Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A triót elbűvölte a sok utolsó pillanat emlékműve, és kedvet kaptak ahhoz, hogy saját fotójukat...
Sziasztok. Kovács Gergőnek hívnak 25 éves vagyok és 15 éve lettem meleg.
Amikor egy kis város vezetői utat engednek a parttalan betelepülésnek, tönkre téve ezzel az...
Egy távoli világban, ahol az idő olyan, mint egy hatalmas, bonyolult kert, létezik egy titokzatos...
Károly, a barna rövid hajú férfi belenézett a visszapillantó tükörbe.<br /> Majd kikapcsolta...
Friss hozzászólások
tommcsi: Rettenetes.
2024-07-21 09:56
K&J
tommcsi: Jó sorozat. Érdemes elolvasni.
2024-07-21 09:56
tommcsi: Ez nekem nem jött be.
2024-07-21 09:55
tommcsi: Nagyon jól sikerült írás.
2024-07-21 09:55
tommcsi: Lenyűgöző. Örülök, hogy megosz...
2024-07-21 09:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Véletlen csere

Meglátogatott férjem barátja, egy helyes pasi minket az albérletünkben. Másfél szobás lakásban lakunk, a fél szoba a gyerekszoba. 
Késő estig beszélgettünk. Amikor már lefektettem a gyereket, én is álmos lettem. Ők a konyhában tovább beszélgettek, söröztek, én elmentem aludni. 
Hajnalban a férjem karjában ébredtem. Kimentem wc-re és amikor visszamentem az ágyba, megkívántam egy kis kényeztetést. 
A férjem az ágyban aludt ruhástól . Gondoltam megviccelem, mert amikor kicsit másnapos, olyankor jó sokáig bírja a szexet. Reméltem, hogy nem csalódok most sem. 
 
Megoldottam a nadrágját, elővettem a faszát. Kicsit meglepődtem, mert mintha most nagyobb lett volna egy picivel, és az illata is más volt, de ennek akkor nem tulajdonítottam nagy jelentőséget. Olyan nagy különbséget azért nem éreztem és egyébként is… A barátja elment, én meg annyira vágytam egy jó hosszú kefélésre és egy orgazmusra, hogy gondolkodás nélkül bekaptam. Rekordidő alatt keményedett meg a számban. Nem sokat teketóriáztam, lovagló pózban ráültem, és tövig magamba fogadtam. 
Egy morranás lett érte a jutalmam. Felébredt a drágám, mert a hálóingen keresztül mindkét mellemre rámarkolt. Gyűrte a mellem és csavargatta a bimbóim… De úgy, hogy már attól majdnem elmentem. Csodás érzés volt! Puncimat is elkezdte ostromolni alulról, minden lökésemre ellenlökéssel válaszolt, és amikor én csak tekertem a csípőmet, ő hatalmasakat döfött belém, egészen ütközésig. Annyira jól csinálta, hogy éreztem, ha a melleimet is hagyom kényeztetni a kezével, akkor nagyon hamar végem lesz. Azt akartam, hogy neki is jó legyen, hát a tenyerembe fogtam a tenyerét és megfeszítve a csípőm, hagytam, hadd folytassa tovább ő a dugást. Csattogott is a fenekem ütemes lökéseitől, amitől egészen az orgazmus szélére kerültem. Lihegtünk mindketten. 
Ekkor ő meggondolta magát. Leemelt magáról, mint egy babát. Mint akinek semmi súlya nincs, annyira könnyedén tette. "Ejha, honnan van ez ilyen jó kondiban?"  – futott át a gondolat rajtam, de a következő pillanatban már emelte le rólam a hálóinget, majd hasra fordított, térdem feljebb igazította és miután én így kutya pózba kerültem, hátulról dugott. Olyan erővel baszott és olyan mélyre került bennem, mint addig még soha! A  méhemet ostromolta, egészen a méhszájamig hatolva minden egyes lökésével. Nem is bírtam sokáig. Puncim ütemesen pulzálva fejni kezdte a farkát amikor végighasított testemen az orgazmus hulláma. Persze ennek is meglett az eredménye, mert a szülés után is szűk maradtam hozzá képest, és ilyenkor amúgyis összeszűkült a puncim, úgyhogy ő is hangosan szuszogva, nyögve töltötte tele azt.
Miután mindketten megkaptuk, amit akartunk, kéjesen elnyújtóztam az ágyon és gondoltam, alhatunk is tovább reggelig, vagy ameddig csemeténk hagy minket.
De ezt csak én gondoltam így. Hamarosan érezhettem, amint egy erős férfitest simul hozzám és szájával keresi a szám… Örültem neki, hogy ő is megkívánt, mert  ilyen alkalmakkor egészen addig a napig– bár olyan sokszor azért nem ivott be – rendszerint aludtunk. 
Most minden másképp alakult. 
Férjem igencsak kitett magáért, úgy csókolt, ahogy eddig sosem és keze se maradt tétlen, bebarangolta és felgyújtotta újra a testem. Az a kellemes bizsergés ismét feltámadt a combjaim között, és amikor kezemmel én is lejjebb tévedtem, a legnagyobb örömömre sziklakeménységű farok simult a markomba. 
Kedvesem ekkor hanyatt fektetett, és rá nem jellemző módon hatalmas iramban nyalni kezdett, miközben a csiklómat és melleimet se hagyta érintés nélkül. Érzékeim effajta támadásai közepette, időm se maradt álmélkodni a tettein. 
Viszont hamarosan muszáj volt a párnát arcom elé rántanom, mert ismét elért egy orgazmus, hozzá olyan erővel, hogy még a párna, és ajkamba harapásom se tudta elfojtani teljesen sikolyom. Nem vagyok egy hangos típus élvezés közben, de van amit én se bírok "szó" nélkül hagyni. 
Kellett pár perc amíg magamhoz tértem és eltoltam a fejét ölemből, mert a drága nem hagyta abba kényeztetésem orgazmus közben sem. Ezért is nyúlott olyan hosszúra! Viszonozni szerettem volna, lejjebb húzódtam, hogy hozzáférjek, de nem hagyta.
– Ez az éjszaka a tiéd édes – súgta.
Azzal megfordított megint hasra, és hátam, lábam masszírozta. Ó mennyire élveztem én ezt! Annyira sírhatnékom lett ennyi és ekkora gyengédségre, hogy el is pityeredtem tőle. Halkan szipogtam, hogy ne vegye észre, de persze ez így nem jött be. 
Mellém feküdt, továbbra is simogatta a hátam és az arcomat maga felé fordítva lecsókolta a könnyeim. Ezt is annyira gyengéden, hogy még nagyobb hullámban tört rám a sírás. 
– Annyira szeretlek… – szipogtam bután.
– Csss… Semmi baj! – súgta ő. Majd újra átfordított, maga felé húzott és megint megcsókolt. 
Ó az a csók! Ismét felpezsdítette a vérem! Rövid időn belül már harmadszor kívántam őt meg. 
De most nem hagyom magam! Azt akarom, hogy neki is jó legyen, hogy bennem legyen. Jeleztem is neki, mert megint csak lentebb akartam csúszni, hátha szüksége lenne egy kis kézmunkára előtte… De megint nem hagyta. Újra ő került alulra, de most a puncim húzta a fejére, én meg fölé kerültem,  guggoló helyzetbe. Kezemmel letámaszkodtam az ágyra és hagytam, hadd élvezkedjen, ha már ezt akarja. Az előző orgazmusokért most bármit megérdemel az édes, kedves szerelmem. Ráadásul nekem se volt kellemetlen egy cseppet sem! Elkezdett újra nyalni alulról felfele, vagyis ilyen helyzetben a csiklómtól a vágaton keresztül a gátig. Majd onnan is tovább haladt. Nagyon tovább… Már a fenekem nyílását nyálazta és bevallom furcsa érzés volt, bár nem rossz. 
Szólni akartam neki, hogy nem készültem erre, és nem vagyok ott annyira tiszta. 
Bár, ha ő most azt akarja, akkor ott is megkaphat. Mondjuk, eddig egyetlen egyszer én vetettem fel neki az anális szex ötletét, de akkor neki nem tetszett. 
Mire megszólalhattam volna, egy ujját már meg is merítette óvatosan a hátsó lyukamba, miközben a csiklómat nyalta, és hamarosan a puncimba is jutott pár ujjacska. Nyelvjátékát nem hagyta abba, de már két ujja járt a seggemben és a másik három meg a puncimban. Eleinte gyengéden, aztán egyre gyorsuló tempóban ujjazott és nyalt. 
Háát… megszólalni már nincs levegőm, de sikoltani sem akartam, úgyhogy mellé borultam  az ágyra, megint a párnára harapva és nyögve élveztem, amit tesz velem. Éppen mielőtt elöntött volna az orgazmus abbahagyta, majd feljebb húzott, faszát a fenekembe igazította és betuszkolta. Nem ment elsőre, mert ott még szűkebb voltam, de besegítettem neki azzal, hogy amikor megéreztem makkját a nyílásnál, egy hatalmasat sóhajtottam. Úgy a harmadik sóhajtásomra sikerrel is járt. Megállt és megcsókolt, kezével a csiklómat tovább izgatta, úgyhogy egy kis fájdalmon kívül semmilyen kellemetlen érzésem nem volt. Picit szúrt még, aztán az is gyönyörbe váltott. Puncimból két ujja ugyan kicsúszott, de egy még valahogyan ott ragadt és azzal derekasan dolgozott tovább. Csiklóm se hagyta békén egy pillanatra sem, így hamarosan ismét repülhettem. Furcsa érzés volt. Most nem a méhem felől indult a gyönyör, mint máskor, hanem a szívem és a fenekem közötti vonalból. Más volt, de semmivel se rosszabb. Ez az új érzés aztán annyira kifárasztott, hogy az orgazmusom közben alig éreztem, hogy elönti belülről a magja a testem. Mert mondanom se kell, hogy a kezdeti lanyha mozgását nagyon hamar átváltotta egy iszonyú sebes vágtára. Úgyhogy picivel utánam ő is elment.
 
A nagy orgazmusok megkívántak egy kis folyadék utánpótlást. Kimentem a konyhába és felkapcsoltam a villanyt. 
Férjem egy félig üres sörösüveg társaságában, ruhástól az asztalra borulva aludt. Ajjaj…
Hozzászólások
kaliban ·
Nagyon tetszett! Gratulálok!

Materdoloroza ·
Ajjjaj! Lesz folytatás?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: