Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az alagsor. Sötét, kígyózó folyosó, rémületkeltő zajokkal, természetellenes szagokkal, mely...
Belém tolja a farkát és erős csípőjével egész testemet a falhoz emeli. Alig tudom felfogni...
„REANIMÁCIÓS FOLYAMAT BEFEJEZŐDIK 5… 4… 3… 2… 1… REANIMÁCIÓS FOLYAMAT BEFEJEZŐDÖTT. AZ ALANY...
Kedves olvasó! Ez az első történtem. Meglehet, hogy csiszolatlan, vagy kissé bugyuta. Talán...
A pap hasonlóan levágta Madison ruháját is. Őt is vissza kellett fogni önmaga eltakarásától...
Friss hozzászólások
HajnalLany: Köszönöm, hamarosan érkezik a...
2022-08-09 16:21
Pavlov: Jó kemény szex, tetszett :)
2022-08-09 13:39
SunnyDay: Köszönöm, már érkezik a folyta...
2022-08-09 10:11
Szergejecske: Nem rossz, de nekem az első jo...
2022-08-03 11:57
Szergejecske: Nagyon tetszett a történet és...
2022-08-03 11:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vadászok az irodalomban.

  A vadászat napjainkban közkedvelt sport. A vadászatok leírásai nagyon tág, széles dimenziót ölelnek fel amiben a helyét kereső ember és a vad szakrális kapcsolatba kerül egymással. Az erdő, a madárének, a vadászat mint megannyi szegélykő jelölik az utat egy magasabb, szebb tudatszint felé.
   Picit elemzem a vadászatot hiszen napjainkban néha támadják ezt a tevékenységet. A vad a nemzetgazdaság szempontjából kiemelkedő jelentőségű hiszen a húsa, a trófeája nagyon drága. Illetve mivel a nagyvadaknak hazánkban nincs természetes ellensége ( nagy számú barna medve és szürke farkas populációról nem beszélhetünk) így kilövések nélkül egy adott területen nagyon elszaporodna a vad és ez számos problémát okoz. Lelegelik a kultúrnövényeket gondolok pl. a kukoricára, bemennek lakott területre. A vaddisznó feltúrja a kertet és nem lesz reggel őszinte a mosolya a kert gazdájának. Nagy számban ugranak ki az útra mi nagyon megnöveli a közúti balesetek számát. 
  Hemingway a híres író szeretett vadászni nekünk magyaroknak azonban kedvesebb Fekete István aki vadászember volt és író. Művei máig hirdetik a vadászat szépségét mint örökké égő őrláng utat mutat. Fekete István azért is állhat közelebb a magyarokhoz mivel a magyart tájon tevékenykedett vagyis a hazánkban. Műveiből sokat tanulhatnak azok akik vadász történeteket akarnak írni. Sajnos a kortárs író műhelyekben nem nagyon találkozom olyan fiatal alkotókkal akik vadász élményeiket írják le. 
  A vadászó férfi tetszetős a hölgyeknek hiszen a vadász ember józan de nyilván a jó bort, pálinkát, sört nem veti meg. Fegyelmezett és mivel sokat tartózkodik a természetben lelkileg kiegyensúlyozott. Meg kell említeni, hogy sok vadász férfi remekül főzz. Egy jó vaddisznó pörköltet egy vadászember készít el igazán jól. Természetesen a hölgyek is lehetnek vadászok. Üdvözlöm, hogy egyre több a hölgyvadász akik a szexis szandál, harisnya helyett vadászcsizmát húznak.
  Kiemelném, hogy a vadászember nagyon sok mindent csinál az erdőn, mezőn a vadászaton kívül. Téli vadetetés, kultúrtáblák mellé a kerítés felállítása, hogy ne mennyen be a vad a kukoricásba. Az erdők tisztán tartása, költő odúk kihelyezése kinek a feladata? Tudjuk jól a választ, bizony a vadász feladata aki télen a mínusz fokokban is eteti a vadat és járja az erdőt. 
  Az ember haza vágyik. Honnan jöttünk mi emberek? Az erdőből, ezért szeretünk visszatérni a természetbe hiszen nem New York felhőkarcolói az otthon hanem a természet. 
 Egy jó vaddisznó pörkölt mellé jó Egri Bikavér vörös bor mindez egy vadászházban az erdő közepén ahol senki sem zavar csak a harkály kopog néha, egy 18 éves szűz leányzóval osztozni a vadászházon a férfi létezésének a szakrális csúcspontja, vágyakkal, érzésekkel, A pörkölttől jól lakottan, az Egri bikavértől picit mámorosan, az erdő hangjaival körülvéve mert nyitott ablakon keresztül hallani az erdő hangjait. A szűz lány ahogy érzi a férfit úgy lesz belőle felnőtt nő, ahogy befogadja férfit úgy fogadja be a létezés értelmét, a valóságot, a pillanatot ami többet nem jön vissza de örök mert minden szűz nő érzi az első szexuális aktusnál. A nőiesség elnyeri a valódi jelentését és a nő körmei belemarkolnak a férfiba és a piros ágylepedő hirdeti, hogy a hölgy kiteljesedett. A férfi pedig joggal érezheti, hogy jó a szex a vadászházban és már a nő sem szűz. 
  A vadász ember nem beszél a felesége előtt a szűzlányokról mert vannak trófeák amivel nem dicsekszik a férfi, de az okos asszony nem is kérdez. A férjet pedig nem zavarja, hogy a felesége is szeretőt tart, mert a pap is iszik a faluban és nőkhöz jár, tudja mindenki de senkit sem zavar mert a falusi ember bölcs. 
  A valódi férfi nem csak a vadászpuskával tud jól bánni hanem tudja, hogy hol kell a nőket megérinteni. Aztán jöhet a következő szűz nő hiszen a természet is megújul minden tavasszal. A vadászó férfi pedig szereti a változatosságot az újabb trófeákat. Egy dolog azonban nem változik az erdő misztikus világa ahol minden kiejtett szó új értelmet nyer hiszen a fák, a napfény a vadak mind egyetértenek a vadásszal és a férfi elhiszi, hogy igaza van és milyen jól teszi mert tényleg igaza van. Majd jön a felismerés, hogy egyek vagyunk a fákkal, a napfénnyel, az éneklő madarakkal ezt azonban senkinek sem mondja el a vadász mert ez az erdő titka.
 
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

BURGONYA ·
NAGYON JÓ! ISMÉT ELSZíVTÁL VALAMI FINCSIT, MI?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: