Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tökéletes gyilkosság

Ez a történet olyan édes anyáról szól aki azt hitte, hogy tökéletes gyilkosságot követett el. Sajnos sok ilyen esett van amit el sem tudunk képzelni, hogy létezik ilyen a világon.
 
Ez a fiatal anyuka nagyon rossz és nevelhetetlen gyerek volt nem tanult és minden férfival lefeküdt aki az útjába került. Nagyon rossz társaságba került és ott lett egy barátja aki nem becsülte és nem is szerette de ő szerelmes volt a fiúba. Jó módú családba született mindent meg kapott amit csak akart de ez neki nem kellet és nem értékelte és becsülte, hogy a szülei mit tesznek érte.
 
Egyszer csak rosszul lett így az édes anyja be vitte a kórházba mert nem tudta elképzelni, hogy mitől van a lánya rosszul. Minden vizsgálatot készítettek és akkor ki derült, hogy kis babát vár. Nagyon meg ijedt, hogy most mi lesz vele, hogy ki fog segíteni neki mert a fiú nem vállalt semmi felelősséget. De az édes anyja nem hagyta cserbe mert szerette nagyon akár milyen is volt.
 
Az anya így szólt a lányához
 
Kicsim ne félj mi itt vagyunk neked és segítünk téged amiben csak tudunk és örülünk, hogy lesz egy kis unokánk igaz nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar. Nagyon meg változott és nagyon várta a kis babát és úgy látszik, hogy örül is a kis jövevénynek és még a tanulmányait is be fejezte amit a szüleinek köszönhet mert támogatták mindenbe.
 
Nagyon jól viselkedett a 9 hónap alatt és mindig meg hallgatta a szülei véleményét ami sajnos nem olyan sok ideig tartott. El jött az idő, hogy világra hozza a babát a szülei el kísérték. hogy ne legyen egyedül. Meg született a pici kis lány lett aminek nagyon örültek és boldogok voltak. Nagyon sokat foglalkozott a kislánnyal és a szülők is sokat vigyáztak rá amikor a lányuk egy kicsit ki kapcsolódott.
 
Nem is volt sokáig gond a lányukkal míg egyszer csak megint el nem kezdte a ki csapongási életét aminek a szülők nem örültek. Egyik nap megint el akart menni szórakozni.
 
Szólt az anyjának
 
Anya nem tudnál a kicsivel lenni mert a barátaimmal szeretnék elmenni valahova szórakozni
 
Anya azt válaszolta
 
Ne haragudj de ma nem tudunk vigyázni a kicsire mert apáddal mi is programot csináltunk el szeretnénk menni a színházba.
 
Nem tetszett amit az anyja mondott és erre ezt vágta a fejéhez. Hogy nem vagy jó nagy mama mert nem akarsz vigyázni a gyerekemre így itt hagyunk benneteket.
 
Az anya így reagált
 
Hogy ne haragudj de nem én szültem a gyereket és neked kéne többet lenni vele és nem nekünk mi is szeretnénk egy kicsit ki mozdulni itthonról apáddal.
 
Úgy össze vesztek, hogy be csapta a szoba ajtaját, hogy minden meg is rezgett csomagolt, hogy itt hagyja a házat amit a szülők nem sejtettek.
 
A szülei el mentek a színházba mert azt gondolta az anyja, hogy majd le nyugszik és be látja, hogy neki van igaza de sajnos nem így történt.
 
Amikor a szülők meg érkeztek a színházból szólogatni kezdték a lányukat
 
Kicsim meg érkeztünk vettünk valamit a kis unokánknak gyere nézd meg.
 
De mivel nem jött válasz gyanús lett, hogy már nincs itthon felmentek a hálóba és látták, hogy senki nincs ott és a szekrény is üres volt.
 
Nagyon meg ijedtek és fel hívták. Meg kérdezték kicsim merre vagytok?
 
Azt válaszolta
 
Hogy az egyik barátomnál vagyunk.
 
Anyja mondta
 
Hogy gyertek haza.
 
Azt válaszolta
 
Hogy nem megyünk mert nem vagytok jó nagy szülők mert a kicsire nem vigyáztatok.
 
Anyja mondta
 
Ha nem akarsz haza jönni akkor bérelj egy lakást és mi fizetjük erre oké ez szuper meg oldás lesz köszönöm anya.
 
Bérelt is egy lakást és be költöztek a kicsivel szólt az anyjának, hogy hova mentek és ott bármikor meg látogathatja az unokáját.
 
A szülei fel hívták meg kérdezték
 
Kicsim jól vagyok?
 
Jól érzitek magatokat?
 
Nem hiányzik semmi?
 
Anya hozzatok egy kis pénzt enni valót,
 
Anya mondta
 
Nem sokára ott leszünk már is visszük.
 
A pici a második születés napját ünnepelte és sok ajándékot kapott a nagy szülőktől. A sors össze hozta egy olyan férfival aki szerette a kislányt és őt is. Sokat segített nekik amikor meg volt egy kis szabad ideje mindig velük töltötte. Nagyon imádta a kislányt teljesen el hódította a szívét és amikor rá nézet a kis őzike szemeivel akkor el olvadt a szeretettől és úgy szólította, hogy apu.
 
Nagyon szép kislány volt hosszú göndör fekete haja volt és szép őzike szemei voltak.
 
Amikor együtt voltak mindent vitt a kislánynak és sokat játszottak nagyon imádta. A férfinak menni kellett dolgozni így nem sokáig tudott lenni most.
 
Erre a nő fel hozta neki hogy mi lenne ha össze költöznének.
 
A férfi őszintén meg mondta ne haragudj de én már többször mondtam neked hogy egyen lőre nem költözöm ide és még nem nagyon akarom magam lekötni , de nagyon szeretlek benneteket.
 
A nő erre azt mondta
 
Tudom de ha nem akarsz ide költözni akkor soha ne gyere ide és felejts el minket ne is támogass bennünket mert nem vagyunk rád szorulva van aki támogat minket a szüleim azok viszlát.
 
A férfinak nagyon rosszul eset de meg értette és nem akart erőszakoskodni így soha nem ment el többet hozzájuk csak azt sajnálta, hogy a picit nem láthatja és már nem fog rá nézni a kis őzike szemeivel és nem hallja, hogy mondja apa.
 
A lány már nagyon el akart menni szórakozni de nem tudott a picitől és a büszkesége nem engedte, hogy a szüleit fel hívja, hogy vigyázzanak a picire.
 
Így azt gondolta, hogy el altatja a kicsit és aztán elmegy bulizni de a pici nem akart az istenért sem elaludni.
 
Kiabálni kezdett a picivel aludj már mert ha nem akkor nagyon meg verlek de a kicsi nem értette, hogy mit mond anyja és nem aludt el. Ekkor már nagyon mérges volt. Jól meg verte a kislányt és sírni kezdett így mérgében meg fojtotta és betakarta takaróval.
 
Aztán el ment bulizni mintha mi sem történt volna. Amikor meg jött a buliból fel hívta a mentőket, hogy most vette észre, hogy a kislány nem mozog és nem is lélegzik.
 
Ki jöttek a mentők de már nem volt mit tenni be vitték a kórházba, hogy meg tudják, hogy mi okozta a halálát.
 
A kórház ki hívta a rendőrséget is mert nekik az volt a gyanújuk, hogy a pici nem természetes halált halt hanem meg fojtották. A rendőrség ki is jött azonnal és ki kérdezték a nőt, hogy mi történt a nő sírt, hogy nem tudja csak le feküdt és amikor fel kelt, hogy meg nézze a kicsit mint szokta, hogy alszik e és ekkor vette észre, hogy nem mozog és nem is szuszog a pici így ki hívta a mentőket.
 
A rendőröknek nem tetszett a viselkedése és gyanús volt, hogy csak úgy tesz mintha bántaná a kicsi halála.
 
Több embert is ki hallgattak de nem sokat tudtak mondani róla csak annyit, hogy nagyon hideg és rideg nő senkivel nem foglalkozik csak magával. Nem sokat tudtak meg a rendőrök az ismerősöktől így le tartóztatták gondatlan ember ölésért.
 
El jött a temetés már ment a szertartás amikor be hozták az anyát, hogy el tudjon köszönni a gyermekétől mindenkinek fel tűnt ahogy a bilincsbe kísérték a koporsóhoz semmi könny és szomorúság nem látszott rajta inkább egy kis mosoly volt a szája sarkán és meg vetés.
 
Amikor oda hajolt a koporsóhoz oda hajolt a pici füléhez és azt súgta oda, hogy mondtam, hogy maradj csendbe és aludj el de te nem tetted így meg kellett tennem, hogy végre szabad legyek és élhessem az életem nyugodtan nélküled.
 
Csak arra nem gondolt, hogy a volt barátja és az egyik őr is hallja, hogy mint mond mert ők is a kis koporsó mellett álltak. Nagyon meg lepődtek amikor hallották, hogy mit mond az anyja.
 
Ezt azonnal el mondták a bíróságnak, hogy mit hallottak. Így gyilkosságért el ítélték. Itt a börtönbe élheti nyugodtan az életét élete végéig. Azért hogy élni tudja az életét inkább meg ölte a 2 éves picit mint, hogy a nagy szülőknek adta volna oda, hogy ők neveljék fel szívesen fel nevelték volna és akkor még mindig élne a picike és ő is élhette volna az életét ahogy csak akarta volna. De ő inkább a gyilkosságot választotta mint. hogy a szüleinek adja oda a csöppséget. Sajnos más szavakkal nem lehet mondani. hogy az ilyen nő érzéketlen és romlott az egész lelke.
Hasonló történetek
3286
Az ülő pasasnak haslövése lehetett, mert azt szorongatta, és tele volt vérrel az öle. Megszenvedhetett, mire meghalt. Félig a feneke alatt egy stukker pihent. Ronda szerszám volt, gyanítom ez volt a véleménye a másik pasasnak is, mert neki a hátában volt egy luk. A haslövéses jól célozhatott, mert pontosan a gerincét találta el....
2943
Hideg, téli este volt ez. Olyan, amin az ember, legalábbis aki teheti, a családjával tölti az időt. Nem, nem a karácsonyról van szó, mert az még odébb van egy kicsit. Csak a közeledő karácsony szellemére akartam utalni, akire jobb, ha előre felkészül az ember. Kivéve persze Bill Garhem, F.B.I. ügynököt, aki még ilyenkor is keményen dolgozott. Kemény munkának ő azt nevezte, hogy a jó öreg Columbo-s stílusában felkeresi kiszemelt gyanúsítottját, és meglátogatja, hátha az, éppen jól érzi...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: