Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
kortárs, epika, kispróza, próza, elbeszélés, novella
Kati szeme megvillant. Ez nem volt betervezve. A cégvezető elvette a csokrokat a lányoktól...
Most pedig mellek tucatjait látta maga körül, néhány nő pedig ujjazta is magát miközben figyelte.Michelle...
kortárs, epika, kispróza, próza, novella, elbeszélés
Két férfi leakasztotta, feltekerte és félretette a röplabdahálót. Gabby egyetlen szó nélkül...
Friss hozzászólások
kali75: Valahogy nem találom a folytat...
2019-06-16 16:30
félix96: A következő részből kiderül ;)
2019-06-16 00:41
jólélek: Ez nagyon jó. Morbid, de jó. N...
2019-06-15 17:45
jólélek: Apuka végül rájuk nyitott, és...
2019-06-15 17:25
kamilla10: Dőreség ilyen kiállítástippet...
2019-06-15 13:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vámpírherceg szeretője 2

  Egy ház ablakából egy meztelen nő ugrott ki sikoltozva. Miközben zuhant, a vére csíkot húzott a levegőben. 
  Ahogy a tóba csobbant, a sikoltása halk bugyborékolásba ment át. A nő ahogy elkezdett csapdosni, a vére átszínezte a tavat rózsaszínűvé. 
  Próbált úszni, a kezét talán az ég vagy az istenek felé nyújtotta. Széttárt ujjaival markolta a semmit, lassan süllyedni kezdett. 
  Háta mögött feltűnt egy vörös szemű magas ember. Fekete ruháját a lány vére szennyezte be. A szája szélén a húsa maradéka volt. 
  Nézte a fuldokló lányt, majd tett egy magabiztos lépést a tó felé...
 
 Eliza szemszöge: 
 
 Egyre fogy a levegőm... Pedig oly közel van a felszín. A karjaim nem engedelmeskednek nekem. Teljesen elfáradtam...
  Huh?! Az egyik kezem rátalált egy nagyobbacska vaskos faágra, ami a vízen úszott. Belekapaszkodtam, azt remélve hogy elbírja a súlyom. Már közel volt a part.
  Amikor kiértem, nem néztem se előre, se hátra. Futottam, botladozva menekültem a szörnyeteg elől, aki lehet már utol is ért. 
  A nyakamon már a seb vérzése abbamaradt, és már nem is fájt. 
  Viszont a lábam állapota egyre rosszabb lett. Nagyon vérzett, én pedig nagyon féltem. 
  Láttam egy másik házat. Sikerült olyan közel érnem a házhoz, hogy láthassam: tökéletes búvóhely. 
  Az ajtóhoz érve nem gondolkoztam kié, berontottam a házba. Rögtön vissza is csuktam. Nagyon féltem a szörnyeteg miatt, elbarikádoztam magam. Az asztalokat, a székeket, a dobozokat az ajtó elé állítottam. Jó sok idő telhetett el, mire végeztem.
  Kicsikét megnyugodtam, ahogy néztem a művemet. Kerestem kötszereket, szerencsére találtam az egyik helyiségben. Bekötöttem a lábam, és alaposan elláttam magam. 
  Megnyugodva megfordultam. És sikoltani támadt kedvem. A barikád érintetlen volt, de az a szörny ott állt, vigyorgott, és nézett.
 - Az ablak nyitva maradt, édes. - mondta, mire majdnem elájultam. Én idióta, nem figyeltem! És most elkapott!!
 Remegve hátráltam de falnak ütköztem. Riadtan néztem a felém közeledő szörnyet. 
  Olyan gyorsan mozdult, hogy észre se vettem. Mire sikolthattam volna, a kezével befogta a szám, a másikkal megmarkolta a mellem. 
  Az ujjai a bimbóm kényeztették, masszírozták. Hirtelen elengedett, összecsuklottam. Egyre csak bámultam a vigyorgó arcát, amitől a gerincemen jeges félelem fut végig. 
  A kezeim összelettek kötve, egész pontosan az asztalra fektetett. A bútor alatt megkötötte a kezeimet. 
 Ijedten néztem ahogy jön. Próbáltam megrúgni, de elkapta a lábamat, és terpeszbe rakott. A sérült lábam pedig nem engedelmeskedett. 
  Felsikoltottam, és elfordítottam a fejem, hogy ne lássam ahogy nevet rajtam. Ki voltam szolgáltatva egy őrültnek. Egy őrült vámpírnak. 
  Egyik keze elkezte ujjazni a puncim. Felsikoltottam újból. Ez meg akar erőszakolni!! Rácuppant a puncimra, elkezdte nyalni. Elkezdtem élvezni, tocsogtam a nedvekben.  Nyöszörögtem, de erre két ujjal elkezdte dörzsölni a csiklóm. Egyre gyorsabban és erősebben. 
  A testem forró volt, sikoltoztam. Nem bírtam tovább és elélveztem. 
 Ekkkor magáról tépte le a ruhát, hatalmas farkát beledöfte a puncimba. Én vísitva rángatóztam, azthittem szétfeszít, és kettészakadok. Az érzés enyhülni kezdett, helyette egyre jobban éreztem magam, kezdtem nyögdécselni. 
  Erősen dugta a puncim, majd ő is elélvezett, hörgő hanggal. A lucskos puncimból kihúzta a farkát, majd vigyorogva felöltözött. 
  Én meg nyöszörögtem, mert nagyon erősen szorított a kötél. Mintha tudta volna, eloldozott. Én még sokáig csak remegtem, és gondolkodtam.
 Mi történik? 
  
Lesz Folytatás, kérek szépen kritikákat ha lehet. :)
  
Hasonló történetek
10234
A lány gyanakvó tekintettel nézte a férfit. Fehér bőrével, fekete hajával és szakadt ruhájával nem tűnt veszélyesnek. A lány átfonta a nyakát a karjaival és visszacsókolta. A férfi testéhez simult és beletúrt a hajába. Tamás kezeit a lány háta mögé tolta és belemarkolt a fenekébe...
7073
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
JuS ·
Kritikát kértél, hát írok: összecsaptad. Az előző részt is. A szex részét meg, mintha egy tapasztalatlan tini írta volna. Eltaláltam? Régen én is írtam úgy erotikusat, hogy partnerrel még nem volt részem szexuális élményben, de azért előtte eléggé kiműveltem magam mások írásaiból, meg más egyebekből és igyekeztem átélhetőre megcsinálni. (Talán valamennyire sikerült is...) A tiéd akkor élhető csak át, ha képzeletben kitalálom magamnak a részleteket, mert amennyit te itt leírtál, az csupán egy rövid összefoglalónak jó. Ráadásul a kezd ige csak röpke hat alkalommal fordul elő a szexjelenetben (de akad még bőven szóismétlés ezen kívül máshol is). És szokás mondani, hogy a karakter ne csak elkezdje a cselekvést, hanem csinálja is. "Rácuppant a puncimra, elkezdte nyalni." Az elkezdte nyalni helyett már az is sokkal jobb, ha azt írod, hogy '... és/majd mohón nyalta'. Persze, bőven férne még ebbe a mondatba sok más egyéb is, de nem én akarom megírni helyetted. És ha már itt tartunk: a rövid, néhány szavas mondatok sem segítik az átélhetőséget. (Megvan ezeknek is a maguk helye, de nem ilyen mennyiségben.) A fogalmazásod több helyen "elcsúszik", magyartalan és/vagy nem gördülékeny. A szemszöget szerintem tök felesleges beleírni, elválasztod a két részt egymástól három csillaggal és mindenki érti a szövegből, hogy mi a helyzet. Párbeszédnél a pontot nem tesszük ki a gondolatjel előtt, csak a felkiáltó- és kérdőjelet. Terjedelemre pedig nagyon rövidek a részek. Ez itt nem a Wattpad, ide bőven jöhetnének hosszabb fejezetek. No, hát összességében úgy gondolom, lesz ez még jobb is. Gyakorolj sokat, és fordíts időt arra, hogy minőségi szövegeket adj ki a kezedből! Olyanokat, amiket akár tíz év múlva is felvállalsz majd, akkor is ha nem tökéletesek. ;)
PerverzióOtokonoko ·
Ezt csak most tudom elolvasni, de Köszönöm, próbálok változtatni :)
PerverzióOtokonoko ·
Ezt csak most tudom elolvasni, de Köszönöm, próbálok változtatni :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: