Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy nő és egy férfi randizik. Sok mindenről beszélgetnek,
Nagyon fontos a romantika.
Fel locsolták a foglyot adtak neki egy kis morfiumot és alá íratták a vallomását majd Saint...
Majdnem igaz történet
A gólyák szeretnem vándorolni és olykor az emberek is.
Friss hozzászólások
BURGONYA: NINCS EZZEL SEMMI BAJ, KÚRJÁL...
2020-07-11 19:09
Achylles: Kedvesem, naaa, nem küldöd már...
2020-07-11 08:11
Achylles: Nagyon jó a történet és ahogya...
2020-07-11 08:03
Kokri: Kíváncsi vagyok a folytatásra
2020-07-11 02:24
eliksz13: vinzso, írónak születtél !
2020-07-10 21:58
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Utolsó Királyság - 4. rész S-21 és a Halál Arkangyala

- Hozzátok a foglyokat ideje megbüntetni őket ,mondta az igaz lovag király .Így elő vezeték őket a Pajkos Szűzlányból meg a Hisztis Hercegnőből három napja nem szívtak friss levegőt és nem ettek semmit a sebesülteket a hordágyról le dobták a földre a kapitányuk panaszt akart tenni a bánás mód ellen és a genfi egyezményre hivatkozott angolul mivel senki se beszélte a nyelvet meg kellet várnia a jó pátert aki felvilágosította hogy mi soha nem írtuk alá majd keresztet vetett rájuk .Ősi szokás szerint a kardját kérte az atya mivel az minket illet de sajnos ne volt neki .Ekkor érkezett meg a Halál Arkangyala kit a szülei talán vicces kedvükből vagy csak úgy Saint Justnek hívtak az S 21 parancsnoka alig volt 20 éves angyali arc egy démont takart hosszú fekete haja a válláig ért jobb fülében arany karika fülbe való fekete térdig érő kabátot és fekete nadrágot meg csizmát viselet egy fehér ing és fekete mellényt viselt a kardját az arcához emelte és így tisztelget a királyi párnak majd a foglyokat nézte és várta ura parancsát .Az emberei megérkeztek fekete ruhában  nézték a foglyokat láttak két nigger meg egy sárgát az egyik nigger egy buzi volt a sebesülteket rugdosták megszólalt - uram mit akarsz velük tenni .A király megparancsolta hogy a sebesülteket vigyék a kocsikra ekkor az örök felkapták őket és fel dobták a két Robur  platójára a maradéknak vessző futást rendeztünk felálltunk két sorba husángokkal és vas csövekkel egyedül a páter nem csatlakozott .Rájuk szólt hogy fussanak a kocsikhoz először nem akartak futni így az egyiket seggbe rúgtam elkezdek futni a kocsik felé ami a dokkok végén állt csak záporoztak rájuk az ütések és a szitkok .Alig volt a táv 20 méter az elsők át is jutottak a közepén fen akadtak a kapitányuk és a másod tiszt akart utolsónak menni a medvék anya a királynő olyat sózott a másod tiszt fejére hogy az szét lapult mint egy dinnye a vér minden felé fröccsent az angyali arcára és rózsaszín damaszt ruhájára a gyűlölet az egekbe csapot az asszonyok baltával estek az el eseteknek össze szabdalták őket így ment egy órán át .Akik a kocsikra kerültek azt hitték meg menekültek pedig nem a pokolra minek neve S 21 ,a börtönük az Istár kaputól karnyújtásnyira volt a magas sárból és kőből tapasztott kerítés vette körbe az épület egykor szállodának épült 5 emelet magas volt aki be került soha nem jött ki onnan főleg politikai foglyoknak fent tartva aki be került le fényképezték meg amikor ki került onnan .
Előző részek
952
Isten Szent kegyelméből uralkodóik .III. Richárd király Noricum
ura és a .III. dik világháború krónikás és résztvevője voltam .
Hasonló történetek
2326
Csak ültek ott, nem mozdultak, olyanok voltak, mint a szobrok, mindenki a gondolataiba merült. Végül Horiq törte meg a csöndet:
- Mi emberek vagyunk. - kezdte - Az embereknek volt valaha egy olyan híres szokásuk, amit róluk neveztek el: az emberségesség. Ezért nem fogom társaimat irtani. Inkább korán kelünk, hogy a tündéket megelőzve átjussunk az erdőn...
2766
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: