Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

escobar adatai

Neve:
escobar
E-mail címe:
Nem publikus
escobar
Bemutatkozása
Sziasztok!

Egy átlagos 29 éves srácnak tartom magam. Semmi nagy hóbort semmi nagy tulajdonság. Szeretem az életet 100%-ig kiélni, majdnem mindent kipróbálok, amit tehetek. Nincsenek tabuk az életben.
Ez egy 2005-ös képNem kell itt nagy dolgokra gondolni. Apróságok, amik fellett tudom páran elsiklanak, egy gyümölcs íze, nő érintése, a tavaszi szél illata, az eső ize. Persze szeretem a vadabb dolgokat is. Imádok motorozni, főleg mióta van is, szeretem a gyors kocsikat, a szép nőket, még csak nézni is. Szeretek ismerkedni, új emberekkel beszélgetni, talán kicsit tudok is szót érteni másokkal, de ezt nem hiszem, hogy nekem kellene megítélnem. Mint ahogy azt sem, hogy jó ember vagyok-e vagy nem. Ezt arra bízom, aki ismer. Itt netes környezetben ez csak felületes, itt senki nem ismer senkit általában. Hazudunk egymásnak, mégha önkénytelenül is. Sosem magadat adod, mindig van benne egy kicsi színészkedés.

Imádom a táncot és a zenét is. A tánc az életem, bár ahogy sok minden mást is, ezt is legfőképp Érzésből, csak lélekkel az igaziautodidakta módon tanultam meg. Másoktól lestem el, másokkal táncoltam. Csak érzésből, csak lélekből lehet ezt is tenni. Persze le lehet menni a sarki disco-ba és lehet rázni a rongyot, meg seggrészegre leinni magad, mert úgy még gátlások sincsenek, de amikor a zene kábít el, és a társadal történő mozgástól vagy megrészegülve, az teljesen más. Ebben van érzés, abban ott a lelked, az én lelkem jelen esetben. Persze lehet, hogy én látom rosszul ezt is.

Hamár szó volt a netről, itt kiemelném azokat az embereket jellemeket akikkel netes játékokban (Diablo2, Battlefield Vietnam, World of Warcraft) együtt játszom és játszottam. Mind igazi egyéniség, mind egy-egy stílus. Igaz csapat-játékosok. Minegyiktől tanultam valamit.

Ahogy minden nőtől is tanutam dolgokat. Az életről a barátságról a szerelemről a szexről. Egy kedves ismerősöm mondta ezt.
\"Minden férfi úgy viselkedik, amit az exeitől tanult\"
Bár ez valószinűsítem a nőkre is igaz. :)

Na abbahagyom a sok sületlenséget. Egy történetet már postáztam, remélem hamarosan jön a többi is. :)
Írásai 0 20
Még nem küldött be történetet.