Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, akit egy gyönyörű, fehér páva vett a szárnyai...
A fiú becsukta a szemét és fejét hátra hajtva felkészült az elélvezésre, de a lány nem adta...
Nooa Järvinen nem őrült meg. Erre akár mérget is venne, még ha a bátyja, a pszichiáter és...
Áldozat vagy hős?
Miután lecsillapodott a légzésem felkeltem az ágyról és körbenéztem a szobában. Lauren már...
Friss hozzászólások
MelegPista: Tényleg nem kívánok senkinek s...
2021-10-21 20:28
blackforrest: Ha ez egyszer bekövetkezne, ak...
2021-10-20 19:12
MelegPista: Igen, az elvárások már ismerős...
2021-10-20 04:05
blackforrest: A nagy többség:Adonisz és olya...
2021-10-19 13:20
MelegPista: Kár, mert egyrészt úgy nem len...
2021-10-18 16:24
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vágás

Carl élvezte a munkáját. Az ő cégük volt az első az országban, ami elkezdte a lányok feldolgozását, egyből a törtvény elfogadása után. Nem sokan hittek benne, hogy az emberhúsra ekkora a kereslet. Azt pedig végképp nem gondolták volna, hogy a lányok önként fognak jelentkezni a saját kivégzésükre. 
Carl bement a vesztőszobába. A fiatal lány már fel volt fektetve a gumilepedővel ellátott, enyhén  bedöntött asztalra. Kezei, lábai lekötve, a csípőjénél is rögzítette egy nagy pánt. 
-Szerbusz Sonia! Carl vagyok, én foglak hússá változtatni.- a lány nem felelt.
A férdi észrevette, hogy egy kicsit meg van szeppenve a fiatal delikvens, csinos arcán könnycsepp gördült végig. 
-Mi a baj? -Kérdezte barátságosan a hóhér, miközben az ujjaival finoman simogatni kezdte a csiklót. 
-Én nem akartam ezt, csak a pénzért jelentkezdtem, legyünk rajta túl!
-Igen, olvastam az önéletrajzodat, kibuktál az egyetemről, és szeretnéd támogatni a családod anyagilag.
-Olyan megalázó...- szipogott a lány.
-Sajnos nem siethetjük el- folytatta Carl- mivel az eljárás lényege a többszöri orgazmus. Lazíts. Már ne gondolj a vizsgákra, mindenki tudja, hogy mekkora hős vagy, feláldozod magad a családodért. De mostmár élvezheted. 
A lány már nem tudott válaszolni, mert a csiklóját masszírozó ujjak megtették a hatásukat, és az orgazmus hirtelen csapott le rá. Carl örömmel nyugtázta, hogy Sonia elélvezett. Óvatosan a lány feje feletti kijelzőre pillantott, ami a pulzust mutatta. Százhatvan, elsőre nem is rossz. Sonia közben kellemesen ellazult. A szakember egy lágyan berregő vibrátort dugott a hüvelyébe, majd a lány arca felé hajolt beszélgetni. Nem mulasztotta el a duzzadó mellek simogatását sem.
- Ugye milyen kellemes meleg önti el az embert, miután elélvez? -duruzsolta- Tudod, mikor egy nő egymás utan nagyon sok orgazmust él meg, a testében annyi endorfin és oxitocin termelődik, hogy a húsa hihehetetlenül omlós és édes lesz tőle.
Ettél már embert?
-Igen.-Válaszolta a lány szórakozottan. 
-Ugye milyen finom volt? Lehet én változtattam hússá... Látod nem kell félni.-mutatott körbe a kedvesen berendezett szobában. -Jól elfogunk szórakozni. 
Sonia szégyellte magát picit, de mégis jött a második orgazmusa. Ez lágy volt és lassan épüdlt fel. A férfi nem engedte, hogy lesüsse a szemét, végig rá kellett néznie. 
A húsnak jelentkező lányok nem tudták, de a szoba falai speciális kettősüvegből voltak, amelyen túlról egy igen tehetős társaság követhette nyomon a történéseket. A cég egyik legnagyobb titka volt ez. Carl szívét-lelkét beleadta, hogy kényesztesse a rábízott lányokat, de gondolnia kellett az elit nézőközönségre is.
Kihúzta a vibrátort és a kezével kezdett dolgozni Sonia punciján. Ritmusosan nyomogatta a csiklót, és masszírozta a g-pontot. Sonia hangosan sóhajtozott, pulzusa 180 körül mozgott. -Ugye, nem törődött veled ennyit a barátod?- kérdezte, de csak egy kuncogás és egy kurta fejrázás volt a válasz. A lány puncija hihetetlenül nedves volt, Carl ujjai könnyedén haladhattak ki-be. A férfi imádta a lucskos cuppogást, ami betöltötte a teret. Az ötödik orgazmus után egyre érzéketlenebbé vált a punci. Ekkor került elő az ipari vibrátor. Ez egy olyan szerkezet, ami az elképesztő vibrációs hatás mellett állíttható erősségű áramütéseket mért a g-pontra, illetve a csiklóra, mivel speciális kétágú kialakítása révén egyszerre tudta kényesztetni ezt a két zónát. Carl profin dolgozta egyre feljebb és feljebb Sonia pulzusát, egyre kevesebb időt hagyott megnyugodni két orgazmus közt.
-Tudod hogy képzelem a halált?- Kérdezte Carl a kéjesen sikoltozó lánytól. - Mint az orgazmus után azt a nyugodt érzést. Tudod, az utolsó után már nem jön el az a nyugalom, hanem a halál lesz az.-Carl megnyugtatónak szánt szavaitól Sonia iszonyúan felizgult. Elkínzott nemiszerve már nehezen tudta megkülönböztetni a fajdalmat az élvezettől. A hentes magasabb fokozatba állította az ipari vibrátort, és a nyüszítő lány arcát kezdte simogatni gyengéden. 
Járt itt egy lány előtted, 16 éves volt, szülői engedéllyel jelentkezhetett, a testvére diplimaosztóján fogja megenni a család.- Carl keze lassan felkúszott Sonia lekötözött karján, és kivette az asztal alól a kést. (Azért ott tartotta, hogy ne zavarja meg a húslányokat.)- Szóval ez a lány, a 16 éves annyira el volt foglalva a puncijával, hogy észre sem vette, mikor felvágtam a csuklóját.-fejezte be a történetet Carl.
Sonia tudata nem volt tiszta a folyamatos elélvezésektől, a fülei is csengtek, de hirtelen megriadt a férfi szavaitól. Oldalra kapta a fejeit, és látta, hogy a vér már javában csordogál a csuklóiból. Eszelős sikításba kezdett, de Carl állított a vibrátoron, ami után Sonia inkább már levegőért kapkodott. 
-Sssss, ilyen pulzusszám mellett két perc alatt vége lesz. De ne aggódj, még egy utolsó orgazmus belefér. Csak a puncidra koncentrálj. Sonia tudta, hisz a szerződésben le volt írva, hogy lesz még egy vágás. A májat el kell távolítani még a halál beállta előtt, mivel a keringés összeomlásakor visszapumpálja a méreganyagokat a vérbe, ami megkeseriti a húst. 
Carl ígérete szerint jött az utolsó orgazmus. Nem volt olyan egetrengető erejű, hiszen már órák óta orgazmus orgazmust követett Sonia testében, és kezdett kimerülni a puncia. 
-Csak egy kis vágás, ne ijedj meg-suttogta Carl, és belevágott Sonia hasába. Gyakorlott mozdulattal benyúlt, és kikapta a májat. Ebben a pillanatban Sonia pulzusa ugrálni kezdett, a szeme felfordult. Úgy verdesett a szíve mint egy ijedt madár, a puncuijából hihetetlen hőséget érzett kisugározni. " Csak a puncidra gondolj"-Ismételgette magának, miközben összeomlott a keringése. Ez volt Carl kedvenc része, ez volt munkája lényege. Abban a pillanatban ahogy a Sonia meghalt, csinos lányból a szeme láttára változott át egy húsdarabbá. 
 
Uraim? Tetszett a műsor? - Fordult az üvegfal felé Carl.
Hasonló történetek
11863
A lány gyanakvó tekintettel nézte a férfit. Fehér bőrével, fekete hajával és szakadt ruhájával nem tűnt veszélyesnek. A lány átfonta a nyakát a karjaival és visszacsókolta. A férfi testéhez simult és beletúrt a hajába. Tamás kezeit a lány háta mögé tolta és belemarkolt a fenekébe...
5372
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
69Monica ·
A szenvedélyes kurva szexuális partnereket keres. Elsősorban (bármilyen életkorú) férfiakat keresek. Ha érdekli, írj nekem. - http://69sexual.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: