Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Tényleg legyen végre vége aminek már eleve vége kéne, hogy legyen. Itt az utolsó fejezet,...
A hegy tetejéről már csak lefele vihet az út.
Mélyen lesújtott minket ez az orvtámadás ami másodszor érte nemzetünket az Amerikaiak részéről...
Vágytól vezérelt éjszaka.
Az elnyomottak szava.... de már az utolsó szavuk. <br /> Valahogy így lehetne megfogalmazni...
Friss hozzászólások
vinzso: Köszönöm, örülök hogy tetszik,...
2020-08-03 20:37
aveon: Nekem tetszett.
2020-08-03 15:10
aveon: Nem rossz.
2020-08-03 15:10
aveon: Lehetne hosszabb is.
2020-08-03 15:09
aveon: Túl rövid.
2020-08-03 15:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Utolsó Királyság -7.rész Nappal szemben

Az egész ország gyászba borult mindenki feketét öltött magára és sírt a,  harangokat félre verték .Gyász  misét tartottak az összes templomba és az ősi isteneknek régi oltárokon elevenen égették meg az elfogott jenkik felét .Húsukat pedig fel ajánlották a nekik a Pusztítónak az Éhségnek és Háborúnak .A többieket össze terelték az S-21 udvarán fel parancsolták a kocsira majd a régi kikötőbe ahol felvitték őket egy ócska fahajóra és rá láncolták az egészet .A csont sovány szerencsétlen szellemek azt hitték hogy ki váltották a fogságból őket és őrülni kezdtek hogy ki jutottak a vak sötétből és vége a verésnek .Tömeg fel hördült a haragtól és köveket ragadott magához és elkezdték  dobálni őket sűrű kurva anyázások és faszopó gecik kiabálás sokkal !!! A király csendet intett a kezével majd ezt mondta a foglyoknak -Ezékiel 25:17-Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága, és a gonoszok zsarnoksága.
Áldott legyen az, ki az irgalmasság és jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője, és az elveszett gyermekek meglelője.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt reátok. Ez volt a jel és a nép a jól előre elő készített husángokkal meg baltákkal a kezükben lévő eszközökkel nekik estek a tv élőben adta az egészet  10 perc alatt végeztek velük majd mi fő emberek egyenként csóvát vetetünk rá és a hajó úgy éget mint a szalma . Szolgák a megfáradt népnek felhoztak 30 hordó bort 3 napon át így ittak és ettek vigadtak az emberek ,fogadkoztak hogy a végsőkig harcolnak .Ekkortól fel gyorsultak az események a teljes  Királyi Haditengerészetet egybe hívták az összes hajót fel töltötték emberekkel és lőszerrel .A flotta állt Egy Szuper Dreadnoughtból ami a Kard osztály egyetlen képviselője volt a testvérét át építettük repülőgép hordózóvá az osztály 3 dik hajójának csak a gerince volt le fektetve .A Szuper nehéz csatahajó neve pedig  S.M.S  Ogren Király volt  (A korhely ) az orrát egy ágaskodó arany medve díszítette a fegyverzete 4 torpedó vető cső az orrába építve az oldalanként a kazamatákban 12 darab 88-as hajó ágyú elől a tornyokban pedig három úgy tornyonként az az 12 db 305 mm hajó ágyú hátul a tatba 6 db 105 mm hajó ágyú oldalanként 6 db  modernizál 36M Bofors 40mm-es  légvédelmi gépágyú e mellet 4 db  modernizált Breda 20/65 Modello 1935 légvédelmi gépágyú .A páncélzata  övpáncél: 1000 mm fedélzet: 500 mm  lövegtornyok: 1160 mm parancsnoki híd : 930 mm a súlya :142.600 tonna vízkiszorítás. Szélessége :104 méter hossza :662 méter  merülése 10 méter  hozzá tartozott két hidroplán : He 59-es  6054 fő teljesített szolgálatot . A királyság zászlós hajója a flotta ezekből az egységekből állt :6 csatahajóból, 4 repülőgép hordozóból ,3 páncéloscirkáló ,7 cirkáló ,19 romboló , 12 ágyúnaszád , 4 anyahajó , 20 torpedónaszád , 7 torpedóhajó ,30 tengeralattjáró . A haditengerészet egyen ruhája a K.u.K jéra hasonlított egy az egybe .
Előző részek
981
Isten Szent kegyelméből uralkodóik .III. Richárd király Noricum
ura és a .III. dik világháború krónikás és résztvevője voltam .
Hasonló történetek
2720
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
3098
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: