Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Újra a villában.....taxis Adám

Körülbelül két hét telt el mióta a villában voltam Bencénél ,és hogy megismertem az extra méretekkel rendelkező taxist, Ádámot. Az elmúlt két hétben jó pár ügyféllel találkoztam, így nem mondhatom hogy a szexuális étvágyam ne lett volna kielégítve, de valahogy mégis mindig Ádám körül, és az extra méretei körül jártak a gondolataim. Minden nap vártam a hívását ,mind hiába. Teltek a napok, és Ádám nem hívott ,mindenhova Tamás vitt, vagy az ügyfél jött értem, így nem volt szükségem taxira. Előtte sem igazán kellett, taxizni ahhoz hogy eljussak a kuncsaftokhoz. Azonban ma reggel csörgött a telefon, azt hittem hogy Tamás az, és hogy ügyfél lesz, azért hív, azonban amikor felvettem, egy kedves, ám de kissé zavarban lévő hangot hallottam a telefonban.
-szia Ádám vagyok ,nem tudom hogy emlékszel-e rám, tudod a taxis srác vagyok.
-szia ,hát hogyne emlékeznék rád, hiszen azzal a mérettel elég mély benyomást tettél .
mondtam nevetve a telefonba.
-csak azért hívlak hogy esetleg tudnál fogadni mostanában.
-Hát persze, akár ma este is jöhetsz, mondtam izgatott hangon,( közben a szívem a torkomban dobogott, csak mondjon igent, gondoltam magamba.)
-ma este fél 10 körül jó lenne?  kérdezte Ádám.
-Igen persze válaszoltam.
-akkor megyek.
-rendben várlak, szia.
Na végre, izgatottan kezdtem el összepakolni a lakást, mindig az órát néztem, de az idő alig akart telni, a  percek ólom lábakon mentek . Végre délután lett. Már csak pár óra, és megérkezik végre Ádám. Este 6 óra körül elmentem  zuhanyozni ,rendbe tettem magam, és előkészítettem a popsim Ádám fogadására ,egy nagyobb anál tágítót helyeztem fel magamnak ,hogy könnyű dolga legyen a taxis fiúnak, és persze nekem is.  Egy fehér köntöst vettem magamra. A hűtőbe beraktam két üveg vörösbort, és gyertyát készítettem elő a hangulat megteremtéséhez. Eljött az idő , hallottam az autóját megállni a ház előtt, az ajtó csapódott, én az ablakhoz mentem kinéztem, valóban Ádám volt az, sötétkék passzos farmernadrág ,halványkék selyem ing ,amelyben jól kidomborodtak az izmai ,a kezében pedig egy üveg pezsgő, lassú óvatos léptekkel közeledett a bejárati ajtó felé ,közben vissza vissza nézett, megállt az ajtó előtt néhány másodpercet gondolkodott, majd csengetett. Az ajtót kinyitottam, amikor megláttam a szívem még hevesebben vert, nagyon jól nézett ki ,egy igazi álom pasi, most látom csak igazán azokat az igéző gyönyörű kék szemeit, a múltkor fel sem tűnt.
Ugyanakkor láttam hogy zavarban van,
    -szia Gyere be örülök hogy eljöttél,már nagyon  vártalak.
-szia ezt neked hoztam , nem tudom hogy ilyenkor mi a szokás, és ezzel átadta a palack pezsgő.
      -köszönöm ,Nagyon kedves vagy ,gyere beljebb foglalj ,helyet. Látom izgulsz egy kicsit ,tölthetek valamit ,bort vagy esetleg valami erősebbet? Eközben megfogtam a kezét és a nappaliba vezettem.
 
-köszönöm most nem kérek semmit.
 
Egy kicsit beszélgettünk hogy oldjam az izgatottságát.
 
     -tudod Ádám, azt hittam hogy a múltkori alkalom nem volt jó neked, azért nem hívtál eddig.
 
-Dehogy, erről szó sincs, sőt ellenkezőleg túlságosan is jó volt .Éppen ez a gond , megijedtem magamtól , nem gondoltam volna soha, de soha hogy egy férfivel pont én, szóval érted ,hetero vagyok, meg minden ilyesmi. 
De az elmúlt két hétben szinte minden nap gondoltam arra az együtt töltött éjszakára, és egy kicsit ez zavar. Reggel bementem dolgozni és olyan érzésem volt ,hogy mindenki látja rajtam, azt hogy fiúval voltam az éjszaka. Az egyik taxi kollégám  megkérdezte hogy miért vigyorgok úgy mint a vadalma , csak tán nem basztam az éjjel?. És ráadásul még összejöttem egy irtó jó csajjal is valameik nap, amikor szexeltünk akkor is az a kép villant be, ahogy te lovagolsz a farkamon, ez nem normális dolog nálam. 
Mivel a csaj sem engedte az anált, ezért bátorságot vettem magamon, és úgy döntöttem hogy felhívlak. 
Egyszer élünk , ha az anális szex örömeit csak egy férfi tudja megadni, akkor ott fogom keresni.
 
      - ez miatt ne aggódj ,ami itt történik az itt is marad, tőlem senki nem tud meg semmit.
 Fő a diszkréció ,ez a munkámban alap. Egyébként sokakról nem is gondolnád hogy barátnőjük vagy akár a feleségük mellett is nálam keresik a boldogságukat, tőlem olyan dolgokat is megkapnak amit otthon nem, vagy éppen nem úgy.
 
-Hát igen ezt már a múltkor is megtapasztaltam,  tudod jó pár lánnyal volt már dolgom ,de úgy ahogy te szoptál, még lányt nem igazán láttam , volt közülük jónéhány aki nagyon jól csinálta, de mindegyikből hiányzott az az odaadás amit nálad láttam.
 Te tényleg élvezted amit csináltál , és élvezettel szoptál, nem csak azért mert elvárás.
 Sok nő csak azért cumizik mert a partnere elvárja, de nem élvezi, ellentétben veled.
 
Miközben beszélgettünk a kezemmel a combját , és a farkát simogattam,  és ez a gyengédség láthatóan jó hatással volt a nemi szervére .A hatalmas szerszám a simogatás hatására láthatóan még nagyobb lett. Közben bort töltöttem ,amit lassan kórtyolgatni kezdett. Majd felálltam és a köntösöm zsinórját kióldottam, ami lecsúszott rólam , azután Ádám elé térdeltem ,  és elkezdtem nadrágom keresztül puszilgatni az ekkorra már impozáns méretű farkát , a nadrágban  alig fért már el. A zipzárt szépen lassan lehúztam, és kiszabadítottam az egyszemű óriást.  A bőrt a makkról óvatosan hátra húztam , majd a hegyére apró puszikat adtam . Az előváladék már elkezdett termelődni, a nyelvemmel a lyukat nyalogattam , ahonnan egyre több sós nedű érkezett. Majd egyre nagyobb felületen a makkot nyalogattam. Ádám ekkor már teljesen kemény lett. Egyre inkább engedtem be a számba férfiasságát ,és egyre intenzívebben szoptam.
Ádám halk sóhajtásokkal, és nyöszörgéssel tudatta velem hogy jól csinálom, majd a hajamba markolt és elkezdte diktálni az iramot, irányította a fejemet le és föl mozgatva a faszán.
 
- ez az, nagyon jól csinálod, erről beszéltem az előbb. Látszik hogy élvezed.    mondta Ádám.
 
Közben a kezemmel hátra nyúltam ,és elkezdtem ki be húzogatni a dildot amit behelyeztem hogy tágítsam magam. Ádám ezt látva átvettem tőlem a dildo kezelését, és miközben szoptam, már ő tolta ki és be. Mivel a dildot Ádám kezelte, így kigomboltam  a nadrágja gombját, még több helyet csinálva meredező faszának. Ezután lentről felfelé az ingje gombjait is kigomboltam , a szopást abbahagytam, ekkor Ádám felállt, ledobta magáról az inget és a nadrágot.
 Azután állva maradt ,hét kezével megfogta a fejemet mozdulatlanul tartva.
 
-most megbaszom a szád.  mondta mosolyogva.
 
A számat hatalmasra nyitottam amennyire csak bírtam, ezután Ádám betolta a farkát a számba és intenzíven elkezdte dugni, én a formás, feszes kőkemény fenekébe kapaszkodtam , ő pedig csak baszta a számat, amelyből kétoldalt az előváladékkal keveredett nyál csurgott kifelé.
Egy néhány másodpercre abba hagyta,  ekkor nyeltem egy nagyot , hogy a szám kiürüljön az előváladékos nyáltól. Azután Ádám tovább kefélte a szám, alig kaptam levegőt ahogy a gigantikus szerszám egyre mélyebbre hatolt, már már a torkomba éreztem , de a vastagsága miatt nem igazán tudtam mélytorkozni. Kicsit köhögtem , és öklendeztem tőle. Közben Ádám két ujjával ujjazta a popsimat , majd vissza dugta a dildot,  eközben a farkával megcsapkodta az arcomat és a számat, ami a nyáltól és az előváladéktól nagyokat csattant az arcomon.
 
- húúú, nagyon jól szopsz, gyerünk szopjad szépen tovább, ez az, nagyon jól csinálod ,ah ah ah, gyerünk így tovább, szopjad, szopjad, szopjad, 
mondta egyre hangosabban, miközben éreztem hogy megfeszül, de ekkor abbahagytam a szopást ,és a farka tövét megszorítottam, ezzel elzárva az ondó vezetéket megakadályozva hogy elélvezzen . Amikor a lüktetés abba maradt folytattam a szopást . Néhány perc múlva ismét hörgött és nyögdécselt, de én most sem hagytam elélvezni.
 
Pihenésképpen töltöttem egy egy újabb pohár bort .
 
- hú de kis szenya vagy hogy nem hagytál elmenni másodszorra sem, ezt még megbánod. mondta vigyorogva.
 
A boros poharakat letettük , majd elkezdte simogatni a popsim, én  pedig apró csókokkal árasztottam el a nyakát , harapdáltam a fülét, és simogattam mell izmait ,közben a dildot ki be húzogatta a fenekemből. Néhány perc után ujheggyel  meg löktem a vállát, ő pedig a fotelba huppant .Végig csókolgattam izmos felsőtestét, miközben a kezemmel vertem a farkát. Ezután egy nagy adag síkosítót nyomtam a tenyerembe,  bekentem vele Ádám hihetetlenül kemény farkát , eltávolítottam magamból a dildómat, és a férfi puncimat is alaposan bekentem síkosítóval.
Óvatosan elkezdtem rácsusszanni  Ádám ágaskodó farkára, szépen fokozatosan, és óvatosan egyre mélyebbre engedtem magamba.
 Ádám arcán széles vigyor, a szemeiben pedig tűz égett. Az én arcomon is láthatta hogy élvezem az eddigieket.
- szereted a nagy faszt ugye?, Szereted ha jól meg szoptatnak és keményen megbasznak igaz?
 kérdezte széles mosollyal 
 
-most akkor tőlem megkapod.
 
     -Igen nagyon szeretem a faszt, főleg ha ilyen jóképű, izmos gazdája van mint amilyen te vagy. közben  újheggyel végig simogattam a karját, és finoman elkezdtem lovagolni az ekkorra már teljesen bennem lévő dákon, ami teljes egészében kitöltötte a belsőmet, és szinte teljesen szét feszített ,de nem annyira hogy fájjon, csak annyira hogy fantasztikus érzés legyen. Minden mozdulat ingerelte a prosztatámat, nagyon nagyon jó érzés volt , egyre intenzívebben kezdtem lovagolni ,miközben Ádám a csípőjét felfelé tolva, ha lehetett volna még mélyebbre nyomta volna belém hatalmas, kemény nemiszervét.
A kemény lovaglástól melegem lett, Ádám izmos testén az izzadság cseppek elkezdtek lefelé gurulni ,ettől még szexibb lett. Miközben lovagoltam Ádám egy újabb pohár bort kortyolgatott.
-légyszíves szállj le a faszomról, most én akarlak megbaszni. 
Engedelmeskedtem az utasításnak ,és leszálltam Ádám farkáról, majd az ágyhoz mentem, mellkasomat az ágyhoz nyomtam lábaimat magam alá húztam, Ádám a kidomborodó fenekem fölé guggolt, és nagyon intenzíven elkezdte dugni a popsim, ki és be csússzanó fasza úgy csattogott hogy az egész lakás hangos volt tőle. Ádám egyre intenzívebben és keményebben baszott, nyüszítettem mint egy kiskutya, a gyönyörtől. Ugyan ebben a magzati pózban az oldalamra fektetett, és kihúzott az ágy szélére , ő pedig felállt és így folytatta a fenekem kemény megmunkálássát. A kemény munka meghozta gyümölcsét , testem megfeszült, és a prosztatámat ért ingerlés hatására éppen prosztata orgazmusom lett volna ,ámde Ádám ezt észrevette a megremegő testemből ,és a lábaim közzé szorított félkemény farkamból folyó fehér váladékból, rögtön abbahagyta a popsim kefélését. Így az orgazmusom az utolsó pillanatban elmaradt.
 
-ezt most vissza kaptad nevetett fel Ádám. Te is ezt csináltad az előbb, emlékszel?
   - igen emlékszem .  válaszoltam lihegve 
 
De sok időt nem hagyott a pihenésre, az ágyon négykézláb kellett állnom kutya pózban, újra belém hatolt hatalmas férfiassága és most szépen lassan finoman, a farkát mindig teljesen kihúzva aztán vissza dugva kényeztette a popsim. Ezután újabb pozíció váltás következett. A hátamra fektetett , lábaimat széttárva amennyire csak tudtam felhúztam a térdem a fülem mellé, majd Ádám egy újabb adag síkosítót nyomott a fenekembe,  és becsúsztatta ismét a dákoját.
- nagyon nagyon meg foglak most baszni, súgta a fülembe.
El sem jutott a tudatomig az előző mondat. Ádám elkezdett újra nagyon keményen dugni ez kb 10 percig tartott. Kihúzta a síkosítótól fényes farkát a  popsimból, a lyukam pedig nyitva maradt, a záróizom nem zárt vissza teljesen ,elkezdett tátogni.
-Menj le a földre, és állj négykézláb. Kérte Ádám, én pedig engedelmeskedtem.
- Na eddig megvagy elégedve azzal ahogy kúrlak?
    - Ádám ,hidd el hogy rengeteg férfival voltam már , de ennyire szerintem még nem igen dugott még meg senki, talán gruppen szexnél volt utoljára ennyire keményen megdugva a fenekem. 
- talán folytassuk is mondta Àdi.
Ahogy a földön álltam négykézláb, mögém àllt , és az egyik lábával a tarkómra lépett , a fejemet a földhöz nyomta, a farkát pedig a  pucsitó fenekembe tolta ,és először lassan, majd egyre intenzívebben kezdett el ismét dugni, a meredező fasza néha kicsúszott az ánuszomból, ilyenkor mindig határozottan és tövig tolta vissza . Hirtelen a testem ,a lábaim elkezdtek remegni, homályosan láttam ,majd megfeszült mindenem, a baszás egyre intenzívebb lett, és ekkor hatalmasat feloldva orgazmusom lett, a félig kemény péniszemből a sperma úgy lövellt ki mint egy vulkán , azután még Ádám hosszú percekig keményen dugott és közben folyamatosan folyt az ondó a farkamból. Egyszer csak Ádám kirántotta a farkát a fenekemből ,és felkapta az egyik üres borospoharat és bele élvezett hatalmasakat nyögve. Azután a fotelba roskadt kezében a borospohár, 3/ 4 ig spermával,  a félkemény farkából is szivárgott még a sperma , én pedig ott feküdtem a lába előtt a földön előttem pedig a saját spermám mindketten teljesen ki voltunk fáradva.
- kéred? kérdezte Ádi miközben felém nyújtotta a spermával teli poharat.
      - igen kérem.  Válaszoltam.
-akkor gyere, most még finom meleg.
Feltérdeltem Ádi elé ,ő pedig átadta az Ondóval teli poharat, amelyet szépen lassan ki kortyolgattam, ami pedig nem folyt ki azt az ujjammal kitöröltem ,és onnan nyaltam le.
Ádám közben a kezével megfogta a péniszét és felfelé hajlította.q
- nézd csak, ha ízlik ezen is van még ,vigyorgott közben mint egy kisgyerek.
   - igen ízlik, nagyon finom ,kár lenne egyetlen cseppet is veszni hagyni.
 ezzel az ölébe hajoltam , ő tartotta a szerszámát amiről a spermát az utolsó cseppig lenyaltam.
    -köszönöm  Ádám .
 
- ne viccelj már ,én köszönöm , ismét egy fantasztikus élménnyel lettem gazdagabb.  
 
Az  oltári nagy szex után megittuk  a pezsgőt is amit Ádám hozott , majd együtt lezuhanyoztunk.  Ádi felöltözött és megkérdezte hogy mennyivel tartozik.
   -semmivel,  de ittál, így nem vezethetsz, maradj itt éjszakára ,a francia ágyban elférünk ketten is ,holnap majd hazamész.
 
- nem szeretnék a terhedre lenni, és különben is, mondd meg hogy mennyivel tartozom, ingyen fuvar a taxisoknál nincs. Nevetett.
 
    -  az lehet hogy a taxisoknál nincs ingyen fuvar, de nálam van ingyen menet ,főleg egy ilyen helyes srácnak mint te vagy ,mosolyogtam rá , és egyébként ha szeretnél nyugodtan aludj itt, hidd el nem  leszel a terhemre.
 
- köszönöm az újabb élményt, és ha tényleg nem gond akkor elfogadom a itt alvás lehetőségét, kezdem érezni a pezsgő hatását, és nem lenne jó eljátszani a jogosítványomat. 
 
Ezután Ádám ismét levetkőzött , majd teljesen meztelenül bebújtunk az ágyba, még néhány mondatot beszélgettünk azután elaludtunk , reggel arra ébredtem hogy Ádám átkarolt és szorosan magához ölelt, közben pedig a fenekemnél éreztem újra meredező férfiasságát.........
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
vinzso ·
Köszönöm a biztatást, örülök hogy tetszenek a tőrténeteim. Akkor lesz folytatás.

terelek ·
Tényleg jó kis történet, szuper, bár nekem a túl durva szex nem a kedvencem. De ennek ellenére nagyon izgalmas.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: