Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ezt a történetet nagyon régen hallottam attól, akit szerettem. Csak annyit fűzött hozzá, hogy...
Az öregtorony elkészül, Csege óriásit lép...
-Mi dolga volt ott?<br /> -Eltévedtem.<br /> -Ez elég gyenge magyarázat, nem gondolja? Valami...
Nem sokan hittek benne, hogy az emberhúsra ekkora a kereslet. Azt pedig végképp nem gondolták...
Első írásomat szeretném megosztani veletek. Tartalmaz valós városokat, de nem követi szorosan...
Friss hozzászólások
FandomSlasher: Szia. Engem érdekelne a sztori...
2021-03-07 13:32
Pavlov: Mit keres itt ez a történet az...
2021-03-06 18:50
candy's: Párszor én is szétszedtem már...
2021-03-06 18:24
vikvik1: A történet fikció (sajnos). Az...
2021-03-04 23:56
ZaneZ: Nos. Tudod, mikor megláttam az...
2021-03-04 22:44
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Villamoson

Sanyi egy kerekesszékes pasi. Elektromos kerekesszékével felszáll a villamosra, és megpillant egy szép nőt pár hellyel előrébb, mint ahol az ő kijelölt helye van. A nő is észre veszi őt, mivel elég feltűnést keltett azzal, hogy kerekesszékkel felszállt a villamosra. Egy darabig szemeznek, majd a nő elkapja a tekintetét Sanyiról. Ő még mindig nézi a nőt, mert eléggé megfogta a kinézetével. Aztán mikor a nő újra ránéz, Sanyi kapja el a tekintetét róla. Így megy egész úton, amíg Sanyi meg nem érkezik céljához. Elindul kerekesszékével az ajtó felé, és észre veszi, hogy akivel egész úton szemezett, az most mögé állt, és türelmesen várja, hogy leszállhasson. Miután mindketten elhagyták a járművet, egy darabig egy felé mennek, és még akkor is össze-össze pillantanak, és már mosoly is látszik az arcukon. Végül elválnak útjaik, de Sanyi nem tudja kiverni a fejéből a nő látványát. Elhatározza, hogy valahogy megkeresi, mivel úgy érezte, ő is megtetszett a nőnek. Mikor hazaért, bekapcsolta a laptopját, és leírta az élményt a közösségi oldalon, a nő személyleírásával együtt, és alá oda írta, hogy mindenki ossza meg, hátha elér a keresett személyhez. Hetekkel később jött egy hozzászólás a posztjához, legnagyobb meglepetésére, az a nő írta, akivel a villamoson találkozott. Elkezdtek levelezni, megbeszéltek egy találkozót, ami létre is jött pár napon belül, és ezután már el sem váltak egymástól. A nő oda költözött Sanyihoz, és ezután már ő lett a segítője, és a társa is egyben.
 
Hasonló történetek
3572
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
2902
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: