Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Anikót egyre jobban zavarja egyik beosztottja, Szilvi kérdései a megbeszéléseken.
Panka randira megy, miután online megismerkedett Zolival.
Egy szomoru, dermesztő lagzi Buják faluban 1929
A hihetetlen szerelmi ajándék...
Mindent kizártam, csak a lágy érintéseket nem a testemen. Azt képzeltem hogy a szeretőm kezei...
Friss hozzászólások
ayala: Tetszett.
2020-09-22 19:39
ayala: Alulértékelt írás.
2020-09-22 19:39
ayala: Nem rossz.
2020-09-22 19:38
ayala: Hát nem egy nagy szám.
2020-09-22 19:38
ayala: Egynek elmegy, de nem emlékeze...
2020-09-22 19:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Utolsó Királyság - 4. rész S-21 és a Halál Arkangyala

- Hozzátok a foglyokat ideje megbüntetni őket ,mondta az igaz lovag király .Így elő vezeték őket a Pajkos Szűzlányból meg a Hisztis Hercegnőből három napja nem szívtak friss levegőt és nem ettek semmit a sebesülteket a hordágyról le dobták a földre a kapitányuk panaszt akart tenni a bánás mód ellen és a genfi egyezményre hivatkozott angolul mivel senki se beszélte a nyelvet meg kellet várnia a jó pátert aki felvilágosította hogy mi soha nem írtuk alá majd keresztet vetett rájuk .Ősi szokás szerint a kardját kérte az atya mivel az minket illet de sajnos ne volt neki .Ekkor érkezett meg a Halál Arkangyala kit a szülei talán vicces kedvükből vagy csak úgy Saint Justnek hívtak az S 21 parancsnoka alig volt 20 éves angyali arc egy démont takart hosszú fekete haja a válláig ért jobb fülében arany karika fülbe való fekete térdig érő kabátot és fekete nadrágot meg csizmát viselet egy fehér ing és fekete mellényt viselt a kardját az arcához emelte és így tisztelget a királyi párnak majd a foglyokat nézte és várta ura parancsát .Az emberei megérkeztek fekete ruhában  nézték a foglyokat láttak két nigger meg egy sárgát az egyik nigger egy buzi volt a sebesülteket rugdosták megszólalt - uram mit akarsz velük tenni .A király megparancsolta hogy a sebesülteket vigyék a kocsikra ekkor az örök felkapták őket és fel dobták a két Robur  platójára a maradéknak vessző futást rendeztünk felálltunk két sorba husángokkal és vas csövekkel egyedül a páter nem csatlakozott .Rájuk szólt hogy fussanak a kocsikhoz először nem akartak futni így az egyiket seggbe rúgtam elkezdek futni a kocsik felé ami a dokkok végén állt csak záporoztak rájuk az ütések és a szitkok .Alig volt a táv 20 méter az elsők át is jutottak a közepén fen akadtak a kapitányuk és a másod tiszt akart utolsónak menni a medvék anya a királynő olyat sózott a másod tiszt fejére hogy az szét lapult mint egy dinnye a vér minden felé fröccsent az angyali arcára és rózsaszín damaszt ruhájára a gyűlölet az egekbe csapot az asszonyok baltával estek az el eseteknek össze szabdalták őket így ment egy órán át .Akik a kocsikra kerültek azt hitték meg menekültek pedig nem a pokolra minek neve S 21 ,a börtönük az Istár kaputól karnyújtásnyira volt a magas sárból és kőből tapasztott kerítés vette körbe az épület egykor szállodának épült 5 emelet magas volt aki be került soha nem jött ki onnan főleg politikai foglyoknak fent tartva aki be került le fényképezték meg amikor ki került onnan .
Előző részek
1037
Isten Szent kegyelméből uralkodóik .III. Richárd király Noricum
ura és a .III. dik világháború krónikás és résztvevője voltam .
Hasonló történetek
2371
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
2424
Csak ültek ott, nem mozdultak, olyanok voltak, mint a szobrok, mindenki a gondolataiba merült. Végül Horiq törte meg a csöndet:
- Mi emberek vagyunk. - kezdte - Az embereknek volt valaha egy olyan híres szokásuk, amit róluk neveztek el: az emberségesség. Ezért nem fogom társaimat irtani. Inkább korán kelünk, hogy a tündéket megelőzve átjussunk az erdőn...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: