Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Takard el szemed, s lásd az időt a messze<br /> kipárolgó leheletet.
Teljesen odaadta magát és a dolog beválni látszott. Egy hímvessző megosztása egy másik nővel...
Csak azt akarta, hogy meglássa a napfényt.
Majd egyszer, elég erősnek érzitek magatokat, hogy bábutok megmérettessen, és patkolatlan...
Aki már járt Vácon tudja jól, hogy nagy kultusza van a Váci kívánságteljesítő halnak. A gyönyörű...
Friss hozzászólások
Pavlov: Nagyszerű paródia! Lehet, hogy...
2021-06-17 15:06
Pavlov: Igen
2021-06-14 20:48
danisenzavestito: Gyakrabban kéne jönnöm olvasga...
2021-06-14 16:54
BURGONYA: AMINEK EGYÉBKÉNT VAN VALAMI ÉR...
2021-06-14 01:24
Pavlov: Ez a helyesírás borzasztó, olv...
2021-06-13 18:58
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Üvegszív

Tűz vagyok és jég. Fény és sötétség. Álom és valóság. Erős és gyenge egyszerre. Kegyetlen és könyörtelen. Máskor könnyet hullatok és hagyom, hogy lásd. Hűségem talán törékeny. Illúzió. Játszom és engeded, hogy megtegyem. Olyan talány vagyok, amit sosem tudsz megfejteni. Más vagyok. Több vagyok, mint te és gyűlölöd. Minden megvan bennem, ami benned. Az ész, a kitartás, a küzdeni akarás, mégis tétovázom néha. A szívem megtorpanásra késztet és ez erősebb, minden másnál. Kigúnyolsz miatta, miközben térden állva könyörögsz a melegért, amit más nem tud megadni neked. Nő vagyok. Tele lehetőséggel. Vággyal, örömmel, hittel. Ragyogok, ha nem hagyod, hogy elavult ítéletek láncra verjenek. Annyiszor hallottam: "- Te csak egy nő vagy! " Nem. Minden vagyok. Minden, amire valaha is vágytál, amiről álmodtál, én megtestesítem. Álom lehetek, vagy rémálom.
Néha fuldoklom a rengeteg érzéstől. Külön sem tudom választani őket. Olyan harcokat vívok láthatatlan, amibe te beleőrülnél. Néha nap, mint nap darabokra török és egyetlen éjszaka alatt újraépítek mindent a semmiből. Túlélek. Úgy, ahogy te sosem tudsz. Az élet lehetőségét hordozom magamban, teremtek, minden pillanatban építek, ha kell, az álmaidért lemondok a sajátjaimról, de ha fájdalmat okozol, megismertetem veled, milyen is a földi pokol. Rajtad áll.
Azt hiszed, nem látom. Pedig igen. Érzem a szavaid mögött a lenézést hangodban, haragodban. Hogy sokszor kapcsolatunkat börtönnek érzed, pedig akármikor elsétálhatsz, de túl kényelmes vagy. Ez a veszted. A legnagyobb gyengeséged. Nekem a szívem, ami olykor tévútra vezet. Engem vádolsz számítással, miközben ingyen rabszolgát keresel személyes kis birodalmadba. Amíg szeretlek, hagyom. Ha erősebb vagy, mindannál a hülyeségnél, amit láttál és hallottál magad körül nap- nap után, talán boldogok lehetünk. Ez az egyetlen lehetőséged. Mert mellettem az lehetsz, aki lenni akarsz. Néha próbára teszlek, és ha nem vagy elég erős, elveszíted a harcot. De ha ez így van, talán nem is akartad igazán..
Ez a kulcs hozzám. A szeretet, amit nem fertőznek meg előítéletek. És akkor képes vagyok NŐ lenni. A nő, aki az otthonod melegét, a szívedet őrzi, az utolsó lélegzetvételig. Te formálsz.

Hát mit akarsz, mi legyek?...
Hasonló történetek
3169
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
1940
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
Andreas69 ·
Hogy mi legyél? Nem tudom. Talán lehetnél kicsit egyszerűbb...

Marokfegyver ·
Túl sok mindent belezsúfoltál egy rövidke írásba, s mire kibogoztam a jelentését, s átéreztem a hangulatát, vége is lett. Egyébként tetszett.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: