Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Waterfall Castle: Áradás

A kastély, amely otthont adott a havonta összehívott találkozóknak, tökéletes helyszíne volt a vágyak minden korlátot nélkülöző megélésének. Minden úgy volt kialakítva, hogy a legteljesebb , legideálisabb körülmények álljanak ehhez rendelkezésre. A személyzet tagjai , a teljes jogú tagság jövendő aspiránsai a legteljesebb elkötelezettséggel, odadással végezték a munkájukat a diszkréció magától értetődően maximális volt. Maguk is hódoltak azon élvezetek valamelyikének, amelyek a tagokat újra és újra összegyűjtötte találkozóikra.
A labirintusszerű épület több , különböző tematikájú szórakozást kínált, ehhez csatlakozóan szobák, pihenők, cellák, és több nagy előadóterem várta hónapról hónapra a találkozók vendégeit.
A lány most az Anális Extremitások szárnyban kért szállást az elkövetkező hétre. Tervei szerint az első két nap a felkészülés jegyében telik majd. Néhány alkalommal már részt vett gyűléseken, de csak mint passzív szemlélő. Tagként volt hozzáférése a Kastély szerverén összegyűjtött és tematizált sokszáz órányi videóhoz. Ezek és a szeánszokon látottak, az azon aktívan szereplőkkel folytatott beszélgetések és a bensőjéből fakadó vágyak, késztetések egyre nagyobb erővel tolták az extrém enema fájdalmas bugyrai felé.
Lassan de határozottan körvonalazódott, hogy mi mindent szeretne kipróbálni, átélni a következő napokon. Bár néha beleborzongott saját felvillanó vágyaiba, a videókon látott nők, férfiak néha képzeletet felülmúlóan különleges aktusai meggyőzték arról, hogy szabadon engedheti minden vágyát. Itt nincsenek tabuk, itt nem fognak rá furán nézni, itt nem kell lehajtania a fejét. 
 
A szobájába érve lepakolt, lezuhanyzott és puha köntösébe burkolózva az ablak melletti fotelbe kucorodott. Az ablakból kitekintve egy végtelennek tűnő, az ősz színeibe olvadó erdőre látott rá.. itt messze az értetlen világ zajától most minden megtörténhet..
A kis asztalon egy bőrkötésű mappát vett észre. Felnyitotta és egy hosszú kérdőívet talált benne, a neve szerepelt rajta. Mivel előzetesen jelezte, milyen alapvető elképzelései vannak, a kérdőív ezt a témát járta körül. Száznál több kérdés igyekezett minden vágyát pontosan feltérképezni, hogy ennek alapján a maximális élményt élhesse át.
Lehetősége volt pontosan összeállítani azokat az eljárásokat, eszközöket amiket majd sorban alkalmazni fognak a következőkben, megadhatta a legfontosabb paramétereket, majd saját megfogalmazásában is leírhatta, mik az elképzelése.
Már attól benedvesedett, hogy sorban végighaladva a végtelennek tűnő lehetőségeken bejelölte mindazt, ami konkrétan szerepelt a tervei között.
Leginkább a beöntés különféle lehetőségei vonzották és újdonságként úgy gondolta, tesz egy kirándulást az electro-szex világában. Végül hosszas tépelődést követően beikszelte az opciót, hogy az elektro tortúrát közönség előtt hajthassák végre. Valójában nem volt gátlásos, rendszeresen szexelt csoportban, több partnerrel, férfiakkal, nőkkel egyaránt, de most olyasvalamire vállalkozott, amiben azért saját tapasztalata nem volt. Látott már másokat egészen meghökkentő helyzetekben szexuális tevékenységet végezni, figyelt meg extrém aktusokat, nyitott volt és elfogadó. Tisztában volt azzal, hogy az, ami neki esetleg elsőre érthetetlen, vagy visszataszító is.. az átélője-elszenvedője számára öröm és kéj, kielégülés forrása. De azt nem tudta, hogy ő maga miként fogja érezni magát a sok figyelő szempár gyűrűjében, miközben újra és újra orgazmusra fogják kényszeríteni és a végére várhatóan minden önkontrollját és méltóságát le fogják hámozni róla. Mint a hagyma héját, egyenként, akkurátusan. Látott néhány videót, amin hasonló szeánszokon résztvevő nők szerepeltek.. voltak elképzelései..
Azon kapta magát, hogy a Nap lassan belemerült az erdő messzeségébe, és már alig látja a papíron a betűket.. Gyorsan felkapcsolta a villanyt, elhúzta a függönyt és engedett egy kád kellemesen meleg vizet. Illatos -mézes olajat öntött a vízbe, dobott egy marék jeget egy metszett kristály pohárba, rázúdított egy bátor adag single maltot , a kád melletti asztalkára helyezte és belecsusszant a gőzölgő vízbe. Minden gondolata a elkövetkező nap körül cikázott, ha becsukta a szemét, domborodó hassú nőket látott, fenekükbe vezető csővel, hallotta nyögésüket, sikolyaikat, látta a tágra nyílt ánuszukból rotyogva-fröcskölve előtörő szennyet, látta az maratoni orgazmustól elgyötört testeket a padlóra rogyni... láttam magát, fehér popsíjára irányuló kamerákkal és lámpák fényével..Mire felébred, már sötét volt, a víz kihűlt. Dideregve csavarta magára a köntöst, ahogy volt, vizesen, csapzottan vetette magát az ágyba. Mindjárt itt a reggel..
 
Reggel 9-kor halk, de kitartó kopogás ébresztette. Egy kb. 40-es nő , zöldes nővérruhában állt az ajtóban és üdvözölte. Emlékeztette, hogy fél óra múlva kezdetét veszi a tisztító kezelés a II.-es Enema laborban. Elkérte az aláírt kérdőíveket és a beleegyező nyilatkozatot az aktus videós rögzítéséhez és a tagok körében való megosztáshoz.
Beleborzongott a gondolatba, hogy egyszer majd az ő élvezkedését-szenvedését látva érez valaki szexuális izgalmat, őt figyelve fog maszturbálni.. és talán őt látva kap kedvet, hogy maga is kipróbálja azokat a gyönyöröket, amit egy mesterien végzett beöntés képes adni. A nővér átadott egy hosszú köpenyt, hogy ne kelljen az öltözködéssel sokat bíbelődni. Ivott egy jókora korty whiskyt, zsebébe dugta a szőlőcukros dobozkát és egy palack gyümölcsléval a kezében kilépett az ajtón. A nővér belékarolt és elkísérte a folyosó távolabbi végéről nyíló kezelő helyiségek előtt kialakított várószobáig. 
 
Mivel az óra már majdnem 1/2 10-et mutatott, de volt néhány perc az egyeztetett időpontig. Az ajtók mellett képernyőkön keresztül lehetett megfigyelni a termekben zajló eseményeket, amennyiben az alany is hozzájárul. A képernyő sötét volt..de tudta, fél óra múlva már meglehetősen obszcén látványban lesz része a kiváncsi várakozók..
A folyosó másik oldalán is kezelő helyiségek sorakoztak. Három ajtó mellett látta, hogy a monitorokon már képek villódznak. Kiváncsian lépett a Gyno I. ajtó melletti képernyőhöz. Sejthető volt, hogy odabenn valami orvosi bavatkozás zajlik.. és valóban, egy zöld lepedővel letakart testet látott, az arcot altatáshoz használt maszk fedte, mindenfelé orvosi berendezések, csillogó, hideg fém. Valószínűleg endoszkópos vizsgálatra készültek, az egyik orvos kezében látható eszközről következtetett erre.
Átsétált az Enema I-es labor képernyőjéhez. A képernyőre pillantva azonnal tudta, mi zajlik odabenn...épp egy törékeny, vörös hajú nő égnek emelt lábait szíjazták egy támaszhoz, egy billenthető beöntő asztal végénél..
Ekkor nyílt a szomszédos ajtó, egy fiatal nővérke lépet ki, egymásra néztek. A lány biccentett..és ő remegő lábakkal indult a kitárt ajtó felé.
 
A felkészítés első szakasz a belek teljes kitisztítására irányult, mert a páciens itinerjébe besorolt elektromos kínzás idején egy idő után, az egyfajta transzállapot beálltakor még a legedzettebbek is elvesztik záróizmaik felett a kontroll és a belek az összehúzódások következtében teljes tartalmukat kipumpálják. Van, akik ezt , mint látványt, különleges bizonyítékként tekintik arra, hogy az alany élvezete a fokozhatatlan maximum környékén jár. 
A lány azonban azért döntött most a teljes bélmosás mellett, mert maga is gyakorló klizmafil volt, számára a belek ingerlése is hatalmas orgazmusokhoz vezető folyamat,,kelelmest kapcsolta össze a hasznossal. 
A vizsgálóasztalra teljesen meztelenül feküdt, hogy a folyamt során tökéletesen meg tudja figyelni hasa duzzadását és tudta, hogy a belé töltött melegvíznek köszönhetően nem fog fázni.
Két nővér segített neki elhelyezkedni, a lábait a támaszokba emelték és széles bőrszíjakkal rögzítették. Fenekét az asztal végén kialakított félkör alakú kivágás fölé csúsztatta. A szíve már most hevesen vert, érezte, hogy csiklója és a szeméremajkai duzzadni kezdenek, hüvelybemenetében megjelent az első opálosan csillogó csepp. Vele szemben egy nagy monitoron megjelent az alsótestére irányuló kamera képe, hogy a trotúra minden aspektusát figyelhesse és kiélvezhesse...és ugyanezen kamera képe már ott villódzik a hosszú folyosó csendjében az ajtó melletti képernyőn.
A nővér egy glicerines-gyömbéres, kakaóvajjal fedett kúpot tolt a végbelébe. A kúp körülbelül 2cm átmérőjű és 6-7 cm hosszú kis torpedó volt. A beöntőfolyadék feladata, hogy feloldva a teljes vastagbelet ingerelve minél intenzívebb székelési kényszert váltson ki. A kúp után a beöntőcső következett, fém kúp, falán lyukakkal
 
Az ápolónő miután bevezette a végbélbe a csövet, kinyitotta a csapot és lassan, de érezhetően kellemesen meleg víz indult el . Először a végbél telt fel, majd kb 6-7 deciliter után érezte , ahogyan a vastagbele is kezdi befogadni a folyadékot. A bal oldalán kellemes melegség áradt szét és a lassan feloldódó kúp csípő-égető érzését is felfedezte. Közben a nővér bekrémezte a hatalmasra duzzadt szeméremajkait és vöröslő csuklyája alól fehéren kukucskáló csiklóját. Érezte, ahogy a kapszaicin tüze égeti, érezte , hogy hüvelye lassan megnyílik és érezte, hogy a váladék lecsordula fenekéig.
Jól esett a genitáliáját símogató kéz érintése, tudta, hogy ha jól időzítenek, az első ürítés közben juthat a csúcsra.
A víz még mindig folyt, közben kezdett lassan megtelni a vastagbele, érezte a belső feszítő érzést, a bensőjében szétáradó és egyre égetőbb érzést..a gyömbér és a glicerin teszik a dolgukat, de még vissza kell tartania magát, hogy a lehető legjobban kiélvezhesse az első kilövellés különleges, máshoz nem hasonlító pillanatait. Az oldalt függő tartályra pillantott, látta, hogy lassan két liter víz áramlott a belébe. Nem sok, lesz ez jóval több is, amikor már a vékonybél feltöltése jön..de mivel most még a vízen kívül más is kitöltötte. A nővér leállította a víz beáradását, és mivel a beöntőcső mellett szivárogni látszott a víz, kicsit felpumpálta a csövet a bélben tartó ballont. A lány ánusza lassan kitágult, a meleg és a feszítő gumigömb hatására, a feszülő záróizom nyílásban felsejlett a bardex sárga dombja, de jól tartott, útját állta az árnak. 
Aztán kíméletesen, de határozottam elkezdték masszírozni a láthatóan duzzadó pocakot, hogy a folyadék a bél teljes terjedelmébe eljuttathassa ingerlő összetevőit.
A lány nagyokat sóhajtott, érezte a feszülő has gyönyörteli üzeneté.. lassan engedni kell a kényszernek. Lábai közé nyúlt, a hüvelyébe tolta két ujját és érezte, hogy a végbelében felpumpált bardex milyen kicsire szűkítette azt. A ragacsos-nyúlós váladékot szétkente a csiklóján, megkezdte az utolsó etapot, amit vélhetően a szokásos, önkívületben átélt orgazmus követi.
A hasa elkezdett görcsölni, egyre intenzívebb ingerek kínozták, szinte szét akart repedni belül minden.. A nővér most egy másik tartályból pumpált kifejezetten forró vizet a fenekébe, ami már szinte égetett, de egyben segített abban, hogy az ánusza kellő méretűre tágulhasson. A vizsgálóaszatalt félei ülő helyzetbe emelték, a kamera képére meredve láthatta, hogy a végbélnyílásának lilás-kékes gyűrűje egyre nagyobbra tágulva kezdi elveszteni hatalmát a belül dagadozó sárga gumiballon felett. A forró víz tette a dolgát, érezte, hogy már nem fordulhat vissza, érezte, ahogy a kéj lassú, de egyre intenzívebb hullámokban közelít. A két nőver masszírozta a hasát, ő kétségbeesetten morzsolta a csiklóját ..és felért a csúcsra. A jókora narancsnak ható bardex egy utolsó préselést követően kizuhant belőle, utat engedve az áradatnak. Az első liternyi folyadék szinte egy vastag sugárban zúdult a padlóra és széles patakban indult az összefolyó felé. Érezte, ahogy a belein görcsös hullámok söpörnek végig, ahogy a végsőkig feszített tömlő igyekszik kiöklendezni sűrű tartalmát. 
Az orgazmus elsöprő volt, alig érzékelt mást a világból, mint a lüktető kényszert, hogy mindent kipréseljen magából, érezte, ahogy a nővérke a hasát masszírozza, hogy azzal segítse a vastagbél tartalmának távozását. A monitoron látta, hogy jókorára tágult, a végbél, mint valami izzó vulkán krátere, vastag sugárban, pulzálva lövellte ki magából a szennyes folyadékot...egy pillanatra arra gondolt, hogy vajon nézi-e valaki a képeket.. de abban biztos volt, hogy egyszer majd lesz, akinek izgalmat fog okozni a minden gátlást levetkőző, intim kitárulkozása.
 
A folyamat percekig tartott, mire úgy érezte, teljesen kiürítette magát és az izgalma is csillapodott. A vizsgálót betöltötte a széklettel kevert glicerin édeskés-émelyítő illata. A nővérek megtisztogatták az ánuszát nyugtató-lazító krémet masszíroztak bele és az lassan visszahúzódva várta a következő menetet.
 
Nem kellett sokáig várni, víz fröcskölő zaját hallotta,a nővérkék gyorsan eltüntették az első adag látványos nyomait és hamar a még mindig ziháló lányhoz visszatérve felkészültek a következő, már kiadósabb feltöltéshez.
Az asztalon különféle instrumentumok sorakoztak, a pácien választhatott, melyiket kívánja alkalmazni. Különböző méretű bardexek,kisebb-nagyobb, furattal és csatlakozóval ellátott análkúpok. Fém, műanyag és fa eszközök sora. Volt kamerával kiegészített , hosszú, áttetsző plexiből készült henger, aminek segítségével a kiváncsi alany bepillanthatott a vízzel lassan feltelé végbelének alsó szakaszába.
A lány némi huzavona után egy felpumpálható, kb. 20cm hosszú, fekete gumiból készült eszközt választott. Tudta, hogy a jelentős és magas hőmérsékletű beöntés hatására nem nagyon lenne képes magában tartani a folyadékot így a teljes végbelet kitöltő, több felpumpálható szakaszból álló beöntő alkalmatosságot szemelte ki. Volt hosszabb is, kb 90-100 cm hosszú ujjnyi vastag fényes fekete cső végén egy három részre osztott felfújható szekcióval, azt a legutolsó, a vékonybelet célba vevő beöntéseknél szokták használni, azzal is tehermentesítve az amúgy is kitágult vastagbelet. Ő ezzel nem kívánt élni, tudta, hogy még 1-2 órát el kíván tölteni az asztalon és akkorára vágyik tágulni amekorrára csak képes, annyi folyadékot befogadni magába, amennyit csak lehetséges. Újra és újra végigfutott a borzongató gondolat, hogy a végére egy nagy feltöltött vízes tömlő lesz, szvárgó lyukakkal, gömbölyűre dagadt hassal.
 
Először kapott 2dl sűrű olívaolajat, hogy a "Romboló" a helyére kerülhessen. A nővér szakavatott mozdulattal tolta az amúgy kellemesen ellazult végbél mélyére a jókora, leeresztett helyzetben is kb 4.5-5 cm vastag, jókora súlyú hengeres készüléket. A lány picit fészkelődött, mert a henger vége valahol a vastagbél első kanyarulatánál helyezkedett el és kényelmetlen érzés volt. Persze, ez úgyis elmúlik, gondolta, hiszen mire a tervezett 5 liternyi folyadékot befogadja, minden átrendeződik odabenn és úgyis körülbelül alkarnyi vastagságúra fog tágulni a teljes alsó bélszakasz.
Érezte, ahogyan a gyűrűket egymás után felfújják, ahogyan erős székelési inger kezdte el gyötörni, ami ugyan majd némileg csillapul és háttérbe szorul a művelet végére, de folyamtosan ott lesz az ágyékában. Érezte, hogy a hólyagja is megtelt, de tudta, hogy itt nem fog szemrehányást kapni, ha elengedi magát adott pillanatban. Az ürítés számára mindig egyfajta élvezet is volt a megkönnyebbülés közben, szeretkezés közben, elélvezés alatt sokszor vastag sugárban könnyített magán, ezzel fokozva saját és a partner élvezetét is. Viszont ez más , itt székletet ürített, fröcskölt magából, szagok és toccsanó hang.. A Torpedó hatalmasra duzzadt, érezte, hogy a végbele maximálisra tágult és folyamatos , semmire nem hasonlító kellemes zsibbadás lett úrrá rajta. Már alig várta, hogy a kitöltöttséget fokozza az asztal mellé magas állványon odakészített, látványra is megdöbbentő méretű plasztikzsák. Gyorsan a hasára pillantott..és elképzelte, hogy fél óra múlva az a zsák ott lesz benn.. ettől újra bizseregni kezdett a puncija. A duzzadó, ágaskodó csiklót látva a nővér, kezében egy hosszú vezetékhez csatlakozó, vákumos érintkezővel a kézében megkérdezte, hogy kér-e esetleg elektromos ingerkést is, de ő inkább úgy döntött, hogy ezt a holnapi napra tartalékolja. A mai napon a beleiből áradó ingereknek szenteli a figyelmét és a végbélnyílásának lehető legnagyobbra tágítására..
A zsákból a víz egy hosszú szilikon csövön keresztül egy, transzfúzióknál is használt melegítő eszközön át egy pumpához csatlakozott. Ezzel pontosan be lehetett állítani a kívánt hőmérsékletet és a beáramlás sebességét, jellegét. Mindekettőnek fontos szerepe van, és egyéni vágyakhoz igazodóan lehet maximalizálni az élvezeteket. A hőmérsékletet először kellemes, de érezhetően meleg, kb 45°C-ra állították, de a megbeszéltek alapján ezt az utolsó fél literhez érve hirtelen jelentősen meg fogják emelni, hogy a fájdalomból kinővő kéj a lehető legnagyobb legyen.
lehetőség volt a beöntő folyadékhoz különféle segédanyagokat keverni, de most inkább a mennyiség és a tágítás volt a cél, nem annyira a bél más receptorainak ingerlése.
 
A lány rápillantott a monitoron hatalmasra nagyított feneke közepéből kikandikáló otromba nagy eszközre, az abból kígyózó csőre és a pumpa labdacsára..Egy átlagos esetben már mindez elég lett volna ahhoz, hogy kielégülést nyerjen, de most talán, ha egy ujját tudta a kisámfázott végbél által összepréselt hövelyébe erőltetni. Érezte a vékony , feszülő fal túloldalán terpeszkedő Romboló két alsó hullámát, de a többi mélyen a hasában volt.
Bólintott és hallotta, hogy a pumpa halk zümmögéssel elindul és érezte a hasába áramló víz kellemes lazító melegét. Ezek a percek a felkészülést szolgálják, a teljes ellazulást, mert bár a bél már jobbára ki lett ürítve és helyt ad meglehetősen sok folyadéknak, még jelentős megpróbáltatások várnak rá, mire ezen a körön is túllesz.
A víz lassú tempóban töltötte fel, de nem is lehetett másként. Hagyni kell, hogy a bél alkalmazkodjon és ilyenkor lehet felhőtlenül élvezni a játékot.
A nővéreket sem hagyta hidegen a már vagy háromnegyed ójája tartó tortúra, a kiterített, kitömött lány látványa. Mivel összeszokott kis csapat voltak, először egymással csókolózva próbálták levezetni az izgalmukat, de egyik szemük mindig a páciensen volt, aki szintén élvezte a látványt.Nehéz józannak maradni, amikor az első sorból nézheed végig egy fiatal, csinos nő perverz kielégülését.
 
Sok idő volt, az első 3 liter szinte akadálytalanul fog befolyni, így megkérte az egyik segítőt, hogy ingerelje a csiklóját..míg , amennyiben lehet, ő szívesen kinyalja a másikukat. A nővérek egymásra pillantottak, majd az egyik némi tépelődést mímelve kigombolta a köpenyét, majd letolta a bugyiját és a következő pillanatban már a lány arca felett guggolva lassan annak szájára erszkedve két kezével széthúzva a szeméremajkait, élvezettel hagyta, hogy az a nyelvét a hüvelyébe tolja. Érezte, hogy szinte csorog belőle a hüvelyváladék, de a lány olyan hévvel nyalta-itta minden cseppjét, hogy nem volt szíve elvenni a játékát.
 
A másik lány sem maradt ki a jóból, ő a lány csiklóval foglalatoskodott, miközben másik keze a saját hüvelyében tapogatott. 
 
mire az első liter a hasába került, már túl volt az első orgazmusán, gyorsan követte őt a felette guggoló és a lámpa markolatába kapaszkodó lány is. És bekövetkezett, amire számított, az elnyúló élvezés kiürítette a hólyagját, vastag, erős sugárban lövellt ki.. a nővér reflexxerűen tette a tenyerét a lány lüktető szeméremrésére, de így is jókora adag fröcskölt szerteszét. A két nővér helyet cserélt, és most az idősebbik nőn volt a sor. Nagy, lilás , denevérszárnyakra emlékeztető szeméremajkai szinte betakarták a lassan domborodó hassal fekvő lány arcát, akinek az egész arca csatakosan fénylett az előbb kinyalt lány nedveitől.
 
Már másfél liter felett jártak, de nem lehetett lazítani. A nővérke odaadó gondossággal hajolt a páciens öle felé, nyelvével előcsaloggatta annak formás kis csiklóját és lassan szívni-szopni kezdte azt.
A lány teljesen átadta magát a teste minden irányából érkező fizikális és vizuális ingereknek. A bele lassan jelezte, hogy valami történik, érezte, hogy körben átmelegszik a hasa és látta annak emelkedését, a monitron csak a combjai között térdelő lány fityulája mozdott , az ajkain érezte a felette guggoló nő sós-édes-savanykás hüvelyváladékának mámorító ízét. A nő hátranyúlt, majd gyakorlott mozdulattal széthúzva asszonyos fenekének kemyény félgömbjeit, apró nyögésekkel hagyta, hogy a lány az enyhén megnyíló ánusz közepébe tolja a nyelvét. A közös játék..és persze a pumpa ütemes zümmögése mellet a lány hasát egyre inkább kidomborító langyos víznek is köszönhetően hamar meghozta kettejük orgazmusát. Az asztalon guggoló nővér egészen rányomta a fenekét a szorgalmasan csapkodó fürge kis nyelvre, és szégyenérzet ide, vagy oda, sikítva évezett el, és vastag sárga sugárban ürítette hólyagja tartalmát a lány mellkasára.. a komplex ingeráradat nem maradt következmények nélkül, a páciens is hörögve, fulladozva, a széttáruló, forró, ragacsos női ölbe merülve élvezett el. Az orgazmus hullámai összeolvadva a hasából érkező ingerekkel erős összehúzódásokat váltottak ki. Kapkodott a levegő után, a hasát egyre inkább megtöltő víz feszítése fájdalomként de egyben izgatóan is hatottak.Érezte, hogy a megtelt bél mindent ki akar préselni belőle, elsőként az időközben felszívódott folyadék miatt felfokozódó veseműködésből összegyűlő vizelet spriccelt ki..már nem is akart ellenállni. 
A beöntés lassan az utolsó szakaszába lépett, a tartályban már csak másfél liter víz lehetett. Érezte, hogy szinte szétdurran és már kimondhatatlanul vágyott arra, hogy újra láthassa a monitoron a saját fenéből kitörő áradatot, a tágra nyíló lyukból előbukó végbél tűzvörös bársonyát. 
A két nővérke gyorsan, zihálva rendezte sorait, majd letisztogatták a lány arcát, feltörölték a szétspriccel vizelet tócsáit.
A folyadék beáramlását leállították, hagyva, hogy a lány teste kissé hozzászokjon a nem mindennapi igénybevételhez. Érezte, hogy a vastagbélből lassan folyadék áramlik vissza a vékonybelébe, enyhítve annak teltségét és némileg csökkentve a lüktető kínt. Nem akart sokáig várni, mert kínok között elélvezve akarta a kiürülést.
Mindenki felkészül, az fiatalabb nővér jobb kezét majdnem könyékig nyúlós síkosítóval kente be, majd balról a lány fenekéhez állt, másik keze a lány kezét a lány comvénuszdombján nyugtatta. Nézte, amint az arcán gyöngyöző verejtékkel, lihegve, robbanásig feszült hassal , remegve várja az elkövetkező pillanatokat., Szívesen lett volna a helyében, tudta, hogy földöntúli érzés egy-egy ilyen kezelés..de majd eljön annak is az ideje.
 
A páciens arcára egy oxigénmaszk került, amin keresztül a végső pillanatban izomlazítót fog belélegezni, majd amikor végső stádiumba ér. Aztán folyadékot melegítő eszközön feltekerték a hőfokot, így a befolyó víz a bent lévővel keveredve is égető kínokkal kényszeríti majd, hogy bárhogyan is, de kieresszen  magából mindent.
Bólintott, és a következő másodpercekben először csak egyre fokozódó melegséget érzékelt, majd ez pillanatok alatt lávaszerűen égető , mindent elnyomó görcsös préselére kényszerítő paranccsá nőtt. 
A talán 6-7 deci forró víz töltötte fel a szigmabél végsőkig kifeszített alsó szakaszát és benyomult a végbél eddig , a Torpedó által elzárt szakaszára is. Szinte perzselő volt az érzés, és a fájdalom, a fejében cikázó gondolatok átcsaptak egy kéjes, szinte azonnal az orgazmushoz közeli állapotba. Sikított, megmarkolva a lábtámaszok hűvös rúdját megfeszítve testét, égnek emelve hatalmasra duzzadt hasát kezdett el élvezni. Magán kívül volt, de a nővérke tudta a dolgát és egy szelepet megnyomva leeresztette végbelet kitöltő torlasz legbelső gyűrűit, így forró folyadék már akadálytalanul nyomult a végbélbe , újabb kínokból fakadó kéjérzetet okozva. Ugyanekkor megnyitotta a maszkba amilnitritet vezető vékonyka cső szelepét, a lány félig ülve, önkívületben szívta az édeskés párát mélyen a tüdejébe.  Már csak egy, de még mindig hatalmas gumi gömb álta útját a folyadéknak, ám az intenzív ingerek és vérében szétáradó izomlazító segítségével szinte a repedésig táguló végbélnyílásából nagyot koppanva zuhant a földre a hatalmasra fújt dugó. Nyomában a gőzölögve zúduló víz fröcskölő csobbanása és a lány hörgése visszhangott a kamra fehér csemmpés falai közt.
A víz szinte nem akart elállni, csak ömlött, nyákás, sárgás csomókat , híg székletmaradványokat sodorva.
 
Megakadályozandó, hogy a hirtelen kiürülő bél megszakítsa az  elnyújtott orgazmust tápláló ingerek özönét, ebben a pillanatban a lány kitüremkedő ánuszrózsájához helyezte kúppá formált ujjait majd egy határozott, begyakorlott mozdulattal kezét betolta a szinte perzselő , lüktető, nyálkás végbélbe. A karja szinte félig a lány testébe merült, a kézfeje a vastagbél kanyarulatában volt. A víz kicsorgása megállt. Érezte a lány önkívületi rángásait, érezte ahogy a test szinte magába olvasztotta, érezte a bél síkos puhaságát, érezte, hogy a kézfeje feletti szakasz újra feltelik a felső szakaszokból a perisztaltika által odapréselt vízzal. Élvezte, hogy a lány hasába merült, miközven az még mindig sikoltozva élvezett.. 
Majd a végsőkig fokozva annak élvezetét elkezdte szapora kis lökésekkel öklözni. A karjára forró vizeletsugár lövellt, és közben a víz egy része is kicsorgott a hatalmasra tágult ánusz lila gyűrűje mentén.. aztán a lány elájult..a teste még rángott, a csiklója ágaskodott, a hüvelyéből sűrű nyálka csorgott.
Óvatosan kihúzta kezét a lány végbeléből. Megbabonázva nézte a hihetetlen átmérőjűre nyílt lyukat, ami elképesztően aránylott a formás kis női fenékhez, látta a bél elgyötört, vörös fodrokba gyűrt nyálkahártyáját..és csak lassan, folyamatosan folydogált az oly sok erőfeszítés árán betöltött víz...legszívesebben belekortyolt volna . néha egy-egy nagyobb adag buggyant elő a kitöremlő bél redői között, kis tócsává nőve a padlón.
 
Egy takarót terítettek a még önkívületben remegő lányra és nekiláttak, hogy kicsit rendet tegyenek. Letisztogatták, lemosdatták, egyikük újra  regeneráló krémet masszírozott a még mindig három ujjnyira nyílt végbélnyílásba.
 
Ezzel végezve , már a másnap esti eseményre készülve, nekiláttak, hogy a legutolsó tisztítási fázist végrehajtsák.
Kicserélték a szinte teljesen kiürült tartályt, és új adag folyadék várta, hogy immár a lány teljes , mintegy 8-8.5 méteres belét tisztára mossa.
Közben ő is magához tért, ivott pár korty vizet és bekapott három tabletta szőlőcukrot. Az órákat felölelő tortúra sokat kivett belőel, de ezen is át akart esni. Ahhoz, hogy a vékonybél is fel tudjon töltődni, meglehetősen nagy nyomást kell létrehozni a vastagbélben ami bizony jelentős fájdalmak forrása is lehet.
Választhatta volna a kényelmesebb utat, ihatott volna keserűsós vizet, vagy egy hosszú, alulról bevezetett szondán át közvetlenül a vékonybélbe vezethették volna a folyadékot, de inkább a keményebb, rögösebb utat választotta.
Tudta, mire számíthat, tudta, hogy mire belétöltik a kb. 7 liter vizet, addigra olyan kínokat fog átélni, amiket csak kívételes alkalmakkor vágyik az ember. Ehhez szüksége volt a szakszerű asszisztenciára, akik pontosan megkoreografált módon a legmegfelelőbb pillanatokban beavatkozva lehetővé tették a fájdalom és a gyönyör hullámzó egyensúlyának fenntartását, a kéj elnyújtását, a megfelelő ritmusú ingerlést.
Ez a beöntés négykézláb zajlik, hogy a belek a legteljesebb mértékben ki tudjanak terjeszkedni, bár így is komoly megterhelés lesz elérni, hogy a vékonybél folyadékkal feltöltődése maximális legyen. Valójában már a megtisztulás nagyjából lezajlott, de neki egyszerűen kellett, hogy érezze amikor a hasa utolsó kis zugát is kitöltik a víztől elnehezülő belek.
Kapott egy injekciót, ami a belek görcsét hivatott volt megelőzni. A feneke már folyamatosan sajgott, amikor odanyúlt, érezte, hogy kis erőlködéssel enyhe prolapszust tud kiváltani..végigsimított a darabka bársonyon, hálával a mámoros pillanatokért. 
 
Az ápolónők jelezték, hogy felkészültek, egyikük kezében egy megtermett , pumpálható plug volt, fényesen csillogott a terem spotlámpáinak sugarában.
Három órával korábban bátor elhatározásnak tűnt volna, most könnyedén fogadta magába. A plugba levegő helyett 45°C-os meleg sóoldat kerül, ez egyrészt stabilabb zárást biztosít, másrész kellemesen melegíti a záróizmot és a végbél falát.
Csatlakoztatták a temperált és automatikusan lassan egyre melegebb izotóniás oldatot pumpáló adagoló szivattyút. A folyamat végén a végbél már egészen meleg vízzel fog telítődni, míg a vékonybélbe ömlő folyadék a testhőmérséklethez közeli lesz. Így a szükségből élvezet válik, a vastagbelet telítő meleg oldat újabb ingerekkel gazdagítja és fokozza a pácien szenvedést..az abból burjánzó gyönyört.
A betöltés átlagosan 50 percig is tarthat, de aki kívánja, annak tovább..vagy éppen intenzívebb tempóban is be tudják pumpálni a teljes adagot. A rendszerbe biztonsági szelepek vannak beiktatva, amik megakadályozzák, hogy a páciens bele sérüljön. Bár rettenetes kínok forrása is lehet, mindvégig biztonságban van az alany. 
Elindult a folyadék, amennyiben jól kalibrálták, kb 45 perc és közel teljesen fel lesz töltve.
A feltöltés első szakasza a relaxáció és a befelé fordulás időszaka volt. Lehunyta a szemeit és igyekezett minél mélyebben befogadni minden pici ingert, ami a hasa felől érkezett. Szinte látta, hogy a hasüregében kanyargó szürkésfehér tömlő egyre nagyobbra duzzad, ahogyan a gyűrődései kisimulnak, a felületét behálózó erekben lüktetve áramlik a vér, ahogyan a vaskosra dagadó bél megemeli a hasfalat, helyet követelve magának..érezte, hogy a méhét a medencéjébe préselő bél összeszorítja a hólyagját, hogy az utolsó csepp vizeletet is kipréseli belőle és az végigfolyik a combján, kis tócsába gyűlve az asztalon.
 
Hányingere volt, érezte, hogy a gyomrába is lassan , ellenálhatatlanul befolyik a vékonybél tartalma.Eljutott a maximig, a csúcsra. Egy jókora víztartállyá vát. Kb. 4 flakonnyi ásványvíznek megfelelő folyadék húzta a hasát, ami szinte az asztalt súrolta.
Már csak az orgazmusára várt. Felajzva, cikázó gondolatai örvényében , szinte öntudatlanul figyelte, ahogy a két nővér egy sybiant emel az asztalra. Egyikük egy jó adag síkosítót kent a huncut kis szerkezetből felmeredő formás műpéniszre. Nem volt túl nagy jószág, de tudta, a hüvelye most olyan szűk, hogy még egy mini tampont sem tudna könnyedén felhelyezni.
A másik adag síkosító a puncijára került, majd kettőjük segítségével, szinte kőként nehezülő pocakját vonszolva sikerült ráülnie a készülékre. A kis pénisz máris  nagyobbnak tűnt, a feje keményen nyomódott a méhszájához.A műfarok töve körül apró dudorok sorakoztak, kellemesen érintve a csiklóját.
A végbelében feszülő plug kicsit nyomta, de tudta, hogy nem fog sok időt nyeregben tölteni. Kezeit a biztonság kedvéért a visszafordított lábtámaszokba szíjaztán, hogy mikor elélvez, ne eshessen le. Szédült, kavargott a gyomra, a nyála csorgott az öklendezéstől, a hasa pattanásig feszült, a feneke lángolt de tudta, hogy már fenn van a világ tetején és innen zuhanni mámorító lesz.
Az egyik ápolónőre bízta a sybian távvezérlőjét, aztán biccentett..
Halk zümmögéssel indult útjára a gyönyör. Hogy az út könnyebb legyen, duzzadó mellbimbói hívásának engedelmeskedve a két nővér szinte egy elhatározással tapadt a formás mellekre. Mélyen ajkuk közé szívva szinte szopták a lányt, aki egyer hangosabb nyögésekkel és ziháló lélegzésével jelezte, hogy jó úton járnak.
A sybian magasabb fokazatba kabcsolt, könnyű zsibbadás kúszott fel a szeméremcsonja felől a hasába, a rezgést a víz továbbította a beleit feszítő vízen át fel a rekeszizmáig, öklendezni kezdett, érezte, hogy újabb adag folyadék lökődik a gyomrába. Elöl-hátul egyszerre fogok kiürülni, cikázott át rajta a gondolat..amitől izgalma a végsőkig fokozódott.. a hasán rezgések áramlottak át, fájdalmas de élvezhető érzéssé enyhítve a belek feszülését.
Az ápolónő egy határozott mozdulattal a MAX állásba tolta a potmétert, ledobta a távirányítót . A lány érezte, hogy egész testében villámok cikáznak, mindene pulzál, lüktet, elkezdett élvezni. Hörgő hangok és sikolyok törtek fel a torkából, rángások futottak végi a testén, a hasa húzta le az asztalra. Előrehajolt, amennyire a karjai engedték, és öklendezve hányni kezdett. Sárgás, kesernyés folyadék csorgott a szájából, szemei üvegessé válva meredtek egy másik dimenzióba. A fenekét felemelte a sybianról, az ápolónő csak erre várt. Kinyitotta a plug szelepét, abból azonnal folyni kezdett a víz. Mindketten hátrébb léptek, a lány egymaga kellet megtegye a mennyből a pőokolba és vissza vezető utat. Ott járt, ahol kevesen. Ahogy a plugból kezdett kiürülni a bepumpált folyadék, úgy zsugorodott és folyamatosan öklendező, reszkető lány ánuszából kibukott a lyukát addig eltorlaszoló monstrum. A víz vastag, nehéz sugárban fröcskölt, miközben ő még mindig az orgazmusa hullámain lovagolt. Hányt, a beleiből a padlóra ömlött a víz, vastag sugárban újból maga alá vizelt de a kéj örvénye nem engedte. 
Eltelt két perc, mire visszatért a tudata, a szája szélén lecsorgó nyál végigkúszott a mellén, majd hosszú fonalat húzva hullott az asztalra.
A fenekéből még csordogált a folyadék, néha össze-össze ránduló izmai újabb adagokat hoztak felsznre a hasából. 
Eloldották a karjait, de nem merte elengedni a kapaszkodókat.
A nővér gyengéden kezdte símogatni,masszírozni a tágra nyílt lyukból mintegy 4centire kitüremkedő , forrón lüktető bordós-vörös végbelet, dédelgetve, gondoskodóan.
Ő végignyúlt az asztalon, a bal oldalára fordulva, hogy azzal is segítse a folyadék távozását. A hasa újra lapos volt, de sajgott, intenzív emlékeket idézve.
Körülbelül fél órán át feküdt így, mire normalizálódtak a bensőjében lüktető, kényszerítő ingerek. Kétszer hányt, de már csak nyállal keveredő vizet. A belek tették a dolgukat, jelentős mennyiségű folyadékot szívtak fel, így kérnie kellett egy ágytálat, a hólyagja pattanásig telt. Színtelen, vastag sugárban csurgatta tele a tálat. 
A nővérek addig rendet raktak, feltörölték a padlót, letörölték az eszközöket.. nehéz lehet órákon át mások szexuális élvezetét figyelni-segíteni, úgy hogy közben nekik nem sok idő van arra, hogy levezessék a feszültséget. Nem sokáig kell már várniuk.
Már csak az volt hátra, hogy a lány vastagbelébe felhelyezzék az elektródaként szolgáló fém eszközt .
A másnapi összejövetel középpontjában az elektromos stimuláció áll, amihez az egyik kulcselem a vastagbélbe mélyen felvezetett szonda. Ez biztosítja, hogy a test felületén elhelyezett elektródákba vezetett áram adott esetben átáramoljon a belső szerveken, a beleken, a méhen, vagy éppen a gyomron,csiklón, húgycsövön
A szondák szépen kiterítve feküdtek a kis kocsin, sorban, mint az orgona sípjai. A páciensek elvárásai és fiziológiai paramétereihez igazodóan kisebb, 3 cm-es átmőrőtől a hatalmas, 9 cm-es , tojást formálóig. A tojásokhoz egy ujjnyi vastag, fekete kábel csatlakozott, majd egy, a tojásnál láthatóan termetesebb szintén fém análkúpon átvezetve két kis csatlakozó hüvelyben végződött.
Ő, a nővérkével, aki korábban megöklözte, egyeztetve arra a döntésre jutott hogy a termetesebb, bár nem gigantikusbb darab mellett marad. Egy 5cm-es tojást választott..ami egy 9 centiméteres análkúphoz társult. 
Ezek után megkezdődhetett a szonda behelyezése.Először fel kellett tölteni a vastagbelet, hogy a szonda a megfelelő pozícióba kerülhessen. Ehhez kellemesen meleg olívát választott, amiből kettő litert töltöttek belé, úgy, hogy az asztalon térd-könyök pozíciót kellett felvennie. Ez segített abban, hogy a belei ne képezzenek akadályt a felhatoló szonda útjában. Szerette az olívás beöntéseket, mert kellemes zsibbasztó érzés volt, amellett hosszú, kellemes , ellazító kiürülést adott. Otthon is gyakran adott mgának ilyet, és hosszú elnyújtott maszturbálás közben fokozatosan engedte ki magából.
 
A nővér masszírozta a melleit, míg a folyadék áradt szét a testében, majd , hogy az ellazulást segítse, két ujjal a hüvelyébe nyúlva masszírozni kezdte a G-foltját. Nem volt cél az orgazmus, csak a kellemes érzés fenntartása. Amikor befolyt kb 2.5 liter olaj, óvatosan kihúzták a beöntőkészülék csövét és az ellazult ánuszból egy kis olaj kibuggyant.. a viharos előzmények hatásának köszönhetően még mindig tág, laza volt, a lyukba pillantva a végbél kiszélesedő üregében ott csillogott a zöldes-arany olaj. Nagy levegőket vett, hogy a teljes bélszakaszt eláraszthassa a meleg folyadék, hogy könnyebbeb a helyére csússzon a csillogó acél tojás.
A nővér kézbe vette az eszközt, a menyezet felé pucsító lány fenekéhez helyezte. A fém érintése önkéntelen összerándulást váltott ki, ismét kibuggyant némi olaj..de azt gyorsan szétkente a már amúgy is tocsogó szeméremtesten.
Majd egy gyakorlott mozdulat ..és a tojás a bél üregébe merült. Meglepően könnyedén, szinte ellenállás nélkül jutottak át a végbelet a vastagbéllel összekötő kanyarulaton és a tojás megkezdte útját a haránt vastagbél középső részére..Próbálta a záróizmát együttműködésre bírni, hogy a lehető legkevesebb olaj follyon ki..de ez nem volt egyszerű feladat.  A gondos és alapos előkészítés meghozta eredményét, A lány késes sóhajoktól kísérve , szemeit lecsukva befelé figyelve, követve miként halad előre a hasában a jókora behatoló. Lassan hátranyúlt, és a csiklóját kezdte masszírozni, de nem mert elélvezni. Körülbelül 60 cm hosszú kábel köti össze a tojást és a plugot, ebből már csak 10 cm látszott. A nővér bal kezével a lány hasát masszírozta, hogy végre a helyére kerülhessen a szonda. Már a cél küszöbén álltak, csak a kúp behelyezése volt hátra. Ez még a lány végletekig ellazított és kitágult lyuka számára is jelentős feldat volt, de túl kellett esni ezen is. A nővér megkérdezte, hogy felkészült-e, mire ő bólintott és két kézzel hátranyúlva igyekezett teljesen széthúzni a fenekét, kitárva a testébe nyíló barlang bejáratát. Tudta, megéri a szenvedés, mert holnap este Közönség előtt, több tucatnyi, kikényszerített orgazmus kulcsa is a most talán fájó mozzanat.
Nem a fájdalomtól félt, inkább azon aggódott, hogy  hosszú idő alatt esetlehgesen elmozdul a szonda . Minden idegszálával koncentrálva az elkövetkező fájdalmat várva halkan hátraszólt: Nyomd belém, ne tétovázz, ha üvöltök is kínomban, de magamban akarom tudni végre.
A másik nővér derékban átölelve megtartotta, hogy ne tudjon elmozdulni, az arcára tette a maszkot, hogy egy kis izomlazítótt lélegezhessen be, és megtörtént.
A kúp ellenállást nem tűrve tárta fel maga előtt az utat, nyitotta nagyra a záróizmokat és a lány hörgő sikolya által kísérve annak testébe mélyedt. Pontosan a helyére csúszott, a végbélnyílás sokadjára is megkínzott , duzzadt gyűrűje már az elvékonyodó szakasz körül izzott. Összecsuklott és percekig az oldalára fordulva pihegett.Már bánta, hogy nem próbált meg kicsikarni egy orgazmust...de már így sem tudná hányszor jött érte a kis halál az asztalon.
 
A nővérek símogatták az arcát és a melleit. Már csak a belébe töltött, de feleslegessé vált olíva olajat kellett leereszteni. A kúpon volt egy átvezető furat, amit egy kis gumidugó zárt le. Az asztalon guggolva egy ágytálat toltak a feneke alá és kihúzták a kis dugót. Az olaj kisujjnyi sugárban spriccelt ki, miközben a hasát masszírozva próbálta a maradékot is kienegedni. Elég sok kicsorgott, a maradék már nem okoz gondot, úgyhogy lefektették, újra áttörölték a testét és hagyták, hadd pihenjen, mielőtt a szobájába kísérik.
Fejében gondolatok cikáztak, végigpörgette az elmúlt órák történéseit.. majd az egyik nővér bekapcsolta a monitort, amin a teljes aktus videófelvételét nézhette meg. Kért egy vibrátort, és a távirányítóval a öklözésbe torkolló beöntés elejéhez tekerte a felvételt.
A nővérek neszezése és a videó hipnotikus képei ringatták álomba. Kimerült, nehéz de egyben feledhetetlen órák voltak mögötte. Átélte amit elképzelt és bízott benne, hogy a másnap még mélyebbre merülhet ebbe az izgalmas világba. A fenekébe préselt nehéz kúp kicsit kényelmetlen volt és az abból lógó két vezeték is birizgálta a combját, de most csak lazulni vágyott.
Hozzászólások
Biodrón ·
Kár a jónéhány elütésért. Fura, hogy emberek ilyen életidegen dolgokra vágynak.
Edy2005 ·
Elérhető dolgokra vágyni időpazarlás.. azokat meg kell szerezni. És igen, így utólag tényleg trehány munka..igaz, egy rövid délutánon született, hirtelen felindulásból.

fistlover ·
Csodálatos volt!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: