Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vadászok az irodalomban.

  A vadászat napjainkban közkedvelt sport. A vadászatok leírásai nagyon tág, széles dimenziót ölelnek fel amiben a helyét kereső ember és a vad szakrális kapcsolatba kerül egymással. Az erdő, a madárének, a vadászat mint megannyi szegélykő jelölik az utat egy magasabb, szebb tudatszint felé.
   Picit elemzem a vadászatot hiszen napjainkban néha támadják ezt a tevékenységet. A vad a nemzetgazdaság szempontjából kiemelkedő jelentőségű hiszen a húsa, a trófeája nagyon drága. Illetve mivel a nagyvadaknak hazánkban nincs természetes ellensége ( nagy számú barna medve és szürke farkas populációról nem beszélhetünk) így kilövések nélkül egy adott területen nagyon elszaporodna a vad és ez számos problémát okoz. Lelegelik a kultúrnövényeket gondolok pl. a kukoricára, bemennek lakott területre. A vaddisznó feltúrja a kertet és nem lesz reggel őszinte a mosolya a kert gazdájának. Nagy számban ugranak ki az útra mi nagyon megnöveli a közúti balesetek számát. 
  Hemingway a híres író szeretett vadászni nekünk magyaroknak azonban kedvesebb Fekete István aki vadászember volt és író. Művei máig hirdetik a vadászat szépségét mint örökké égő őrláng utat mutat. Fekete István azért is állhat közelebb a magyarokhoz mivel a magyart tájon tevékenykedett vagyis a hazánkban. Műveiből sokat tanulhatnak azok akik vadász történeteket akarnak írni. Sajnos a kortárs író műhelyekben nem nagyon találkozom olyan fiatal alkotókkal akik vadász élményeiket írják le. 
  A vadászó férfi tetszetős a hölgyeknek hiszen a vadász ember józan de nyilván a jó bort, pálinkát, sört nem veti meg. Fegyelmezett és mivel sokat tartózkodik a természetben lelkileg kiegyensúlyozott. Meg kell említeni, hogy sok vadász férfi remekül főzz. Egy jó vaddisznó pörköltet egy vadászember készít el igazán jól. Természetesen a hölgyek is lehetnek vadászok. Üdvözlöm, hogy egyre több a hölgyvadász akik a szexis szandál, harisnya helyett vadászcsizmát húznak.
  Kiemelném, hogy a vadászember nagyon sok mindent csinál az erdőn, mezőn a vadászaton kívül. Téli vadetetés, kultúrtáblák mellé a kerítés felállítása, hogy ne mennyen be a vad a kukoricásba. Az erdők tisztán tartása, költő odúk kihelyezése kinek a feladata? Tudjuk jól a választ, bizony a vadász feladata aki télen a mínusz fokokban is eteti a vadat és járja az erdőt. 
  Az ember haza vágyik. Honnan jöttünk mi emberek? Az erdőből, ezért szeretünk visszatérni a természetbe hiszen nem New York felhőkarcolói az otthon hanem a természet. 
 Egy jó vaddisznó pörkölt mellé jó Egri Bikavér vörös bor mindez egy vadászházban az erdő közepén ahol senki sem zavar csak a harkály kopog néha, egy 18 éves szűz leányzóval osztozni a vadászházon a férfi létezésének a szakrális csúcspontja, vágyakkal, érzésekkel, A pörkölttől jól lakottan, az Egri bikavértől picit mámorosan, az erdő hangjaival körülvéve mert nyitott ablakon keresztül hallani az erdő hangjait. A szűz lány ahogy érzi a férfit úgy lesz belőle felnőtt nő, ahogy befogadja férfit úgy fogadja be a létezés értelmét, a valóságot, a pillanatot ami többet nem jön vissza de örök mert minden szűz nő érzi az első szexuális aktusnál. A nőiesség elnyeri a valódi jelentését és a nő körmei belemarkolnak a férfiba és a piros ágylepedő hirdeti, hogy a hölgy kiteljesedett. A férfi pedig joggal érezheti, hogy jó a szex a vadászházban és már a nő sem szűz. 
  A vadász ember nem beszél a felesége előtt a szűzlányokról mert vannak trófeák amivel nem dicsekszik a férfi, de az okos asszony nem is kérdez. A férjet pedig nem zavarja, hogy a felesége is szeretőt tart, mert a pap is iszik a faluban és nőkhöz jár, tudja mindenki de senkit sem zavar mert a falusi ember bölcs. 
  A valódi férfi nem csak a vadászpuskával tud jól bánni hanem tudja, hogy hol kell a nőket megérinteni. Aztán jöhet a következő szűz nő hiszen a természet is megújul minden tavasszal. A vadászó férfi pedig szereti a változatosságot az újabb trófeákat. Egy dolog azonban nem változik az erdő misztikus világa ahol minden kiejtett szó új értelmet nyer hiszen a fák, a napfény a vadak mind egyetértenek a vadásszal és a férfi elhiszi, hogy igaza van és milyen jól teszi mert tényleg igaza van. Majd jön a felismerés, hogy egyek vagyunk a fákkal, a napfénnyel, az éneklő madarakkal ezt azonban senkinek sem mondja el a vadász mert ez az erdő titka.
 
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

BURGONYA ·
NAGYON JÓ! ISMÉT ELSZíVTÁL VALAMI FINCSIT, MI?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: