Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ezt a történetet nagyon régen hallottam attól, akit szerettem. Csak annyit fűzött hozzá, hogy...
Az öregtorony elkészül, Csege óriásit lép...
-Mi dolga volt ott?<br /> -Eltévedtem.<br /> -Ez elég gyenge magyarázat, nem gondolja? Valami...
Nem sokan hittek benne, hogy az emberhúsra ekkora a kereslet. Azt pedig végképp nem gondolták...
Első írásomat szeretném megosztani veletek. Tartalmaz valós városokat, de nem követi szorosan...
Friss hozzászólások
69Monica: A szenvedélyes kurva szexuális...
2021-03-08 08:11
69Monica: A szenvedélyes kurva szexuális...
2021-03-08 08:11
69Monica: A szenvedélyes kurva szexuális...
2021-03-08 08:11
69Monica: A szenvedélyes kurva szexuális...
2021-03-08 08:11
69Monica: A szenvedélyes kurva szexuális...
2021-03-08 08:10
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Utolsó Királyság - 8.rész A tengeri farkas falka

2019 .Augusztus 6-dikán a flotta alig fért a kikötőbe a nép ki tódult hogy lássa a hajóinkat éljeneztek és sírtak örömükben .Ekkor felvonták a nemzeti lobogót és a zenekar elkezdte játszani a  himnuszt egy angyal hangú kis lány  énekelte , a  papok kereszteket vittek a zászlós hajóig  és megáldották . Kihirdették a népnek hogy holnap indul a flotta hogy le csapjon az ellenségre .Késő este is azon vitatkoztunk hogy ki vezesse a flottát mivel csak olyan  vezethete akinek van tengeri hadviselésben tapasztalata .Két lehetőségünk van vagy fel fogadunk egy alkalmas embert  tengernagynak vagy valakit aki ért hozzá . Mert volt talon egy Orosz tengernagyunk meg ott volt az aki 2 évvel ezelőtt le váltottunk mert súlyos bűnei voltak ha őt válaszuk ki kell engedni a börtönből még ma .Én azt mondtam hogy béreljük fel az orosz  Feliksz Edmundovics Dzerzsinszkij-t  aki a  Balti flotta parancsnoka volt 1990-től 1991- ig de a Szovjetunió összeomlásáig után egyik államból a másikig kilincselt munkáért és tavaly óta nálunk vendégeskedett adjunk neki pénzt hogy vezesse a flottát és verjen le minden támadást és ne engedjük ki a tömlöcből azt a szörnyet .III. Richárd megköszörülte a torkát  majd ivót egy korty ó bort - Bérlejük fel a ruszkit akit ha kell bűnbaknak ként fel is áldozhatunk adjuk oda a neki az 1 évre járó zsoldot .Mennyei királynőnk azt mondta szavazunk aki a több szavazott kapja az nyer a másikat el tüntetjük innen  kezeket fel aki a Ruszki mellet van mindenki fel emelete a kezét .Az atya csak ennyit mondott legyen meg Isten akarata és keresztet vettet ránk  hívjuk be a ruszkit a trón teremben . Ő Felsége a trónon ült  Feliksz  Dzerzsinszkij  féltérdre ereszkedett és oroszul kezdet beszélni amit Cato fordítót nyelvünkre -Felséges király látom jól döntöttél és engem választottál vedd úgy hogy a csekély zsoldért megnyerem a háborút .Úgy döntöttem csak a rombolókat viszem magammal meg a cirkálókat és két repülőgép hordozót a többi hajó aknásítsa a partok közelében a tengeralattjárók raboljanak ki minden hajót majd küldjék a tenger fenekére merre támadjak ? Cato elhúzta a dolmányából a felhatalmazást és olvasta a parancsot ami így szólt- Én Királyi Felség megparancsolom neked legújabb hívemnek hogy támad meg a Brazil tengerpartot és ha lehet győzze le a Brazil flottát mielőtt egyesül az Argentin flottával. Még ma fussanak ki 21 órakor . Az U-21 es és az U-184- es tengeralattjárók hogy aknásítsák el a Magellán-szorost .
Előző részek
1181
Isten Szent kegyelméből uralkodóik .III. Richárd király Noricum
ura és a .III. dik világháború krónikás és résztvevője voltam .
Hasonló történetek
3289
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
3203
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: