Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Újra a villában(3)..... születésnapi party. 2.rész

-Szia .Üdv újra nálunk, ő itt az öcsém Balázs.
- sziasztok, köszöntem újra.
- Gyere be, invitálták beljebb.
- kérsz inni valamit?
- igen, a szokásos mentes vizet.
- ma van Balázs születésnapja, 18 éves lett a kisőcsém, és ajándékba egy kanbulit kap tőllem, amire meghívtám néhány közös barátot is, mivel csak két év különbség van köztünk, így a baráti társaság is szinte ugyan azokból áll. A vendégek nyolc óra körül érkeznek, addig szeretném ha Balázsnak egy kis örömöt szereznél.
- Balázs, vidd magaddal a szobádba az ajándékot, és jársz vele, jó szórakozást, ha végeztél kísérd majd le a pincébe. Ja és mutasd meg neki, hogy kinek az öccse vagy, ne hozz rám szégyent. Nevetett Bence, és Balázsra kacsintott.
- Gyere ,erre van a szobám .mondta Balázs
Végig mentünk a folyosón, elmentünk a pincébe vezető ajtó előtt, egészen a folyosó végig, ott balra fordultunk, majd Balázs kinyitotta az ajtót,
- ez a szobám, gyere be.
A szoba közepén egy nagy franciaágy hevert, vele szemben egy akkor plazma tv amekkorát még soha nem láttam.
- szép szoba.
- köszönöm, én rendeztem be.
Közben Balázs becsukta az ajtót.
- hát akkor kezdjük, vetkőzz le kérlek, mondta Balázs ,miközben ő is elkezdte levenni a ruháit.
- Alig vártam hogy végre kipróbálhassam fiúval is, eddig csak lányokkal volt dolgom. Már régóta tudom hogy biszex vagyok mind Bence, végül is a testvérem.
Balázs ott állt előttem teljes meztelenül, közel sem volt olyan izmos mint a bátya, de látszott rajta hogy elkezdett gyúrni. A testén ,és a pénisze körül puha szökés szőrszálak voltak, a szerszáma átlagos méretű, és már merev volt, pedig még semmit sem csináltam vele.
- Tudod mi a dolgod? Akkor csináld. Mondta kissé paranccsolon, közben az egyik kezét a vállamra tette, és finoman a föld felé nyomott. Én térdre ereszkedttem előtte, egyik kezemmel megfogtam ágaskodó férfiassága tővét, és elkezdtem az ujjaimat lassan mozgatni rajta, majd bekaptam a fiatal férfi ágaskodó nemiszervét. A makkaja puha, és bársonyos volt, akárcsak a bőre a fiatal kannak. Egyre inkább kezdte átvenni az irányítást , és már nem én szoptam őt , hanem ő szoptatott engem. Miközben egyre intenzívebben dugta a szám , az ujjaira és a popsimra síkosítót nyomott, azután elkezdett ujjazni. Először csak az egyik ,aztán a másik ujját is benyomta az ánuszomba ,mikor úgy gondolta hogy elég tág vagyok már ,az ágyra
hanyat fektetett, és óvatosan dehelyezte fiatal férfiasságát. Először lassan, aztán egyre gyorsabban és intenzívebben kezdte el használni a fenekemet. Fiatal kora ellenére nagyon jól bánt a szerszámával , körülbelül 20 perc dugás után, éreztem hogy megfeszül a teste. Felnyögött ,aztán a fenekembe ejakulált. Még egy párszor benyomta a farkát, azután kihúzta és megtörölte.
- Ott jobbra van a fürdőszoba, ha ki szeretnéd mosni a spermám magadból. mutatott a fürdőszoba irányába Balázs.
Bementem a fürdőszobába és rendben szedtem magam, addigra Balázs felöltözött.
- szerintem neked nem muszáj fel venned semmit, úgyis meztelenül lesz rád szükség ma este. és a popsimra csapott egyet ,
-egyébként nem is gondoltam volna hogy pasival is olyan jó lesz a szex mint csajokkal, sőt még az orál jobb is . nevetett Balázs
- na gyere menjünk , a bátyám már biztosan vár.
Elindultunk a szobájából a folyosón visszafele a pince irányába, a pince ajtó előtt megálltunk, pont akkor ért oda Bence is .
- Na végeztetek? ügyes volt a kisőcsém?
- igen, elég ügyes ,akár csak a bátyja.
- látom már fel sem öltöztél . helyes mondta Bence.
Közben elindultunk a pincébe lefelé, ahogy leértűnk, a múltkor sejtelmesen, fehér lepedővel letakart tárgyak ott voltak előttem, akkor nem is gondoltam hogy ezek is szexuális játékeszközök. Volt egy kerek forgatható bőr zsámoly , amelyikre a megdugni kívánt személyt fel lehetett tenni , különböző pozícióban, és rögzíteni lehetett. Aztán volt egy kaloda is, amiben a fejet ,és a kezeket lehetett rögzíteni ,olyan magasságban hogy előlről szoptatni ,hátulról pedig dugni leessen. Láttam még függő ágyat ,és egy ketrecet is . Ezek a játékszerek felizgatták a fantáziámat , amit Bence és Balázs észre is vettek, hiszen merevedésem kezdett lenni. Bence megkérdezte:
- tetszenek ?
-igen .
- akkor ma este kipróbálhatod őket.
Bence és Balázs készséggel elmagyarázta hogy melyik mire is való , és hogy miket lehet játszani velük. A pince távolabbi végén egy hosszú asztal volt megterítve. Egy ajtó nyílt egy helység felé ,ahól hűtőszekrények voltak, tele hideg tálakkal ,és rengeteg piával. Az idő gyorsan telt. Bence elkezdte kipakolni az asztalra a különböző ételeket, jég tartóba bort és pezsgőt . Közben Balázs, a pincében a lépcső melletti asztalra egy kiss tálban potencia növelőket rakott ,Kamagra zselét ,és viagrát.
-Ez azért kell hogy a barátaim jobban bírják, és tovább tartson a buli . Rám nézett és nevetett.
Majd különböző helyekre síkosítókat ,papírtörlőket, és ehhez hasonló kellékeket helyezett el.
-mindjárt itt vannak a vendégek.
mondta Bence
 
Akkor készülődj, nézetek rám Bence és Balázs. Felvettem a megbeszéltek szerint, a múltkori nyakörvet, Bence felhelyezte a pénisz ketrecet a péniszemre, a pórázt pedig felakasztotta , egy a falon lévő ruhafogasra. Majd négykézláb bemásztam a ketrecbe amit becsuktak, és letakarták. A teksztíl résein kiláttam. Csengettek , érkeztek a vendégek, a srácok sorba jöttek le a pincébe, a lépcsőtől balra egy fából készült polcrendszer volt kialakítva, ahol az érkezők levették a ruháikat, és szépen behajtogatva lerakhatták, ugyanis a pince további részében mindenki csak meztelenül léphetett be. Az érkező vendégek üdvözölték Bencét, Balázsnak pedig boldog születésnapot kívántak, különböző ajándékokat adtak. Eddig Bencén és Balázson kívül tizenketten voltak,
- gyertek igyatok valamit , aztán üljünk le és együnk, a többiek majd érkeznek.
A meztelen srácok az asztalhoz ültek, közben Bence és Balázs odajöttek a ketrechez.
- nos ,szeretném nektek megköszönni hogy eljöttetek Balázs születésnapjára. És örülök hogy ezt az estét együtt tölthetjük, reméljük hogy a többiek is hamarosan ideérnek. Mondta Bence.
- Addig is szeretném mindenkinek megköszönni a sok jókívánságot és az ajándékot ,nagyon örülök hogy itt vagytok .vette át a szót Balázs.
Majd újra Bence beszélt:
-én is szeretnék nektek adni egy ajándékot , Balázs már kipróbálta ,és közületek is jó néhányan már használtátok, fogadjátok nagyon nagy szeretettel ,és jó szórakozást kívánok hozzá. Ekkor Bence lerántotta a lepedőt a ketrecről amelyben én voltam. Nyakamban nyakörv, a farkamon pedig a péniszketrec. Balázs kinyitotta a ketrecet, majd a nyakörvembe akasztották a pórázt és elő vezettek. Nagy üdvrivalgástól lett hangos a pince. Bence átvette a pórázt,és az asztalhoz vezetett,
- jó étvágyat mindenkinek .
- neked is, mondta ,miközben bevezetett az asztal alá, és odaadta a pórázt az első srácnak. A pórázt átvette Bencétől ,majd a lábait szélesebbre nyitotta, és a fejemet a lábai közzé húzta.
- nyalogasd a golyóimat .
Elkezdtem nyalogatni a srác borotvált golyóit.
-most pedig szopd a faszom.
Engedelmesen elkezdtem szopni a srác farkát , egy kis idő után a pórázt átadta a mellette űlőnek .
-Gyere csak szépen ,egyél .
ahogy ezt mondta, a fejemet az ágaskodó farkára húzta.
Azután így kerültem a harmadik, majd negyegik sráchoz ,és így tovább ,amíg körbe nem értünk. Közben újabb vendégek érkeztek. A vendégek beszélgettek, ettek, én pedig az asztal alatt szoptam a faszukat.
- Na gyere szépen, Balázs fogta meg a pórázt és a forgó zsámolyhoz vezetett ,amelyre négykézláb kellett felálnom. Bence a lábaimat és a kezemet rögzítette, majd a vendégek körbe állták a zsámoly, párokat alkotva. Bence megforgatta a szerkezetet, ahol megállt annak a srácnak a farkát kellett szopnom ,aki pedig a hátam mögé került az dugott. Egy ilyen menet kettő percig tartott ,azután kihúzták a farkukat belőkem , majd újabb forgatás ,újabb két perces menet .Így játszottak a srácok velem hosszú ideig.
Bence eloldozta a pántokat ,majd a ketrechez kísért ahová belfeküdtem pihenni. Közben a kanok egymással társalogtak,iszogattak ,pihentek. Egy egy srác felkereste az én pihenő helyemet is, de Bence megkérte őket hogy egy kicsit várjanak, had pihenjek én is .A szám már zsibbadt a sok szopástól, a fenekem teljesen szét volt már kefél, a péniszem béklyóba ,hiába szeretett volna merevedni, a rá helyezett ketrec nem engedte. A pénisz ketrecet teljesen kitöltötte e farkam, amiböl folyt az előváladék. Talán jobb is volt így ,nehezebben tudok elélvezni ha rajtam van a pénisz ketrec. A prosztatám már így is a csúcsra volt izgatva. A pihenő nagyon jól jött amit Bence adott.
Bence koordináta a különböző játékokat, ő volt a "porondmester". A srácok közben a fotelben, sarokülőn ,ültek és egymással beszélgettek, és közben egy egy kicsit verték a faszukat.
- Folytathatjuk a játékot ? kérdezte Bence
- Igen . köszönöm a pihenőt.
-Szívesen, na gyere, szopd őket ,látom a potencianövelőnek hála mindenki kemény maradt.
A srácok már nagyon várták hogy visszatérjek a játékba. Fel pattantak a sarokülőröl, és egymást túl harsogva mutogattak saját magukra,
- gyere, engem szopj!
-nem, engem ,mondta a másik ,nézd milyen nagy faszom van ,gyere kapd be .
-az enyém vastagabb!
- az enyém meg sokkal finomabb mint bárkié.
egymást túllicitálva próbáltak meggyőzni hogy kit szopjak először.
-Hát, nem lesz könnyű dolgod eldönteni hogy melyik barátunknak van jobb farka ,úgy hogy szerintem a legjobb az lesz ha megkóstolod mindegyiket. nevetett Bence
A srácok meredező farkát újra végig kóstoltam , csak egy - két percet töltöttem mindenkinél.
- Na ,a tizenhat fasz közül válaszd ki azt a nyolcat amelyik neked a legjobban ízlik, őket fogod élvezésig szopni, a másik nyolc pedig dugni fog, ameddig el nem durrannak. mondta Bence
Erre megint nagy hangzavar ,és alkudozás kerekedett:
- engem ,engem, válassz.
- gyere kóstold meg újra!
-légyszi engem válassz ,a szádba szeretnék élvezni .
-válasz engem, ha engem választasz ígérem hogy annyi gecit
kapsz amennyit még soha nem nyeltél.
 
A döntést elég nehéz volt meg hoznom, kiválasztottam a nyolc srácot akiket a számmal fogok eljuttatni a csúcsra, köztük volt Balázs is. A nyolc kiválasztott üdvrivalgással fogadta döntésem , a maradék nyolc srác pedig elégedetlenkedett a döntésem miatt.
- na jó, akkor mindenki aki orális kielégítésben fog részesülni ,válasszon magának egy párt a másik csapatból. mondta Bence
A párok gyorsan kialakultak, akit kiválasztottam hogy cumizni fogok, leült a sarokülő egyik végébe , és elkezdtem szopni , a párja hátulról kezdett el dugni . közben Bence stopperrel mérte az időt.
- a ma este győztese az lesz, aki a legtovább bírja jelentette ki Bence.
Mivel azért a srácok ma este már nagyon sokat használták a farkukat, viszonylag gyorsan eldurrantak, a szám, az arcom, a fenekem tele volt spermával, amennyit csak tudtam lenyeltem. De bőven jutott minden felé , a párok sorban cserélődtek ,élveztek el, ki a számtól, ki pedig a popsimba, az este győztese Balázs és Máté lettek, ők bírták a legtovább 11perc 47 másodperc. Hajnal lett mire mindenki kielégült.
A vendégek is lassan távoztak ,megköszönték a bulit Bencének és Balázsnak, mindenki nagyon jól érezte magát. Elmentem lezuhanyoztam a pincében lévő zuhanyzóban ,azután Bence elkísért egy vendég szobába és ott lefeküdtem aludni , nagyon fáradt voltam. Tamással megbeszéltük hogy majd hazamegyek taxival.
Ekkor még nem is sejtettem hogy másnap .........
 
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
vinzso ·
Köszönöm, örülök hogy tetszik, ezek életem első írásai.
eliksz13 ·
FOLYTASD !

eliksz13 ·
Ha emlékszel még, írj a Király fürdőről. Na nem erről, hanem amilyen régen volt. Bizonyára emlékszel, ha jártál ott, amikor még érdemes volt oda járni.
vinzso ·
Sajnos nem jártam ott sohasem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: