Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Üvegszív

Tűz vagyok és jég. Fény és sötétség. Álom és valóság. Erős és gyenge egyszerre. Kegyetlen és könyörtelen. Máskor könnyet hullatok és hagyom, hogy lásd. Hűségem talán törékeny. Illúzió. Játszom és engeded, hogy megtegyem. Olyan talány vagyok, amit sosem tudsz megfejteni. Más vagyok. Több vagyok, mint te és gyűlölöd. Minden megvan bennem, ami benned. Az ész, a kitartás, a küzdeni akarás, mégis tétovázom néha. A szívem megtorpanásra késztet és ez erősebb, minden másnál. Kigúnyolsz miatta, miközben térden állva könyörögsz a melegért, amit más nem tud megadni neked. Nő vagyok. Tele lehetőséggel. Vággyal, örömmel, hittel. Ragyogok, ha nem hagyod, hogy elavult ítéletek láncra verjenek. Annyiszor hallottam: "- Te csak egy nő vagy! " Nem. Minden vagyok. Minden, amire valaha is vágytál, amiről álmodtál, én megtestesítem. Álom lehetek, vagy rémálom.
Néha fuldoklom a rengeteg érzéstől. Külön sem tudom választani őket. Olyan harcokat vívok láthatatlan, amibe te beleőrülnél. Néha nap, mint nap darabokra török és egyetlen éjszaka alatt újraépítek mindent a semmiből. Túlélek. Úgy, ahogy te sosem tudsz. Az élet lehetőségét hordozom magamban, teremtek, minden pillanatban építek, ha kell, az álmaidért lemondok a sajátjaimról, de ha fájdalmat okozol, megismertetem veled, milyen is a földi pokol. Rajtad áll.
Azt hiszed, nem látom. Pedig igen. Érzem a szavaid mögött a lenézést hangodban, haragodban. Hogy sokszor kapcsolatunkat börtönnek érzed, pedig akármikor elsétálhatsz, de túl kényelmes vagy. Ez a veszted. A legnagyobb gyengeséged. Nekem a szívem, ami olykor tévútra vezet. Engem vádolsz számítással, miközben ingyen rabszolgát keresel személyes kis birodalmadba. Amíg szeretlek, hagyom. Ha erősebb vagy, mindannál a hülyeségnél, amit láttál és hallottál magad körül nap- nap után, talán boldogok lehetünk. Ez az egyetlen lehetőséged. Mert mellettem az lehetsz, aki lenni akarsz. Néha próbára teszlek, és ha nem vagy elég erős, elveszíted a harcot. De ha ez így van, talán nem is akartad igazán..
Ez a kulcs hozzám. A szeretet, amit nem fertőznek meg előítéletek. És akkor képes vagyok NŐ lenni. A nő, aki az otthonod melegét, a szívedet őrzi, az utolsó lélegzetvételig. Te formálsz.

Hát mit akarsz, mi legyek?...
Hasonló történetek
3816
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
3867
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
Andreas69 ·
Hogy mi legyél? Nem tudom. Talán lehetnél kicsit egyszerűbb...

Marokfegyver ·
Túl sok mindent belezsúfoltál egy rövidke írásba, s mire kibogoztam a jelentését, s átéreztem a hangulatát, vége is lett. Egyébként tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: