Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Újonc

Mona szíve nagyot dobbant. Húsz másik fiatal nővel ült a váróteremben, és mindannyian arra vártak, hogy meghaljanak. A nők mindegyike meztelen volt. Néhány lány halkan beszélgetett, az egyik a sarokban ült és gyengéden masszírozta a csiklóját, de a legtöbb -köztük Mona is- csak csendben ült és azon töprengett, mikor hívják őket hogy találkozzanak hóhérukkal.
Mona néhány napja kapta meg postán az értesítést és egy hetet kapott, hogy jelentkezzen feldolgozásra, vagy magánkivégzés után átvegyék a holttestét. Fontolóra vette a magánkivégzést, de nem engedhette meg magának hogy hivatásos hóhért fogadjon -a közkeletű tévhitek ellenére az orális kielégítés nem volt elegendő fizetés a szakember szolgáltatásaiért- és nem bízott egyik barátjában sem, hogy képesek lennének gyorsan és fájdalommentesen véget vetni életének.
Így most egy zsúfolt váróteremben ült és számolta a perceket, amíg hús nem lesz belőle. Úgy tűnt, örökké ebben a szobában kell maradnia. A regisztrációs pult mögött álló fiatal barna pár percenként kiáltott egy számot, és egy nőt egy bizonyos számozott kivégzőkamrába irányított. De Mona-nak feltűnt, hogy a nők sűrűbben érkeznek mint amilyen ütemben szólítják őket és szinte minden szék foglalt.
A recepciós halkan beleszólt a fejhallgatójába, majd kiáltott egy számot mire a sarokban maszturbáló nő mohón felugrott.
–Hármas kamra! – mondták neki és ő készségesen engedelmeskedett.
Mona körülnézett a szobában és megpróbált felidézni, kik voltak már itt, amikor megérkezett. A gyomra összeszorult, amikor rájött hogy minden más nő utána érkezett. Őt hívják legközelebb.
Míg a váróteremben töltött ideje elhúzódott, most úgy érezte hogy a recepciós szinte azonnal mondja a számát a felizgult lány után. Felállt és idegesen az íróasztalhoz lépett.
– Jelentkezz a négyes számú kamrában!
Az előtte levő vagy tucatnyi nőt mind az 1-es, 2-es vagy 3-as szobába küldték.
– Van egy négyes szoba is? -kérdezte a recepciós lánytól.
-Igazából hat kivégzőkamránk van, csak ma csökkentett kapacitással működünk. A hóhéraink fele influenzával küzd. Most hívtunk egy újat erősítésként és te vagy neki az első. Úgyhogy fáradj kérlek a négyes kamrába!
Mona bólintott, majd belépett a kivégzőkamrákba vezető ajtón. Megállt a 4-es számú ajtónál és mély levegőt vett mielőtt bement.
A kivégzőkamra kisebb volt, mint amire számított. A szoba közepén egy tönk állt, a hátsó falnál futószalag húzódott, ami a falban lévő lyukon vezetett át. Az egyik oldalon pedig egy kis pad volt, amin egy fiatalember üldögélt bárddal a kezében. .
- Hm, szia...... hello...... öh, úgy értem.. jó reggelt kisasszony! – dadogta a fiatalember, miközben felállt.
–Jó a reggel neked. Gondolom az ajtón kell távoznod, nem a futószalagon. – válaszolta Mona.
– Ó, bocsánat… Nem úgy értettem… – mondta gyorsan a fiatalember majd fájdalmasan hosszú szünetet tartott és igyekezett kitalálni hogy mit mondjon a halálra ítélt lánynak.
“Milyen fiatal ez a srác… És idegesebbnek tűnik, mint én…” – tűnődött Mona. Nagyot nyelt és vonakodva kézbevette a saját kivégzését.
-Mit kell tennem?- kérdezte.
A fiatal hóhér megdöbbent a kérdéstől.
– Öhm... azt hiszem... csak…tudod… térdelj le és tedd a nyakadat a... a... ööö... tönkre...
Mona odalépett a tönkhöz és térdre ereszkedett. Megfogta a tömböt és vett egy mély lélegzetet, mielőtt feszülten végigfektette a nyakát a fán. A padlót bámulta amikor a fiatalember közeledett, és … várjunk csak! A padlót? Nem kellene itt kosárnak, vödörnek vagy valaminek lennie? A feje a betonpadlóra fog esni!
-Várj! – mondta és kissé felemelte a fejét.
-Mi!?! Mi a baj? – kérdezte megdöbbenve a fiatal bakó, miközben néhány lépést hátrált a tönktől és majdnem elejtette a fejszéjét.
Mona felnézett és egy pillanatra megállt, amikor meglátta hóhéra arcán a rémületet.
–Hol a kosár? – mondta lassan és halkan.
-A mi?
– Tudod… a kosár, hogy elkapja a levágott fejemet.
– Ó, igen…. a kosár. Én… Sajnálom. Megyek és hozok egyet!
A bárdot a tönknek támasztotta és kisietett a szobából. Mona a szemét forgatta. Mennyire lehet új ez a srác? Aztán eszébe jutottak a recepciós szavai: “Te vagy neki az első”. “Ó, a francba! Ez a fiú valójában még soha senkit nem végzett ki. Ezért olyan ideges. Az a recepciós ribanc pedig tudta ezt.” – gondolta a lány.
Hirtelen elfogta a rémület. “Mi van, ha elhibázza a nyakam? Mi van, ha nem tudja egy csapással megcsinálni?” Az elméje borzalmas víziókkal telt meg arról, hogy egy hatalmas fejsze lecsapásának sokkal rosszabb végeredménye is lehet, mint a szimpla lefejezés. “Oké.. nyugodj meg Mona! Nyilvánvalóan már nagyon ideges, és ha látja hogy mennyire félsz, akkor tényleg elrontja.”– mondta magának.
A fiatal hóhér egy nagy kosárral tért vissza és a tönk elé tette.
–Bocsánat! Nem hiszem el, hogy majdnem megpróbáltam levágni a fejedet a kosár nélkül.– mentegetőzött.
Mona bátor arcot öltött, de a „megpróbáltam” szó nagyon megrázta. Megköszönte a kosarat, majd nézte, ahogy a fiú felveszi a bárdot. Észrevette, hogy remeg a keze. “Meg kell nyugtatnom!” – döntötte el.
-Minden rendben? – kérdezte.
– Jól vagyok… mindent figyelembe véve…
A fiú rájött, hogy valószínűleg nem kellett volna hozzátennie a mondat második felét.
-Úgy értem, én... ööö... ööö... én...
– Ha figyelembe vesszük, hogy még soha nem vágtad le egy nő fejét sem?
A fiú félszegen bólintott.
– Van egyáltalán valamilyen képzésed? – kérdezte a lány rettegve a választól.
-Igen… most gyakorlaton vagyok. Bábuk lefejezéséig jutottunk és abban nagyon jó vagyok, de még egy hétig nem kezdjük el a tényleges kivégzéseket. Apám itt a főnök, és berángatott, mert a dolgozók negyede beteg.
Mona egy kicsit bizakodni kezdett. Legalább volt valami kiképzése. Ha már ott járt a képzésben, hogy megvan az ereje és célzóképessége, akkor igazából csak az a magabiztosság hiányzott, ami az első fej lecsapásával járna. Sajnos ez pont az övé lett. Azt kívánta, bárcsak egy másik napon jelentkezett volna feldolgozásra. Persze miután meztelenül letérdeltél a tönkhöz, már késő a meggondolni magad.
– Ne aggódj! Jól fogod csinálni! Csak feszült és ideges vagy az első alkalom miatt. Csak lazítanod kell! És nincs is jobb mód az ellazulásra, mint egy orgazmus. – mondta legalább annyira magának, mint a fiatal hóhérnak.
Kinyújtotta a kezét és simogatni kezdte a fiú ágyékát. Az még jobban megfeszült és kis híján ismét elejtette a bárdot.
-Nyugalom! Nem akarlak megijeszteni! Csak egy szopást fogok adni….
Miközben a lány lehúzta a cipzárját, a fiú ledobta a bárdot és az majdnem a lábára esett.
– Várjunk… te... szűz vagy? – kérdezte hitetlenkedve a lány.
A fiú megint csak félénken bólintott.
- Szóval én vagyok neked az első több szempontból is – mosolygott rá Mona őszintén, majd folytatta:
-Ebben az esetben remélem megtisztelsz azzal, hogy megdugsz mielőtt levágod a fejem. Ha én vagyok neked az első, akkor nagyon szeretném ha te lennél nekem az utolsó!
Előhúzta a fiú hímvesszőjét, ami természetesen kőkemény volt. A fiú felnyögött, miközben a lány a szájába vette.
-De az egészségügyi előírások megsértése egy feldolgozandó lánnyal szexelni. Ondófertőzés…. -motyogta a fiú.
-Nem baj! Ha elélvezni készülsz húzd ki magad belőlem és egyszerűen csináld a számba! Lenyelem a bizonyítékot. - mondta a lány miközben egyik kezével a hóhéra péniszét simogatta, a másikkal pedig a csiklóját masszírozta.
Néhány percig szopta a fiú hímtagját. Alapvetően csak időt akart nyerni, amíg közel nem ér saját orgazmusához. Nem számított arra, hogy fiú az első alkalommal nagyon sokáig kitart.
Amikor úgy érezte hogy kellően közel van, kiengedte a hímvesszőt a szájából, a tönk fölé hajolt és hátranyúlva széthúzta a punciját.
– Készen állok rád! Csak dugd belém! -kínálta fel magát.
A fiú letérdelt mögé és a lány felzihált amikor megérezte hogy beléhatol. A fiúnak átlagos méretű pénisze volt, de a lány annyira ideges volt és minden izma annyira feszült, hogy hatalmasnak érezte a megfeszült puncijában.
Mona lehunyta a szemét és néhány percig próbált megfeledkezni a tönkről amelyre támaszkodott, és a kosárról amely arra várt, hogy elkapja levágott fejét. A hüvelyében mozgó férfiasságra összpontosított és felnyögött amikor elélvezett.
-Minden oké? Fájt? – hallotta az aggódó hangot a háta mögül.
-Dehogy fájt… és most sokkal jobban vagyok annál hogy “oké”... De azt hiszem itt az ideje, hogy visszatérj a számhoz, hogy végezhessek veled.
Mona érezte hogy a hóhéra kihúzódik belőle. Újra úgy helyezkedett hogy folytathassa a szopást. Most érezte a saját nedvét is a fiú farkán. Mindent beleadott és fáradozását hamarosan spermiumáradat jutalmazta a szájában. Felnézett az előtte álló fiúra és kinyitotta a száját, hogy megmutassa neki, milyen hatalmas adagot lőtt belé. Azután lenyelte a spermát, majd a legszexibb mosolyát öltve megkérdezte:
-Jobban érzed magad?
-Igen! Köszönöm! Ez csodálatos volt… Mi a neved?
–Mona.
–Én Dave vagyok.
- Nos Dave… örülök, hogy találkoztunk, de azt hiszem itt az ideje, hogy lecsapd a fejem! – mondta a lány.
Előrehajolt és megcsókolta a hímvessző végét, mielőtt ismét a tönkre fektette volna a nyakát. A fiú letérdelt mellé és azt mondta:
-Bárcsak ne kellene ezt tennem! Nagyon szeretnélek megismerni!
Mona felemelte a fejét és gyengéden megcsókolta.
-Nincs értelme olyasmit kívánni, amit nem kaphatunk meg… de kedvellek és nagyon örülök, hogy te leszel az, aki elveszi az életem. -felelte.
Dave felállt és kézbe vette a bárdot. Mona visszatért a helyére a tönkön.
–Még valami utolsó szó? – kérdezte a fiú.
-Büszke vagyok arra, hogy én leszek az elsőd. Tudom hogy remekül fogod csinálni!
Mona már tényleg nem volt ideges. Elégedettség fogta el és egy kicsit szomorú is volt, hogy nem találkozhatott korábban Dave-vel. Tényleg kedves srácnak tűnt.
– Jobban tennéd, ha most már végeznél velem! Szép lányok hosszú sora vár odakint. A szerencséseket a négyes szobába küldik.
Dave a bárdot Mona tarkójához érintette, mielőtt magasan a feje fölé emelte volna. Keze már nem remegett, bár mindkettejük szíve ismét hevesen dobogott ahogy várták a végzetes csapást. A bárd lecsapott. Átszelte Mona nyakát és az alatta lévő fába csapódott.
A lány feje megpördült a levegőben és a kosárban landolt. Dave felemelte a puha, meztelen, most már fej nélküli testet és a szállítószalagra tette. Amikor eltűnt a nyílásban, az ajtóhoz lépett és megnyomta a belső telefon gombját.
–Becky, jöhet egy másik lány a négyesbe!
–Legfőbb ideje! Mi tartott ilyen sokáig? – hallatszott a recepciós hangja.
–Semmi… Csak élveztem az első alkalmat. 
Hasonló történetek
10118
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
6410
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: