Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Valentin napi ajándék

Vanessa arra gondolt, hogy túl szép nap ez ahhoz, hogy iskolában legyen. Bikinit vett és erre húzta fel az iskolai egyenruháját. A szülei semmit nem vettek észre. A táskájába könyvek helyett törölközőt és napolajat tett. Tudott egy közeli tavat, ahol barnulhatna egy kicsit.

A város másik végén Tony az irodájába készült. Robotpilóta módban öltözött, mert a gondolatai a közeledő Valentin napon jártak. A felesége ízlésének megfelelő tökéletes ajándékot szerette volna, hogy mutassa, mennyire szereti Danielle-t. Ebédidőben körül kell néznie, hogy milyen különleges ajándékot szerezhetne. Tony számviteli vezetőként dolgozott, Danielle pedig a helyi középiskolában tanított angolt. Megcsókolták egymást, sok sikert kívántak egymásnak, külön kocsiba ültek és a munkahelyükre hajtottak.

Vanessa ugyanekkor búcsúzott a szüleitől. A sarkon nem balra fordult a buszmegálló felé, hanem jobbra, a tó felé. Fél órába telt amíg odaért, de már tömeget talált. A törölközőjét az emberektől távolabb, egy nyugodtabbnak tűnő helyen terítette le. Levette a pólóját és a nadrágját, bekente magát napolajjal és elnyújtózott. A napon feküdni sokkal kellemesebbnek ígérkezett, mint egy osztályteremben halálra unnia magát.

Dél körül Tony elindult az útjára. Danielle-t nem ékszerek, ruhák vagy virágok érdekelték. Tony valami olyan helyet keresett, ahol nyugodtan gondolkodhatott. Eszébe jutott a tó, de odaérve ő is a tömeggel szembesült. Elhatározta, hogy körbesétál a parton, hátha közben eszébe jut a megoldás. Nem sokkal később meglátta a hosszú szőke hajú lányt, ahogy a parton állva a haját fésüli. Tudta, hogy megtalálta a tökéletes ajándékot. Megvárta amíg a lány leül a törölközőjére, majd a háta mögé lopózott és megragadta, majd arccal a homokba nyomta. A lány kiabált, kapálózott és szabadulni próbált.

-Gratulálok, te leszel a Valentin napi ajándékom - mondta Tony, miközben a lány egyenruhájának nyakkendőjével hátrakötötte a lány kezeit.

A lány egyik zokniját szájpeceknek használva betömte a száját. A lány nyugodt helyet választott, mert senki sem látta vagy hallotta, hogy mi történik. A lábakat Tony a saját nyakkendőjével kötötte össze, majd a kezek csomójához erősítette őket. Most esélye sem volt, hogy az ajándékot a kocsijába tegye, de napnyugta után már nem lesz sok lehetséges szemtanú, ezért behúzta a lányt a bozótosba. A lány parton maradt holmiját szintén a sűrű növények közé dobta, majd visszament a munkahelyére. Felhívta a feleségét, hogy egy kicsit később ér haza, mert fel kell szednie az ajándékot. Amikor Tony visszatért a partra, látta, hogy az ajándéknak sikerült néhány lábbal arrébb másznia annak ellenére, hogy meg volt kötve.

-Ejnye, ejnye! Nem kellett volna próbálkoznod! De sebaj…gyere édesem, itt az ideje, hogy megismerkedj a feleségemmel. Imádni fog! - mondta Tony.

Vanessa sikoltozással válaszolt, de hasztalanul. A betömött szája miatt a hangja nem hallatszott néhány lábnál messzebbre. A férfi a vállára vette a lányt és a kocsijához vitte, majd a hátsó ülésre fektette. Amikor hazaért, gyorsan a garázsba hajtott és becsukta az ajtót. Az ajándékot a kocsiban hagyva bement a lakásba. Danielle izgatottan várta.

-Csukd be a szemed és én hozom a meglepetést - mondta Tony a feleségének.

Miután meggyőződött róla, hogy az asszony teljesítette a kérését, behozta a lányt és a felesége mellé tette a kanapéra.

-Rendben, most már kinyithatod. - mondta a férfi.

Danielle kinyitotta a szemét és mosolyogva az ajándékra nézett. A mosolya felvont szemöldökre változott, majd megkérdezte:

-Vanessa Smith, miért nem voltál ma iskolában?

Majd újra elmosolyodott és a férjéhez fordulva azt mondta:

-Az egyik tanítványom. Hol találtál rá?

-A tónál. Nem tudtam hogy a tied. Ha tudom, nem hozom el.

-Semmi baj drágám! Tökéletesen választottál ajándékot - válaszolta Danielle továbbra is mosolyogva. Vanessára nézett és folytatta:

-Látod, ez történik, ha lógsz az iskolából. Elrabolnak és valaki szexjátékszere leszel.

Vanessa dobálni kezdte magát és a szájpecekbe sikítozott.

-Vigyem a hálószobába? - kérdezte Tony és megcsókolta a feleségét.

-Igen és vedd ki a pecket is. Szeretném hallani amit mond. Egy perc és én is megyek, csak hozok egy italt.

Tony felkapta Vanessát és a hálóba vitte. Amikor odaértek, rövid beszédet tartott neki:

-Ne sikoltozz, amikor majd szabaddá teszem a szádat, semmi értelme. Te is tisztában vagy vele, hogy nem mehetsz el innen élve. Ha együttműködsz, akkor később fog eljönni a vég és fájdalommentes lesz.

Vanessa zokogott, miközben Tony kivette a pecket. Tudta, hogy a férfi igazat mond, de elhatározta, hogy addig fog kitartani, amíg csak lehet.

-Azt teszem, amit csak akarnak, csak kérem ne öljenek meg! - esdekelt.

Danielle lépett a szobába kezében két pohárral és egy üveg borral.

-Ha megbocsátasz, most csak nők maradhatnak a szobában. Ha szerencséd lesz, később te is élvezheted. - mondta a férjének mosolyogva.

Tony egy kicsit csalódott volt, mert szívesen nézte volna őket, de távozott. Végülis a felesége ajándékáról volt szó.

-Eloldoz, Mrs Jones? - kérdezte Vanessa.

Danielle a válaszon gondolkodott, amíg kibújt a ruhájából.

-Rendben, de ha menekülni próbálsz, nagyon rosszul fogsz járni!

A lány bólintott és a nő kioldozta. Vanessa azonnal a szoba legtávolabbi sarkába szaladt és összehúzta magát.

-Oh, ne oda kicsi játékom. A formás kis testednek itt a helye az ágyon - mondta Danielle.

A lány körülnézett és látta, hogy az ablakokon rács van. Arra nem menekülhet. Visszament az ágyhoz.

-És most kedves kis ajándékom…erre úgysem lesz már szükséged, úgyhogy le is vehetjük - mondta Danielle és kioldotta Vanessa bikinifelsőjének csomóját. A lány önkéntelenül elkapta és magához szorította a ruhadarabot, ahogy az elkezdett leesni.

-Mindketten nők vagyunk, nincs miért szégyenkezned. Hagy leesni!

Vanessa könnyei újra eleredtek, miközben engedelmeskedett. Danielle kinyúlt és lehúzta a lányról a fürdőruhája alsó részét. Vanessa a kezeivel takarta magát. Danielle felsóhajtott:

-Hmm…egy kicsit el kellene lazulnod. Gyere igyál egyet! Segít relaxálni - mondta és a lánynak nyújtott egy pohár bort.

Vanessa két pohárral később teljesen ellazultnak érezte magát. Danielle végigfektette az ágyon, fölé hajolt és a szájába vette a lány jobb mellbimbóját. Vanessa szeme a meglepetéstől tágra nyílt. Danielle körben járatta a nyelvét, majd gyengéden megharapta a lányt. A mellbimbó megkeményedett és Vanessa csiklandó érzést érzett a combjai közt. Danielle lejjebb mozdult és nyalni kezdte a lányt. Vanessa úgy érezte, hogy félig álomban van, miközben nézte, hogy mit csinál Mrs Jones. Egyszer csak felsikoltott, de nem a rettegéstől, hanem a gyönyörtől.
Danielle egy darabig még nyalta a lány punciját, majd a hátára fordult és Vanessa fejét megfogva az öle felé húzta.

-Most te jössz. Csináld úgy, ahogy én csináltam.

Vanessa nem csinált még ilyet és elképzelése sem volt, hogy mire számítson, de nem volt rossz az íz. A gyakorlatlansága ellenére sikerült orgazmushoz juttatnia fogvatartóját.

Rövid pihenő után lezuhanyoztak. Danielle felöltözött, de Vanessa meztelen maradt. A lány szörnyen zavarban érezte magát, amikor Danielle kivezette a várakozó Tonyhoz.

-Kész a vacsora? Én már túl vagyok a desszerten - mondta a nő.

Tony nevetve válaszolt:

-Hallottam ahogy a desszertet élvezed. A vacsora pedig kész van mindhármunknak. Nem bánnád, ha utána én is megkóstolnám a desszertet?

-Nem bánnám? De igen, bánnám… de megkóstolhatod. Ez lesz az én ajándékom neked. - mondta vidáman Danielle.

A férfi megcsókolta a feleségét és közben megcirógatta Vanessát. A lány összerezzent, amikor a férfi keze a mellére talált és megszorította, de nem ellenkezett. Arra gondolt, hogy ha együttműködik, akkor talán talál valamilyen menekülési lehetőséget. Vanessa nem tudta, hogy mit vacsoráznak, de nem is érdekelte. Reggel óta nem evett. Vacsora után Tony visszavitte a hálószobába.

-Milyen volt? - kérdezte Danielle, amikor a pár előjött a hálószobából.

-Jó, de a te nyomodba sem ér - válaszolta Tony.

Danielle megcsókolta és vidáman azt mondta:

-Hazudsz, de imádom ahogy csinálod.

Danielle ezután kötelet vett elő az egyik fiókból.

-Nem szeretnénk, ha elmennél valahova - mondta Vanessának, miközben megkötözte a lábai és a kezeit. Végigfektette a lányt a kanapén és betakarta.

Vanessa még hallotta a házaspár beszélgetésének foszlányait, miközben azok a hálószoba felé tartottak:

-Remélem nem merített ki teljesen… - kérdezte Danielle a férjét.

A következő napon Vanessának sok ideje volt gondolkodni, mert Danielle és Tony összekötözve és betömött szájjal otthonhagyta, amíg munkába mentek. Amikor hazatértek, Vanessát újra a hálószobájukba vitték. A lánynak szokatlan volt, hogy ketten használják egyszerre. Tony dugta, amíg Danielle a lány arca fölé térdelt és nyalatta magát, miközben Vanessa mellbimbóival játszadozott.

Másnap reggel mindketten beteget jelentettek a munkahelyükön és nekiláttak az ünnepi étel elkészítésének. Danielle a fürdőszobába vitte Vanessát és elkezdte alaposan lemosni. Korábban elhatározták, hogy nem mondják meg a lánynak, hogy mi vár rá, de most már nem volt értelme a titkolózásnak.

-Itt az idő. Az ünnepi vacsoránk leszel. - mondta Danielle.

Vanessa felzokogott, de beletörődve hagyta, hogy tovább tisztogassák.

Miután végzett, Danielle megfogta a lány kezét és a konyha felé kísérte. Minél közelebb értek, annál nagyobb erővel kellett húznia Vanessát.

-Pont jókor jöttetek. Előkészítettem a tepsit - mondta Tony, amikor meglátta őket.

Vanessa kiáltozott és dobálta magát, miközben az asztalra fektették. Danielle lenyűgözve figyelte, ahogy a férje egy darab vajat nyom a lány puncijába, majd összekötözi a lábait és a kezeit. Tony minkettőjüknek elmagyarázta:

-Ez a legfinomabb rész és nem akarom, hogy kiszáradjon.

Danielle megnyalta az ajkát:

-Sült punci…mennyeinek hangzik…szerintem is kár lenne, ha kiszáradna.

Az asztalról könyörgés hallatszott:

-Nem akarok élve megsülni!

Tony fűszerkeveréket szórt a húsra és azt válaszolta:

-Nincs szavad az ügyben. De ne aggódj! Lassú tűzzel indítunk és a sütő fokozatosan fog felmelegedni. Olyan lesz, mintha elaludnál. Mire sülni kezdesz, már nem fogod érezni.

Danielle az asztalhoz lépett, végigsimította a lány mellét, majd megnyalta az ujját és azt mondta:

-Tudod, korábban már fantáziáltam arról, hogy milyen lehet a téged nyalni. Most, hogy megtettem, elmondhatom, hogy egyáltalán nem rossz. De most már inkább az átsütött puncid ízére vágyom.

A hús még inkább sikoltozni kezdett, ahogy a tepsire tették.

-Hallgass már Vanessa! Még jobban is jársz így. A jegyeidet ismerve úgysem érettségiztél volna le idén. -mondta Danielle korábbi tanítványának.

A tepsit a sütőbe csúsztatták és Tony becsukta a sütő ajtaját. A sikolyok elhalkultak.

-Mennyi idő amíg… - kérdezte Danielle.

-Amíg elkészül? 5-6 óra. De ha arra vagy kíváncsi, hogy mikortól csak hús…nos az legfeljebb fél óra. - felelte a férfi.

Danielle egy széket hozott és a sütő elé ült. Látta ahogy Vanessa szabadulni próbál, de alaposan meg volt kötözve. Danielle ujjai gyorsan megtalálták az utat a bugyijába. Tony mögötte állt és nézte, ahogy a felesége kényezteti magát. Egy idő után megszólalt:

-Umm…drágám…semmi sem hasonlítható egy sütő előtti szeretkezéshez…

Belül Vanessa zokogott, amikor tompa puffanást hallott a sütő üvege felől és minden sötétbe borult. Odanézett és egy pár mellet látott az ablaknak nyomódni. Odakint Tony hátulról dugta a feleségét. Danielle imádta a helyzetet. Úgy élvezhet el, hogy látja a lányt sülni.

Belül Vanessának egyre nehezebb volt ébren maradnia. Mielőtt végleg lecsukta volna a szemét, az utolsó dolog, amit látott, Danielle hátsója volt. Tony emelte fel a nőt, hogy nyalhassa. Amikor befejezték, benéztek a sütőbe és látták, hogy Vanessa is befejezte. Tony ellenőrizte, hogy tényleg nem mozdul-e többet, majd felcsavarta a hőfokszabályozót.

Este az asztalon egy gyönyörűre sült szőkeség feküdt az asztalon a gyertyafényben.

-Nagyon szép lett és az illata is ínycsiklandó - mondta Danielle.

-Szerintem is jól sikerült. Drágám…lenne még tanítványod, akit meghívhatnánk vacsorára? - kérdezte kuncogva Tony.

-Előbb megkóstolom. De annyit mondhatok, hogy ha csak fele olyan jó az íze, mint amilyen jó az illata, akkor lennének jelöltjeim.

Tony körbevágta a lány punciját és a felesége tányérjára tette. Danielle ránézett és a férje felé tolta a tányért:

-Azt mondtad, hogy ez a legjobb rész. Legyen akkor a tied.

-Mi lenne, ha megfeleznénk? - kérdezte Tony, majd a húsdarab végét a szájába véve jelezte a feleségének, hogy ő is tegye ugyanezt a másik véggel. Danielle engedelmeskedett. Amikor a húsba harapott, a lé lefolyt az állán. El sem hitte, hogy milyen porhanyós. Vanessa puncija az életében is finom volt, de most még ízletesebb volt. Addig ették a húsdarabot, amíg az ajkaik össze nem értek és ekkor megcsókolták egymást.
Hasonló történetek
7113
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
6531
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
1300 oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

triklovic ·
Nagyon tetszett!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: