a bimbójához. És akkor már nem csak nyalogatni lehet, hanem rendesen szopogatni is. Ami nagyon nem mindegy. Tudja, aki próbálta! Nagyon tudom ajánlani! Úgy, ahogy magadnak szeretgeted a testedet, senki sem képes rá. De ekkor még nem tudtam, hogy egy másik nő – igen… Sőt, ha szerencséd van, még jobban is esik, mintha magadnak csinálnád!


 


Egy pillanatra lehunytam a szememet, s megjelent előttem két, kissé ellapuló focilabda, megfelelő felfüggesztéssel. Úhh, de megemelgetnék ilyesmit! Lelki szemeimmel láttam is már az elém táruló meztelen asszonyi testet, a gömbölyded formákat, a nagy, szőrös puncit, amit széthúzok az ujjaimmal, orromba csap a finom, friss, izgatott pina illata (a sajátomat nagyon szeretem!), csillog a rózsaszín kehely mélye, opálos nedvek szivárognak benne, és én lassan ráhajolok, beledugom a nyelvemet abba a… Khm… Istenem, ezzel a nővel el tudnám képzelni, gondoltam. Negyven elmúltam, nehogy már ne próbáljam ki, milyen lehet… Istenkém, de hogyan?


 


Újabb megálló felé közeledtünk, a villamos megint nagyot fékezett, s én ismét rányomódtam arra az izgató popsira. Eddig a nő maga is a menetirányba lendült, amennyire a tömeg engedte. De most megtámasztotta magát, és mintha visszaadta volna a nyomásomat.


 


Á, biztos csak véletlen… Néztem félig hátulról az arcát. Semmi különös. Félig leeresztett pillák, mintha szendergett volna. A megálló után gyorsított a villamos, de nem annyira, hogy ettől a fenekének rám kellett volna nyomódnia. Legalábbis annyira nem. Felfigyeltem. Mintegy fészkelődve megmozdítottam a csípőmet. Ő is megmozdította. És nem húzta el!


 


Lesz, ami lesz – mindig rá lehet fogni a villamosra, meg aztán le is lehet szállni és tovább menni a következővel. Nem tudom, mi ütött belém, de ki akartam ugratni a nyulat a bokorból. Az én nyulamat is: meddig merek s vagyok képes elmenni? S ő vajon olyan, mint amilyennek képzeltem?
Óvatosan rányomtam a vénuszdombomat a farának a felém eső részére, az ágyékával egy magasságban. Éreztem, hogy állja. Aztán azt is, hogy ő is nyomja magát felém. Elmosolyodott, és hátra pillantott. Mélykék szeme volt, opálosan csillogott. Lassan kidugta a nyelvét, és végignyalta érzéki, húsos ajkait. Gondoltam, ez jel, úgy hogy én is megnyaltam az ajkaimat. Közben éreztem, hogy határozottan hozzám simul odalent. Aztán óvatosan megmozdult a karja is, egészen pici mozdulatokkal nyomogatta a mellem. Előbbre toltam a felső testemet, jelezve, hogy vettem a lapot.


 


A kapaszkodót szorító kezére tévedt a tekintetem. A hüvelykujján gyűrű... A minap a tévében hallottam róla, hogy a leszbikusok így jeleznek egymásnak. Huh, hát tényleg beletrafáltam?


 


Gondoltam egy nagyot és merészet. Lopva lehúztam a jobb kezemről a jegygyűrűt, és sikerült is felcsúsztatnom a hüvelykujjamra. Aztán izgalomtól égő arccal odanyúltam az egyik hurkos kapaszkodóhoz „barátnőm” orra előtt. A mozdulatra önkéntelenül felpillantott, s láttam, hogy megcsillan a szeme.


 


Fékez a villamos, ilyenkor a körülöttünk nyomorgók gyanújának felkeltése nélkül lehet igazítani a felálláson. A nő szembe fordult velem, de úgy, hogy csak félig találkozott a testünk: a melleim az ő dinnyéi közé nyomódtak, s megéreztem erős combját a combjaimnál. Lazítottam rajtuk, erre azonnal közéjük nyomult. Én meg az ő combjai közé. Éreztem puha hasát és ugyancsak puha szeméremdombját. Tényleg nem tudom, mi ütött belém, és nagy merészen, de lassan, óvatosan benyúltam a ballonja alá, és óvatosan megsimogattam a mellét. Hatalmas, meleg tömeget tapogattam, vékony blúzán átduzzadtak jókora bimbói. Nem kemény kosaras, hanem elasztikus melltartót hordott. Így kiválóan érezhettem nagy, nehéz melleinek állagát. Sűrű volt, mégis omlós. Épp, mint az enyémek, jó érett cici. Csak jóval nagyobbnak tűnt. Sohasem hittem volna, hogy ilyen kellemes élmény egy másik nő keblének simogatása. Jólesően elmosolyodott, és még igazított is a testén, hogy jobban hozzáférjek. Aztán éreztem, hogy a blézerem alá siklik egy kéz. Az ő keze. Lágyan, szeretettel matatott a mellemen. Nagyon finoman meg is markolta.


 


Hasonló élményt még nem tapasztaltam soha. Ismeretlen, fülledt izgalom ömlött el rajtam, s éreztem, csupa nedvesség már a bugyim. Azt akartam, hogy ne legyen vége, hogy örökké tartson ez a villamosozás. Féltem attól, hogy mi lesz, ha megérkezünk, ha le kell szállni, el kell válni, vagy…
Így utaztunk a végállomásig, ahol mindenki leszállt. Addig nem szóltunk egy szót sem egymáshoz. De most felém fordult.
- Anni vagyok – nyújtotta hosszú ujjú, finom kezét. – Nagyon jó volt veled villamosozni...
Megfogtam a kezét, és bemutatkoztam én is.
- Életemben először villamosoztam így... – rebegtem zavartan. – De tényleg nagyon jó volt...
- Sajnálod, hogy itt a végállomás? – mosolyodott el. – Mert én legszívesebben vissza szállnék...
- Hát... Lehet, hogy nem bánnám én sem – sóhajtottam bizonytalanul. – De ez a tömeg... Szóval, izé, nem iszunk meg egy kávét valahol a közelben?
Huncutul pillantott rám, de úgy, hogy egészen belepirultam.
- Tudok egy jó, csendes kis helyet – mondta. – Itt van, nem messze. És a kávé is egyedi, nagyon finom.
És akkor ott fogunk ülni egymással szemben, hozzá sem érhetek, csak nézhetem, gondoltam, miközben a legszívesebben ismét hozzá bújtam volna jó szorosan.
- Tényleg nagyon finom kávét főznek ott – folytatta. – Alighanem szeretni fogod… És eléggé szeparált hely…


 


A régi Te meg Én jutott eszembe, ahol úgy voltak kialakítva a boxok, hogy nem lehetett átlátni egyikből a másikba. Az egyik nagy szerelmemmel ott többször kielégítettük egymást. Én leszoptam, ő meg ujjazva sütötte el a puncimat, miközben szopkodta a meztelen melleimet. De egy: a hely innen messze van, kettő: már nincs is meg. De ha ez a drága nő tudja, mit beszél, hát legyen!
- Menjünk akkor – egyeztem bele. Anni elindult, és belém karolt. Bőrének, testének érintése ismét abba az új, ismeretlen lázba hozott. Hatalmas mellei oldalra is kiduzzadtak, és néha hozzáért a karom. Nagyokat nyeltem az izgalomtól. Szótlanul haladtunk vagy száz métert, amikor Anni megállt egy szecessziós kapu előtt.
- Helyben vagyunk – Kikotort egy kulcscsomót a retiküljéből, s készült nyitni a bejárati zárat.
- De... De hol van itt kávézó? – adtam a naivat, holott pontosan éreztem, miről is van szó.
- Az első emeleten – állt meg a nyitott kapuban Anni. – Mondom, nagyon bensőséges kis hely.
Döntő pillanat volt. Gyorsan körülnéztem, lát-e bennünket valaki, de egy lélek sem volt a közelben. Vettem egy mély levegőt legyen, aminek lennie kell. Odaléptem Annihoz, és egy gyors, szégyenlős csókot nyomtam érzéki ajkaira.
- Hol az a kávé? – suttogtam rekedten. – Megveszek már érte! Menjünk...


 


Anni rám emelte azt a mesés, kék szemét. Opálos remény, mindenre nyitottság sugárzott a pillantásából.
- Tényleg feljössz hozzám? – búgta meleg, anyás, alt hangon. – Biztosan akarod azt a … khm,  különleges kávét?
- Nem is tudom… Igen is, meg nem is - suttogtam rekedten, s éreztem, hogy elvörösödöm, mint egy csitri. – Tudod, én még sohasem…
Kivillant egészséges, fehér fogsora.
- Ugyan, ugyan… Mindig van egy először! – Majd hozzátette: - Azzal a gyűrűvel a hüvelykujjadon talán nem jeleztél igazat, mi?... De azért kíváncsi vagy, igaz?
- Mhm... Azt hiszem, eléggé érdekel a dolog... – dadogtam zavartan. – Aligha fogok megszökni…
Anni huncutul elmosolyodott, s határozottan megfogta a kezemet, biztatóan megszorította, és én engedelmesen követtem.


 


Szép lakása volt, két és fél szobás, láthatóan egyedül lakott benne. Lopva nézegettem, ahogyan letette a kabátját az előszobában, s indult a konyhába, hogy főzzön egy kávét. Selyem blúza nem volt áttetsző, de a rugalmas melltartója hagyta rengeni dús tartalmát. Nagyon jó alakja volt: molett, de arányos, csodásan nőies, asszonyos, szép formájú feneke ringott, lebegtetve laza, rakott szoknyáját, vastag, egészséges combok mozogtak alatt. Formás, erős vádlijai voltak, hosszú ujjú, elegáns keze.
Fogalmam sem volt, hogyan folytathatjuk azt, ami a villamoson elkezdődött. De Anni láthatóan nem volt kezdő. Behúzta az elsötétítő függönyöket, amelyek mintegy szűrőként működtek: áteresztették a fény egy részét, meleg rozsdavörös árnyalatokba burkolva vele a szobát. Még tartott a májusi délután, villanyra nem volt szükség.


 


Aztán behozta a kávét. A csészéket, tejet, cukrot tartalmazó tálcát a dohányzó asztalra tette. Közben át is öltözött felül. Nem volt már rajta melltartó, csak egy vékony, gombok nélküli selyemblúz, aminek alsó csücskeit csomóra kötötte a mellei alatt. Az ily módon alig takart, cseppet még alul is kidudorodó, hatalmas cickók szabadon rengtek. Nyilván az érdeklődésemet akarta fokozni ezzel. Hát, nem mondom, tökéletesen sikerült!


 


Amint velem szemben lehajolt, teljesen beláttam a mély dekoltázsába. Hatalmas kebleit valamennyire visszafogta a vékonyka, laza blúz, de így is elvarázsolt látvány volt. Két óriási, gyönyörű körte lengett előttem. Nem tudtam levenni a szememet róluk. Micsoda fenséges mellek! Legszívesebben azonnal odanyúltam volna, hogy megfogjam őket.


 


Újra vad hullámban tört rám az eddig ismeretlen érzés, úgy kívántam hozzá bújni, mint egy gyerek. Hogy érezzem a puha, meleg, illatos kebleit, amelyek közé odaöleli a fejemet, és ringat, ringat… Csak éppen ehhez az anyára vágyó érzéshez korábban soha nem tapasztalt fura izgalom is társult: megfogni azokat a melleket, csókolni őket, megkeresni a bimbóikat, markolászni, szeretgetni őket.


 


Elképzeltem, amint meztelenül ül az ágyékomon, a puncimon érzem a punciját, combjaimon a hamvas seggét, rám hajol, és azok a hatalmas körték odalógnak az arcomhoz, közéjük szoríthatom a fejemet, beléjük temetkezhetek, kéjesen fuldokolhatok az anyás ölelésükben. És kíváncsiság fogott el, hogy láthassam a hasát, a fenekét, az egész meztelen testét. Meglepetten éreztem, hogy rohamosan tovább nedvesedik a puncim ettől az egésztől.


 


Szembesülnöm kellett azzal, hogy asszonyt kívántam meg, tobzódni szerettem volna a testében, ölelni akartam, s azt, hogy engem is öleljen, babusgasson, kívánjon, szeressen, s szeretkezzen velem, fogdosson, simogasson, csókoljon mindenhol. Ismeretlen, új érzés volt, és nem találtam benne semmi kivetni valót. Sőt…
Anni hajoltában követte a pillantásomat, aztán rám emelte égszínkék tekintetét.
- Mit nézel olyan nagyon? Tetszem?
Aztán, mintha csak ellenőrizni akarná, elég izgatóan festenek-e a mellei, előre hajoltában lepillantott rájuk.
- Jól el vagyok látva, mi? – kuncogott fel huncutul. – Vigyáznom kell, nehogy belelógjanak a kávéba…
- Nagyon szép vagy! – mondtam gombóccal a torkomban az élménytől. – Mindened olyan dús… Ne izélj, hogy nem tudod, micsoda gyönyörű melled van! Elképesztő…
- Gyönyörű? – mosolygott rám kihívóan. – Hiszen még nem is láttad őket igazán… Eddig csak annyit láttál, hogy nagyok…
Tudta, mit csinál. Szándékosan kínálgatta a frenetikus melleit. Megkerülte az asztalt és mellém huppant a kanapéra. Cigivel kínált. Rágyújtottunk.
- Szóval… Nem voltál még nővel, ha jól értem? – fújta ki a füstöt, s kortyolt egyet a kávéjából.
- Hát… Nem. De gondoltam már rá nem egyszer… - nyeltem nagyokat. - Csak tudod, soha, semmilyen különösebb izgalmat nem éreztem ettől. Egészen a mai napig… Talán az illatod indított be…
Anni felkacagott.
- Nem csodálom! – Hozzám hajolt. – Szívd csak be jó mélyen!… Indiai készítmény. Titkos! Van benne egy jó adag ferromon…
Eltöltött az illata. Hirtelen elszántan arcon csókoltam.
- Isteni! – lelkendeztem bátortalanul. – Tényleg olyan, hogy az ember lánya azonnal csak egyre tud gondolni… De miért éppen arra, hogy nővel legyen?
Anni letette a csészéjét, s az enyémet is kivette a kezemből, hogy az asztalra helyezze. Felém fordult, két kezébe vette az arcomat, s a szemembe nézett.
- Nem épp nőre indítja be az embert – mondta halkan. – Általában a szexre. Azt váltja ki, hogy nagyon, de nagyon erősen megkívánd a szeretkezést. A szexuális dédelgetést. A kéjt, az élvezetet. És oldja a gátlásokat. Nem érzed? És felbátorít… Nézd csak, valahogy így…


 


Azzal rátapadt az ajkaimra. Forró, száraz szájával finoman harapdálni, csókolgatni kezdett, majd valódi nyelves csókra hívott. Szívesen engedtem neki, tulajdonképpen szétvetett a kíváncsiság. Hihetetlenül lassan kezdte. Ajkaival megcsippentette az enyémeket, nyalogatta a számat, az államat, végigbirizgálta az arcomat az orromtól a fülem tövéig, megint ajkazott, aztán a nyakamat vette végig, vissza az ajkaimhoz, s végre belenyalt a számba. De csak egy pillanatra, mintegy ígéretképpen, aztán megint eltávolodott tőle, hogy mind szűkebb körökben térjen vissza, mígnem már úgy szomjaztam a nyelves csókjára, mint szaharai vándor a vízre. És végre összeolvadtak az ajkaink, egymásba fonódtak a nyelveink, éreztem a nyála finom ízét. De nem akárhogyan csókolt: néha az volt az érzésem, hogy a szám egy punci, amibe érzékien belenyal. Őrületes volt! Férfival még soha így nem smároltam, ennyire izgalmasan egyik szeretőm se tudott csókolni.
- Na, kedves, milyen nővel csókolózni? – dorombolta Anni, puszilgatva az arcomat.
- Mesés… - leheltem kábultan, és ösztönösen kerestem a száját, hogy folytassuk.
- Gyere, imádlak… - súgta, és ismét összeolvadtak az ajkaink. – Olyan jó csókolni téged!
Hosszan, nagyon hosszan csókolóztunk. Minden pillanatban jobban esett. Mézédesnek tűnt a szája. A vérem szabályosan felforrt, egyre jobban elöntött a szenvedély. Méghozzá egy eddig ismeretlen szenvedély. Kicsurrant oldalt a nyálunk, nyelvével végigtapogatta az ínyemet, én is mohón csókoltam vissza, hangosan csemcsegetünk, cuppogtunk, s ez a nedves hangözön mintegy előre vetített más nedvességeket, másutt elhelyezett csókokat és nyalásokat. A végtelenségig tudtam volna élvezni azt a csókolódzást! Új volt, érdekes, izgalmas, nagyon gerjesztő. És fantasztikusan jó volt.


 


Meglepett, milyen lágy, és érzéki egy női nyelv, mennyivel erotikusabb a férfiakénál. Akartam, egyre többet akartam. Egyre felszabadultabb voltam. Szeretkezni akartam, mindenáron. Méghozzá nővel. Vele! Férfi ekkor eszembe se jutott. Egyszerűen őrülten megkívántam a női testet, mint olyat. melleket akartam fogdosni, puszilgatni, bimbókat szopni, hamvas női segget csókolgatni, puncit nézegetni, simogatni, belenyúlni és belenyalni, de úgy, hogy fürödjön a nedveiben az arcom!
Fel akartam fedezni a női szerelmet. Hatottak a parfümje ferromonjai vagy sem, mindegy, ez volt a helyzet. Kívántam már, mint egy falat kenyeret!


 


Ösztönösen csúszott a tenyerem a mellére, hogy ott folytassam, ahol a villamoson abba maradt. Azonnal viszonozta. Én még a magamén kívül mellet nem fogdostam, s az enyémet is csak férfiak becézgették eddig. De így még soha. Már a blúzomon át is éreztem, hogy ez most más. Más, és sokkal jobb. Mintha magamnak csináltam volna. Anninak egy melle akkora volt, még így melltartóban is, hogy négy tenyér kellett volna a lefedéséhez, nagyjából. Volt hát mit felfedeznem. Nagyimnak és anyámnak voltak ötvenévesen hasonló mellei, sokszor panaszkodtak is, hogy fáj a hátuk a cipelésüktől. Mindig szerettem volna meggyőződni róla, hogy vajon valóban olyan nehezek-e. Most minden jel szerint kielégíthettem egykori kíváncsiságomat Anni jóvoltából.


 


Nem kemény kosaras, hanem elasztikus melltartója volt, úgy hogy jól érezhettem a melle állagát a selymes, rugalmas anyagon át. Telt, nehéz, mégis omlós keblei voltak, hasonlóképpen ruganyosak, mint egy vízzel töltött ballon.
- Segítsünk egymáson! – búgta Anni, és hátra nyúlt a melltartóm kapcsához. Én meg az övéhez. Amint újra kissé eltávolodtunk, láthattam, mint ereszkednek meg hatalmas keblei, rengve kissé oldalra és lefelé buktak, kiszabadulva kalodájukból. Két hatalmas körte, alsó ívük csaknem a köldökével került egy vonalba. Soha nem hittem volna, hogy ilyen hatalmas mellek valóban léteznek. Mesés látvány volt egyszerre ennyi dús asszonyiság. És guszta, nyálcsorgatóan guszta! Talán furcsa, de az, hogy lógó, saját súlyuk alatt ellapuló, nagy melleket láttam, teljesen elvarázsolt. Valami ősit, anyásat éreztem bennük. Mondom, kislány korom óta tetszett az ilyesmi. Lehúztam róla a melltartót egészen. Fantasztikus kép tárult elém: kissé elterülő, hatalmas, fehér körtéin csészealjnyi udvarú, gyönyörű, rózsaszín, jókora mogyorónyi, cumis bimbók virítottak. Finom, hamvas bőre alatt ingerlő kis kék erecskék futottak itt és ott. Feljebb meg hosszúkás, cirmos ráncok képződtek a melle bőrén. Láttam már hasonlót érett asszonyokon, és akkor megrémültem, hogy korosodóban nekem nálam is megjelennek majd. De Anni keblein még ezek is külön izgatóvá váltak. Rajongva bámultam a csodás, dús női testet.


 


- Anni… Milyen gyönyörű vagy! – suttogtam elbűvölten. – Hogy lehet valakinek ilyen gyönyörű szép melle!
- Hmmmm… Édesem… - dorombolta, és élvezettel nézegette az én kerek, telt labdáimat, én meg csak bámultam csodás, nagy és puha, s mégis telt óriásait.
- Látom, tényleg nagyon tetszenek – mosolyodott el, és a tarkómra csúsztatta a kezét. – Pedig általában ronda tőgyeknek tartják az ilyen ciciket...
- Hülyeség! – tiltakoztam, nagyokat nyelve. – Csodás a melled…
- – A tiéd is nagyon szép… - mondta halkan, és megnyalta telt ajkait. Aztán kissé előre hajolt, és finoman rácsúsztatta a kezét a cickóimra. Megelőzött. Egy másodperccel később már én tapadtam volna a melleire.
– Milyen bársonyos a bőröd… - búgta. – Mutasd… Akarom…
Soha nem fogta meg még másik nő őket. És ez az érintés most frenetikus volt. Lágyan, cirógatva matattak rajtam az ujjai, végigpásztázták mindkét mellemet. És nem markolta meg, hanem simogatott, és simogatott, néha alig érintve a bőrömet.


 


A bimbóimnál kissé tovább időzött, aztán megint az oldalamra siklott a keze, és kezdte újra és újra becserkészni a legérzékenyebb részt, a bimbók környékét. Egy idő után azt hittem, megveszek, annyira vágytam már rá, hogy szenvedélyesen belém markoljon, hogy érezzem az ajkait is ott, ahol a keze jár. Hol a melleimet nézte égő szemmel, hol fel- és felpillantott rám.
Ösztönösen tudtam, azt vizsgálja, élvezem-e kellőképpen, amit művel. Hát, élveztem! De mennyire!


 


- Édes cicikéim – suttogta forrón. – Nagyon tetszel, tudod? Aranyos a melled… Mmmm… És ha most rendesen megfogom?...
S azzal lágyan, szenvedélyesen belemarkolt a melleimbe. Gyúrni, görgetni kezdte a cickóimat, és ráhajolt az ajkaimra. Szomjasan tapadtam rá a szájára. Mellezett, csókolt, hosszan és kéjjel, éreztem, hogy ő is nagyon kíván. Nyúltam volna én is a hatalmas körtéi után, de ügyesen elhárított:
- Majd, édesem, majd, ne siess… Még előbb én tartozom valamivel…


 


Azzal elkezdte lecsókolni magát rajtam. Az államról indult, végig puszilgatta a nyakamat, bearaszolt a két mellem közé, aztán fölöttük, a hónom aljához, ott rátapadt arra a kis hájhurkára, ami előre haladva a mellembe torkoll, elcsókolgatta a cickóim alját, visszatért középre, és mint a nyelves csók előtt az szám felé, egyre szűkülő körökben közelített a bimbóimhoz. Megint megőrjített a halasztgatással, úgy hogy mire a bimbómon megéreztem a forró, nyálas ajkait, majdnem elélveztem, akkora volt bennem a feszültség. Remegtem, mint a kocsonya, kapkodtam a levegőt, a melleim hullámzottak, turkáltam a hajában, mint egy őrült.
- Mit művelsz velem? Ó, Istenkém… - haldokoltam a gyönyörtől.
Amint ott munkálkodott a melleimen, a hatalmas körtéi ránehezedtek a combomra. Beleszédültem.
- Én is akarom a melledet! – lihegtem. – Hadd szeretgesselek és is végre ott!
Anni mosolyogva egyenesedett fel, és beledugta egyik ujját a számba. Ösztönösen megszoptam. Megint az volt az érzésem, hogy a szám a puncim, amibe belenyúl… Azt hittem megfulladok az izgalomtól.
- Szóval, kell a tőgyem? – kuncogott fel Anni halkan. – Akarod a Riskát? Hm?
- Óh, édesem! Még hogy tőgy! – nyögtem. – Ne nevezd ezeket a gyönyörű asszonyi gyümölcsöket tőgynek! Csodakörték, meseballonok!
- Szerintem fantasztikus melled van! – mondtam, és nem kellett magára húznia, hajoltam én rá önként! Két kézre fogtam egyik gyönyörű mellét, felemeltem, és elkezdtem csókokkal beborítani. Súlyos volt, nyomott vagy két kilót.
- Huuuhhh… - szakadt ki belőlem. – Mekkora! Istenem, mesés a melled! Hihetetlen! Imádom! Te jó ég, mennyi van belőled!
- A tiéd… - búgta halkan Anni. – Fald fel őket…


 


Illatos, bársonyos bőre volt, a finom kék erecskék külön tetszettek rajta. Végigcsókoltam mindet, egyre közelebb körözve a bimbójához. Izgattam a halogatással, mint ő tette velem. Hosszas nyalogatás után végre bekaptam neki, és rászoptam magamat, akár egy csecsemő. De még teljesen tátott szájjal sem tudtam egészen bekapni udvarostul a bimbóját. Pedig engedett a melleinek állaga, nyújtogathattam, beszíva a hegyét. A bőréből nagyon finom parfümillat áradt, de ez már nem az a ferromonos volt, hanem valamilyen rafinált, keleti szappan illata. A mellei alatt láttam és éreztem a hájhurkás hasát. És az is tetszett! Imádtam, hogy olyan sok van abból az izgató asszonytestből.
- Óóóhhh! – sóhajtott nagyot és remegőset. – Édesem!… De gyönyörűen csinálod! Mindjárt elélvezek attól, amit a cicimmel művelsz… És még azt mondod, sohasem voltál nővel!…
- Csak azt csinálom, amit a magam mellével is szoktam... Nővel tényleg most vagyok először, becsszóra – suttogtam, miközben a másik keblére tértem becézéseimmel. – Olyan melled van, mint anyámnak volt… Sőt, még nagyobb! Mindig szerettem volna megfogni őket, emelgetni, érezni a súlyukat… És csókolgatni is... És most lehet… Mmmm… Gyönyörű vagy! Nem is tudod, mennyire boldog vagyok, hogy ekkora melleket becézhetek! Istenem, mennyire kívánlak!
- Az jó, mert én is téged, de nagyon… Úgy örülök, hogy szereted a mellem!


 


Anni legalább úgy élvezte, amit műveltem, mint én. Kéjesen nyögdécselt, simogatta, birizgálta a tarkómat, le-letért a melleimre, s úgy fogdosta őket, ahogyan talán még én magamnak sem tudtam soha. Kezdtem megérteni, amit hallottam egyszer valahol, már, mint hogy csak egy nő tudja igazán, mi jó egy másik nőnek. Pedig még csak az elején voltunk…
- Édes, drága, egyetlen cicikéim! – bukott ki belőlem, és két oldalról a mellei közé temettem a fejemet. – Micsoda remek csöcseid vannak, drágám! Jaj, Istenem, megőrülök értük! Anni, Annikám, óh, mutasd, hadd zabáljam neked!
- A tiéd! Zabáld! Lakjál jól velük! – szorította be a fejemet két kézzel a csodás, meleg ballonjai közé, amelyek lágyan hullámzottak a lihegésétől.


 


Én pedig közéjük bújtam, az arcomra ölelgettem a mesés körtéit, ráztam, markoltam az omlós, puha, és mégis telt asszonyi gyümölcsöket. Teljesen megbolondultam: emelgettem a súlyos, omlós cickóit, élveztem, ahogy ellapulnak a tenyeremen, körbenyaltam a terjedelmes bimbóit, beszoptam őket, nyúltak, mélyen be tudtam szívni a számba finom mogyoróit, összegyúrtam a nagy ballonokat, egymás mellett voltak a bimbói, úgy tobzódtam a nyelvemmel rajtuk. Aztán amikor épp csak az egyikkel voltam elfoglalva, Anni alányúlt a másik mellének, és feltámasztotta a szájához, hogy nyalja, szopja magának. Én csókoltam az egyik bimbóját, ő a másikat. Majd cseréltünk.
- Úhh, de finom itt rajta a nyálad! – suttogta forrón. – Isteni! Szopd a cicim, szopd, a tiéd!
Szoptam is, akár egy őrült. Megint összenyomtam a melleit, a bimbóin táncolt a nyelvem, Anni oda hajolt, ő is nyalogatta őket, összeértek a nyelveink, forogtak egymáson, és a cickóinak mogyoróin. Éreztem, mint ömlik a puncimba a nektárom. De olyan dúsan, ahogy még soha. Önkéntelenül meg- és megvonaglottak a combjaim, bizsergett a csiklóm, az izgalom ismeretlen hullámai szaladgáltak a gerincemen. Élvezett a szám, élveztek az ujjaim, élvezett az orrom – annyira megkívántam ezt a nőt, mint még soha senkit, egyetlen férfit sem. Valami fergeteges, egy életen át lefojtott vágy gátjai kezdtek szétszakadozni bennem. Őrületesen jó volt!
- Annikám, a melled, a melled! – lihegtem szerelmesen. – Gyönyörű vagy! Édes Istenem, de finom! Drága, édes, tündéri cicid van! Köszönöm, hogy megajándékozol velük! Nem tudok betelni veled itt! Jaj, Anni, isteni vagy, isteni!
- A tiéd! – búgta Anni. – Fogdosd, csókold, szopikázd, nagyon jól csinálod! Óh, mondd még, mondd! Olyan jólesik a becézgetésed, drágám…


 


Kíváncsinak kíváncsi voltam, meg izgatott is, mégsem mertem tovább lépni. Anni tette meg helyettem. Ültömben hátra döntött a kanapén, és viszonozta a mellcsókjaimat. Nem tudtam hirtelen, mire vágyom jobban: arra, hogy folytathassam a melleinek becézését, vagy, hogy neki engedjem át magamat. Olyan csodásan foglalkozott velem, hogy éreztem, csupa lucsok vagyok már odalent. És akkor elindult lefelé a keze… Simogatta a hasamat, már-már azt hittem, a vénuszdombomra tér, de ő tovább siklott, le a térdemig, onnan aztán felfelé, végig a combjaimon, s amikor megint azt hittem, hogy az ölem következik, újra kikerülte. Közben szopta, csókolta a melleimet.
- Milyen szép cickód van, Éva! – suttogta két csók vagy nyalintás között. – Nagyon guszta vagy, kedvesem… Mmmmm… Édes csöcsikéim!


 


Hatalmas, bársonyos bőrű keble időközönként a hasamra vagy a combjaimra nehezedett, s én nagyon szerettem volna, ha már nincs rajtam semmi, hogy ne csak édes súlyát, hanem húsa melegét is érezhessem. El-elkaptam omlós körtéit, és élvezettel markolásztam őket, de egyre türelmetlenebbül vártam, hogy megfogja a puncimat. Hogy milyen lesz... Ha egy nő nyúl hozzám ott...
Végre erre is sor került.
- Mutasd a drága puncikádat! – Suttogta, és felpillantott rám. – Milyen jó, homlokos pinácskád van!
- A tiéd, drágám, a tiéd! – nyögtem vágyakozva.


 


Amint rácsúszott a tenyere a kidomborodó ölemre, egy hosszú pillanatig megállt rajta. Csak akkor kezdte nyomogatni, és finoman markolászni, amikor a csípőm önkéntelenül mozdult felfelé egyet, mintegy biztatva, hogy haladjon tovább. Nem sokára megtette. Ismét a térdem felé nyúlt, de most úgy húzta vissza a kezét a combomon, hogy felsodorta vele a szoknyámat is. De még mindig ott volt a harisnyanadrágom és a bugyim. Azt akartam, hogy beljebb tapogasson már, ezért kissé széttártam a combjaimat. Anni vette a lapot, és benyúlt alám. Egy pillanatra megálltak az ujjai, majd szenvedélyesen belemarkolt a puncimba.
- Ó, drágám, végre, vére! – szakadt ki belőlem. – Fogd! A tiéd! Istenem, ne hagyd abba!
Remegő vágy csapott végig rajtam. Ő pedig felhozta a kezét, és rápillantott. Követtem a tekintetét. Csillogtak az ujjai – annyira fel voltam pörögve, hogy már jócskán átáztattam a fehérneműimet, s ami az ujjain látszott, az a nektárom volt.
- Mmmm, de finom a mézecskéd! - Anni kéjesen elmosolyodott, és a szemembe nézve lassan, gyönyörűséggel lenyalogatta, leszopta az ujjait. Egész arcával sugározta, mennyire ízlek neki. Ettől szinte éreztem, mint ömlik újabb nektáradag a hüvelyembe. Ekkor villant át rajtam megint, hogy hát persze, ki fogjuk nyalni egymás asszonyiságát. A saját ízemet ismertem, de más nőt még nem kóstoltam. Ezer kérdés kavargott bennem: milyen a puncija, milyen az illata, íze, borotvált-e vagy szőrös, milyen a szőrzete, hogy néz ki a csiklója, a feneke… Jaj, csak nehogy pattanásos legyen! Az mindent elrontana! És drukkoltam, hogy ne legyen borotvált. Én sem vagyok az. Szerintem igazán úgy szép egy punci, ha jó szőrös. És imádkoztam, hogy bababőrű legyen a segge.


 


Anni ismét a combjaim között munkálkodott, és most még több nektárt hozott fel az ujjain. A mellére kente, csak úgy csillogott tőle a bimbója. Aztán azt a puncimézes mellét felemelte, és odakínálta a számhoz.
- Gyere, kóstoljuk meg együtt!


 


A pinám ismerős íze, s az, hogy egy ilyen gyönyörű mellről nyalhattam le, újabb izgalomhullámot váltott ki belőlem. S amikor Éva bimbóján találkozott a nyelvünk, önkéntelenül megvonaglottam a kéjtől.
- Isteni finom vagy! – búgta barátnőm. – Most már tényleg nagyon megkívántalak! Megmutatod, mi van a combjaid közt? Hm? Nagyon szeretném látni, hogy néz ki az a drága punci, aminek ilyen finom az íze…
Azzal lecsúszott elém a padlóra, és beleakasztotta ujjait a harisnyanadrágomba. Megemeltem a fenekemet, hogy le tudja húzni rólam az alsóneműt. Egyszerre végzett a bugyimmal is. Amíg a cipőmet vette le, és vetkőztetett odalent, addig kibújtam a blúzomból, és a fejemen áthúzva megszabadultam a szoknyámtól. Egy pillanat múlva ott ültem teljesen meztelenül. Anni óvatosan széttolta a térdeimet.
- Húúúú… - sóhajtotta forrón. – Gyönyörű vagy itt is! Milyen szép a pinád! Imádom a jó szőrös puncit! Istenem, de guszta vagy!
Hosszan, lángoló tekintettel nézte a puncimat, nyalogatva közben érzéki ajkait. Finoman simogatott, meg- és megmarkolva a vénuszdombom háját, borzolgatta a szőrzetemet, ujjbegyeivel cirógatta a combjaim belső párnácskáit.
- Nagyon fogom szeretni, tudod? – búgta, és ráhajolt az ágyékomra. Életemben először ért ott hozzám nő ajka. Érzékien megharapdálta a vénuszdombomat, és hozzásimult az arcával.
– Isteni vagy. édesem! – dorombolta. – És az enyém leszel egészen!


 


A combjaim közé nyomult. Éreztem nagy melleit, amint végigsimítják párnás ágyékomat. Anni a melleimre hajolt, és újra kezelésbe vette őket, miközben az ő keblei kétoldalt kiomlottak a hasam magasságában. Olyan volt, mintha megölelne velük. Isteni!
Aztán elindult rajtam lefelé. Csókolgatva érte el a szeméremszőrzetem szélét, közben a nagy, puha körtéi megint végigsimították az ágyékomat, a combjaimat, mielőtt lebuggyantak volna közéjük, hogy lógtukban, lengésükben a vádlijaimat cirógassák. Anni végigpuszilgatta a lágyékomat balról, jobbról, majd belefúrta magát a vénuszdombom sűrű szőrzetébe.
Eközben átölelve tartotta a combjaimat, markolászott, simogatott. Azt hittem, mindjárt belém nyal. De nem, ő inkább hátra húzódott ismét, és a kezeit indította felfedező útra az ágyékomon. Középső ujjával elérte a seggem lyukát, onnan húzta felfelé, végig a vágásomon, egészen a csiklómig. Aztán széthúzta a szeméremajkaimat.
- Tényleg szép a puncikád! – búgta, ajkait nyalogatva. – Gyönyörű vagy! És olyan selymes a bundád!... Csodás a vágásod... Mint egy nyíló rózsa! Egy mesebeli lótuszvirág! Gyönyörű vagy itt is! Folyik utánad a nyálam!… Csússz lejjebb egy kicsit, szerelmem! Ki akarok inni belőled mindent!
- Tessék, szerelmem, tessék, a tiéd vagyok! – lihegtem, és lejjebb csúsztam, ahogyan kérte. – Szeresd a puncim! Imád téged!


 


Két kézre fogta az egyik hatalmas mellét, és a bimbójával körbesimogatta a combjaim tövét, a vénuszdombomat, a nagyajkaimat, lassan az egész pinámat. Olyan izgalom fogott, mint még soha. Bámultam terjedelmes udvarú bimbóját, amint köröz rajtam odalent, egyre szűkebb sugárban, mígnem belecirógatott vele a kelyhembe. Csupa lucsok lett az a bimbó, csillogott rajta a nektárom, opálosan csillogó nyálszál nyúlott el a szeméremajkaim és közte, s akkor hozzáérintette a csiklómhoz...
- Óhh, édesem! – nyögtem fel. – Mit művelsz velem!?...


 


Anni buján rám mosolygott, és úgy rágyúrta a nagy, omlós mellét a pinámra, hogy alig látszott ki alóla.
- Csak szeretlek, drágám... – suttogta forrón. – Nagyon kellesz... Kívánlak... És olyan jó érezni a cicimen a forró, nedves pinácskádat...
- Isteni a melled! – lihegtem, és széthúztam neki a szeméremajkaimat. – Ó, édesem, nyomd oda még egy kicsit…
És Anni két kézre fogta a mesés csöcsét, amitől kiduzzadt a nagy udvarú bimbója, és megcirógatta vele a hüvelyem szélét, a felmeredő, izgatott pöckömet, majd mosolyogva erősen belenyomta a tárt kelyhembe. Alig látszott ki a szőrzetem a hatalmas, elterülő körtéje alól. Megvonaglott a pinám, mintha csókolni, szívni akarná azt a nagyszerű cicit.
- Ó, édesem, ez nem is igaz! – nyögtem élvezettel. – Nem is tudod, mit művelsz velem!...
Felemelte a puncimézemtől csillogó bimbójú mellét a szájához, és a szemembe nézve lassan, kéjesen lenyalogatta róla a nedveimet. Beleremegtem ebbe a sistergően erotikus látványba. Lebuggyantotta aztán a nyáktól csillogó mellét, és a szemembe nézve, lassan ráhajolt az ölemre.


 


- Na, mutasd végre azt a drága, izgatott puncikádat! – gordonkázta halkan. – Éhes és szomjas vagyok rá, de nagyon…


 


Sok nyalásban volt már részem, de ilyenben még soha! Végre megérintett a nyelve. Beleborzongtam, kéjesen. És ő mohón rárontott a puncimra. Az valami leírhatatlan, mit művelt velem odalent, hogyan csókolt, nyalt, szopott, szívott, harapdált finoman, s mindezt olyan odaadással, mintha az élete függne tőle. Szopta és nyalta a csiklómat, tátott szájjal tapadt a vágásomra, mintha egészében be akarná kapni a pinámat, szabályosan zabálta a testem. A kisajkaimat beszopta, forgatta a szájában a nyelvével, cuppanva kiengedte, aztán lenyalt a seggem lyukáig és vissza, fel a csiklómig. Bevette a kis makkját, finoman szívogatta, birizgálta a nyelve hegyével. Ahogyan egyre hangosabban nyugtáztam az átélt gyönyört, úgy nyammogott, lihegett, csemcsegett Anni a puncimon mind izgatottabban.
- Jaj, Annikám, megőrjítesz! – lihegtem önkívületben. – Ó, istenem! Így még nem nyalt nekem senki! Te jó ég, mit művelsz velem! Óhh, ez az, ez az! jaj, de jó! Neee, neeeeem, nem bírom! Jahahahahajjjjj!
Tébolyító klitorális orgazmust éltem át. A legnagyobbat egész addigi életemben. Darabokra hullottam tőle, minden ízem kéjesen bizsergett. Anni átölelte a fenekemet, a combjaimat, és rásimult a punciméztől csillogó arcával a vénuszdombomra. Lassan, érzékien simogatott, hol a csípőmet, hol a combomat, hol meg a melleimhez nyúlt fel.
- Isteni ízű a pinácskád! – lihegte forrón. – Minél tovább nyallak, annál jobban szomjazom rád…


 


É jószerint még ki sem pihegtem magamat, amikor Anni már újra nyalt, és éreztem, hogy lassan belém hatol előbb egy, majd két ujja, mozogni kezd ki-be, tölcséresen forog, aztán megjött a hüvelykujja is, rá a nyákos csiklómra. A bal kezével mellezésbe fogott, a jobbal kefélte a puncimat, és közben tekintetével mohón falta a testemet mindenütt. Néha a szemembe nézett, mintegy ellenőrizve, hogy eléggé élvezem-e amit csinál, aztán megint az ölemet égette a pillantásával. Közben rá-ráhajolt az ölemre, szenvedélyeseket csókolt a lucskos puncimon, ajkaival megharapdálta a szőrös szeméremdombomon a hájat, beszippantotta pár pillanatra a duzzadó pöckömet, s láttam, szabályosan csorog a pinám után a nyála, csepeg le a vágásomra a habos nektárommal keverve.
- Évikém, egyetlenem! – nyögdécselte cuppogva, lihegve. – Gyere! Gyere hozzám! Engedd el magad! Élvezzen az a drága pinád!
- Jövök, szerelmem, jövök! – fuldokoltam. – Ó, most, most! Moooost!
Sikoltozva, félőrülten élveztem el, ezúttal kompletten, együtt élve meg a klitorális és a hüvelyi orgazmust.
- Gyönyörűségem! – suttogtam kábultan. – Mit műveltél velem?!.. Én még soha, senkivel nem élveztem ekkorákat… Hogy tudsz ilyen csodásan nyalni?... Eszméletlen vagy…
Anni csak szeretettel mosolygott rám, nem válaszolt semmit. Óvatosan kihúzta a hüvelyemből az ujjait, kéjesen leszopkodta róluk a nedűt, és mintegy lábujjhegyen, nehogy megzavarja gyönyörbe bódult lebegésemet, felállt a combjaim közül. Nagyon lassan tértem magamhoz. Félájultan, bódultan, kissé ködösen láttam, hogy Anni felkel, s levetkőzik. Lassan, kéjesen sztriptízelt nekem.


 


Gyönyörű, molett teste volt, mindene kikerekedve, de arányosan, olyan volt, mint egy nagybőgő, amelyre hatalmas görögdinnyéket akasztottak. Volt egy kis hájas hasa, ami kifejezetten jól ment a duci testéhez, még a derekán képződő enyhe hurkák is jól álltak neki. És a puncija! Én még ilyen dús asszonyiságot nem láttam! Soha azelőtt nem kívántam meg asszonyi testet, de a hormonjaim most egy csapásra bepótoltak mindent. Addig csak kívántam, de most már szabályosan remegtem Anniért. A nyálam folyt a teste után, annyira tetszett. Nagyokat nyeltem izgalmamban. Bódítóan gyönyörűnek, kívánatosnak találtam. Vénuszdombja szépen kidudorodott, akár egy szegedi buci. Szénfekete, buja és dús szeméremszőrzete szinte kétarasznyira terjedő vonallal kezdődött, egy kis pihe-ösvény még a köldöke felé is vezetett belőle, sűrű, selymesnek látszó, hosszúszálú, göndör tincsek borították a combjai tövét is. Semmi gusztustalan borotválás, csak jó sok selymes szőr…


 


A bugyi vonalán túl is bodorodott a szőre vagy kétujjnyira. Fantasztikus dzsungele volt! Amint megfordult, hogy a fotelba tegye a ruháit, s lehajolt, láthattam, hogy sima és makulátlan, bársonyos bőrű a formás, jókora feneke. És a farpofái közt, ott lejjebb, az a buja, fekete tollseprű! A tincsei nedvesen tapadtak a lyuka körül egymáshoz, látszott, hogy nagyon fel van izgulva. És még a barnás segglyuka körül is fekete pamacsok göndörödtek... Óh, de gyönyörű a segged, édesem, sóhajtottam magamban. És megkönnyebbültem: minden oldalról kívánatosnak mutatkozott. Mondom, kívánatosnak, holott ő volt az első nő, akit megkívántam.


 


Érdekes dolog ez. Mármint a fanszőrzet. Nekem is elég buján szőrös a puncim, és bevallom, sokszor maszturbáltam tükör előtt. Odatoltam az egyik nagy, kényelmes fotelünket az álló tükörhöz, belehelyezkedtem, és élvezettel néztem a tárt, nedves puncimat önkielégítés közben. A mellemet is narcisztikusan szerettem, nagyon élveztem mindig a szopogatásukat, de a puncimban a leginkább az tetszett, hogy olyan jó szőrös. Az emberek általában szeretnek simogatni olyasmit, ami finom szőrös, selymes, puha. A puncim is ilyen. És dupla az élvezet: egyfelől a szőrös valami simogatása, másfelől ez a szőrös kedvesség az enyém, én magam vagyok az is, aki kapja a simogatást. Egyszóval e pillanatban rájöttem, hogy mindig is kívántam a szőrös puncit, mint olyat. Csak eddig egyet, az enyémet. És most itt van egy másik, kétszer annyi szőrrel. Nagy és dús. A gazdája meg olyan élvezetet adott az imént, hogy majdnem eszméletemet vesztettem tőle. A legkevesebb, hogy megpróbáljam viszonozni. És különben is: selymes bundájú valamit simogatni jó…


 


Feltápászkodtam, és nyújtóztam egyet. Anni élvezettel legeltette rajtam a tekintetét.
- Őrülten megkívántalak ám, tudod? – lépett hozzám. – Már ott a villamoson…
- Én is téged… - öleltem át. – És most már nagyon, de nagyon kellesz!... Tudni akarom, milyen szeretni egy nőt! Úgy igazán, végig... Reszketek, hogy megérintselek, hogy fogdossalak, hogy végigcsókoljam a tested, érezzem az illatodat, az titkos ízeidet... Te már megkóstoltál engem… Most rajtam a sor…
- Alig várom! Gyere, édesem... – búgta Anni és hozzám lépett. – A tiéd akarok lenni egészen... Ha nem ázott volna el tőled, fel is gyulladna a puncim…


 


Beleremegtem, amint életemben először hozzám simult egy másik asszony meztelen teste. Cici a cicihez, has a hashoz, ágyék az ágyékhoz. Hosszú, szenvedélyes csókba forrtunk, szorosan, mohón összeölelkezve. Őrületesen jó volt. Egymásba csúsztak a combjaink. Simogattam a hátát, majd lekalandoztam a fenekére. Selymes bőre volt ott is, mint egy babának. A lágyékomon érzetem dús szőrzetét, s alatta puhán duzzadó, finoman hájas szeméremdombját. Éreztem, hogy egy guszta testet kívánok, de nagyon, és fura, soha nem ismert izgalmat okozott, hogy az a test életemben először nem férfié, hanem nőé.


 


Teljesen ellazultam már. Élveztem Anni hatalmas melleit az enyémekhez préselődve, fent szorosan öleltem továbbra is, de a másik kezem előre araszolt a fenekéről az ágyékára. Anni vette a lapot, és utat engedett a kezemnek. Életemben először értem hozzá egy másik nő puncijához. A szőrhatárnál megremegett a kezem. Amíg csak engem becézett egy asszony, addig nem én voltam a kezdeményező. És a csók, a cicizés még nem a teljes odaadás. Az a punci birtokbavételétől kezdődik. Az enyémet Anni már megszerezte, szájjal, kézzel, de én még az övét nem. És most ott volt álltam a döntő lépés küszöbén. És akartam, de mennyire akartam! Sohasem hittem volna korábban, hogy nőt kívánjak, és hogy ennyire, ilyen szenvedélyesen, elvakultan.
Rácsúszott a kezem Anni vénuszdombjára. Puha volt, duci, és selymesen szőrös.
- Milyen finom a puncikád! - suttogtam bódultan. – Olyan jó megfogni…
Anni keze rásiklott az enyémre. Lágyan megmarkolászta, és becsúsztatta a középső ujját a vágásomba.


 


- Nagyon jó a tiéd is… - búgta. – Érzed, milyen finom a nyálam? Punci ízű… Te vagy itt a számban… Gyere, fedezz fel engem… Nyúlj be a kelyhembe… nagyon vár már téged…


 


Remegve nyúltam be a szeméremajkai közé. A forró és nedves, kövér punci körülölelte az ujjamat. Jókora núdli került az ujjbegyem alá – a csiklója… Anni megrándult, és szorosabban megölelt.
- Érzed? – dorombolta. – Érzed, mennyire kellesz?
Azt hittem, elolvadok. Mohón mélyebbre nyúltam Évába, be, egészen a hüvelyéig.
- Istenem, milyen csodálatos, szexi és buja asszony vagy! – suttogtam illatos fülébe. Önkéntelenül udvarolni kezdtem neki. – Olyan jó, hogy mindenedből sok van! … Ezek a gyönyörű, hatalmas melleid!… A kerek haskód… A csodás,  ringó, bababőrű farod… És az a dzsungeles, dús, nagy puncikád!
- A tiéd az egész! – búgta Anni. – Falj fel, fogyassz el, olvadj belém!… Gyere… Most már tényleg nagyon kellesz… A tiéd vagyok… falj fel... de ne itt…


 


Azzal kézen fogott és bevezetett a másik szobába. Ez volt a hálószobája. Jókora franciaágy állt benne, sok kisebb-nagyobb párnával. Leült az ágy szélére, én meg épp úgy, ahogyan az imént ő, letérdeltem előtte. Pár csók után kézbe vettem súlyos melleit, az arcomhoz emelve csókolgattam, szopogattam a bimbóit. Markolásztam, emelgettem a körtéit, remegve élveztem hamvas bőrét, kiterjedt udvarának apró bogyóit a bimbói körül. Teljesen belefeledkeztem megint azoknak a gyönyörű, nagy ciciknek a szeretgetésébe. Anni megtámaszkodott hátul, és lehunyt szemmel, halkan lihegve élvezte a babusgatást. Lassan egyre hátrébb dőlt, s amint hajoltam a mellei után, az én cickóim szépen benyomultak a combjai közé, és a bimbóimon éreztem már a szőrzetét.


 


- Ó, Istenem... – nyögte Anni. – De finom vagy... Olyan jó érezni a drága melledet a puncimon... úhh... Nézd, a tiéd! Látod, milyen nedves vagyok neked?... Gyere, édesem, így várok rád!... Ide nézz! A tiéd!
Odanyúlt, és két ujjával széthúzta nekem a pináját.
Kábultan imádva a melleit megértettem, hogy nagyon szeretné már, ha az asszonyiságával is kezdenék megismerkedni közelebbről. Kissé hátrébb húzódtam, és vágyakozó, felfedező kézzel megsimítottam kiduzzadó vénuszdombját.
- Annikám... ez nem is igaz... – bámultam hitetlenkedve az ágyékát. A szőrzete kéttenyérnyi területet borított be az ágyékából, pár tincse túl is terjedt a combjai tövén, és a segglyuka felé sem ritkult nagyon. – Milyen gyönyörű, dús pinád van! Szépséges, nagy, buja, csodásan szőrös pinád! És milyen gyönyörűen nedves!
- Ó, édesem, a tiéd, a tiéd! – kiáltott fel halkan Anni. – Szeresd! Bújj belém a nyelveddel, az ujjaiddal! Édesem, itt van, tessék, téged vár! Gyere és szeresd! Az egész csupaszőr pinám a tiéd!


 


Azzal egyértelműen hívogatva hanyatt dőlt, és széttárta vaskos, kerek, belül istenien párnás combjait. És széthúzta nekem a punciját. Buja ágyéka csupa nektár volt, fekete szőrzete nedves tincsekbe csavarodva övezte mély vágását, és pihéi a combjai tövén túlra is kiterjeszkedtek. istenien szőrös volt ott alul! Cseresznyényi csikló kukucskált elő vénuszdombja alól. Kiduzzadó, amolyan jó, homlokos pinája volt, vastag hájjal kipárnázott, asszonyos vénuszdombja, ami jól fejlett, vaskos nagyajkakban folytatódott, Kisajkai is vastagok voltak, s nagyok, mint két megtermett emberfül. Már előre élveztem a pillanatot, amikor beszophatom őket a számba, és ott forgathatom jóízűen.


 


Soha korábban nem láttam így pinát. Az enyémet néha megnézegettem tükörben, de hát az csak tükörkép volt. Ez itt előttem élő, és illatos. Valahogy úgy éreztem magamat, mint amikor először láthattam hasonlóan közelről faszt. Arról is tudtam korábban, milyen, de az, hogy fogta az ember lánya, nem ugyanaz volt, mint amikor ott volt egy araszra az orrom előtt, és megfigyelhettem minden apró részletét, eljátszhattam vele a kedvem szerint. Életemben először most volt ugyanígy előttem egy asszony nemi szerve. Az Anni ágyékát borító bunda minden szálát láthattam, a vénuszdombjától a segge lyukáig minden tincsét, a jól fejlett nagyajkakat, az aranyosan gyűrött kisajkakat, puncijának minden redőjét. Már említettem, hogy narcisztikusan szerettem a testemet, élveztem a maszturbálást, amit tökélyre fejlesztettem, és gyakran tükör előtt műveltem. Rettenetesen felizgatott a testem látványa, végül is egy női test látványa – villant belém a felismerés. Hiszen már akkor rejtett leszbikus hajlamok adtak jelt magukról bennem!


 


És most itt van ez a gyönyörű punci! És eljátszhatok vele a kedvem szerint, s ráadásul nem csak kézzel, hanem szájjal is. Ó, mennyiszer sóvárogtam az után, hogy kinyalhassam magamat! Mennyire tudtam volna, hogy miként csináljam, hogy olyan jó legyen, ahogyan egy férfi soha nem tudja megtenni! De hát a testünk felépítése ezt nem teszi lehetővé, úgy hogy maradtak a kezeim, amelyekkel felhordoztam a számba a puncimézemet. És igen, rettentően szerettem a puncinedvet, imádtam az illatát, az ízét, jobban izgatott, mint a sperma a számban, pedig azt is szeretem. Szóval, egymagamban úgy nyaltam pinát, hogy a levét kóstolgattam az ujjaimról.


 


De most előttem volt a közvetlen élmény megszerzésének a lehetősége. Beleremegtem. És úgy néztem már Anni puncijára, mintha az enyém lenne, mintha letehettem volna a fejemet a combjaim közé, és végre kinyalhatnám magamat. A számtalanszor elképzelt képek felpörögtek bennem, s pontosan tudtam, mit fogok tenni. Hol és hogyan simogatom majd, hogyan csókolom meg, hogyan nyalok neki, mit művelek az ajkaimmal. A korábban soha nem érzett izgalomtól csak úgy dobogott a fülem.


 


- Istenem, Anni, milyen gyönyörű a puncid! – suttogtam elbűvölten. – A combodon ezek a drága kis párnák… Mesés vagy!
- Ó, tündérem! – búgta. – A tiéd vagyok! Szeress! Nagyon kívánlak!
Felpillantottam rá. Kissé kidomborodó hasa fölött ott rengtek ellapulva és oldalra, a karjaira omolva hatalmas, fehér mellei azokkal a szép nagy udvarú bimbókkal. Anni a könyökén támaszkodott, és félig leeresztett pillái alól mohón, sóvárgó várakozással nézett le rám. Átfutott rajtam, hogy pillanatokon belül belenyalok a drága puncijába, és addig szeretem, amíg el nem élvez tőlem. A gondolat, hogy gyönyört készülök adni egy nőnek, csodálatos érzés volt.
- Élvezem a látványt, édesem – suttogtam. – Életemben először látok ilyen közelről puncikát… S mindjárt olyan gusztát, mint a tiéd… ha tudnád, mennyire izgat…
- Az a jó, kedvesem! – lehelte Anni. – Gyere, gyere hozzám… Kóstolj belém!... Ne kínozz, megőrülök, annyira kellesz már…
- Óh, jövök, szerelmem, jövök… - nyögtem halkan, és ráhajoltam az ölére.


 


A testén érzett keleti, fűszeres illat most még erősebben úszott az orromba. Amint közelebb értem isteni dzsungeléhez, megéreztem izgatott puncijának csodás, meleg páráját is. Erős, tiszta, kissé pézsmás, friss és forró pinaillata gyönyörűen harmonizált a parfümmel. A kettő koktéljától szabályosan felforrt a vérem. Élvezettel simogattam dús szőrzetét, és egyszer csak nem hittem a szememnek. Az az imént még cseresznyényi, amúgy is jókora csiklója tempósan tovább duzzadt, és a kiflinyi nagyajkak felső csücske közéből lilásrózsaszín kúpos szerszám emelkedett ki. Ahogyan simogattam Annit, nőttön nőtt, míg végül teljesen felmeredt: egy hüvelykujjnyi kis fütyi volt előttem, kapucniját buksija mögé gyűrve ágaskodott. A túlfejlett csiklója volt! Mostanra állt csak fel neki egészen. A tövénél olyan vastag volt, mint egy igazi fasz. A makksija alól finom taréjokban indultak a kisajkai, amelyek aztán lejjebb nagy, gyűrött karfiolszerű, dús fülekké alakultak.


 


- Édes Istenem, de gyönyörű játékod van! – szakadt fel belőlem az elismerő kiáltás. – Eddig csak fotókon láttam ilyet... Mesés kis női fasz! … Hiszen ezzel akár dugni is lehet!
Anni kéjesen lihegve felkönyökölt, és opálosan kéklő gyönyörű szemével simogatva rám mosolygott.
- És fogok is, téged, drágám!… De most valami mást ígértél, szívem… tedd oda a melled egy pillanatra... nyomd belém a bimbódat…
Nem kérettem magamat. Két kézre fogtam egyik cicimet, és megcirógattam vele Anni pinusát. Amint megéreztem a bimbómon a nedves, forró puncihúst, beleborzongtam a gyönyörbe. S miközben kéjesen belenyomtam a bimbómat a kelyhébe, és a pöcke rásimult a bőrömre, Anni hüvelye megrándult, és a vonaglásával nagyot szívott a mellemen.
- Óh, édesem, ez az! – sikkantotta. – Érzed, mennyire kívánlak? Csókolom neked a drága cicidet a pinámmal…
- Jaj, Annikám, megőrjítesz! – lihegtem, lázasan gyúrogatva a mellemet a puncijába. – Olyan jó veled!... Úhh, ez nem is igaz!


 


Láttam, mennyire élvezi a mellem érintését ott, de egyszerűen már folyt a nyálam a pinácskája után. Szomjaztam az új, ismeretlen élményre, érezni akartam az asszonyisága ízét, illatát. Olyan mohóság öntött el, hogy nem volt türelmem annyit udvarolni Anni puncijának, mint ő tette az enyémmel. Reménykedtem, hogy nagyon várja már a csókomat is a muffján, úgy hogy szabadjára engedtem elemi vágyaimat, ösztöneimet. Leejtettem a mellem, s körbecsókoltam puha, finoman hájas asszonyiságát, de aztán azonnal rászoptam magamat a csodás csiklójára. Majd felváltva szoptam neki, és nyaltam a puncija mélyére.


 


Leírhatatlan az első pinanyalás élménye! Az az édes-sós, kissé lúgos íz! Az az opálos asszonyi nektár, amiről az ember lánya tudja, hogy neki terem, ő váltotta ki a partneréből, hogy szivárogjon, egyre dúsabban teremjen! És Anniból jött bőséggel… Szürcsöltem, ittam nyákos, isteni a nektárját, mint egy sivatagi szomjazó. Húh, de ízlett! A sajátomat is szerettem, de ez mégis csak más volt, és különben is: azóta tudom, hogy nincs két egyforma ízű punci. Nekem persze a mai napig Annié a legfinomabb!


 


Mindig arról álmodoztam, hogy valaki, aki nyal nekem, szopja be a szájába a fejlett kisajkaimat, s jól forgassa meg őket ott a nyelvével. Anni az imént pontosan ezt tette. Voltak ilyen partnereim, de egyik sem csinálta olyan jól, mintha magamnak bizgethettem volna. Hát most ezt megcsinálhattam Anninak, visszaadhattam neki, amit tőle kaptam. Jóval nagyobb kisajkai voltak, mint nekem, mint már említettem, emberfülnyiek, puhák, finoman gyűröttek. Kéjesen szoptam, szívtam, ajkaim közé fogva nyújtogattam őket, körbenyaltam édes hüvelybemenetét, nem hagytam ki egyetlen kis redőjét sem. Leengedtem a nyelvem a segge lyukáig, majd onnan nyaltam magam vissza egészen fel, a pöckéhez, útközben beleforgatva a nyelvem a hüvelye nektáros kelyhébe, beszopogatva lágy szirmait.


 


A legeslegerotikusabb dolog volt ez a világon, és abban a pillanatban tisztában voltam vele, hogy erre vágytam mindig is, pedig soha korábban nem tudatosult bennem. És az óta tudom: egy szerelmes, izgatott punci nyalásánál nincs jobb! Úgy hogy mondhatom, ezer százalékosan élveztem életem első a pinanyalását! És megértettem a nyalásért bolonduló férfiakat! A legjobb dolog a világon!


 


Anni nyögött, sikongott, vonaglott az élvezettől. És olyan valamit éreztem megint, amilyet soha korábban: bizsergett a mellem, vibrált a puncim, mintha magamat is izgatnám, pedig nem fogdosta őket senki. Nem csak azt élveztem, hogy gyönyört adhatok, hanem azt is, amit csináltam. Bárhol értem hozzá a testéhez – mellem a combjához, lábam a vádlijához, kezem a seggéhez, melléhez, satöbbi – az izgalmam és élvezetem csak fokozódott. És megint: Anni puncijának mennyei íze! Édeskés, picit sós, bódító illatú nedű töltötte ki a számat, olvadozott a nyelvemen. Kéjt éreztem attól, hogy nyalok neki. Minél tovább nyaltam, annál inkább szomjaztam rá. Szabályosan élvezett a nyelvem, a szám, az ajkaim.
Egészen beleszédültem…
- Dugd be nekem az ujjad, szerelmem! – hallottam egy idő után halk, búgó hangját odafentről. – Basszál meg szépen…
Mindjárt kettővel kezdtem. Lazán becsusszantak hozzá az ujjaim, úgy hogy hamarosan egy harmadikat is utánuk küldtem. Lágy, tágas, forró, és nagyon síkos volt a hüvelye.
- Ez az! Basszál! Basszál széjjel, a tiéd! Erősebben! Még! Még! Nyomd! Ne félj, nem fáj! Óhhh… Ez az, most jó! Ne hagyd abba! Ó, Istenem! De jó! Markold meg a pinám! Gyúrjad! Ez az! Most basszál az ujjaiddal! Aha! Ahaaaaa! Gyorsabban! Még! Még! Keményen! Ne kímélj! Kúrd szét azt az éhes  pinámat! A tiéd! Egészen a tiéd! – Anni szaggatott kiáltásai, sikolyai, trágár biztatása még jobban fellelkesített. Cuppogva jártak a hüvelyében az ujjaim, miközben mohón szoptam keményen álló csiklóját.
- Óh, édesem! … Jaj, de jó!… Most a hüvelykedet nyomd a seggemhez!… Aha… Úgy, ott, ott!... Szopd szét a pöckömet!...  Aaaahhhh!


 


Anni segge lyuka is már régen puncimézben és nyálban ázott. Meglepetésemre gyűrűsizmai fellazultak, és a hüvelykujjam első perce becsúszott a fenekébe. Rögtön eszembe jutott, hogy maszturbáláskor én is szerettem a popsimba is benyúlni. Álmodoztam is arról, hogy majd egyszer egy férfi oda is benéz, de nem volt szerencsém, nem kérte senki. Én meg nem mertem javasolni nekik, mert a fene tudja, mit szólnának hozzá. És most Anni oda is… Huhú, belevonaglott az én seggem is a gondolatba: Anni nyilván gyakorlott leszbikus, úgy hogy hétszentség, hogy egész műfütyi készlete van. Ha majd azokkal játszunk, megkérem… De hiszen aligha kell kérni…


 


Ezek után még nagyobb lelkesedéssel keféltem csodás, nagy, puha punciját. No meg a forró seggét egy ujjammal.
- Édesem! – lihegte. – Csak hogy meg ne ijedj… Hallottál már női ejakulációról?… Jaj… Istenem!… Óhhh!…
- Hallottam, sőt, pornófilmen láttam is… - lihegtem. Beleremegtem a legújabb izgalomba. – Csak nem?…
- Óhh, egyetlenem, csak de! – nyögte Anni. – És már jön is!… Ah, aaahhh… Vigyázz, mert nagyot spriccelek!
Nemsokára fuldokolva sikoltozni kezdett, dobálta magát, vonaglott a széles csípője, hogy alig bírtam benne tartani az ujjaimat.
- Most! Most vedd ki! – kiáltotta Anni, és feldobta az ágyékát. – Jövök!… Jövök hozzád!… Vigyázz... Aaaaóóóóuuhhhh!


 


Ösztönösen széthúztam kiflinyi szeméremajkait. Tárt hüvelye nagyokat pulzált, és keményen álló pöcke alól, a hirtelen felnyíló pisilőnyílásából a szemem láttára, ujjnyi vastag sugárban lövellt elő valami forró és áttetsző, enyhén nyákos folyadék. Arcon talált, a második spriccet már sikerült a számba irányítanom, a harmadik, negyedik kisebb nyomással jött, úgy hogy az már a mellemre csurrant. Finom és illatos volt, édeskés, mint a férfiak erekciós cseppje. Mohón nyaltam és nyeltem, nagyon ízlett, és nagyon felizgatott.


 


Anni hosszan pihegett, láthatóan frenetikusat élvezett. Egy kicsit még simogattam, csókolgattam puha, lucskos, elázott, nedves csimbókokba tapadt szőrű punciját, aztán felmásztam hozzá az ágyra. Átölelt, és összecsókolgatta az arcomat.
- Csodálatos voltál! – suttogta forrón, és finoman kenegette rajtam a melleimet vastagon borító nektárját, s oda is hajolt, hogy lenyaljon belőle valamennyit. – Ízlett, drágám? Hm? Ugye, milyen finom dolog ez?
- Mesés nektárjaid vannak! – csókoltam egyet a puncimézes, ejakulátumos száján. – Tényleg jól csináltam neked?
- Őstehetség vagy, én mondom!… Ha igaz, hogy sohasem voltál eddig nővel…
- Igaz, szerelmem – búgtam vissza neki, elomló melleit gyúrogatva. – Én csak annyira, de annyira megkívántalak, hogy… hogy minden jött magától… És tudd meg: életemben nem éltem át ekkora orgazmusokat… És az egész együttlét veled… Micsoda fönséges tested van! … Ezek a hatalmas, ősanyás melleid!… A csodálatos, buja puncikád!… És az a hihetetlen méretű csiklód…  S most még ez a csoda is, hogy ilyen szépet tudsz élvezni… Milyen finom az íze!…
Anni élvezte a dicséreteket. Lassan végignyalogatta a melleimet, lecsókolgatva róluk az ejakulációs nektárjának maradékait. Felkönyökölt, lágyan markolászva a cickóimat a szemembe nézett.
- Mondd, kedves, nagyon sietsz haza?… Még korán van…
A hangjában remény bujkált a tagadó válaszra.
- Annikám, csak nem képzeled, hogy most felkelek és elmegyek? – nevettem rá, és mohó kezekkel megsimogattam felém fordultában egymásra nehezedő, súlyuk alatt ellapuló omlós, hatalmas melleit. - És itt hagyom ezeket? Ha tudnád, mennyire felizgultam azon, hogy szerettelek… A végtelenségig kívánlak!


 


Befúrtam a tenyeremet a két melle közé.


 


- Hiszen még épp csak beléjük kóstoltam… Meg azt az izgalmas, isteni puncikádat is épp hogy csak megismertem... Most kívánlak csak igazán!
A térdemmel megnyomogattam a szeméremdombját. Hálásan elmosolyodott.


 


- Csak arra gondoltam, hogy ez a mai randi nem volt betervezve… Hiszen, várhat otthon gyerek, család… Én egyedül lakom azóta, hogy a férjem balesetben elhunyt… Tudod, nagy kan volt, és imádta, hogy hozok néha barátnőket… Gyermekeink meg nem voltak… Nem lehettek…
- Nekem ugyan van férjem, de üzletember, rengeteget utazik, alig van otthon – tájékoztattam kölcsönösen. – Most is még két napig Hongkongban lesz. Aztán egyet alszik itthon, és megy egy hétre New Yorkba. Az egyetlen lányunk tavaly férjhez ment, de egy németországi magyarhoz, ő csak látogatóba jön néha haza. Kutyánk nincs, úgy hogy teljesen szabad vagyok, kedvesem!
Anni felszabadultan kacarászott.
- Akkor miénk az este és az egész éjszaka?
- Úgy bizony! – nevettem vissza rá. – Amíg csak bírjuk… És hogy egészen nyugodt legyél, vezetékes telefonunk nincs is. A mobilt meg ott veszem fel, ahol vagyok, nincs ráírva a cím…
- Vicuskám, ennek örömére csókolj meg! – hajolt rám boldogan mosolyogva Anni. – Jutalmul, hogy itt maradsz, azonnal kapsz is egy ajándékot…


 


Anni rám hengeredett, és combjaival jelezte, hogy tárulkozzak fel neki. Örömmel megtettem. Amint rám nehezedtek drága nagy mellei, azonnal izgalomba jöttem. De most már nem gátlásos, hanem teljesen felszabadult izgalomba. Azonnal éreztem, hogy hízott, puha és szőrös vénuszdombja rányomódik az enyémre. Lassan körözni kezdett rajtam, gyúrta össze a szeméremdombjainkat.
- Megőrjítesz, szerelmem, Istenem, de jó… - nyögdécseltem halkan. – De finom a puncid! Nyomjad, édesem, basszál meg vele! Isteni vagy!
- És csak most jön a java… - emelkedett lógva lengő hatalmas melleivel fölém Anni. – Azt mondtad az imént, hogy újra kívánsz…
- Ó, de mennyire! A tiéd vagyok, gyere, gyere! – lihegtem és combjaimmal átöleltem a derekát.
Lassú lendülettel mozgott rajtam. Aztán megfogta a lábaimat, teljesen széttárta, a fejem felé terelte, úgy hogy egy arasznyira megemelkedett a csípőm is. Tömött párnát igazított alám, s a szélesre nyílt ágyékomhoz odatolta immár ismét keményen álló pöckét. Egyenesen az enyémhez érintve. Mintha villám csapott volna belém, úgy megrázott az izgalom. Végigszántotta a vágásomat a forró kis női fütyijével, le a seggemig, aztán vissza.


 


- És most! – vett egy mély levegőt. Gyorsan egy párnát igazítottam a fejem alá is, hogy kényelmesen láthassam, ne csak érezzem, ami történik. Anni lassan, nagyon lassan a vágásomhoz ért. Minden milliméterét éreztem és élveztem a mozdulatainak, és kemény kis szerszámának. A hatalmas pöcke vagy öt centi hosszú volt, és a tövénél, mint már mondtam, majdnem olyan vastag, mint egy közepes fasz. Először a seggem lyukához érintette a pöcke hegyét, aztán lassan elkezdte szántani vele a vágásomat felfelé. Egészen a csiklómig. Majd visszaindult, lefelé. Elidőzött picit a pisilőm környékén, aztán apró köröket leírva a kis női fütyijével a kelyhembe ereszkedett. Amint tövig belém ért, a hüvelyem tölcséres bemenetét teljesen kitöltötte. Annyira akartam érezni, hogy a puncim rátapadt, akár egy vákuumpumpa. Szabályosan rászoptam magamat. A pöcke felső tövéhez pedig az én juliskababnyi csiklóm nyomódott oda. Ha figyelembe vesszük, hogy a nők legtöbb izgalmi érzékelő pontja a hüvelybemenet környékén, a csiklón és magában a punci vágásában van, akkor el lehet képzelni, hogy szinte maradéktalanul úgy éreztem, mintha férfi volna bennem. De nem férfi volt, hanem annál sokkal jobb: egy csodálatos asszony! Óriási, gyönyörű, nehéz mellekkel, nagy, puha, szőrös, lucskos, szerelmes, forró puncival – és mégis amolyan kis faszféle volt bennem.


 


És Anni szabályosan baszni kezdett. Nagy mellei őrjítően rengtek, lengtek egyre gyorsuló mozdulataitól, a testére visszacsapódva még néha halkan csattantak is egyet-egyet. El-elkaptam őket, beléjük markoltam, és néztem, felváltva néztem a puncijainkat, Anni cickóit, a melleimhez verődő körtéit. Puha, hájas szeméremdombja rányomódott az enyémre, magába süppesztve a duzzadt pöckömet, s Anni el-eltávolodott kicsit, akkor láthattam a nedves, rózsaszín tárt, sötétbarna szőrű pinámat a fekete bundájú másik pina alatt, amiből az a fantasztikus csikló meredt elő, csillogva, csepegve a női nektároktól.
- Jaj, szerelmem, basszál, basszál! – sikongtam fuldokolva. – A tiéd vagyok! A tiéd egészen!... Gyere! Gyere! Nyomd belém magad!
- Isteni a puncid, drágám, isteni! – lihegte Anni. – Ó, de jó veled!


 


Aztán már nem húzta ki magát belőlem. A pinám szabályosan rászopta magát a pöckére, ő meg apró köröket írt le teljesen rám nehezedve az ágyékával, és csak úgy vibrált a csípője. Öt perc sem telt belé, már élveztem is, mint az állat. A hüvelyem vadul pumpált, de annyira, mint még soha, úgy hogy a méhszájam szinte a kelyhem bemenetéig lökődött előre, ahol összeért Anni kemény pöckével. Pár ilyen érintés, és Anni is nagyokat sikongva ment el, csodás volt érezni forró ejakulációját a seggem lyukán, de jutott belőle az egész ágyékomra is, teljesen telespriccelt odalent. Végül hanyatt és oldalra zuhant, úgy hogy a combjaink ollóba fogták egymást, és vonagló, szaftos, forró hüvelybemeneteink egymásra tapadva remegtek az orgazmus utóhullámain. Két forró, nedves, összeölelkezett, szerelmes lótuszvirág… Kábultan imádkoztam, hogy ennek a pillanatnak soha ne legyen vége…


 


És megint: soha nem gondoltam volna, hogy milyen isteni érzés, amikor egy másik punci tapad az enyémhez. Nincs hasonlat! Én sem tudtam, mit veszítettem addig! Az, hogy Anni természetes adottságai révén képes a – hála Istennek! – túlfejlett pöckét a szeméremajkaim közé dugni, és még ejakulálni is, a szexuális élmények sorában olyan, mint a milliárdos lottó ötös, gondolom, ritka, akár a fehér holló. Különös szerencse, hogy beletrafáltam ebbe a jelenségbe. De maga csak az, hogy két szeméremdomb mozog egymáson, két pár szép cici összeér, elérhető, pusztán döntés kérdése. És két forró, nedves punci egymásra tapasztása is az. Ettől a naptól fogva meggyőződésem, hogy minden nő hülye, aki ezt nem próbálja ki. Fogalma sincs, mit veszít vele! Ezt semmilyen fasz nem tudja helyettesíteni. Jó dolog a fütyi, de két finom punci egymáson mozgatása egészen más jellegű, alapvetően más minőségű élvezetet okoz. A legmagasabb mennyekbe röptet!
Lassan magunkhoz tértünk, szeretettel simogatva egymást. Anni testének becézése, az ő érintései megint kezdtek izgalomba hozni. Egyszerűen annyira különleges volt számomra az új élmények sorozata, hogy legszívesebben egyfolytában szeretkeztem volna. És kíváncsi lettem, Anni hogyan jutott oda, hogy nővel legyen.


 


- Édesem… - fordultam felé fektemben –, te hogyan lettél leszbikus?
Megsimogatta az arcomat.
- Nem szeretem ezt a kifejezést, mert nem fedi a valóságot – mondta. _ Nem érzem magamat valódi leszbikusnak. Én a férfiakat is szeretem. Imádom a jó kemény faszt, szívesen beveszem mindenhová, a puncimba, a fenekembe, a számba, a melleim közé. És bolondulok a friss sperma ízéért. De a női szerelem nélkül sem tudnék meglenni. Most már talán tudod, miért nem, igaz?… Mert annyira más, amit két nő tud adni egymásnak! Hogy mást ne mondjak, mi itt élvezünk zsinórban… A férfi meg elmegy, aztán ha formában van, még kétszer, és kész… De két nő egymással órák hosszat tud kéjelegni… És hát a női test! Csupa erogén zóna. Mindenütt az vagyunk, hát nem? Férfival hol találunk ennyi változatos élvezetet? S ilyen hosszan? Hm?
Huncutul rám nevetett.
- De én mostantól nem tudom, hogy egyáltalán kell-e még valaha férfi! – méláztam el. – Nekem soha, de soha nem volt olyan jó, mint veled. Így még nem ölelt, csókolt, puszilt, nyalt, szopott, becézett, szeretett senki, soha… Azt hittem, tudom, mi a szexuális gyönyörök csúcsa, de tévedtem... Ilyen kéjeket még nem éreztem az életben soha... Anni, én azt hiszem, szerelmes lettem beléd…
Átölelt, nekem nyomódtak omlós, nagy mellei.
- Azt hiszem, én is beléd, Vicuskám… - nyomott egy forró puszit a számra. – De majd meglátod, ha normális vagy, és annak tűnsz, előbb-utóbb megkívánod ismét a faszt is. Egy darabig érdekes és nagyon jó a műfütyi, de azért az igazi mégiscsak más. Mint ahogyan más, amikor érzed, hogy egy jó kan kíván meg, vagy egy guszta csajszi. Én úgy vagyok ezzel, hogy néha kell a férfi is. Igaz, bevallom verés nélkül, hogy nővel jobban érzem magamat. Felszabadultabb vagyok, teljesebb, mélyebb a kielégülés… Persze néha azért kell egy jó kemény fasz is...
- De milyen és mikor volt az első nálad? – kíváncsiskodtam rendületlenül.
- Ó, elég régen! – nevetett fel, hogy csak úgy rengtek bele az oldalra hengerült óriási körtéi. – Még húszéves is alig voltam… Járt hozzánk egy takarítónő. Egy egyszerű asszony. Úgy negyven lehetett, amikor a dolog megtörtént közte és köztem. Tudod, tiltott határátlépési kísérletért, meg csempészésért lecsukták, ült vagy öt évet. Ő a sitten lett biszex, illetve ott csak leszbi. Neki akkor voltak kábé ekkora cickói, mint nekem most. Duci volt, nálam molettebb, de nagyon guszta. Gömbi volt a beceneve.  Hát, gömbölyű is volt a lelkem mindenhol. Kétkezes mellű voltam én akkor is, de rettentően kíváncsi lettem Jutkára, mert így hívták, meztelenül. Engem is anyám hatalmas mellei izgattak, mint téged, de őt nem volt merszem meglesni fürdés közben. Meg veszélyes is lett volna, hiszen valahogy soha nem voltunk csak ketten otthon, amikor fürdött vagy zuhanyozott. És ilyennel lebukni…?
Szóval, Jutka. Anyámék nyaralni voltak, ő jött, mint minden csütörtökön. Egész nap takarított, én meg mentem egyik szobából a másikba a könyveimmel, mert épp vizsgákra készültem az egyetemen. Meleg volt, Jutka is csak egy vékony, lenge otthonkát viselt, alatta bugyit és melltartót. Ha mögötte volt a fény, az áttetsző anyagon elég jól láttam a teste formáit. Persze ez csak tovább növelte a kíváncsiságomat. Akkor még semmi szex nem volt ebben, csak érdeklődés a teremtés munkája iránt. Hanem aztán délutánra baromi hőség lett, és Jutka nekivetkőzött. Se bugyi, se melltartó… Mindene látszott az otthonka alatt. Lengett a két hatalmas, telt körtéje – mondom, ekkorák, mint az enyémek ma – a hájas, kerek haskója, s alatta valami elképesztő dzsungel sötétlett. Ja, és csuda formás segge volt… Azóta sem láttam olyan tökéletes formát, s olyan nagyban! Uhhh!… Te, ahogy lehajolt, s lengtek azok az óriási körtéi, kipucsította a fenekét, rátapadt a köntöse, átfeketéllett alóla a buja pinája… No, fura érzés ébredt bennem: meg szerettem volna fogdosni, hogy milyen az állaga, az érintése. Azt hittem, hogy csak puszta kíváncsiság hajt, de meglepetten tapasztaltam, hogy benedvesedett közben a puncim. Ez aztán eldöntött mindent.


 


Úgy délután ötkor befejezte a munkát, és elment zuhanyozni. Alig vártam, hogy odalopódzhassak a kulcslyukhoz. Benéztem. Ott állt a zuhany alatt, egész dús testén csillogott a víz. Gyönyörűnek találtam. És mit gondolsz, mit csinált? Amint leszappanozta magát, láttam, hogy egy idő után már nem a habot kenegeti magán. Markolászta, emelgette a hatalmas melleit, beléjük markolt, kéjesen mosta le róluk a szappant, a kézi zuhanyt meg jó hosszan nyomatta a szőrös ágyékára. Lehunyt szemmel lihegett, maszturbált jóízűen. És képzeld, el-elkapta hol az egyik, hol a másik óriási körtéjét, felnyomta a szájához, és nyalta, szopta magának. Otthonos látvány volt, mert ilyesmivel én is szórakoztattam magamat már jó ideje. S azon vettem észre magamat, hogy egészen fel vagyok izgulva, mellezem, puncizom magamat én is. Nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy mennyivel jobb volna, ha egymásnak csinálnánk…


 


Jutka közben elélvezett, én pedig menekülőre fogtam a dolgot, mielőtt elzárja a zuhanyt, s nő az esélye, hogy meghallja a motoszkálásomat odakint. Mindent egy lapra tettem fel. Tudván, hogy ült pár évet, feltettem magamban: volt nőkkel dolga. Valósnak látszott a feltevés, mert rengeteget huncutkodott, trágárkodott a szexről, persze férfiakról fecsegett mindig. De annyit érzékeltem belőle, hogy nagyon szeret kefélni. Aki pedig ilyen, az az elzártságban egy idő után sok mindenre hajlandó. És jól gondoltam!


 


Volt nálunk egy fürdőköpenye, abban jött ki, hogy anyám toalett asztalkájánál szárítsa meg a haját. Mondom, kutya meleg volt, úgy hogy közöltem: én is gyorsan lezuhanyozok, aztán estebédezünk együtt, ahogyan ez szokás volt. Zuhanyozás közben aztán vettem egy mély lélegzetet, és kikiáltottam Jutkának, hogy megmosná-e a hátam. Meglepett arccal lépett be, s láttam, hogy elismerő pillantással mér végig. Háttal álltam ugyan neki, de félig felé fordulva mosolyogtam rá zavartan. Azért a bal mellem láthatta…


 


- Ne haragudj – mondtam neki – de nagyon viszket a hátam… Megmosnád?
- Persze! – állt rá azonnal. Amint elkezdte szappanozni a mosdószivacsot, és simogatni vele a hátam, menten vizes lett a köntöse ujja. Felgyűrte, de laza anyag volt, és mindig visszahajlott.
- Mondd, nem baj, ha leveszem ezt az izét? – hajolt felém, és észrevettem, hogy lopva rápillant a puncimra. – Csupa víz már, és zavar is…
- Nyugodtan – mondtam, és majdnem megfulladtam az izgalomtól: hiszen itt fog állni mellettem teljesen meztelenül!
És úgy is lett. Jutka pucéran folytatta a hátam mosását.
- Milyen szép lány lettél! – búgta halkan. – Hajaj… Csakhogy… Ha szülsz egy-két gyereket, minden esélyed megvan rá, hogy olyan duci legyél, mint én… Nagyobbak lesznek a melleid, és lógni fognak, akár az enyémek...
- Miért? – fordultam meg, nem is gondolkodva, hogy ettől a mellemre csusszan a mosdató keze. – Ó, hoppá!… Bocs!… Nagyon is jól nézel ki!… Hihetetlen, mekkora cickóid vannak!... Nekem nagyon is tetszik az ilyesmi… Én alig várom, hogy ilyen melleim legyenek... És különben is, van, aki ezt szereti, nem?...
Jutka lassan elhúzta a szivacsos kezét a mellemtől.
- Van hát… - mosolyodott el.
– A börtönben is volt? – leptem meg a kérdéssel. Jelentőségteljesen a szemébe néztem.
- Meddig lehet kibírni hapsi nélkül?
Megvonta a vállát. Csak úgy rengtek tőle a hétakós mellei.
- Nem tudom… Azok közé tartozom, akiknek rendszeresen szükségük van a szexre, depressziós és migrénes leszek a hiányától. A maszturbálás valamennyit segít, de egy idő után majd’ megvész az ember egy másik test érintéséért. Mindegy, milyen nemű, csak másik test legyen... Én hat hónap múlva engedtem a cellatársnőmnek. És nem bántam meg. De nyilván nem vagyok egészen normális, azt mondják a fajtámra, hogy túlfűtött... Az úgynevezett normálisok sem bírták három évnél tovább. Tudod, az embernek egy idő után elege van a saját kezéből, kell a másik ember érintése, becézése… De mit nézel olyan kíváncsian rajtam? Hm?
Éreztem, hogy tetőtől talpig elpirulok.
- Hát… tetszel, most mit mondjak? – nyögtem ki elszántan. – Hálás volnék, ha nem vennéd fel túl gyorsan megint azt a köpenyt…
Jutka szép, mélybarna szeme megvillant. Lassan lecsúsztatta magáról a köpenyét, és felakasztotta az ajtóra.
- Szeretem a tiszta beszédet… - mondta halkan, és felém fordult. – Ha jól értem, kívánatosnak tartod a testem, és velem szeretnél lenni… Mert én már voltam nőkkel is, igaz?
- Mhm… Igaz… - suttogtam rekedten. – N… nagyon kívánatosnak tartalak… De én még sohasem voltam nővel, csak férfival…
- Édesem, mindig van egy először! – nevetett fel biztatóan Jutka. – És nagyon örülök, hogy kezdeményeztél, mert én már évek óta kívánlak, mint egy falat kenyeret… De féltem a visszautasítástól, a következményektől… Akkor most összevizezel?


 


Odalépett hozzám, és kisegített a kádból. Először hatalmas melleit éreztem meg magamon, mintha villám csapott volna belém. Remegve simultam hozzá dús, érett testéhez, s öleltem magamhoz. Jutka finoman harapdálta ajkaival a nyakamat, a füleimet, eljutott a számig, és izzó, szenvedélyes csókokba forrtunk. Annyira felizgatott a dolog, hogy először elmentem, amikor megfoghattam és csókolgathattam a csodálatos mellét. Aztán másodszor is elélveztem, amint megfogtuk egymás punciját. Ő kezdett nekem nyalni, már bent a szobámban, akkor jött a harmadik orgazmusom. Jutkát ez az én sorozatos élvezésem úgy felpiszkálta, hogy mire 69-be fordultunk, és végre megízlelhettem édes, dús pináját, azonnal elment ő is másodszor. Nem tudom, hányszor élveztünk el azon az estén, csak annyira emlékszem, hogy gyönyörű volt, és hattól éjfélig alig tartottunk szünetet. Nálam aludt, másnap délután pedig átmentem hozzá. Egyedül lakott, egy helyes kis garzonban. Na, aztán ott folytattuk! Volt egy csomó játékszere, szimpla dildó, dupla dildó, anális szeretkezésre való műfütyik, vibrátorok, minden. Hát, így kezdődött… De látom, felizgattalak a mesémmel… Meg magamat is!
Anni kipirulva felült az ágyon.
- És most emeld csak fel a karodat! – szólt, és már hajtotta i hátra a kezemet. Nem borotválom a hónom alját, ő se, úgy hogy kedves fekete tincsek göndörödtek ott nekem is. Anni csillogó szemmel ráhajolt a hónaljamra, és megnyalta. Újabb ismeretlen kéj vibrált végig rajtam.
- Mmmm.. Milyen finom sós! – csemcsegte. – Egy kis friss izzadtság csuda izgató tud lenni… Megkóstolod az enyémet?
Áthajolt fölöttem, hatalmas mellei rám nehezedtek, és az orrom alá dugta pihés hónalját. Dezodoros illat keveredett friss verejték szagával a csiklandós szőrökön. Nem tudom, miért, de kedvem volt megkóstolni őt ott. Kíváncsian belenyaltam a hónaljába. Egy kicsit olybá tűnt, mintha a punciját nyalnám. Enyhén sós volt az íz, amit éreztem, és a friss izzadtságszag villámként vágott végig a testemen: hihetetlenül felizgatott. Mohón belecsókolva a hónalja szőrös bőrébe, magamhoz öleltem Annit, aki beleremegett az élvezetbe.
- Ó, de finom, édesem! – búgta, és éreztem, hogy lenyúl a puncimhoz, majd felhozva a kezét, dús nektárommal bekente a másik hóna alját. – Ezt kóstold meg! Itt vagyunk együtt, te meg én…
Átigazított, és a másik hónalja már ott is volt a szám előtt. Orromba úszott a puncim illata, Anni verejtékszaga, csiklandoztak nedves szőrei. Összefutott a számban a nyál: hirtelen úgy éreztem, mintha a saját pinám lenne előttem, és magamnak nyalhatnék be. Őrületes kéjjel meg is tettem. Szívtam, nyaltam, csókoltam, szopogattam Anni hónaljszőrét, élveztem a saját nektárom ízét, Anni finom verejtékét, a bőre friss illatát.
- Óhhh, édesem, ez valami isteni! – pihegtem. – Sosem gondoltam volna, hogy a hónaljnyalás ilyen izgi lehet!
Anni felkönyökölt, és huncutul rám mosolygott
- És ez még csak a hónaljazás kezdete, drágám! Még hátra van a java!
Azzal oldalra fordított, felemelte a combomat, a lábaim közé siklott, és a pinámhoz tapasztotta a hóna alját. Alaposan bekente mindkét hónalját a puncimézemmel, és már maga ez a kenekedés csodás kéjbe ringatott. Aztán az én hónaljaimat kente be a saját nektárjával. Nahát, ahogyan az a nagy, szőrös, puha pina odatapadt és nyákosan siklott le-fel a hónom alatt, csaknem elélveztem. Végre mindkettőnk hónaljai síkos, ragacsos puncimézeinkkel volt teljes, és őrjítően illatozott. Anni úgy helyezkedett, hogy rányomhassa a hóna alját az enyémre. Nyákosan csúszkáltak egymáson a hónaljaink, és ez is rettentő kéjes érzés volt. És akkor elkezdtük egymásnak nyalni a hónaljainkat… A keveredett punciméz íze, a verejték, a dezodor illata! Édes Istenem, az maga volt az újabb mennyország! S közben ment a kölcsönös mellezés, puncizás. Mindketten úgy felizgultunk, hogy a végén már harapdáltuk egymást a karjaink alatt, és remegve, sikoltozva a gyönyörtől röppentünk fel a kéj csúcsára.


 


Zsibbadtan lebegtünk összeölelkezve, megizzadva, párolgott a bőrünk, finom és fűszeres női illatok keveredtek egy kis hónaljszaggal, popsiszaggal, punciszaggal, nyálunk illatával. Mesés volt!
Anni tért magához korábban. Nyújtózott pár kéjeset, majd megsimogatta a puncimat.


 


- Mondd, az én édes kis mókuskám nem vágyik valami igazihoz hasonló faszfélére? Mert a te mókuskád, itt a combjaim közt, már nagyon szeretné, ha odabent kitöltené valami jó kemény dolog…Mit szólnál hozzá, ha ide varázsolnék néhány klassz fülyit? Olyanokat, amik nem fáradnak el…
Tudtam! Most jönnek a dildók!
Meg sem várta a válaszomat, és már nyúlt is az éjjeli szekrényébe. Amint négykézlábra állva előre hajolva kutakodott benne, fenségesen kipucsította gyönyörű, formás, nagy fenekét. Most láttam csak, hogy még a segge lyuka is szőrös. Szépen kipárnázott combjai közé szorult buja, fekete bundás puncija fölött olyan volt, mintha még egy, ritkásabban szőrös lett volna neki. A nyálam csordult utána. Oda is csusszantam az ágyon, és átölelve a farát, jó mélyen benyaltam neki, a hüvelyétől az anusáig, amire rá is tapadtam az ajkaimmal. Anni egy hosszabb pillanatra megmerevedett, éreztem, hogy párat pulzál a segglyuka.
- Ó, egyetlenem, hát ennyire tetszik? – búgta. - Húúúhh, de finom! Jaj, nem is mertelek volna még megkérni rá... Pedig imádom, ha nyalják a seggemet! És én is nagyon szeretek ám popsit nyalni… Óh, de isteni vagy! Csináld még, édesem!…
Percekig nyaltam a seggét, egyre növekvő élvezettel és izgalommal.
- Én is akarom a tiédet… - nyögte aztán, s átfordult fölöttem, úgy, hogy 69-es pózba kerültünk. Így persze jobbára csak a puncimhoz jutott hozzá, de tudta, hogy nekem most a segge is kell, s ha ő van fölül, akkor kényelmesen oda nyalhatok, ahová akarok. Párnát igazítottam a fejem alá, átöleltem erős combjait, és elmerültem Anni csodás altestének élvezetében. Ő tárt combjaim közé hajolt, és gyönyörűen nyalta a puncimat, s amennyire elérte a nyelvével, a segglyukamat is.


 


Mesés volt, hogy teljesen az enyém lehetett a segge, a puncija. Élveztem minden porcikáját, még a nedves, fekete tincseit is kéjesen szopkodtam. De a feneke volt az, ami teljesen megőrjített. A hófehér farpofái között előbb halványrózsaszín, majd világosbarna gyűrűként pulzált a gusztusos, hibátlan segge lyuka. Annyiszor, de annyiszor elképzeltem életemben, hogy valaki szenvedélyesen kinyal engem ott is, de még soha nem kaptam meg ezt az élményt. És most úgy kívántam kéjesen nyalogatni azt a gyönyörű női popsit, ahogy én szerettem volna megkapni valakitől. Mohón, szenvedélyesen és teljes odaadással csókoltam azt a szépséges, kívánatos segget.


 


Anni aranyos, fekete szőrszálakkal koronázott seggelyuka munkálkodásom révén egyre jobban lazult, végül már oda is be tudtam nyalni neki egy kicsit. Cseppet kesernyés volt az íze, s az enyhe popsiszag nagy meglepetésemre csak még jobban felizgatott. A nyelvemmel áthordott puncimézétől és a nyálamtól hamarosan édeskéssé vált, s a finom pinaillattal keveredett segges illat aromája teljesen megbolondított. Néha kissé hátra húzódtam, hogy gyönyörködjek Anni fenséges fenekében. Két nagy, formás és fehér farpofája telt volt és feszes, a bőre hamvas és makulátlan, akár egy csecsemőé. És az aranyos segglyuka már akkor is kissé felnyílt, ha épp nem nyomkodtam belé a nyelvem. Combjai belsején aranyos kis párnák duzzadtak, köztük fekete szőrzettel borított jókora szegedi buciként kínálta magát szépséges puncija. Amint így négykézláb volt, a haskója is kereken lógott alá, rezgett finom hája minden mozdulatától. Valamennyit a csodás, lógó körtéiből is láthattam a combjai közt. Imádtam ezt a helyzetet! Emberfülnyi kisajkai nedvesen és gyűrötten várták, hogy újra és újra beszopjam őket, forgassam a számban, rájuk tapadjak, s közéjük siklassam mohó nyelvemet.


 


Külön élveztem, hogy miközben a pináját nyaltam, az orrom a seggébe fúródott, és folyamatosan érezhettem azt a pici szarszagot, ami párolgott belőle. Hát, igen, futott át az agyamon, a pézsmapocok mirigyének is borzalmas a szaga, ha sok van belőle, de ha épp csak egy kicsi, azt frenetikus illatként éljük meg. És köztünk mindenből, amiből ha sok lenne, taszító bűzként élnénk meg, csak épp egy cseppnyi volt, úgy hogy szenvedélyesen izgató aromákat jelentett.


 


Vagy húsz percig nyalakodtunk egymáson. Aztán Anni megragadta az éjjeli szekrényből előhalászott szerszámok közül a rugalmas, guszta, halványrózsaszín dupla dildót, és két-két nagy párnát a hátaink mögé igazítva, ülő helyzetben helyezkedtünk el egymással szemben. Tárt combjaim közé araszolt, és lassan bedugta magának a dupla fütyi egyik végét. A másikat odakínálta nekem, s én örömmel húztam rá magamat, egyre közelebb araszolva barátnőm puncijához. Nagyon jó méret volt: amint fele-fele arányban elnyeltük, s összeszorítottuk a pináinkat, teljesen kitöltött mindkettőnket. Isteni érzés volt a jó kis fasz belül, a puha punci kívül, a selymes női combok érintése, s az, hogy szabadon hozzá fértünk egymás melleihez, csiklójához. Anni hatalmas női fütyije gyönyörűen duzzadt elő buja fekete szőrzetéből, makksijának alja rátapadt a dildóra. Össze-összeölelkeztünk, szopikáztuk egymás cickóit, feltámasztva közösen nyaltuk Anni csodás körtéin a bimbókat, aztán hátra dőlve nyomkodtuk egymás felé ágyékainkat, széthúzva szeméremajkainkat gyönyörködtünk nedves, izgatott puncijainkban.


 


Egyre jobban belelendültünk. Isteni volt nem csak érezni a jó kis faszt odabent, és a másik testét, hanem látni is, mint ütköznek egymáshoz a seggeink, nyelik el a pináink a dildót tövig, hogy ilyenkor összepréselődő szeméremajkaink ellapulnak, puhán szétterülnek, a csípőink löködésétől rezeg a finom háj a hasunkon. Rengenek Anni mellei, rezegnek az enyémek, össze-összeakad a tekintetünk, kéjesen nézzük lihegő ajkainkat, nyaldosó nyelveinket, egymásba fűzött ujjakkal tartjuk és húzzuk a másikat közelebb.
- Istenem, de szép vagy! – faltam a testét pillantásaimmal. – Édes egyetlenem, micsoda tested van! Ó, azok a mesés melleid! Az a gyönyörű, nagy, buja pinád! Imádom! Gyere! Gyere! Annikám, úgy, de úgy szeretlek!
- Ó, basszunk, szerelmem, basszunk! – lihegte Anni. – Olyan nagyon, de nagyon jó veled!... Te is gyönyörű vagy, Évikém, óh, mindjárt megzabállak! Szeretlek én is!
- Édes kicsi puncikám, nesze, nesze! Nesze szerelmes punci! – nyomultam rá lelkesen. – Ó, de kívánlak, édesem!..


 


Ígyen biztattuk, dicsértük egymást, mígnem elbódultunk, és kölcsönös támogatással felvágtattunk ismét a csúcsra. Anni végigspriccelte a dildót, forró élvezése elöntötte a vágásomat, amitől megint akkora orgazmusom lett, mint korábban még soha, csak a mai napon vele.
De semmi sem volt elég! Úgy viselkedtünk, mint két fehérmájú, szexőrült nő. Anni kérte, hogy keféljem meg hátulról. Ehhez felcsatolt rám egy igen ügyesen kitalált műfütyi-rendszert: elöl a szeméremdombomra támaszkodott egy jóképű, eres, kúpos makkú szerszám, belül pedig, épp a megfelelő szögben volt egy másik, amit én fogadhattam magamba. Ennek a felső tövén ravasz kidudorodások voltak, a férfit játszó nő csiklójának számára.


 


Anni feltérdelt, háttal nekem. Átöleltem, belemarkolásztam hatalmas melleibe, csókolgattam pihés, illatos nyakát, ágyékom a felfelé igazított műfütyivel a farpofáihoz nyomódott. Végre előre ereszkedett, és kipucsította nekem gyönyörű, asszonyos seggét. Mesés látványt nyújtott: hibátlan, bababőrű segge lyuka csodásan szőrös volt, úszott a sikamlós szerelmi nedvekben, barnás anusa izgatottan pulzált. Nem bírtam megállni: hosszú és szenvedélyes csókkal illettem buja asszonyiságát, mélyen benyaltam neki, és még a hónom alját is benedvesítettem a nektárjával. Anni kéjesen búgva, lassú hullámokban nyomkodta a hónaljamhoz a seggét. Aztán még nyalakodtam egy jót az anusán. Végre lihegve felegyenesedtem. Bámultam még pár pillanatig a gyönyörű seggét. A keresztcsontja fölött két aranyos grübedli mosolygott… Azonnal meg is markoltam a fogós csípőjét, a hüvelykujjaimat rátapasztottam a kis mélyedésekre, és lágyan masszírozni kezdtem, le-lecsúsztatva a tenyeremet a farára, hogy kéjesen markolásszam ruganyos, és mégis omlós húsát.
- Gyere… Gyere hozzám, szerelmem! – kérte halkan nyüszítve a vágytól Anni. – Nyomd a puncimba a farkad…


 


Furcsa, és nagyon izgalmas érzés volt megfogni a „farkamat”, és apró, körkörös mozdulatokkal megkenegetni a makkját Anni puncimézével, majd lassan, kéjesen betolni neki. Szinte elhittem, hogy enyém az a farok! Különösen, hogy nem a gatyás változat volt, hanem csak a tövén egy kiszélesedő támaszték, ami mellett jókora területen azért ott volt a szőrös puncim, az ágyékom, és így érezhettem Anni seggének, asszonyiságának érintését, ha tövig betoltam neki.


 


Huh, nagyszerű látvány volt! A gyönyörű, bundás pinája simán nyeldekelte a fütyit, befelé menet puha, gyűrött kisajkai is besodródtak, kifelé haladtában meg a nedves rúdra tapadva kisérték, mintha el sem akarnák engedni. Amint le-lenéztem, láttam lengeni, rezegni a saját nagy cickóimat, alattuk, köztük odalent Anni szépséges seggét, a pulzáló anusát, a lucskos, nagy, asszonyos pináját. Hasonló látványt eddig csak pornófilmeken láttam. Most először élőben. Nagyon élveztem! Az a nagy, fehér segge! Az a szép, szőrkoszorús segge lyuka! Teljesen begerjedve hajoltam előre, hogy csaknem az ágyig lógó, súlyos, nagy körtéit megmarkolászhassam. Csókolgattam közben a tarkóját, a hátát, a kerek vállait…
Anni visongva, lihegve nyugtázta igyekezetemet. Aztán, hogy ismét kiegyenesedtem, búgva, nyögve hátraszólt:


 


- Édesem… Most a popsimba kérem…
Már nagyon vártam erre. Én is szerettem volna bevenni a seggembe egy-egy jó faszt, rettenetesen izgatott, de ha megtörtént volna sem láthattam volna soha. Ezúttal férfiszemmel is megbámulhattam egy ilyen aktust!


 


Anni segglyuka ugyan ázott az élvezési nedvekben, s a műfütyi is csöpögött az asszonyi nektártól, de biztos, ami biztos, egy jó adag nyálat odacseppentettem a hátsó bejáratához. Barátnőm megérezte, és felnyögött, jelezve, mennyire tetszik neki a dolog. Aztán lassan kihúztam drága puncijából a fütyit, és odaillesztettem az anusához. Pulzálva, fokozatosan tágultak a gyűrűsizmai, látszott, hogy nem most csinálja először az ilyesmit. A makk simán átbukott a bejáraton, és utána én ugyan óvatosabb lettem volna, de Anni mohón, három oda-vissza mozdulattal tövig magába fogadta ott is a dildót.
- Aaaahhh, de jó! – kiáltott fel. – Nyomjad! Nyomjad belém a drága faszodat, édesem!… Óhhh… Egészen! Verd belém tövig! Ez az! Most jó!


 


Jó volt bizony! Már a puncija kefélésekor is minden lökésemet magamban is éreztem, hiszen az én hüvelyemet is kitöltötte egy darab fütyi. De ez a seggbe kúrás mindkettőnket újra nagyon felizgatott, s Anni hangosan nyögve, sikoltozva egyre vadabbul nyomkodta rám szép nagy fenekét. Ütközéseink a bennem levő fütyköst is erősebben mozgatták, a tövén levő csiklóbolondítóról nem is beszélve. Teljes szinkronba kerültünk, és egyszerre jutottunk fel a csúcsra. Anni megint nagyot spriccelt, csak úgy fröcsögött a nektárja, kissé hátrafelé is, rá a térdeimre. Barátnőm aztán kimerülten előre dőlt, s én ráborulva pihegtem, érezve a combom alatt, hogy teljesen eláztatta az ágyat a legfrissebb ejakulációjával. Majd, hogy ne nehezedjek rá olyan sokáig, lefordultam róla. Cuppanva hagyta el a popsiját a dildó.
- Jézusom!…Bocs, drága! - nevettem fel. - Én hülye, annyira beleéltem magam a fasztulajdonos szerepébe, hogy elfelejtettem, hogy a műfütyi nem lankad le…
- Talán benned lelankadt? – nevetett vissza Anni. – Gyere, leszedem rólad a hámot…
Lassan, egyáltalán nem sietősen csatolta le a trükkös műszerszám hevedereit, és kéjesen mozgatva bennem a belső részt, húzta ki azt belőlem. Kéjesen le is szopogatta. És elmosolyodva ráhajolt a lucskos puncimra.
- Gyönyörű kis pinád van, édes… Imádom! - mondta. – Muszáj megkóstolnom megint…
Lágyan, csemegézve puszilgatta a puncimat, finoman bele-belenyalva. Kéjbe zsibbadtan élveztem, mint macska a simogatást. Azt hiszem, még doromboltam is hozzá.
Anni nagyon aranyosan becézgetett az ajkaival, a nyelvével, de a sok élvezéstől már nem egyhamar gerjedtem be újra. Egészen addig, amíg egyszer csak feljebb igazította magát, és el nem kezdett cirógatni odalent az egyik hatalmas mellével. Amint megéreztem, mivel szeretget tovább, azonnal feltámaszkodtam, és a fejem alá gyűrtem egy párnát, hogy láthassam is, amit csinál.
- A cicim is nagyon szereti ám a puncidat! – mosolygott rám Anni. – Úgy érzem, kölcsönös…
- Ó, szerelmem! – sóhajtottam fel megremegve. – Isteni! Tudod, hogy mennyire imádom a melledet!
- Akkor a tiéd, kedves, a tiéd!


 


Anni egyre csodásabban dolgozott a nagy, omlós és finom körtéjével a vágásomon. Kéjnedvekben fürdő puncim most már gyorsan reagált: a hüvelyem pumpálni kezdett az élvezettől, a rátapadó mellet szabályosan meg-megszívta, mint valami száj. Ez pedig Annira volt frenetikus hatással.
- Jaj, szopd, szopd a drága puncikáddal! Nagyon izgi! Ez az! Szívd be a bimbóm! Csókold vele! – lihegte kipirulva. – Ó, de finom!… Óh, óóóhhh!… De jó forró, nedves!.. éééédesem!… Aaahh!… Mindjárt elmegyek!
- Gyere! Gyere! Basszál meg szépen a csöcsöddel! – sikoltoztam önfeledten.


 


Isteni volt, amit művelt. Hol az egyik, hol a másik mellével kínálgatta a puncimat, nekinyomta, ellapította rajta, beterítette omlós cickóival, éreztem a súlyukat, a bársonyos bőrét, rezgett a keble, mint valami vízzel töltött csodás ballon. S amikor két marokra fogva nekiállt, hogy a csupa nektár seggem lyukától végigszántsa a bimbójával fel, egészen a csiklómig, hogy ott kibukkanjon a csészealjnyi udvarú bimbó, s láthassam, mint csepeg, csillog a punciméztől, megfordult velem a világ. Hanyatt zuhantam, és átadtam magamat a rohamosan közelgő orgazmusnak. Anni késleltette a magáét egy kicsit. Megvárta az én első hullámomat, kiélvezte, ahogyan dobálom a csípőmet és lökdösöm neki a mellének a puncimat, aztán hirtelen a mellemig hajtotta fel a combjaimat, egyúttal maximálisan szét is tárva őket, amitől a hüvelybemenetem teljesen szétnyílott, s olyan lettem alul, mint egy kéjtölcsér. Gyorsan rám ült, belém mártotta álló pöckét, majd ügyesen úgy irányította a pisilőnyílását, hogy az pontosan a nyitott bejáratomra mutasson. Azzal nyögve, sikongva elengedte magát. Forró és bőséges ejakulációja kisujjnyi vastag sugárban lövellt elő – és belém! Sziszegve spriccelt elő a nedve, és csak úgy csobogott a vele töltekező, tárt puncimban. Mintha forrón belém pisilt volna! Éreztem, amint félig megtölti a hüvelyemet. Mintha villám csapott volna meg, azonnal újból élvezni kezdtem, s ettől a hüvelyem párszor vadul összehúzódott, úgy hogy Anni kéjnedveit visszalöttyintette az ő puncijára, ahonnét részint újra rám csöpögött, részint szanaszét kenődött altesteink között.


 


Szabályosan kikészültünk ettől az egésztől. Vagy húsz percig meg sem tudtunk mozdulni, csak mennyei zsibbadásban hevertünk, testi kapcsolatunk ez alatt pusztán arra korlátozódott, hogy szerelmesen egybefűzve ujjainkat, fogtuk egymás kezét.
Végre kinyitottam a szememet. Anni ott feküdt mellettem, molett, gyönyörű teste szinte sugárzott. Hosszú, festett szőke hajzuhataga elterült a párnán, hatalmas mellei ellapulva omlottak oldalra, bimbói szétterülve virítottak, fekete bundás szeméremdombján is nedves tincsekbe tapadva kunkorodott a dús szőrzet. Most láttam csak, hogy kiflinyi szeméremajkai között lankadtan is épp akkora a pöcke, mint állva, csak puhán befekszik közéjük. Még a makkocskája is kilátszott egy picit. Puszta szeretetből elkezdtem csókolgatni, simogatni a mellét, s mentem rajta lefelé, mert nagyon vonzott a puha csiklója. Gondoltam, megpróbálom felállítani…


 


A szeméremdombjánál orromba úszott a többször elélvezett punci mesés illata, s ettől azonnal gerjedni kezdtem megint. Bemásztam a combjai közé, és ő érzékelhető örömmel engedett nekem utat. Puha, húsos kis nudliját harapdáltam finoman az ajkaimmal, rászoptam magamat, bevettem a számba, forgattam a nyelvemmel. S lassan éreztem, hogy kezd keményedni, duzzadozni a számban, mígnem teljesen felállt neki. Körbesimogattam, gyúrogattam finoman hájas pináját, és gyönyörködtem a „művemben”.
- Isteni asszony vagy, tudod? – mosolyogtam fel rá ösztönös rajongással. – Ez a drága, egyetlen pöcköd... Olyan, de olyan gyönyörű a puncikád!… Külön szerelmes lettem belé!… Mint a melleidbe… Mindenedbe…
- A tiéd!… Csinálj velem, amit csak akarsz, szerelmem! – sóhajtotta remegve Anni. – Voltam már nőkkel, de… De hidd el, ennyire jó még senkivel sem volt, mint veled!… Őstehetség vagy a női szerelemre! Tisztára azt érzem, mint valaha Jutkával…Sőt, még annál is jobb!... Érzem, minden porcikámmal érzem, mennyire kívánsz… És ez olyan jó!…
Lassan, kéjesen nyaltam neki, kiélvezve drága ölének minden kicsi zugát. Anni teljesen begerjedt megint, igaz, én sem maradtam le tőle. Egyszer csak kitapogatta az ágyon a dupla dildót, és odanyújtotta nekem.
- Mártsd meg abban az éhes, nagy pinámban… - kérte. – Aztán dugd be a seggembe… Kúrjál meg vele, édesem...


 


Gyönyörködve tettem eleget a kívánságának. Az, hogy trágárul beszélt, hihetetlenül izgatóan hangzott. Amikor már a szőrös popsijába mélyedt a szerszám, két ujjammal benyúltam a hüvelyébe. Csodás volt érezni a híd vékony falán át, mint feszíti a végbelét a dildó. Minden további nélkül ki tudtam tapogatni a makkját is. Hirtelen megbizsergett a seggem: én is szerettem volna már kipróbálni, milyen az, ha fasz jár benne.


 


- Annikám… bevehetem a másik végét? – emelkedtem fel a combjai közül. – Vagy csináljam még úgy neked, ahogyan eddig?
- Ó, édes, vedd be, ahová csak akarod!… - nyögte barátnőm, és máris feljebb csusszant, párnát igazított a háta alá. Hasonlóan tettem én is. Aztán besiklottam tárt combjai közé. Mindketten élvezettel néztük, hogyan mártom meg a puncimban a dildót, hogy síkos, lucskos legyen, s illesztem aztán a seggemhez. Ajkaimba harapva viseltem el a furcsa behatolást, ami cseppet fájt, de csak egy pillanatig, míg a makkja át nem bukott a záróizmaimon. Aztán önnön meglepetésemre nagyon hamar, fél perc alatt ellazultam, és már lassan tövig be tudtam venni a rám eső részt.


 


Édes Istenem! Azt a kéjt! Puha, selymes, asszonyosan telt seggeink összeértek, s a bennünket összekötő dildó fölött ott cirógatták egymást lucskos puncijaink. S Anni „farka” úgy állt, mint a győzelmi zászló! Sokáig keféltünk, rajongva nézegetve a bennünk járó dildót, a másik aranyos puncikáját, össze-összekapaszkodva melleztük egymást, kidugott nyelves puszikat váltottunk, birizgáltuk egymás pöckét.


 


Anna közben megint benyúlt a párnája alá, és előhúzott egy másik dupla dildót. Lassan bedugta magának az egyik felét. Nem kérettem magamat, a másik végét besiklattam a hüvelyembe. Őrületes volt! Fasz a seggemben és fasz a puncimban! Csaknem belebolondultam a kéjbe, és az izgató látványba: két isteni női altest duplán összekötve! Vonaglottunk, remegtünk, keféltük egymást szenvedélyesen. S végül jött az orgazmus… Anni kikapta a puncijából a dildó rá eső végét, az enyémből is kicsusszant, ismét bőven spriccelt a nektárja, telibe lövellve az ágyékomat,, a hasam alját, csorgott rajtunk az isteni nedű, rá a pináinkban és seggeinkben feszülő dildóra, ami olyan síkos lett tőle, hogy cuppogva, lazán mozgott bennünk. Ettől mindketten még egy nagy élvezethullámot éltünk meg. Aztán hanyatt zuhantunk, jártányi erőnk sem maradt. Kábultan hevertünk, seggeink között a lucskos dildókkal...


 


Hát, sohasem gondoltam volna, hogy a popsikefélés ekkora gyönyör lehet! Mindig izgatott, ha a partnerem a seggem lyukát nyalta, vagy ujjával birizgálta, és kíváncsian néztem pornófilmeken amikor a hátsó bejáratában kutakodott egy jó kis fasz a nőnek, de nem hittem, hogy ettől akár el is lehet élvezni. Márpedig úgy éreztem most, Annival, mintha két puncim lenne. Sőt, a hüvely és a végbél között olyan vékony a híd, és annyira tele van idegsejtekkel, hogy egy idő után már azt sem tudtam, itt vagy ott jár bennem a kéjt okozó rúd.


 


Amint magunkhoz tértünk, zuhanyoztunk, és fürödtünk egy nagyot. Anninak fantasztikus fürdőszobája van: hatalmas, jacuzzis kád áll benne, a másik sarokban hidromasszázsos zuhanyozó fülke, vécé, bidé, két embernek elegendő pihenőpad, fölötte leereszthető szolárium, egyebek. Csupa remek és hasznos kütyü. CD-s rádió, hi-fi minőségben persze, LCD képernyős tévélap, beépítve a falicsempébe, kihangosíthatós telefon. A négyszobás polgári lakás egyik szobáját, egy húsz négyzetméteres helyiséget alakíttatott át amolyan tisztasági kéjlaknak. Nem is jöttünk ki belőle vagy egy óra hosszat.


 


Alaposan megmosdattuk egymást, kiélvezve a másik minden zugát, porcikáját. Kéjelegve szárítottunk kölcsönösen hajat, krémeztük, púdereztük egymás testét. Illatosan, tisztán és gyönyörűen hagytuk el a csodás fürdőszobát. A hálóban a franciaágy olyan képet mutatott, mint egy csatatér. Kuncogva új ágyneműt húztunk, aztán kimentünk a nappaliba inni egyet. Gyümölcsöket faltunk, kortyolgattuk a whiskyjeinket, a kávéinkat, s közben pajzánul udvaroltunk egymásnak, dicsérve a testünk egyes részeit.


 


Már elég rendesen becsiccsantottunk, amikor megint Anni Jutkájára terelődött a szó. Kiderült, hogy bizony megvan még, most 68 éves, és Anni szerint nagyon kívánatos maradt. Nem akartam hinni. Barátnőm felpattant, és berakott egy kazettát a videóba.
- Döntsd el magad! – nevetett rám. – Tessék! Fél éve sincs, hogy felvettük…


 


Tényleg szép nő volt. Arca kerek, pirospozsgás, kissé nagymamás, de nagyon is asszonyos. A kezén látszottak az évek, de a teste többi része?! Még Anniénál is nagyobb melleket láttam, hatalmas, telt körtéket, kiterjedt udvarú barnásrózsaszín, kissé lefelé mutató bimbókkal, óriási, guszta tőgyeket, mint valami willendorfi Vénuszon. Elég nagy, kerek hasa volt, hájhurkája alatt azonban irgalmatlan széles és buja szeméremszőrzettel, fél sárgadinnyényire kidudorodó, dús, hízott, hájas pinával. És tényleg gyönyörű, formás segge volt, az is jó nagy, de hamvas, hibátlan, kreolos bőrrel. Farpofái között úgy burjánzott a szőre, mintha a punciját látná az ember. Vastag, belül csodásan kipárnázott combjai voltak, de nyomát sem lehetett látni a kövér nőknél gyakori kidörzsölődésnek, pállásnak. Sugárzott róla az ápoltság. Amikor széthúzta kiflinyi nagyajkait, akkora lifegő kisajkakat mutatott, mint Kellér Dezső füle. Szaftos, gusztusos, nagy pinája volt, mély, nedves árok, belül rózsaszín, a pereme felé fokozatosan barnuló, a széle mélybarna. És gyönyörűen zabálták egymást Annival... Összefutott a számban a nyál.


 


- Na, látom, most már hiszel nekem! – ölelt át Anni. – Mit mondasz, felhívjuk?
Egy pillanatra elöntött a féltékenység. Anni régi, első női szerelme… Mi lesz akkor velem? Ezek itt egymásnak esnek, háttérbe szorulok, holott alig kóstoltam bele a leszbi játékokba új barátnőmmel. Anni érzékelte a megriadásomat.
- Édesem! Nem ismered Jutkát… - simogatta meg a hajamat. – Ne félj, nem vesz el tőled!… Figyeld meg, hogy olyan lesz vele, mintha ma még nem is szeretkeztél volna… Ebben az asszonyban van valami, ami megőrjít szexuálisan…
- És ő nem lesz féltékeny? – kérdeztem bátortalanul. – Mégiscsak több mint húsz éve ismeritek egymást…
- Ugyan! – nevetett fel Anni. – Olyan odaadó, hogy csak na! Egyszerűen imád szeretkezni, mindig, mindenhol, bármikor kész rá. Minél több a női test, amit kaphat, annál többet akar adni. De hát láttam, hogy felizgatott!
- Hívd fel akkor… - sóhajtottam megadóan.
És félóra múlva megjött Jutka…
És én azonnal elfelejtettem minden fenntartásomat!
Micsoda asszony volt!


 


Anni bemutatott bennünket egymásnak, aztán már vágtunk is a közepébe: kidugott nyelveinkkel csókolóztunk egy nagyot mindjárt az előszobában, hármasban. Közben ketten is összeölelkeztünk Jutkával. Alig értem át, amikor megöleltem, akkora mellei voltak… És ahogy megfogta az én szegény cicijeimet… Anni se ügyetlen, de az a tapizás maga volt a mennyország!
S minden ment hármasban. Igaza volt Anninak: teljesen újra éledtem. A hármas összeölelkezés isteni volt! Balról Anni hatalmas melle, jobbról Jutka óriási tőgye fogott közre, két kézre fogva nyomogattuk, dörzsöltük egymáshoz a cickóinkat, szopkodtuk egymás bimbóit, hol ezen, hol azon a mellen értek össze a nyelveink. És amikor aztán Jutka hanyatt dőlt! Anni két kézzel markolta meg a szeméremajkait, adta át őket a markomba, hogy érezzem, milyen az, amikor egy-egy szőrös óriáskiflit gyúrhatok. Fantasztikus, hatalmas, hízott, hájas pinája van, és olyan kiterjedten szőrös, hogy hiába láttam a videón, igazából még elképzelni sem tudtam. A bodor tincsei vagy kétujjnyi szélesen benövik a combjai tövét is, csupa szőr a segge a lyuka körül, s a szeméremdombja fölött egy tenyérnyivel még sűrűn tenyészik selymes bundája, úgy kétarasznyi hosszan elterülve hasának hájhurkája alatt. Jókora kisajkai vannak, kiadósra duzzadó csiklója, s mint hamarosan kiderült, a hüvelye is nagyon tágas: négy ujjamat tudtam betolni neki, a hüvelykem tövéig, azzal meg a pöckét bizgettem élvezettel. Úhh, ha férfi volnék, a tökeimet is bepakolnám abba a forró, lucskos, puha, asszonyos picsájába. És illatos az egész nő! Finom, friss, tiszta, illatos, gusztusos és vonzó minden érett porcikája.


 


Istenem, azok a hatalmas mellek! Mondom, amikor hanyatt dőlt, oldalra gördültek, két óriási, omlós, hamvas körte, széles udvarok közepén ágaskodó, kiadós mogyorónyi bimbókkal. És a hóna alatt is valami hihetetlen szőrdzsungel tenyészett. Alig vártam, hogy belezabálhassak azokba bundákba is. De egyelőre két oldalról odaguggoltunk hozzá Annival, és két kézre fogva nyomkodtuk feltárult puncijainkba a csodás kebleit. Annit úgy felizgatta ez, hogy egy percen belül nagyot élvezett, telespriccelve Jutka mindkét mellét aranyos levével. Jutott a hónaljára is bőséggel. Barátnőm ejakulációs nedveitől még jobban csúszott Jutka felém eső melle a vágásomban, úgy hogy én is hamarosan nagyot élveztem tőle. Vonagló, pumpáló hüvelyem rátapadt Jutka bimbójára, és úgy szívogatta be, mint egy szenvedélyes száj. Jutka hörgött az élvezettől, remegő kézzel markolászta Anni és az én seggemet közben.


 


Nem lankadtunk! Alig mentünk el mind a hárman, én csorgó nyállal vetettem magamat Jutka hónaljára. Mohón nyaltam a buja szőrzetét, harapdáltam a húsát, ittam magamba Anni nektárját onnan, és Jutka finom, sós verejtékét. Anni a másik elázott hónalját vette a szájával kezelésbe. Aztán Anni, újra felizgulva bekéredzkedett a puncimba a nagy, álló csiklójával, Jutka meg az arcomra eresztette világszép, hatalmas seggét, és végre teljesen belemerülhettem bundás, mély pinájának nyalásába. Körülvett óriási, selymes segge, arcomra tapadt tágas puncija, ölelhettem vaskos, erős combjait. Ők ketten meg odafent csókolóztak, nyögdécselve, sikongatva, búgva becézték egymást, markolászták, szopkodták a melleiket.


 


Délután, a villamoson még csak nem is mertem álmodni ekkora élvezetekről. Fogalmam sem volt, miről maradtam le eddig. A férfi ugyan jó dolog, de ehhez képest smafu! Micsoda illatok és ízek! Tudtam, hogy ők lesznek a kábítószereim. Anni végül hatalmasat élvezett, telelocsolta a puncimat. Érzetem, hogy lihegve lefordul rólam, Jutka meg azonnal előre bukott, és mohón csókolta, nyalta le az ágyékomról Anna ejakulációját. Hüvelye úgy pulzált, hogy ki-kilökdöste mélyére nyújtózó nyelvemet. Belekapaszkodtam a seggébe, és hörögve szívtam, szoptam, nyaltam dús pináját, míg ő ugyanezt művelte az enyémmel. Egyszerre ömlött el rajtunk a gyönyör. Ájultam lihegtünk aztán, s összebújva, összeölelkezve lassan magunkhoz tértünk mind a hárman.


 


- Ó, lányok, édes lányok! – sóhajtottam kimerülten. – Ha van édenkert, az biztosan ilyen…
Jutka és Anna végigcsókolták a testemet, néha egymással is puszit váltva.
- Isteni vagy, Éva! – markolt a puncimba Anni, és szeretettel megszopintotta a mellem. Jutka közben lesmárolt, és a másik mellemet markolászta.
- Nagyon guszta csaj vagy – suttogta forrón. – Imádom a cicidet… És csodásan nyaltál…
- Te is engem… És olyan jó volt belebújni a puncikádba! - búgtam vissza, és két kézzel belemarkoltam hatalmas körtéibe. – Micsoda remek csöcseid vannak! Isteni, érett picsa vagy, na!
Aztán Annához fordultam.
- Köszönöm neked ezt az egészet! – csókolgattam végig az arcát, meg a nagy, elomló melleit, miközben szeretettel megmarkolásztam a punciját. – Mennyeien baszol, tudod?.. Óh, én édesem!... És hogy összehoztál Jutkával is... Micsoda nap!
Anna és Jutka összemosolyogtak.
- A beavatásod napja – mondta Jutka. – Most már tudod, milyen az igazi asszonyos élvezet. Boldog vagyok, hogy veletek lehettem, lányok. Aludni azonban én már otthon szeretek, végül is nagymama korban volnék...
- El akarsz menni? – meredtem rá kissé csalódottan.
Megsimogatta a mellem, és csókot nyomott az orromra.
- Édesem, járni alig tudok, annyira elfáradtam a szerelemben. Ez egy. Kettő: azt hiszem, most mindannyiunknak jót tesz, ha ti kettesben maradtok éjszakára. A hülye is látja, mennyire bolondultok egymásért. Ha gondoljátok, majd látjuk még egymást nem is egyszer, igaz, Annikám?
Anna smárolt vele egy rövid nyelveset, aztán Jutka lezuhanyozott, felöltözött, és elment. Az ablakból integettünk neki, amint beszállt a kocsijába. Anna a nyakamra hajolt, és leheletfinoman megcsókolt.
- Csodás egy nő, mi? – suttogta.
Szembe fordultam vele, és átöleltem. Otthonosan, anyásan nyomódtak a mellei hozzám.
- Köszönöm neked őt – mondtam. – Tényleg csodás nőci... De aranyos tőle, hogy magunkra hagyott... Mert én még téged sem élveztelek ki igazán...
- Tényleg? Miket nem mondasz… – kuncogott fel csiklandósan Anna. – Ahhoz képest, hogy pár órája még „szűzen” nyomogattad magadat hozzám a villamoson... Óh, te, te drága, te szerelmes kis macskám!... Hát persze, hogy magunkra hagyott... Tudja, hogy egymásba szerettünk, és hagy bennünket kiteljesedni. Tudod, van egy öreg kutyusa, azt még le kell vinnie sétálni... Na, adsz egy rendes puszit?


 


Összeértek az ajkaink, és hosszan, nagyon hosszan csókolóztunk. Nem tudom, mi ütött belém, de úgy megkívántam ismét Annát, mintha nem is szeretkeztem volna át vele és Jutkával az egész délutánt és estét. Vágytól remegve kezdtem simogatni és markolászni hatalmas, guszta tőgyeit.
- Nem tudom, mi van ma velem – doromboltam mentegetődzve. – Egyfolytában akarlak, kívánlak, vágyom rád...
Anni szenvedélyesen megszorított, a seggembe markolt, és előre nyomta puha ágyékát, hozzá tapasztva az enyémhez.
- Te is kellesz ám nekem, kicsim – búgta tüzelő hangon. – Mutasd csak a drága cicidet!
Széthúzta a köntösömet, és csókolgatni kezdte a mellem, miközben marokra fogta a puncimat. A hajában turkálva öleltem a fejét magamhoz. Hihetetlen, de úgy éreztem, mintha csak most kezdenénk az egészet. Minden sejtem örvendezett a várható gyönyöröknek.
- Ó, igen, Annikám, ez az! – doromboltam. – A tiéd! Egészen a tiéd vagyok!
Ott helyben lerogytunk a padlóra, és ráhenteredtünk a vastag subaszőnyegre. Hatvankilencbe fordultunk, és én ismét csókolhattam, nyalhattam új szerelmem mesés pináját, gyönyörű seggét, s érezhettem, hatalmas kebleinek súlyát a hasamon, az oldalamon, forró, mohó száját a vágásomon. Hosszan nyalakodtunk egymáson, lassan, kéjelegve, élvezvén a másik asszonyiságát. Végül, amikor már mindketten közel voltunk az orgazmushoz, szinte sírva a gyönyörtől, felnyögtem:
- Óhh, szerelmem, gyere, gyere, basszál meg!


 


És Anni jött. Én hanyatt maradtam, felhúztam és széttártam a combjaimat, még a pinámat is széjjel húztam, hogy minél tágabban fogadhassam be azt a csodás, hüvelykujjnyi, vaskos csiklót. Anni rám hajolt, odaillesztette nagy, kemény pöckét az enyémhez, körözött vele a buksija peremén, majd teljes súlyával oda nyomult a pinámhoz. Szeméremajkaim magukba ölelték a kis női faszt, hüvelybemenetem a tövére tapadt, és már önfeledten pumpáltam is, ha már felfedeztem, hogy tudok szopni a puncimmal. Kicsit felnyomtam Annit, hogy leláthassak az összetapadt pináinkhoz. Nem, nem, se látványban, sem érzésben nincs ehhez fogható!
- Anni! Annikám! Istenem, de jó! Ez az! basszál, szerelmem, basszál! – sikongtam önkívületben. – Még! Még! Erősebben! Ó, nyomd, nyomd!


 


Anni nyögve, egyre hangosabban visongva, ritmikusan nyomogatta hozzám az ágyékát, hatalmas körtéi súlyosan lengtek fölöttem, neki-nekiütődve elomló, nagy melleimnek. Elkaptam őket időnként, hogy szomjasan csókolgassak párat rajtuk, s alig bírtam megállni, hogy beléjük ne harapjak.
- Szopd! Szívd! Markolj beléjük! A tiéd, szerelmem! – sikongatta Anni. A szép kék szeme opálosan égett, hirtelen megremegett, hatalmasat lökött a csípőjével előre, hogy szinte belefájdult a szeméremcsontom, és hangosan felsikoltott.
- Ááááóóóuuuhhh!... Ó, nesze, nesze, egyetlenem!


 


És már éreztem is a pöcke alól spriccelő forró zuhatagot, ami elöntötte ott lent a pinámat, a seggem lyukát, és tócsává áztatta alattunk a subaszőnyeget. Első lövellésére nálam is elszakadt a cérna, és feldobtam az altestem, vonaglottam, mint a kígyó, aminek a farkára léptek, visongva kapkodtam Anni csodás tőgyei és a levegő után. A kéj villámcsapása felrohant a tarkómig, megcsavarta a mellbimbóimat, majd visszalobbant az ágyékomba, amivel remegve tapadtam még mindig az én édes Annim pöckére. És még mindig állt neki! A gyönyör tébolya gyulladt fel a szemében, lángoló tekintettel meredt rám, és verejtékezve, vadul tovább baszott. Mély, alt hangon hörgött, hatalmas körtemellei csattogva lengtek fölöttem, szaggatottan törtek fel belőle a trágáran szerelmes szavak.
- Ó, szerelmem!... Te büdös kurva!... Hogy lehetsz ilyen jó?!... Istenem, széjjelbaszlak, szétkúrom az isteni pinádat, addig baszlak, míg belehalunk!... Ó, de kívánlak! Nesze, te drága szuka, nesze!... Érzed?... Érzed, milyen kemény a pöcköm neked? Hm?... Óhh, micsoda remek pinád van, te, te!...
- Basszál, szerelmem, basszál! Igen, kúrjál szét! Kefélj csak, ájulásig!– viszonoztam a hihetetlenül izgató trágárságokat. – A tiéd vagyok egészen!... Nyomd hozzám azt a nagy, hájas pinádat!... Óhh, letépem a gyönyörű tőgyeidet, mmmm, micsoda csöcsök, te jó ég!... Én édes szerelmem! Jaj, szeretlek, szeretlek, bújj belém, öntözz meg, csinálj velem, amit akarsz!... Falj fel! felfallak! Megzabállak! Imádlak! Óhhh, basszál, szerelmem, basszál!


 


Anni vadul döngetett. Már nem összetapadva keféltünk, hanem kicuppantotta lucskos kelyhemből a pöckét, aztán lendületből verte vissza. Hangos csemcsegés kísérte elázott pináink mozdulatait.
- Ez az! – hörögte. – Mondom, szétbaszlak, drágám, szétbaszlak! Jaj, szerelmem!... Felrobban a pinám! Óhhhh!


 


És még ez a cuppogás is csak fokozta privát orgiánk gyönyörét. Csodásan összehangolódtunk ebben az őrületes, tébolyító kéjben, és megint egyszerre érkeztünk a csúcsra. Szerintem a szomszéd kerületben is hallották a halálhörgéseinket, a torokrepesztő sikolyainkat, amikor Anni újra lövellt rám és belém, s én áramütötten vergődtem alatta.
Verejtéktől csatakosan ölelkeztünk, csókolóztunk, markolásztuk egymás testét, egyszerűen alig tudtunk lecsillapodni. Nyaltuk egymásról az izzadtság cseppjeit, és még az is izgatott. Megéreztem, hogy Anni hóna alatt kissé szalmiákos illat kezd párologni, és teljesen begerjedtem tőle. Felhajtottam vaskos karját, hogy megint kinyalhassam ott. Szinte hisztérikusan reagált rá, elkezdett tébolyultan harapdálni, amit ugyan fájt kicsit, de annál jobban esett. Hirtelen ellenállhatatlan vágy fogott el, hogy belenyaljak a puncijába. Megfordultam, és rámásztam. Az ágyéka ragacsos volt a sok punciméztől, ott volt rajta a rengeteg ejakulátuma, az én nektárom, és még Jutka maradékai is. És amint befúrtam a fejem hájas szeméremajkai közé, a lucskos hüvelye alatt a segge lyukához ért az orrom. Megcsapott egy kis popsiszag, s az izzadt ágyékának is volt egy kis aromája. De az egész erős, pézsmaillatú, isteni pinaszaggal volt körítve, amitől szabályosan szerelmi ámokfutás lett úrrá rajtam. Éreztem, hogy Anni is épp a pinámat kezdi túrni a szájával.
- Óh, te édes kis disznóm! – nyögte a seggem alól. – Micsoda illatokat, ízeket termelsz te itt!?
Nyilván hasonló élmény érte, mint engem. Vadul, gátlástalanul zabáltuk egymás pináját, seggét. Naná, hogy perceken belül újra keményen meredt fel hatalmas pöcke, lilásvörösen, nyákosan csillogva kínálta magát. Szoptam is neki, mint az őrült. Aztán megperdültem, és beleültem. Amint megéreztem, hogy úgy körözhetek rajta, mint egy merev hüvelyujjon, felrobbanni készült a pinám. Még löködtem párat édes barátnőmön, aki rengő, ide-oda gördülő, elomló, hatalmas tőgyeivel ott hevert alattam, aztán összeomlottam az élvezetben. Anni persze megint lespriccelt – én nem is tudom, honnét termett benne annyi édes nektár...


 


Vagy egy órát pihegtünk, révedeztünk ez után a szőnyegen, mielőtt elmentünk fürdeni. Éjjel egy óra volt már. Összeölelkeztünk, és olyan édes álomba merültünk, amilyenbe csak teljesen jóllakott szerelmesek tudnak.


 


Reggel igencsak örültem, hogy szombat volt, és szabad napnak néztem elébe. Nem mintha bármilyen jobb programot ki tudtam volna találni, mint azt, hogy Annival legyek. Ami előző nap délutánjától történt velem, az teljesen megváltoztatta az életemet: szerelmes lettem. De úgy, ahogyan az előtt soha! Minden porcikám Anni közelségét kívánta, és töltekezni akartam vele, hajtott utána az éhség.


 


Meleg éjszaka volt, úgy hogy meztelenül, kitakaródzva feküdt ott mellettem. Óvatosan mozdultam az ágyon, nem akartam felébreszteni, szerettem volna még csendesen gyönyörködni benne egy kicsit. Mert olyan szép volt! Hamvas bőrű, dús, érett asszony, hatalmas mellei oldalra omolva hullámzottak, amint lélegzett, egyik erős combja kinyújtva, a másik félig felhúzva, oldalra dőlt a térde, s így szépen feltárult a nagy, puha, fekete bozonttal benőtt puncija. A test, amiért tegnap óta az eszemet vesztem... Nem tudtam betelni vele. Számát sem tudom, hányszor élveztem el az együtt töltött órák alatt, de minden alkalommal csak az lett a következménye, hogy utána még jobban kívántam. Most is, ahogy elnézegettem, az egyik kezem ösztönösen a mellemre csúszott, a másik meg a pinámra. Elég volt a látványa is ahhoz, hogy pillanatok alatt benedvesedjek.


 


Nem is bírtam sokáig. Muszáj volt ráhajolnom a felém eső keblének csészealjnyi bimbójára. Csókolgatásomra dorombolni kezdett, halkan felnyögött, sóhajtott egyet, s elnyomott egy készülődő ásítást.
- Ó, szerelmem, jó reggelt! – nyitotta rám tiszta, szép kék szemét. S azonnal a mellem után nyúlt. – Édes cicikéim... Csókolj meg, egyetlenem...
Összeolvadtak az ajkaink, és hosszú, hosszú smárolásba bonyolódtunk. Bonyolódtunk, mondom, mert a csók közben rámásztam félig, a térdemmel nyomogattam a punciját, ő meg az enyémet vette kezelésbe a combjával, miközben egyre szenvedélyesebben markolásztuk egymás melleit.
- Úhhh – kapkodott levegő után – mindjárt jövök, csak muszáj pisilnem egyet...
Engem is feszített a reggeli vizelési inger, úgy hogy vele tartottam. Ő a vécécsészére, én a bidére ültem, és mosolyogva hallgattuk, mint sustorog, csobog ki belőlünk a pisi.
- Nehogy kitörüld magad! – figyelmeztettem. – Hagyd úgy a puncidat, egy kicsit pisisen... Imádni fogom!
- Szereted, mi, ha van ott egy kis természetes íz, ugye? – nevetett rám Anni. – Persze, tegnap is azt hittem, belebolondulok a végén, amikor a csupa lucsok puncidat, izzadt seggedet csókolhattam...
- A tiéd is nagyon ízlett! – dicsértem vissza. S amint felkelt a deszkáról, már borultam is térdre előtte, átöleltem a csípőjét, és belefúrtam a számat a bozontjába. – Mutasd azt a drága, pisis pinádat!
- Jaj, te őrült, hát én is akarlak ott! – tolta el a fejemet. – Gyere, menjünk az ágyba...


 


Hatvankilencbe fordultunk odabent, és kéjelegve vettük kezelésbe egymás pináját. Ő került alulra. Hatalmas, gyönyörű tőgyei elomlottak oldalt, szélesre tárta nekem vaskos, párnás combjait. Szabályosan csorgott a nyálam, hogy ismét érezhessem Anni puncijának nektárját a nyelvemen. Fantasztikus csiklója keményen meredt elő hájas, nagy puncijából, buja fekete szőrzetével koronázva. Alatta a jókora kisajkak, a kiflinyi szeméremajkai között, gyűrötten és nedvesen várták, hogy kezelésbe vegyem őket. És az az illat! A kicsit állott, tegnapos puncipára, fűszerezve némi pisiszaggal... Erős aroma volt, de nagyon izgatónak találtam. És még pár csepp friss vizelet is ott csillogott dús pinája tincsein. Lassan, kéjelegve nyalogattam le ezeket a gyöngyszemeket, körülnyaltam és szoptam a pöckét, aztán mélyen belefúrtam ajkaimat hüvelyének síkos kelyhébe. Közben éreztem, hogy szerelmesen átöleli a seggemet, és érzéki ajkaival csipkedi körül a puncimat. Aztán jött az a buja, ügyes nyelve... Belenyalt a seggembe, és végigszántotta vele a vágásomat, egészen a csiklómig. Nyomkodta az orrát az anusomba, és nyalt, nyalt gyönyörűen. Én meg őt. Percek alatt el is mentünk, annyira kívántuk egymást. Az ejakulációját szinte teljes egészében sikerült a számba irányítanom, és nyeltem, nyeltem, mint az istenek italát.


 


Lihegve terültem el rajta. Lassan ébredezve az orgazmus kábulatából, megéreztem a combjaim belsejéhez simuló omlós melleit. Azonnal újra begerjedtem.
- Szerelmem... – fordultam le róla – nagyon kellene egy kis cici a puncimnak...
Anni szeme felcsillant.
- Épp erre gondoltam én is! – emelkedett fel, hogy hanyatt fordultamban azonnal a combjaim közé kerülhessen.
- Gyere... Ülj ki az ágy szélére, hogy kényelmesebben hozzád férjek... – terelgetett tovább. _ De előbb nyálazd meg szépen a bimbóimat...
Örömmel estem neki a cickóinak, és hosszan csemegéztem rajtuk.
- Ó, szopd, egyetlenem, a tiéd! – lihegte kipirulva a barátnőm. – Zabálj meg!
Pár perc múlva Anni mellei nedvesen csillogva rengtek, bimbóiról habos cseppekben csöpögött a nyálam. A pinám nedvedzett, mint egy sárló kancáé. Mivel Anni a melleinek szopása közben ujjaival gyönyörűen dolgozott rajtam ott lent, érezte is.
- Na, most már gyere szépen! – nyögte sóvárogva. - Nagyon kell a cicimnek a puncikád...


 


Beállítottam két nagy párnát a hátam mögé, feltártam neki az ágyékomat, s Anni a padlón térdelve két kezébe vette az egyik mellét, majd mogyorónyi bimbóját tébolyító lassúsággal a csiklómhoz közelítette. Duzzadó, nyákos pöcköm alig várta, hogy megérintse végre. Felsikoltottam a gyönyörtől, amint hozzám ért. A nyálam és a nektárom áttetsző nyákot képezve nyúlt el a gyönyörű bimbó és a csiklóm hegye között.
- Úhh, de gyönyörű ez! – sóhajtotta Anni, és hirtelen teljes erőből a tárt pinámba nyomta a mellét. A hüvelyem vad vággyal rángott párat, nagyokat pumpált, s ettől mintegy megszopta Anni bimbóját. Cuppanva vált el tőlem a melle, hogy aztán újra meg újra, összetapadjunk ott.
- Ez az, édesem, szopd a pináddal a cicimet! – sikkantotta Anni, és most hosszabban rám nyomva tartotta az omlós, nagy tőgyét. És a testem az utóbbi 24 órában megtanulta az új leckét: immár akaratlagosan is ki tudtam váltani magamból, hogy a hüvelyem ritmikusan összehúzódjon, s így valóban szopni, fejni tudtam vele. Ment ez korábban nekem akkor is, ha fasz volt bennem, de csak ösztönösen, úgy a „verébhajsza” idején, közvetlenül az orgazmusom előtt. Mostanra azonban már szeretkezés közben is be tudtam indítani a dolgot, tudatosan.
Ez a pinával való mellszopás, amit ezen a reggelen sikerült gyakorlattá érlelnem, mindkettőnket megőrjített. Anni szinte sírva fakadt a gyönyörtől.
- Édesem, édesem! ... Ó, mit művelsz velem!?... Szétdurran a mellem!... Jaj, el fog élvezni még a bimbóm is külön!... Miket tudsz te, hihetetlen!... Jaj, ahh, te drága!... Szopjál a drága pináddal, szopjál! – lihegte önkívületben.


 


A kéj olyan régiókba repített engem is, ahol még sohasem jártam. Nem, akármit is csináltunk eddig Annival és Jutkával, ami most következett, még ismeretlen volt a számomra.  Éreztem, hogy elönt a gyönyör, hogy csúcsra kezd járni bennem minden. A hüvelyem egyre vadabbul, egyre nagyobb amplitúdókkal pumpált, úgy tűnt, hogy szinte kifordul, mint egy zokni, rémlett, hogy a méhszájam is megérinti Anni drága mellét a bemenetemnél. Anni melle meg olyan puha volt, hogy könnyedén be lehetett szippantani. És egyszer csak a kéj ködében felrémlett: lehet, hogy a g-pontom az, ami hozzá- és hozzáér barátnőm vákuummal a hüvelyembe szívott puha, nyúlós bimbójához. S az orgazmusom első fél pillanatában hirtelen úgy éreztem, azonnal bepisilek, és ezt az ingert egyszerűen nem lehet visszatartani.


 


Elsötétült előttem a világ, és magamon kívül üvöltöttem a kéjtől. Ugyanakkor éreztem, hogy spriccel belőlem valami, ami mintha pisi lenne, de mégsem az...
Telefröcsköltem barátnőm tőgyét, tőgyeit – életemben először ejakuláltam! Nem, ehhez hasonlítható gyönyör nincs még egy a földön! Amikor egyszerre sül el az ember lányának a csiklója, a hüvelye, és még a pisilője is! És mindezt annak köszönhetem, hogy tegnap a villamoson nagy bátran belementem életem első leszbikus kalandjába... Lényegében Anninak hála, hogy ezt megérhettem! Ha ő nincs, ha nem szeretek belé, ha nem kívánom meg olyan őrülten, talán soha a környékére sem kerülök ennek a teljes ellazulásnak, felszabadult szeretkezésnek. És most megtörtént! A gyönyörű mellével úgy elsütötte a pinámat, ahogyan még soha senki... Zokogtam a gyönyörtől, patakokban folytak örömöm könnyei.


 


Annit is megrázta a dolog, első meglepetése multával azonnal tudatosult benne, mit ért el nálam.
- Hát elsültél nekem, édes egyetlenem, hát elsültél?... Hát kijött belőled ez is? Hát ennyire szeretsz?
Ő is sírva fakadt, nevetve, örömkönnyekben zokogva masszírozta fenséges tőgyeibe a nektáromat, szopta, nyalta magáról a nedveket.
- Ó, de finom vagy, szerelmem, de finom! – nyögdécselte. – Jaj, nagyon kellesz, nagyon, nagyon! Akarlak! A melledet akarom én is!


 


Remegve, lihegve, tárt combokkal fölém térdelt, két kézre fogva összemarkolta, és buja ágyékához szorította a melleimet, lovagolt párat rajtuk, majd felsikoltott, és hörögve, olyan bőségesen megöntözött forró asszonyi levével, ahogyan soha eddig. Ömlött belőle az ejakulátum, tocsogva slagolt, spriccelt rám, a melleimre, a nyakamra, az arcomra, a vállaimra, a hajamra, az ágyra...
- Gyere, gyere, gyere! – sikoltoztam. – Ó, istenem, megfürdök benned!


 


És ő jött, élvezett, nagy pöcke mint egy ujj, cirógatta a lucskos, síkos bimbóimat, nedves puncija szélesre tárt forró szájként szopta, nyalta végig a melleimet. Annyira izgató volt, hogy egy utóhullámos orgazmust váltott ki belőlem.
Még egy percig ott remegett fölöttem, s töltekezhettem gyönyörű, dús teste látványával.
- Nem, szerelmem, ilyen nincs is... – omlott le mellém, s bújt hozzám aztán. Csatakos testeink bizseregősen összetapadtak, ragacsosan, szinte öntudatlanul becézgettük egymást.
- Én azt hittem, mondtam is neked tegnap, hogy néha azért férfi is kell – dorombolta rekedten Anni. – Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem ez után egy darabig biztosan nem kell senki más… Se férfi, se nő, csak te... Most legalábbis így érzem...


 


Biztosítottam felőle, hogy én is. Még nem tértem igazán magamhoz életem legnagyobb orgazmusából, de minden porcikám azt követelte: még, és még! Újra és újra akarom ezt! Mondtam is Anninak, aki forrón csókolgatva a nektárjától ragacsos dekoltázsom, kábultan suttogta: ő is hasonlóképpen érzi.
Ez a kettőnk között kábítószerré lett szerelem ekkor azt diktálta, hogy szenvedélyes csókokkal halmozzuk el egymást. Rafinált ajkakkal ízlelgettük a másikat, nyitott szájjal, csemcsegő nyelvekkel, melleinkre csorgó nyállal smároltunk, miközben kölcsönös, odaadó pinázásba kezdtünk az ujjainkkal. Két percen belül egymás tenyerébe élveztünk, buján egymás szemébe meredve, egyszerre ejakulálva, teljes, tökéletes harmóniában.
Kissé fáradtan szenderegtünk vagy egy órát, aztán reggelit készítettünk. Reggeli után kávézás, pár cigi. Aztán gyors zuhanyozás, és vissza az ágyba. És egymás karjaiban édesdeden elaludtunk.


 


- - - - - - - - - - -


 


A többit nem érdemes részletezni. A férjemről kiderült, hogy megcsal, és el is váltunk. Én meg összeköltöztem Annival. Évek óta együtt vagyunk, és a szerelem nem lankad közöttünk. Boldogok vagyunk. És évente egyszer, az első közös esténk évfordulóján egész nap böjtöt tartunk. Délután ötig. Akkor elmegyünk a csúcsforgalomban villamosozni. Felidézzük szerelmünk kezdetét, és épp olyan izgatottan térünk haza, mint annak idején, először. Csuda szép játék! Nagyon szeretjük!


 


Csóközön: Anni és Éva

Hozzászólások
További hozzászólások »
AnnaRia ·
Mondjuk én szerencsés vagyok, mert a barátnőm is eléggé bőséges, csak ő nem spriccelős, hanem csöpögös... de nagyon izgató s csodás látvány az 1 fekete műfarkon, ha fehér. :)

Annariás ·
Erre a történetre sokat tantráztam vagy maszturbáltam már az évek alatt, az egyes jelenetekre... kár, hogy nincs sokkal jobban széttagolva, több részre, több napra a cselekménye, nem természetes, hogy ennyi szex van egymásután, ilyen nincs, hiába is van ekkora "farkasétvágy" meg falás-nyalás, stb... :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: