Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Továbbfejlesztett szabályok

A lakás tisztán ragyogott. A vacsorát csak a sütőbe kellett tolni. Minden a helyén volt, de éppen csak időre. Dora és Peter leültek a kanapéra, hogy egy kicsit fújjanak.


A pókerklub tagjai minden hónap első szombatján találkoztak. A három pár forgóban volt a találkozó házigazdája. Megszólalt a csengő és Peter ajtót nyitott Sara és Mitch számára. Pár perccel később Wanda és Phil is megérkezett és elkezdték előkészíteni a pókerasztalt. Az a forró délután volt, amikor az ember szívesen várt volna egy vihart, de az nem jön el. Wanda megjegyzést tett a párás hőségre.


- Te csak ne panaszkodj. Peter és én annyit rohangáltunk a takarítás során, hogy teljesen átizzadtunk és másodszor is le kellett zuhanyoznunk. Legszívesebben bikiniben játszanék! - mondta Dora.


- Esetleg játszhatnánk vetkőzőpókert! - javasolta Phil.


- Tavaly kipróbáltuk. Szánalmas volt. - tiltakozott Sara.


- Szánalmas? Láthattátok a micsodámat. És te szánalmasnak nevezed? - mondta Phil megjátszott felháborodással.


- Akkor már inkább a melleimről emlékezzünk meg. De Sara-nak igaza van. A vetkőzőpóker tinédzsereknek való. Úgy már unalmas, ha tisztában vagy azzal, hogy mi van az ellenkező neműek lába közt. Maradjunk a rendes pókernél! - mondta Dora.


- Igen!


- Vagy… - Wanda tétovázott egy picit, majd folytatta - Vagy játszhatnánk baráti erőszakolós pókert.


- Az meg mi? - kérdezték majdnem egyhangúan, döbbenten a többiek.


- Nos...csak egy ötlet volt.


- Hogyan kellene játszani? - kérdezte Peter.


- Vannak sakk bábuitok?


Dora elment és egy sakk készlettel tért vissza.


- Ez jó? - kérdezte.


- Tökéletes. - mondta Wanda.


Kivett egy fekete és egy fehét bábut és a drámai hatás kedvéért felemelte őket.


- A zsetonok természetesen maradnak, de csak 75 dollárnyit, hogy az események gyorsabbak legyenek. Melléjük még kaptok egy fekete és egy fehér bábut. Meg persze ott lesznek a ruhák. A szokott módon játszunk, de ha valakinek elfogynak a zsetonjai, akkor fel kell tennie a ruháit, amik további 25 dollárt jelentenek. A vetkőzőpókerrel ellentétben le kell venni a ruhát mielőtt felteszitek a tétet. És...és nem a saját ruhátokat dobjátok be, hanem a partnerét.


- Micsoda? Szóval, ha Peter rosszul játszik, nekem kell vetkőznöm? - tiltakozott Dora.


- Erre nem kerül sor. - mondta Peter, tudván, hogy ő a legjobb játékos a jelenlevők közül.


- Rendben. Folytasd Wanda!


- A bábuk különlegesek. A fehér bábu a partnered erénye. 25 dollárt ér.


- Elég olcsóak vagyunk. - szakította meg Mitch.


Wanda folytatta:


- 25 dollárt ér. Ha nyered az osztást, akkor visszakapod. De ha nem, akkor a nyertes dönt. Úgy használhatja a társadat, ahogy akarja. Dora, ugye van egy vibrátorod?


Dora elpirult és mindenki nevetett. Nem volt értelme tagadni, úgyhogy a hálószobájába ment és kihozta az eszközt.


- A fiúkkal nyilván nehézségünk lenne, de ha valamelyik lány nyer, akkor ezzel akár azt is megteheti, amit anatómiailag nem tud. - mondta Wanda.


- Álljunk csak meg! Ha én nyerek valamelyik lány ellenében, akkor fenékbe dughatom Mitch-et vagy Phil-t? Nem igazán szeretném a drágaságomat ilyen tisztátlan helyekre nyomni. - tiltakozott Peter.


- Nem feltétlenül. Kérhetsz szopást is. De ha Dora veszít, készülj fel, hogy valamelyikünk akár a hátsódat is birtokba veheti.


- Az nem baj. Nem érdekel a hátsóm, amíg a drágaságomat nem kell bepiszkolnom.


Mitch és Phil egymásra néztek. Nem mondtak semmit, de mindketten arra gondoltak, hogy Peter-nek furcsa prioritásai vannak.


- Ez volt a fehér bábu. Amikor feltetted a partnered ruháját és erényét, megjátszhatod még a fekete bábut, de nem kötelező. Ám ha megjátszod, akkor a saját méltóságoddal játszol. Ugyanúgy 25 dollárt ér, mint a partnered erénye. Ha nyered a hand-et, semmi nem történik. Ha vesztesz, akkor a játék véget ér. Le kell vetkőznöd és hagynod, hogy a másik öt egy órán keresztül azt tegyen veled az ágyban, amit akar.


- Elég kemény pókerváltozat! - mondta Peter.


- Szerintem is.


Egy darabig csendben voltak és csak nézték egymást. Végül Dora megszólalt:


- Komplett őrültség. De benne vagyok!


- Én is! - mondta Sara és Mitch egyszerre.


Wanda Peter-re és Phil-re nézett, akik mindketten bólintottak.


- Akkor kezdődjön a játék!


A férfiak és a nők felváltva ültek egymás mellé úgy, hogy mindenkivel szemben a partnere legyen. Az első néhány osztás eseménytelen volt. Mindenki óvatosabb volt a szokottnál és inkább bedobta a lapjait. Csak kevés zseton cserélt gazdát. Azután Dora jobb lapokat kapott és úgy döntött, hogy eljött a cselekvés ideje. Hamarosan csak Peter volt az ellenfele és ekkor kicsit tétovázni kezdett. Normál esetben emelt volna, de a jelen szabályokkal nem volt feltétlenül jó ötlet a férjétől zsetonokat elvenni. Végül úgy döntött, hogy mégis emel, és ő nyert.


- Első vér. - jelentette ki magabiztosan, de a férje előtti zsetonkupac vészesen összezsugorodott.


Innen kezdve mindannyian kissé felszabadultabbak lettek, de a következő negyed órában semmi drámai nem történt. Azután Peter Wanda-val maradt szemben. Bátorítóan Dora-ra nézett és az összes megmaradt zsetonját előretolta. A nő tudta, hogy nem csinálna ilyet ok nélkül, de mégis visszatartotta a lélegzetét. Peter és Wanda terítették a lapjaikat. Mindkettőjüknek flös-e volt, de Wanda-é jobb volt.


- Nos Peter… Mivel tied a következő nagy vak, el kell adnod Dora ruháit. Most. - mondta Wanda vigyorogva.


Peter szánalmas tekintetet vetett a párjára. Dora megpróbált rámosolyogni és azt mondta:


- Jól játszottál. Én sem tettem volna másként.


Ezután felállt, pár lépést arrébb ment és az asztal felé fordult. Lassan levette a zokniját, majd a blúzát és a nadrágját. Öt szempár tapadt rá, ahogy kicsatolta a melltartóját és felfedte formás kebleit. A mereven álló mellbimbói jelezték, hogy mit érez, miközben barátai előtt vetkőzik. Attól félve, hogy nedves folt jelenik meg rajta, gyorsan letolta a bugyiját. Mielőtt visszaült volna az asztalhoz, lassan körbefordult, hogy mindenki jól megnézhesse a testét.


A játék ment tovább. Peter-nek csak annyi zsetonja volt, amit Dora ruháiért kapott, nem igazán tudta növelni a kupacát. Dora lassan egyre többet és többet vesztett, Phil-hez és Sara-hoz hasonlóan. A legtöbb zseton Mitch előtt halmozódott fel, de Wanda is szépen gyűjtögetett. Először Sara zsetonjai fogytak el és kénytelen volt eladni Mitch ruháit. Nem sokkal később Wanda is meztelen volt. Dora játszotta meg először a fehér bábuját. Wanda 12-es emeléséhez nem volt elég a 10 dollárja. Peter-re nézett, aki csendben bólintott. A nő az asztalra tette a fehér bábut. Dora és Wanda letette a lapjait. Azután Wanda ördögi vigyorral Peter-re nézett és azt mondta:


- Nyalj!


Dora nézte, ahogy Peter feláll, Wanda székéhez megy, majd letérdel előtte. Noha Peter nem tudta elrejteni a mohóságát amikor nyalni kezdte Wanda-t, Dora biztos volt benne, hogy a férfi sohasem csalta meg. Wanda hamarosan sóhajtozni kezdett és Dora keze a lábai közé csúszott. Pár pillanattal később Wanda hangosan elélvezett. Mindannyian csendben voltak amíg Peter visszaült a helyére. Azután Phil megszólalt:


- Dora, mit csinálsz az ujjaddal?


Dora elvörösödött. Nem akarta, hogy rajtakapják maszturbálás közben, de már késő volt. Kihúzta magából az ujját, felemelte és lenyalta. 


Folytatták a játékot. Dora zsetonkupaca biztatóan nőtt. Nem volt nagy, de már lehetett vele játszani. Néhány körrel később Sara kénytelen volt megjátszani a fehér bábuját, Dora és Wanda nem tudta nem észrevenni Mitch merevedését, majd csalódottságát, amikor a párja visszanyerte a bábut. Peter zsetonjai viszont elfogytak. Egyetlen maradt, amikor Phil emelt. Peter töprengett és Dora tisztán látta a dilemmáját. Ha most be is dobja a lapjait, legkésőbb akkor meg kell játszania a fehér bábut, amikor nála lesz a nagyvak. Ha megjátssza a fehér bábut, akkor a 25 dollár talán bedobásra készteti az ellenfeleit. De az is lehet, hogy a fehér bábu megnyerése túl csábító a többieknek. Igazából nem volt sok választása, úgyhogy feltette a fehér bábut. Wanda-nál király pár volt. Phil-nek és Peter-nek is két párja volt, de Phil-é volt a jobb. Mindannyian Dora-ra néztek.


- Hát..ez a szerencse. Hogyan szeretnéd Phil? - kérdezte a nő.


- Feküdj hanyatt a szőnyegen és nyisd szét a lábaidat.


Dora így tett. Amikor széttárta a lábait, mindenki megcsodálhatta a punciját. Phil mohón tolta le a nadrágját, majd Dora combjai közé helyezkedett és dugni kezdte. A négy másik körbe állva nézte őket. A show viszonylag rövid volt. Először Dora élvezett el egy sikollyal, majd pillanatokkal később Phil hosszú, elégedett nyögése hallatszott. Phil felállt és visszavette a nadrágját. Dora a többiekre nézett és legnagyobb meglepetésére nem volt szégyenérzete.


- Folytassuk! Bosszút akarok állni! - mondta.


Dora merészen játszott. A zsetonjai ugyan fogytak, de egyszer mesés lapjai lettek. Tudta, hogy vele szemben Sara-nak is jó lapjai lehetnek. Az ellenfele betolta az összes maradék zsetonját és csak a két bábuja maradt. Dora kockáztatott. Ha megjátssza a fekete bábuját, akkor Sara vagy bedobja a lapjait, vagy felteszi a fehér bábut. Dora lelki szemei előtt már megjelent, hogy mit fog tenni Mitch-csel és a vibrátorral. Szinte kockázatmentes az egész, mert full-ja van, Sara-nak pedig valószínűleg flös-e. Mindenki levegő után kapott, amikor Dora előretolta a fekete bábuját. Sara tétovázás nélkül tolta be a fehér bábut. Dora letette a lapjait.


- Dáma full. Készítsd a feneked Mitch! - jelentette be diadalmasan.


Sara elmosolyodott és azt felelte:


- Egy kicsit lassabban. Király full.


Mindenki némán nézte Dora-t. Vajon elfogadja a sorsát?


Dora a lapokra nézett. Azután a saját meztelen testére. Majd megint a lapokra.


- A fenébe is! - mondta, azután elmosolyodva folytatta - A kártyatartozás becsületbeli ügy. Peter, beállítanál a telefonodon egy hatvan perces riasztást? Hölgyeim és uraim, a hálószoba erre van.


Dora a hálóba vezette őket, majd a hátára feküdt az ágyon és megkérdezte:


- Ki akarja kezdeni?


Mitch kezdte dugni, de Sara is gyorsan levetkőzött és az ágyra mászott. A vesztes arca fölé ült és Dora mohón kezdte nyalni a nedves punciját. A nő érezte, hogy Mitch beleélvez, de Sara-tól nem látott semmit. Azután érezte, hogy újabb hímtag hatol belé. Nem olyan volt, mint a párjáé. Sara hamarosan szintén elélvezett és Wanda vette át a helyét. A csere közben Dora látta, hogy valóban Phil dugja, de Peter is hatalmas merevedéssel áll készen. Azután Wanda az arcára ereszkedett és újra nem látott semmit. Nyalni kezdett. Ő maga is elélvezett Phil-lel együtt. Azután jött Peter. Nem bírta sokáig és Wanda-t pillanatokkal megelőzve ment el. Dora végre levegőhöz jutott.


- Hátulról akarom csinálni a vibrátorral! - jelentette be Sara.


Dora engedelmesen megfordult és négykézlábra állt. Felnyögött, amikor Sara a hüvelyébe nyomta a vibrátort. Mitch széttárt lábakkal elé ült, Dora pedig szopni kezdte. A két használója helyét idővel Phil és Wanda vette át. Ezután Peter kezdte hátulról dugni, Phil pedig maradt a szájában. Még sohasem volt így két férfi közé szorítva, így amikor előbb Phil a szájába élvezett, majd Peter a hüvelyébe, ő is élete legnagyobb orgazmusát élte át.


Kezdett elfáradni, de 69-es pózt javasolt a barátnőinek egymás után. Sara szinte azonnal fölötte volt és nyalni kezdték egymást. Azután Sara helyét Wanda vette át, a férfiak pedig próbálták magukat újra formába hozni. Amikor Dora-nak elege lett a nőkból, Mitch fölé fordult. A férfi hímtagja ernyedt volt, de ez nemk akadályozta meg a nőt abban, hogy nyalogassa. A férfi nyelve sem maradt tétlen és Dora elélvezett. Phil volt a következő. Dora-nak sikerült merevedésre bírnia, de mielőtt a csúcsra juthattak volna, Peter közölte, hogy most már ő jön. Pillanatokkal azután, hogy Dora elhelyezkedett a párja fölött, megszólalt a telefon. Letelt az egy óra.


- Sajnálom Peter, ennyi volt. - mondta Dora felülve az ágyon.


Mindannyian fáradtak voltak, de ő volt közülük a legfáradtabb és egész testét különféle nedvek borították.


- Peter azt hiszem a vacsora közben elkészült a sütőben. A többiekkel tálalhatnátok. Én le akarok gyorsan tusolni az evés előtt.


Dora a fürdőszobába ment és alaposan lemosta magát. Megtörölközött, majd a törölközőt maga köré tekerve a kilincs felé nyúlt. Mielőtt kinyitotta volna az ajtót, meggondolta magát. Levette a törölközőt és meztelenül sétált vissza a többiek közé.


- Kész a kaja! Kapj fel valamit és már ehetünk is!


Dora megrázta a fejét és azt felelte:


- Minek fárasszam magam? Éhes vagyok és nincs már semmi, amit ne láttatok és fogtatok volna.


A balján Sara, a jobbján Phil ült. Mindkettőjük keze gyorsan a combjára csúszott és Dora hagyta, hogy evés közben simogassák. Sohasem gondolta, hogy egyszer ő lesz az egyedüli meztelen ember egy vacsoraasztalnál, de most, hogy átélte, élvezte az érzést.


A vacsora után a vendégeik távozni készültek. Sara és Mitch búcsúzás közben gyengéden megpaskolta Dora punciját, a nő pedig szenvedélyes csókot nyomott a szájukra. Ettől felbátorodva Wanda és Phil hasonlóan búcsúzott. Amikor mindenki elment, Dora Peter felé fordult. A férfi nadrágja elején tisztán látszott a kiemelkedés.


- Úgy látom te még nem kaptál eleget. - mondta Dora és megsimogatta a dudort.


Azután kézen fogta Peter-t és a hálószoba felé húzta.
Hozzászólások
További hozzászólások »
sonny grosso ·
Tetszett.

doorstop ·
Lebilincselő sztori.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: