Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet harmadik fejezete.
A ciklus befejező része, jó néhány érdekes fordulattal.
A történet második fejezete.
Mi mindent mesél egy kicsiny tér élete...
Egy fiatal testőr lányról szól, aki megkapja élete legjobb munkáját.
Friss hozzászólások
vinzso: Köszönöm, igyekszem, beküldtem...
2021-09-19 21:20
vinzso: Köszönöm szépen, beküldtem a f...
2021-09-19 21:18
BURGONYA: NEM TUDOM MIT SZíVSZ, DE FOLYT...
2021-09-18 01:29
BURGONYA: REMEK HA AZ EMBER KIADJA MAGÁB...
2021-09-18 01:28
otto64: Az hiszem becsapott a tanárnő,...
2021-09-15 09:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Új BOLYGÓRA KÖLTÖZÜNK 3.rész

ÚJ BOLYGÓRA KÖLTÖZÜNK.  3.rész.
 
Benn az űrvárosban nem éreztük hogy felfoghatatlan sebességgel haladunk előre. Pedig ha lenne kameraállás az űrben, és tudná mutatni szálguldásunkat, elképednénk a félelmetes  süvítéstől".  Már nem szerettem nyilvánosan használni, a telekommunikátoromat, (zsargonnal telónak hivtuk) mert legtöbbünknek hangparancsra volt állitva, igy a közelünkben állók hallhattak infófoszlányokat. Lehetett volna gondolatvezérlésre állitani, de akkor egy kósza gondolat esetén már hivta is volna az alanyt... . Sokan maradtunk a hangvezérlésnél.  Egyébként minden computer és egyéb tevékenységemet óvta vigyázta az intelligens op. rendszerem. Még azt is megkérdezte olykor hogy  - Három sör nem lesz sok?    Ezt például a "tengerparti" bulinál mondta ahol 3 iszonyat jó csajról derült ki hogy androidok.    ( A borzasztó az volt hogy a legjobb pillanatokban...)
Nagyon nyugtalanitott valami. Döbbenet, de ugye 50 évig aludtunk itt az ürhajóban. Aludtunk, nem csinálhattunk semmit, nem is okosodtunk semmit.  De a földön 50 év alatt elképesztően fejlődhetett a tudomány, óriási találmányok születhettek, ezt láttam is a videoüzenetekben. Meg aztán a tudományban... ami még ezenfelül végbemehetett ,  azt nem is láthattam anyuék üzeneteiben...   Úristen...!!    Mi itt az ürben le vagyunk maradva.   Le vagyunk maradva... ?  Szerintem nem! 
Kolosszális dolgok fognak még töténni.  Súlyos aggodalmaimat senkivel nem mertem megosztani, de titkos feljegyzéseket készítettem. Teljesen logikus és biztos, hogy az űrváros titkos agyába érkeznek a földről információk, adatok, találmányok leirásai, ezek technikái.   Hiszen utaznak itt velünk  tudósok is, ők biztosan felvérteződnek a tudomány új vivmányaival. Nem véletlen hogy a "hipertéri adatátvitel" gyorsitása fejlesztése volt a földön már anno az egyik kiemelt feladat. Nehogy már csak mi kapjunk, csacska otthoni üzeneteket!  Igenis tódulnak az agyba a csodák, amiről a hibernációs 50 év alatt lemaradtunk. 
Az  AGY-ról titokban, hogy senki ne is sejtse, információkat fogok gyűjteni... 
Már tudtam kik lesznek a munkatársaim a Bétán, már tudtam kik lesznek a szomszédaim a gömb lakófürtökben.  A fürtök abszolut egyszerűen felépithető lógó szőlöfürtre emlékeztető teljesen egyforma lakókapszulák, csodás  tenger fölött ágaskodó  sziklák közé kifeszitve.  Ezt igy kellett, tudományosan meg lett  magyarázva,  ja és igy legkevésbé sem zavarnak az ottani kicsi, ezerféle élőlények. Persze ez csak az elején,  utána privát, gyönygyszem lakhelyeink, parkjaink lesznek.  De azok már az ottani természetes anyagokból épülnek fel.  Megmutatták ezt is tűéles, élethű, térhatású  videón animációban.  
Egyre jobban közeledtünk hát a Béta felé. Gyomorgörcs, kellemes izgalom töltött el mindenkit. Jajj milyen lesz új világunk? A bolygón hasonló körülmények várhatóak mint a földön volt 1-2 millió éve. Nagyon különleges szinskála, bámulatos növényvilág,  elképzelhetetlenül különleges állatok, melyek nem nőnek állítólag félelmetes nagyra. Na, azért ez, az eddigi adatok, amit tudunk a Bétáról. Hát azért lesznek még meglepetések.  Nem tudunk fejlett gondolkodó lényekről... Csodás világ várhat,  hát igen a föld már túlnépesedett, és egyre szennyezettebb, el kellett jönnünk. Talán, ha minden rendben megy, jönnek utánunk a többi űrhajók. 
Igen kiderült, nem is volt nagy titok, érkeztek és ma is jönnek a komoly adatok a földről, ezeket nagyszámú szakember folyamatosan dolgozza fel, és néha szájukat tátva készítik elő a majdani felhasználásra.  Már csak 2 hónap volt hátra a megérkezésünkig, mehetek az agyba, megjöttek az üzeneteim. Kivéve egy. Az utolsó. Hát megbor- zongtam. Ez azt jelenti hogy a 45. évi üzenetem is itt van.  Mennyei ég, akkor már az adatátvitel "csak" 5 évet csúszik. Sikerült nekik.. Halleluja!! Akkor már eljövetelünktől számított 45 év "múlva" fogom látni a földet, és ismerőseimet. Már aki él. 
Felcsatoltam fantasztikus " szemüvegemet". Bejött a föld képe, gyönyörű térben, mintha  egészen közelről az ürböl látnám. Aztán mutatták távlati képben a mi Kolumbusz űrhajóvárosunkat. Ahogy halad az űr sötétjében. Lenyügöző volt látni magunkat kívülről.  Persze ez  is egy élethű animáció lehetett. Aztán bejöttek az üzenetek. Megadtam személyes kódomat, és indultak az üzeneteim. Anyuék, rokonok, ismerősök szóltak hozzám, de ahogy múltak az évek, többen sajnos már nem éltek.  Anyuék, nagybátyámék, volt kedvesem, nagyon jól néztek ki, nagyon keveset öregedtek, és jó erőben is láttam őket.  Sorolták az új hétköznapi csodákat, néha mutattak is nekem csodakütyüket. Ám a 45.évi üzenet megforgatta velem a világegyetemet.  Éva beszélt hozzám. Már 70 évesként igencsak idős nőnek kellett volna lennie, de nem.! Csodálatos szép, fiatal, és max 35 nek tünt. Elmondta hogy a legtöbb kezelést kapott ember, marad már évtizedekig fiatal.  Ide haladt a tudomány. Mondta, hogy tudja azt, hogy mi már nem találkozhatunk, de higyjem el nagyon szeret, mindent megtett azóta is értem.  Szabadkozva bocsánatot kért, remegett a hangja, - de szerzett magának valakit.  Még gyermekük is lehet... 
A kamera kicsit messzebbről, a magasterasz távolabbi sarkában mutatott egy daliás, sportos, sötétbarna hajú férfit, hátulról. A kamera lassan, nagyon lassan közelebb hozta a férfit, szinte már 3m re állt előttem a virtuális valóságban. Valami nagyon furcsa érzés fogott el.  Közben Éva mondogatta sürűn hogy bocsássak meg hogy ő, van neki, de ezt az én hiányom váltotta ki belőle. Egy két perc eltelt, már pattanásig feszültek idegszálaim,... mire a stramm férfi felém fordult. 
 
Megszólalt,... nekem mondta: - Szevasz Laci, ne haradudj, Te is légy nagyon boldog a Bétán!! 
... Majdnem  lehidaltam, szivem kalapált,  nem akartam hinni a szememnek. 
Én álltam ott,.. én voltam ott Évával... vagyis a tökéletes klónom..... 
               HÁT EZ VOLT A MEGLEPI.... .!!! 
 
Utóirat  : Hát itt volt életem legnagyobb csattanó-
ja. Igy ezen sztorim végetér, hogy mi lett Évával, mi lett a Bétán, megirhatom majd.. , ha érdeklődő társaim sok-sok tetszik üzit  küldenek. 
            AZ ÚJ VILÁG LEGYEN VELETEK.! 
 
                   (mihálylaci2020-pásztó) 
 
 
Előző részek
1022
Döbbenetes dolgokat találok a szálguldó ürvárosomban...
Hasonló történetek
2525
Ebben a pillanatban Mr. Tuvok pultján az érzékelők kijelzője két rövid hangjelzést adott le. Mindenki felé kapta a fejét. A parancsnok helyettes higgadtan válaszolt, miután leolvasta az adatokat.
- Kapitány. Három Rektaarián hadihajó közeledik felénk elfogó pályán. Alig egy perc múlva lőtávolságba érnek. – tájékoztatta a jelenlévőket.
- Élesítik a fegyvereiket! – jelentette izgatottan Harry.
- Mr. Paris! Irány a csillagköd teljes impulzussal! – utasította a kapitány...
2557
Hirtelen valami megmagyarázhatatlan Erő suhant végig rajta. Valami mély, sötét, csábító. Ekkor rájött, milyen könnyű volt megölni Rainost, egy fegyvertelen embert. Ilyen a Sötét Oldal, mely most hívogatta. De Kéler nem törődött vele. Inkább apja emlékére koncentrált, aki most már békében nyugodhatott. Elűzte lelkéből a gonoszt, a bosszú beteljesülésével a sötétség átjárta, majd elhagyta. Azonban most már tudta, hogy ha nem vigyáz, őt is könnyedén elcsábíthatja a Sötét Oldal...
Hozzászólások
69Monica ·
Szia! 24 éves vonzó, szép testű, igényes, domináns hölgy vagyok csupasz, illatos puncival és szép kerek popsival. ;) Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom leveled a - http://69sexual.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: