Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szurkolólányok

A Central College szurkolólány csapata a tornateremben gyűlt össze. Tess a majdnem két tucat, egyenruhás fiatal lány között állt. Világos bőrű szeplős arcán tisztán látszott, hogy ideges. 18 évesen az egyik legfiatalabb volt a csapatban, de a szépsége és természetes bája az egyik legnépszerűbb lánnyá tették. Ezért is tudta előre, hogy az edző őt fogja választani. És valóban így lett.
Tess most már a szurkolócsapat új vezetője. Nem akarta ezt a felelősséget, de nem volt választási lehetősége. Egyszerűen bólintott az edző felé és a többi lánynak oszolj-t vezényelve az öltözőbe küldte őket. Larson edző a harmincas éveiben járhatott és meglehetősen jóképű volt. Tess nem egyszer fantáziált arról, hogy vele van…de most neheztelt rá a döntése miatt. Larson látta, hogy Tess nem igazán örül.
-Aggódsz a vezető posztod miatt igaz?
-Igen. Nagy felelősség és nagy kockázat.
-Már csak két mérkőzés van hátra, nem lesz semmi baj. A lányok kedvelnek és nem hagynak cserben. A csapat is imád és nem hagyják, hogy valaki elvigyen.
Tess bólintott és kicsit nyugodtabb lett. Elindult az öltöző felé, de egy pillanatra megállt, amikor a padhoz ért, amin a korábbi csapatvezető feküdt. A Central futballcsapata elvesztette az előző mérkőzést és a szokásos módon a győztes csapat megkapta a szurkolólányok vezetőjét. Spermával borítva és fej nélkül adták vissza. Tess megborzongott, ahogy elképzelte, ahogy az ő teste fekszik a padon a vörösesszőke hajkoronájú feje nélkül. Két meccs - gondolta. Már csak két meccs.
Pénteken az egész mérkőzés alatt ideges volt, de alaptalanul. A Cougars a Raiders ellen játszott, a legrosszabb csapat ellen a csoportban és könnyedén győzött. Miközben a csapattagok és a szurkolólányok a győzelmet ünnepelték, halk kopogás hallatszott és a Raiders pompomlányainak vezetője belépett az ajtón. Tesst megragadta a lány szépsége, akinek platinaszőke haja éles kontrasztban volt a Raiders szurkolólányok koromfekete egyenruhájával. Tess megfogta a lány kezét és azt mondta:
-Gyere, a fiúk már várnak!
Az öltöző közepére vezette a lányt és hanyatt fektette a padra, majd lehúzta róla a fekete bugyit.
Az összes szurkolólány elbűvölve nézte, ahogy vetélytársuk készségesen magába fogadja a csapat minden játékosát. Tess imádott szeretkezni, de az, hogy ennyi hímtaggal kellene megbírkóznia, mindig megrémítette. Úgy tűnt viszont, hogy a lány élvezi a dolgot. Amikor az utolsó játékos is elélvezett és a szőke lány spermával borítva, levegőért kapkodva feküdt a padon, Larson edző megjelent egy rövid karddal a kezében. Amikor a lány meglátta, kissé megemelte magát, megtámaszkodott a karjain, kidomborította a mellkasát és hátrahajtotta a fejét. Az edző felemelte a kardot és Tess nézte, ahogy a lány lihegve várja a végzetes csapást. A penge megvillant és a formás test visszazuhant a padra. A csinos fej legurult a padról, de az egyik védő még a levegőben elkapta és Larsonnak adta. Larson Tess felé fordult és a testre mutatva azt mondta:
-Néhány lánnyal visszavihetnétek a barátainak.
Tess és még néhányan felemelték az ernyedt maradványokat és átvitték a másik öltözőbe a vesztes csapatnak. Tess egy kicsit elidőzött náluk, amíg a Raiders szurkolólányai elkezdték tanulmányozni egykori társuk testét. Az egyik lány próbaképpen megérintette a nyak csonkját és Tess látta, hogy megremeg az izgatottságtól. Be kellett vallania magának, hogy egy kicsit ő is izgatónak találta a helyzetet.
Mire visszatért a saját csapatának öltözőjébe, a helység már üres volt. Elkezdett átöltözni utcai viseletbe, hogy csatlakozhasson a győzelmi partihoz. Félig levetkőzött, amikor megérezte, hogy valaki van mögötte. Megfordult és Larson edzőt látta, aki őt nézte. Egy pillanatig mozdulatlanul állt ott fedetlen keblekkel és próbálta eldönteni, hogy mit tegyen. Azután egyetlen szó nélkül lecsúsztatta a vörös bugyiját és elfordult. Előrehajolt, majd hátranyúlt és felhajtotta a miniszoknyáját. Zipzár hangját hallotta, azután érezte, hogy egy méretes hímtag hatol a nedves puncijába. Tess tudta, hogy a partin néhány fiú már várja, de ahogy érezte Larson lökéseit, nem érdekelték a többiek. Felkiáltott, amikor elélvezett. Egy pillanattal később Larson kirántotta magát belőle és forró fehér spermájával beborította a lány lágy popsiját.
-Felizgatott a látvány, igaz? - kérdezte Larson, miközben Tess folytatta az átöltözést.
-Igen. De még izgatóbb volt az, hogy mennyire vágyott rá. Láttam már lányok utolsó pillanatait korábban, de ő szinte mohón akarta a csapást. Jó volt nézni eddig, ahogy elveszítik a fejüket, de sohasem gondoltam, hogy jó lenne elveszíteni a sajátomat…egészen eddig.
A következő pénteken, a szezon záró összecsapásán Tesst kettős érzelmek gyötörték. Egyrészt nem akart a vezető szurkolólány lenni, mert nem szívesen tette kockára a nyakát egy meccs eredményétől függően. Másrészt, ahogy elképzelte magát egy borotvaéles penge alatt…több volt, mint kíváncsi.
Természetesen Tess érzelmei nem számítottak. Minden kizárólag a játék végeredményétől függött. Szoros meccs volt, 21:19-es végeredménnyel a Cougars javára. Tess feje megmenekült, de egy 22 éves afroamerikai, Nadia nevű lányé nem. Miután a csapattagok végeztek vele, Larson a szokott módon megjelent a karddal és Tess fellé biccentve azt mondta:
-Tartanád a haját, amíg lecsapom a fejét?
Tess tudta, hogy Larson csak ürügyet teremt ahhoz, hogy újra megdughassa - de egyáltalán nem bánta.
Miután Tess és a lányok visszavitték a testet a másik csapatnak, Tess Larson irodájába ment. Kigombolta a férfi nadrágját, elővette a péniszét, majd felemelte a szoknyáját és a hímtagra ereszkedett. Azon kapta magát, hogy a bájos levágott fejet bámulja Larson asztalán, miközben szeretkeznek. Miután mindketten elélveztek, Tess előrehajolt és az edző fülébe suttogta:
-Azt hiszem, szeretném, ha levágnád a fejem. Előbb-utóbb úgy is sor kerül rá. A hozzám hasonló csinos lányok feje nem marad örökké a nyakukon. Azt akarom, hogy te vedd el!
Larson ravaszul elvigyorodott:
-Kitaláltam valamit, miközben a múlt héten szeretkeztünk. 
Tess egy héttel később újra a tornateremben állt a többi lánnyal egy sorban. Mögöttük sorakoztak fel a futballcsapat tagjai. A lelátókon a többi hallgató várta mohón az elkövetkező látványosságot. Foster dékán kezdett a hallgatókhoz beszélni:
-Ebben az évben a csapatunk sokkal jobb eredményt ért el, mint a korábbi évadokban. Ezért én és Larson edző úgy határoztunk, hogy díjazzuk az erőfeszítést és a sikert. Minden csapattag élvezheti az egyik szurkolólányt, miközben azt lefejezik, majd megtarthatja a fejet trófeaként emlékbe.
Foster kihúzta Tesst a sorból és folytatta:
-A szurkolócsapat vezetőjét Larson edző kapja.
Foster Larson felé biccentett, aki vetkőzésre szólította fel a lányokat:
-A következő szezon lányai nem akarnak majd vérfoltos egyenruhákat.
Az edző Tesshez ment és előre döntötte. A lány teljesen benedvesedett. Még mindig nem tudta biztosan, hogy el akarja-e veszteni a fejét, de a tudattól, hogy be fog következni, rettentően vágyott a férfi hímtagjára. Nem érdekelte, hogy rengeteg ember nézi ahogy megdugják. Gyorsan elélvezett, de a férfi sem maradt le sokkal és hamarosan megtöltötte spermájával a lány hüvelyét.
-Téged hagylak utoljára. Gyerünk fiúk, dugjátok az édeseket! - mondta Larson, majd a kardot megragadva otthagyta Tesst meztelenül állva, miközben a lány érezte, hogy az ondó szivárog belőle.
A játékosokat nem kellett bíztatni. A lányok kórusban nyögtek és sóhajtoztak, ahogy kétségbeesetten próbáltak elélvezni, amíg a fejük a helyén van.
Az első lánynak a sorban nem sikerült. Megpróbált volna még egy kis időt kérni, de Larson lecsapta a fejét, mielőtt egy szót is szólhatott volna. A többi lány látta, ahogy társuk feje a földre zuhan, miközben a párja még dugja a fej nélküli testet és a látványtól kezdtek elélvezni. A gyönyörű fejek egymás után hullottak le, ahogy Larson végiglépdelt a soron. A hallgatók ujjongással fogadtak minden levágott fejet. Mire az edző a sor végére ért, az utolsó párosok már elélveztek. A lányok előrehajolva várták a lefejezést. Az első lány egy kicsit szipogott, amikor Larson lejjebb nyomta a fejét, majd felemelte a kardot. A lány felkészült a végzetes csapásra. A vágás gyors és tiszta volt. A fej átfordult a levegőben, lezuhant a padlóra és úgy állt meg, hogy a szemek az utolsó lányra néztek a sorban.
Az utolsó lány felnézett:
-A barátom nem fog örülni. A fejemet neki ígértem a születésnapjára.
Larson tétovázás nélkül csapta le a fejét. Csinos lány volt és normál esetben élvezte volna a lány végét, de most csak az utolsó, még várakozó lányra koncentrált: Tessre.
Tess eddig lenyűgözve nézte a barátnői és csapattársai végzetét, de most tudta, hogy ő következik. Hosszú vörösesszőke haját az egyik vállára vetette és előrehajolt. Kezeit megtámasztotta a térdén és kinyújtotta a nyakát, hogy szerelmének tiszta célt biztosítson.
Larson egy pillanatig tanulmányozta a világos bőrű fiatal lányt. Megsimogatta a csupasz hátát, majd átnyúlt és megfogta az egyik mellét. Tess akaratlanul is felizgult az érintésre. Mindenki ujjongott, ahogy Larson becsúsztatta ujjait a lány hüvelyébe, aki a meglepetéstől levegőért kapott. A férfi kihúzta a nedves ujjait és a lány szájához tartotta őket. Tess lenyalta saját nedveit a férfi kezéről.
Larson megmarkolta a lány haját és felemelte a kardot. Tess visszatartotta a lélegzetét. Itt a pillanat, amikor teljesen a szerelmének adja magát. Az idegességtől láthatóan remegett az egész teste. Villanásszerű fájdalmat érzett, amikor a penge átszelte a karcsú nyakát. A csupasz teste a földre zuhant. Ahogy Tess feje Larson kezében lógott, még egy töredék másodpercre látta a saját testét, ahogy erősen rángatózik a padlón.
A hallgatók felállva éljeneztek, amikor Larson edző és a csapattagok magasra emelték trófeáikat.       
Hasonló történetek
7107
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
5822
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
1300 oldalnyi erotikus horrormese egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

feri1231 ·
Ez nem jött be.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: