Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Válás

Ahogy a maffiahercegnőknél nem ritkán lenni szokott: Estella szupermodell szépségű volt egy apáca erkölcseivel. Így amikor Carlos megkérte a kezét egy családi vacsora közepén, a lány el volt ragadtatva - ám már kevésbé volt elragadtatva, amikor egyszer bevallotta neki, hogy gyakran néz snuff pornó weboldalakat. Amikor Carlos szerepjátékra kérte, a lány egyenesen felrobbant.
-Ezt több mint egy évig titkoltad előlem??? MOST mondod, hogy feleségül mentem egy perverzhez? A családom meg fogja tudni - mert mindent megtudnak! A nagyapám meg fog tagadni! Ezt nem úszod meg! Menj a hálószobába és maradj ott, amíg elrendezem ezt a dolgot!
Carlos két órán át ült a hálószobában. Először tehetetlen dühös kiáltások hallatszottak a nappaliból, miközben Estella a falakon vezette le mérgét. Azután egy ideig sírás hangja szűrődött be – végül meghallotta, hogy a nő megosztja zokogását valakivel telefonon. Ezután hosszú csend, majd egy újabb telefonhívás következett.
–Vonszold elő a valagad! -kiáltotta Estella dühösen.
A férfi óvatosan kijött a hálószobából, hogy sértett menyasszonya elé álljon és látta, hogy nem lesz kegyelem.
-Beszéltem a nagyapámmal és azt mondta, hogy csak egy dolgot kell tenni. Csomagolsz és utazunk a Karib-szigetekre! Van ott egy hely, amiről biztosan hallottál: Santamos szigete. Oda fogunk menni és kivégeztetünk téged. Jelenleg a leghőbb vágyam, hogy nyilvánosan felakaszthassalak!
==========
A pár nagy családi búcsúztatás közben szállt repülőre, hogy egy gyors karibi kirándulásra induljon. Voltak ölelések és puszik, miközben Carlos mindent megtett, hogy ne hozza még inkább zavarba sértett menyasszonyát. A Keresztapa megcsókolta az unokáját, Carlosra azonban csak egy néma, dühös pillantást vetett, amiből nyilvánvaló volt hogy az engedelmesség a könnyebb út. A halálra ítélt férfi végig remegett a Jamaicáig tartó hosszú, óceán feletti repülés alatt. Turistaosztályon elfoglalt helyéről időnként láthatta Estellát az első osztályon. A lány egyszer sem nézett rá. Ám a jamaicai repülőtéren Estella megfogta a karját.
-Mosolyogj, miközben a átsétálunk a következő járatunkhoz! Otthon senki nem tud semmit… amíg a nyakad össze nem roppan.
Így hát kéz a kézben sétáltak át az épületen a Santamos Airlines pultjáig.
– Egy oda-vissza és egy egyirányú jegyet kérünk! – közölte Estella.
Ezen a repülőn egymás mellett ültek. Estella a folyosó felőli széken egy brosúrát olvasott a Santamos-sziget helyeiről. Egyszer csak felnézett a párjára és megsimogatta a nyakát.
–Figyelni fogom ahogy ez teljesen elszorul... Nézz ki az ablakon!
Ahogy a felesége erősen megszorította a nyakát, Carlos kinézett és meglátta Santamos szigetét. És tudta, hogy kevesebb mint egy napja van hátra az életből.
==========
Estella vészesen gyorsan hajtott a homokdűnék között kanyargó úton, de Carlos jobbnak látta nem tiltakozni. A lány csikorgó gumikkal fékezett a LeGrand Hotel előtt a sziget északkeleti partján. A még mindig magában füstölgő hercegnő intézte a bejelentkezést a már előre lefoglalt lakosztályukba.
– A kanapén fogsz aludni, te perverz! – sziszegte, amikor beléptek a liftbe.
Majdnem délután hat óra volt, amikor beértek a szobájukba. Amint a hordár a borravalót megkapva távozott, Estella közölte:
-Öltözz át! Lemegyünk a szálloda bárjába. Ott biztosan találok neked egy hóhért!
A gyengén megvilágított bár a viszonylag korai időpont ellenére is harmadáig tele volt. Estella a hátsó fal közepénél lévő asztalhoz vezette Carlost. A pincérnő egy kicsit váratta őket, de amikor megérkezett, két italt tett eléjük és azt mondta:
– Ezeket a bárpultnál ülő házaspár küldte. Az egyik whisky a másikat pedig “Sikító orgazmus” koktélnak hívják. Azt kérdezik hogy csatlakozhatnak-e?
Estella elhúzta Carlostól a whiskyt és felvette magának a koktélt.
– Örömmel vesszük a társaságot! – válaszolta.
A pultnál levő pár rövidesen odament hozzájuk és hozták az italaikat.
-Üdvözlöm kisasszony! Greg vagyok, ő pedig a feleségem, Helga. Nagyra értékeljük, hogy csatlakozhattunk! Telente szoktunk Santamosra jönni. Úgy látom, hogy te vagy a vezető, szóval gondolom te fogod megtenni a bemutatásokat.
-Nagyon örülök, hogy találkoztunk! Üljetek le! Estella vagyok, ő pedig az én... nemsokára néhai... párom, Carlos. Történt köztünk valami és most azért van itt, hogy kárpótoljon azzal, hogy megalázzák és felakasztják.
-Ha nincs ellenedre, szívesen segítünk! Ma este elvihetném Carlost a lakosztályunkba, és utána – talán hajnalban – megnézheted ahogy...
–Ez tökéletes lenne Greg! Kérlek ügyelj rá hogy holnap tudjon járni – de csak alig! Addig esetleg a kedves feleséged csatlakozna hozzám ma este?
Helga boldogan bólintott, Greg pedig azt mondta:
-Nos, azt hiszem, ezt meg is beszéltük! Kimegyünk a teraszra vacsorázni?
Estella teljesen elégedettnek tűnt a megállapodással.
–Kiváló ötlet! Carlos, ma este neked semmi nem jár. Menj Greg szobájába és várd amíg érted megy!
==========
Carlos a kanapén ült, miközben lement a nap és a lakosztály fő szobája lassan besötétedett – nem tudta, szabad-e felkapcsolnia a villanyt vagy sem.
Este kilenc körül kinyílt az ajtó. Greg belépett, de nem kapcsolta fel a lámpát. Az ajtó becsukódott és a szobában ismét sötét lett.
– Állj fel és fordulj a kanapé felé!
Carlos megtette amire utasították. Érezte, hogy hóhéra mögé jön és szorosan a hátához tapad. Greg szinte ölelve Carlos köré nyúlt és kigombolni az elítélt trópusi mintás ingének gombjait. Amikor az ing lekerült, Greg az övcsathoz nyúlt és hamarosan a nadrág is a padlón volt. Carlos már csak alsónadrágot viselve, remegve állt a sötétben. Greg letolta az alsónadrágját is.... majd érezte, hogy egy erős kéz határozottan megragadja meglepően merev farkát és enyhén megrántja.
–Gyere! – mondta Greg és a sötétben behúzta magával Carlost a hálószobába.
Ott elengedte. Néhány lépéssel a függönyöknél termett és széthúzta őket. Gyenge holdfény szűrődött be a kinti pálmafák közül és Carlos ki tudta venni a szoba berendezését.
– Feküdj az ágyra arccal lefelé és tárd szét a lábaid! Én is jövök, csak hozok egy kis síkosítót.
Carlos a félelemtől és a várakozástól erősen zihálva engedelmeskedett. Pár másodperccel később Greg csatlakozott hozzá. Nagy súly nehezedett a remegő férfi hátára, amikor a hóhéra ráfeküdt. Azután Greg a saját lábával még szélesebbre tárta Carlos lábait és erős kezei széthúzták Carlos fenekét. Erős nyomás az ánuszánál, egy "arrrr....ahhh" nyögés… és egy forró hímvessző csúszott a fenekébe.
Greg néhányszor lassan ki-be csúsztatta a farkát, hogy ellazítsa Carlos hátsóját, majd azt suttogta:
-Most maradj szépen csendben, miközben megerőszakollak!
Egyre gyorsabban kezdte járatni a szerszámát, mígnem két perc elteltével már olyan erősen dugta Carlost, hogy az ágy beleremegett.
Carlos egy párnára harapott miközben a testét brutálisan meggyötörték. Úgy tűnt számára hogy órák telnek el, mire végül Greg hirtelen egészen belenyomta magát és "UUNNNHHH!!" nyögést hallatva mélyen belelőtte a spermáját.
-Uhhhh... Köszönöm... Uram! – Carlos csak ennyit tudott mondani.
Még kétszer megdugták azon az éjszakán, mielőtt Greg kiküldte volna aludni a kanapéra. De a pihenése rövid volt. Alig néhány óra alvás után heves rázás ébresztette.
– Kelj fel! Vegyél fel köpenyt és szandált! – jött az utasítás.
A feje még mindig ködös volt, ahogy követte Greget a folyosóra. Estella és Helga már a lakosztály ajtaja előtt vártak. Estella ránézett nemsokára néhai párjára és azt mondta:
-Most én jövök Hajolj előre!
Carlos ellenkezett volna, de Greg megmarkolta a haját és lehúzta a fejét. Miközben Helga felemelve tartotta a köpenye alját, Estella egy vibrátort nyomott mélyen Carlos ánuszába és bekapcsolta.
–Ha kiesik, az akasztás előtt meg is korbácsollak! -közölte.
Greg ezután a lifthez vezette őket.
–Egy kijelentkező? – kérdezte Greget a recepciós.
Carlos aláírta a beleegyező nyilatkozatot és ismét követték Greget – ezúttal át a hatalmas előcsarnokon, majd ki a hátsó ajtón át a szálloda teraszára. Kicsiket kellett lépnie, hogy a vibrátort bent tartsa.
A jobb oldalán négy pár helyezkedett el – mindegyik párban volt egy meztelen férfi vagy nő, aki bekötött szemmel és hátrakötött csuklóval térdelt a kardot fogó partnere mellett. Balra az étterem asztalai voltak. Előttük pedig ott volt az akasztófa.
Miközben Estella ünneplő cigire gyújtott, Helga lerántotta Carlosról a köntösét, Greg pedig a háta mögött összekötözte a csuklóit. Azután Greg megragadta Carlos felkarját és az akasztófa felé húzta. Csak pár perc lehetett még hátra a napkeltéig, de Carlos tudta hogy már nem fogja látni.
Az akasztófa egy alacsony emelvényen állt, alig magasabban mint a terasz. Carlost feltaszigálták a négy lépcsőn, majd a csapóajtóra állították az akasztófa alá.
Miközben Greg összekötözte Carlos térdeit, Estella eléjük lépett.
– Gondolom szeretnél egy utolsó kézimunkát! – mondta.
Carlos bólintott miközben a vibrátor rezgett agyongyötört fenekében. Fekete csuklya került a fejére, és ahogy megérezte hogy Estella keze megragadja ágaskodó farkát, azt is érezte, hogy a hurok a vállára esik és a nyakára szorul.
Estella alig több mint egy percig verte a férje hímtagját, miközben az lázasan mozgatta a csípőjét és a vibrátor kínozta a fenekét. Majd meghallotta Estellát:
-Készen áll!
-Pont napkelte van… -jegyezte meg Greg.
Reszelő hang hallatszott ahogy valamit elhúztak... THWAP! Carlos lába alól eltűnt a csapóajtó.
A lefejezések tompa puffanása hallatszott a terasz túloldaláról és taps hallatszott az étterem asztalai felől. Carlos esését vadul állította meg a kötél és a férfi elélvezett. A spermája kilövellése még zajlott amikor remegve tekeregni kezdett, de a lába csak kicsit tudott rúgni és nem talált semmit amire ráállhatott volna. Vergődését nézve Estella gúnyosan megjegyezte:
-Nem pontosan ezt akartad azokat az oldalakat nézve?
Carlos csaknem három percig küzdött. Egyszer megállt – Estella kihasználta az alkalmat hogy elnyomja a cigijét a combján, azután tovább vergődött…. majd vége lett. Ernyedten lógott, égett a tüdeje és nem maradt energiája. Az utolsó dolog amit hallott, Estella hangja volt:
-Hozzatok egy kést! Levágom ennek a farkát ennek a disznónak!
Hasonló történetek
10129
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
6420
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
Annia69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

Materdoloroza ·
Ez eléggé fura hangulatú történet. Nem kellett volna elolvasnom, mert állandóan eszembe jutnak belőle részletek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: