Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A pina szaftosan jó

Reggel álló faszal ébredtem, a konyhában csináltam magamnak  „ egy sonka, vöröshagymával, mellé egy pohár házi pálinkát” reggelit. Majd örömmel vettem észre, hogy lekonyult a faszom. A városban ültem egy padon, néztem a nőket, és masszíroztam a tököm. Eszembe jutott, hogy jó lenne egyet kurvázni. Online felmentem az egyik oldalra, és kiválasztottam egy nagy csöcsökkel rendelkező, 20 éves kurvát. Kezembe vettem a telefonom és felhívtam.
– Szia, István vagyok, kibaszottul kanos, szeretnék hozzád menni.
Fiatalos, női hang válaszolt.
– Légy szíves várj félórát, van egy vendégem aki időpontot foglalt. A félóra alatt bementem egy kocsmába, ittam 3 korsó sört, mellé házi pálinkát. Nyilván kibaszottul bűzlöttem az alkoholtól.
 Újra telefonáltam, a leányzó elmondta az utcát, és a házszámot. Elővettem a zsebemből a potencianövelő bogyót, és bevettem, tudtam, hogy 20 perc múlva szikla keménységű lesz a faszom. Amit a kurvák nagyon szeretnek, ugyanis nem szívesen bajlódnak a lankadt faszok felállításával.
Bejutottam a lépcsőházba, a második emeletre lifttel mentem fel, láttam, hogy félig kinyílt az ajtó. Derékig érő, hosszú hajú lány fogadott, rózsaszín melltartót viselt és hozzá illő bugyit. 
Mosolyogtunk egymásra. 
– Szia, István vagyok – köszöntem.
– Szia, Erika – válaszolt a lány. Majd hozzátette. – Nem baj, hogy be vagy baszva, kibaszottul bűzlesz az alkoholtól. Ráadásul kurva nagy sörhasad van, baszd meg. 
– Kibaszott régen voltam már kurváknál. – válaszoltam kulturáltan. A lány nagyot nevetett.
– Akkor épen ideje volt, vetkőzz le, a fürdőben találsz tusfürdőt.
Levetkőztem, örömmel tapasztaltam, hogy a faszom áll mint a cövek. A lány is észrevette és elmosolyodott.
– Szép nagy, kemény faszod van. – mondta.
– Megköszöntem a dicséretet
A fürdőben hamar lezuhanyoztam, a faszom alaposan megmostam. Újra a szobában voltam egy tökéletes testű, nagy mellű 20 éves lány várt rám.
Oda álltam az ágy mellé, rögtön elkezdett szopni. Szerencsére nem a kezével dolgozott nagyrészt, hanem a szájával. Mint a porszívó úgy szívott. 
– Cicám, jó, hogy nem fogazol.
– Rutinos vagyok.
Az biztos, hogy rutinos volt, szorgalmasan szopta a faszt néha a tököm masszírozta, illetve időközönként pár csap gecit visszaköpött. Hála a potencia növelő bigyónak, nem élveztem el. Ahogy illik a haját simogattam, illetve a csöcsök után kaptam. Szopott, bólogatott a fejével úgy mint a Texasi olajfúrótornyok. Közben én körülnéztem, csajos szoba volt, szinte minden rózsaszínű, az ablak nyitva. A férfiak számára az egyik legjobb élmény mikor egy ügyes nő szopja a faszt, rendkívül kellemes és intenzív érzés, főleg mikor szívják is. 
Erika, ügyesen járatta körbe a nyelvét a faszkalapon, majd erősen szívta. Néha úgy nyalt mintha fagyi lenne, láthatóan élvezte a munkát. Látszott rajta, hogy szereti a faszt. Ügyesen, jól csinálta, ugyanis végig egyáltalán nem fogazott. 


A fiatal nő szétrakta a lábait én pedig elkezdtem nyalni a pinát, jó savanykás íze volt. Szürcsöltem a pinalét, és rám jellemző módon az orrom bedugtam a pinalyukba és a popsit nyaltam ki,
nyilván pár ujjam is bedugtam.
 Tulajdonképpen szeretek pinát nyalni, szeretem a savanykás ízét. A fazonra igazított háromszög alakú pinaszőr nagyon tetszetős volt, bő negyedórán keresztül nyaltam a pinát és a popsit. Közben sok pinalét szürcsöltem. Azt szoktam mondani, hogy a pina szaftosan jó.
A csaj felhúzta a farkamra a gumióvszert.
– Előröl, vagy hátulról akarod?- kérdezte.
– Csak hátulról és oldalról tudok baszni, mivel kurva nagy sörhasam van. – válaszoltam.
Felvette a kutyapózt, én rutinosan beigazítottam a faszom és elkezdtem verni. Középtempóban járattam a faszom, néha a nagy csöcsök után kaptam, majd újra körülnéztem a szobában.
– Kurva jó pinád van.
– Köszi, aranyos vagy.
Továbbra is járattam a faszom, mikor észrevettem, hogy a tévé készülék bekapcsolt, híreket mondtak. A pina, nyilván kellemesen szűk, volt és nagyon nedves. Jól esett a faszomnak. A csöcsök tapintása szintén kiváló volt, éreztem, hogy nem bolti.
– Szeretek baszni. – mondtam.
– Én is. – válaszolt a lány.
Majd oldalról basztam a csajt, a csöcsökhöz úgy is könnyen hozzá fértem, jól esett a faszomnak a kellemesen szűk pina. 
Éreztem, hogy a geci elindult a tökömből, gyorsan kihúztam a faszom és arra gondoltam, hogy az Északi-sarkon sétálok, sapka nélkül. Szerencsére nem élveztem el. Újra elkezdtem verni, megint csak középtempóban. 
 A tévében a híradó műsorvezetőnője szopta a faszt, talán azt hitte, hogy ki van kapcsolva a kamera.


 
A fiatal nő ügyesen az arcomra irányította a pisit, és boldogan szürcsöltem és néztem, ahogy folyik ki a pöcökből, nagyon kellemes látvány volt, ráadásul a csaj állva hugyozott. Nyilván izgató, ha egy csaj lepisilja az embert. A fazonra igazított pina, nagyon szép látvány, látszott, hogy frissen volt baszva. 


Pisilés után a csaj elővett a hűtőből egy dobozos sört, és kiöntötte egy korsóba, én közben a faszom húzogattam. A korsó sör az ágy mellé került az éjjeli szekrényre, majd akkor lesz szerepe, mikor a faszom köpködi a gecit.
– Szeretem a gecis sört.- mondta a lány.
– Örülök. – válaszoltam.
Vertem a faszom a lucskos lyukba, természetesen hátulról, és néha a csöcsök után kaptam. majd éreztem, hogy elindult a gecim. A csaj rögtön a söröskorsó után nyúlt, ügyesen beleköpködött a faszom, a geci szépen úszkált a sör tetején. Majd ráadásul belehugyoztam.
– Frissen csapolt gecivel és húggyal ízesített sör a kedvencem. – mondta és elkezdte inni a folyékony kenyeret, az arcán ugyan látszott az undor, de az utolsó cseppig megitta, majd nagyot büfögött. 



Epilógus



  A fiatal férfi ahogy illik a fiatal nő szája elé rakta a faszát, hiszen a maradék gecit is ki kell szopni.
– Finom a gecid.
– Régen vertem ki.
– Intelligens, kulturált férfi vagy, jó lenne veled vacsorázni.
– Ma este a barátnőmmel vacsorázok, ugyanis ma jön haza, 3 napig volt egy konferencián, biztos, hogy sokat tágítottak a lyukán a férfiak.
A csaj rágyújtott egy cigire, és nézte a a fiatal férfi nagy sörhasát.
– Kibaszott, nagy sörhasad van, baszd meg. – mondta a lány.
– Köszönöm. – válaszolt a férfi. 
. A csaj rágyújtott egy újabb cigire, és várta a következő vendéget.
– Szereted a sört? – kérdezte a férfi, már az ajtóból.
A lány és nagyot nevetett. 


István, a fiatal férfi pedig megvakarta a tökét, majd egy buszváróhoz sietett. - Jó. Hogy vásároltam országbérletet. - mondta és újra megvakarta a tökét. 

Hozzászólások
terelek ·
Nem izgató, de jó kis sztori. Az ember primitivsegre gyanakodik a szókimondó, néhol alpárian közönséges szöveg alapján, de ez korant sincs így hiszen a helyesírás, a szöveg megfogalmazása ellentmond ennek. Olyan "burgonyás" sztori :D

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: