Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Vannak döntések, amiket nehéz, sőt szinte lehetetlen meghozni. De megengedhetjük-e maguknak,...
Anikót egyre jobban zavarja egyik beosztottja, Szilvi kérdései a megbeszéléseken.
Panka randira megy, miután online megismerkedett Zolival.
Egy szomoru, dermesztő lagzi Buják faluban 1929
A hihetetlen szerelmi ajándék...
Friss hozzászólások
ayala: Ez jó volt.
2020-09-26 12:44
ayala: Nincs benne sok eredetiség.
2020-09-26 12:44
ayala: Nem rossz.
2020-09-26 12:44
ayala: Nekem nagyon tetszett.
2020-09-26 12:44
ayala: Ez valahogy nem jött be.
2020-09-26 12:44
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Volt egy nyár

Aznap éppen kurvázni mentem. Emlékszem, nyár volt még és fülledt meleg, de annyira, hogy csak úgy gyöngyözött az ember homloka az izzadságtól. Viszont dacára annak, hogy ennyire megterhelő időjárás volt, sajnos sietnem kellett, hogy a megbeszélt időre odaérjek a csajokhoz - akik már biztosan lélegzetvisszafojtva vártak rám -, nehogy aztán az utolsó pillanatban még lemondják a dolgot, mert azt elég nehezen viseltem volna el. Nagyon ki voltam már éhezve akkor. Szexre, pajzánságra, nőre és pinára. Mint említettem, aznap két lotyóval akartam együtt lenni egyszerre, mivel egy már nem volt elég a különleges kívánságaimhoz, egy lány már nem tudta volna teljesíteni a szexuális akaratomat. Persze így több pénzemben volt dolog, ez igaz, de azt hiszem - még így visszagondolva is -, hogy megérte. Nagyon jót keféltem.

Elizabeth és Susan keresztben feküdtek az ágyon. Liz a cigarettáját nyomta éppen el, miközben Susan már hosszan kinyújtott nyelvével nyalogatta partnernője pináját, amely szemmel láthatólag olyan lucskos volt, mintha a világ összes orgazmusát egyszerre élte volna át az utóbbi tíz percben. Marhára élvezte a dolgot. Kurvára élvezte minden egyes pillanatát annak, hogy kinyalják a punciját és ez kiválóan meg is látszott az arcán, amely az átélt gyönyör érzése miatt helyenként már bele-bele is torzult kicsit a nagy izgalmakba.

Ezalatt az idő alatt természetesen én sem tétlenkedtem, hanem az ággyal szemben lévő fehér bőrfotelben ültem és erősen vertem rájuk a farkamat, miközben hol a lányokat néztem, hol pedig a plafonon levő tükröt, amelyben szintén őket bámultam, csak éppen előnyösebb szögből. Jó volt nézni, ahogy Elizabeth pucsítva vonaglik, miközben Sue szabályosan a nyelvével döfködi őt, néhol a pináját, néhol pedig már a segge lyukát is.

Pár perc masszív faszverés után már nem bírtam magammal, odamentem az ágyhoz és a következőket mondtam Sue-nak.
"Nyald csak a seggét, nyaljad! Ez az!" -és kezemmel már tuszkoltam is bele az arcát Liz nyáltól tocsogó végbelébe, amitől pedig egyszerre remegni kezdett a lába.

Üvöltött és zihált, az arca pedig egyre inkább vöröses lett, úgy ahogyan a formás csöcsei felett levő mellkasa is.
"Ez az, nyaljad a seggét!" - mondtam neki, majd a hajánál fogva elrántottam Susan-t és lesmároltam. Összecsókoltam, és egészen kinyújtott nyelvvel nyalogattam azt a szájat, amely pillanatokkal ezelőtt még egy segget nyalt ki hevesen, de ez egy cseppet sem zavart engem. Sőt! Pontosan ezért mentem el aznap, mert azt akartam, hogy ez történjen.

Miután egyet Liz seggébe, egyet a pinájába és egyet pedig Sue szájába nyaltam, mondtam a lányoknak, hogy most cseréljenek, ugyanis mindegyikőjüket meg akartam kóstolni még ma. Így is lett. Aztán Elizabeth és én átmásztunk négykézláb a fehér fotelhez, amelybe én egyből beleültem, ő pedig édesen elém térdelt és azonnal szopni kezdett. Egyik kezével a golyóimat fogdosta, másikkal pedig egy dildót vezetett bele a saját pinájába. Susan ezalatt a saját mellét fogdosta és ujjazta a pináját, amit néhány percig folytatott is, majd ettől elélvezett. Fröcsögött belőle a lucsok rá az éjjeliszekrényen lévő ébresztőórára és a padlóra is.

"Nyald fel Sue, hörpintsd fel!" - mondtam neki, mialatt két kézzel fogtam Liz fejét, amely akkor egész szépen mélytorkozta már a faszomat, pedig nem egy kis darab, szóval tényleg tudott valamit a csaj. Sue pedig szót is fogadott és nyalogatta a tócsát, majd felnézett rám és sejtelmesen elkezdett felénk mászni, néhány pillanattal később pedig már a szopó Liz pináját nyalta hátulról, hogy közben még a két kezét a seggére is tette. Ezt imádom a legjobban nézni. Ezután Sue megunta a nyalakodást és Liz mellé térdelt és besegített neki a szopásban. Ketten nyalogatták a tökömet, hol az egyik, hol a másik. Liz néha még a seggembe is belenyalt kicsit, de persze nem sokszor, mert ahogy odaért a nyelve, rögtön ellöktem a fejét és visszairányítottam a farkamra.

Egy óra is eltelt, mikor már Sue-t kúrtam hátulról, Liz pedig az ő hátán hasalt, így pontosan előttem volt a lány mindene, melyet mondanom sem kell, keményen, egyenes nyelvvel nyaltam, akár egy kutya. Eszembe is jutott Lassie, az aranyos családi eb, de rögtön kiment a fejemből, ugyanis Liz telefröcskölte az arcomat a lucskával, ami engem akkor ott annyira felizgatott, hogy duplájára keményedett tőle a faszom, amit Sue rögtön meg is érzett, mivel éppen a seggében jártam, mikor hirtelen megkeményedett. Nyüszített tőle és rángatózott, közben pedig csak annyit kiabált, hogy "Szétszakadok, szétszakadok! Atyaég, de jó! Basszál még, gyerünk!"

Végül aztán mindkét lány előttem térdelt és tátott szájjal, kinyújtott nyelvvel várták, hogy az arcukba spricceljek. Kezükkel egymás nedves testét karolták át, fejüket pedig közel hajtották egymáséhoz, s talán akkor még egyszerre is pislogtak. Fél perc ütemes faszverés végeztével, pedig alaposan telelőttem az arcukat a gecimmel, de persze ezt én csak a fejünk felett lévő tükörből láttam, mivel akkorát élveztem abban a pillanatban, hogy egészen belefeledkeztem, hogy mit is nézek éppen, ezért rögtön felfelé vetődött a tekintetem. A lányok egymás arcát nyalogatták és az ujjukat meg mellüket szopkodták, mialatt én letérdeltem melléjük és először Sue-t, majd Liz-t ujjaztam meg egészen az újabb orgazmusukig, aztán amikor mindhárman végeztünk és lenyugodtunk, akkor meztelenül feküdtünk az ágyon össze-vissza egymáson, Sue feje a jobb belső combomon volt és a már lekonyult péniszemet csókolgatta, én pedig Liz mellei közé szorultam be, ugyanis a nő keresztben feküdt át rajtam.
Hasonló történetek
13229
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
18352
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Barnaszem ·
Tetszett, hogy a másik szemszögből írtad meg a történetet, de éppen ebből adódnak a hiányosságai: nem tudod beleélni magad a másik szerepbe. Összességében élveztem!

Pavlov ·
Ez az írás olyan Bukowski-s... Még! Még! Még!
Rodrigez ·
Hát kicsit messze van ez még Karcsi gyerek legrosszabb írásától is. Nem ártott volna még párszor átolvasni beküldés előtt.

ayala ·
Egész jó.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: