Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Születésnapra I. rész

- Tudta jól, nagyon sokszor beszélgetünk erről a témáról. Nagyon szeretjük egymást, és tökéletes a szexualitás az életünkben. De ugyanakkor nyitottak vagyunk az új dolgok felé, és szeretnénk magunkat kipróbálni másféleképpen – kezdte a monológját Klara.


- Milyen dolgok felé? – kérdezte Tatja, a pszichológus.


- Tom fantáziája állandóan azon kacérkodik, hogy végignézheti, ahogy egy másik pasival szerelmeskedem. De még jobban, ha lánnyal. És nézni jobban szeretné, mint részt venni benne. Vagy nekem állandóan ott motoszkál a kisördög a fejemben, hogy egy idegen sráccal, egy fiatalabbal lefeküdjek. Már 40 éves vagyok, nem mondom, hogy eljárt felettem az idő, de nem vagyok mai csibe. Vannak olyan fiúk, akik vonzódnak az idősebbek felé?


- Igen, elég széles a réteg a fiatal srácoknál, akiknek idősebb partnerük van. Kevésbé barátnő, vagy feleség szereppel, de mint szerető, úgy jelentős.


- Mennyire inkorrekt viselkedés ez?


- Ne agyaljon ezen, nincs ezzel semmi gond, amíg az egészséges határon belül mozog. Milyen vágyai vannak még?


- Őszintén megmondom, szívesen kipróbálnám magam swingerezés közben. Vad idegenekkel, a férjem kísérete nélkül. Csábít a tudatlanság, az ismeretlenség, a többes felállás. Teljesen önfeledt állapotban élvezhetem több férfi kezét és péniszét, vagy akár más lányok társaságát.


- Értem, a férjének vannak még piszkosságai?


- Igazából elég sok dolog megfordul a fejünkben. Neki is van egy, ami viszont kicsit bosszant, de hasonló az én fiatal fiúkkal történő hancúromhoz. Van egy 16 éves lányunk, és elég sok barátnője volt már nálunk. Egyszer a férjem este odabújt hozzám és ezt mondta: „Arra gondoltam, hogy de jó lenne bevenni Jennyt egy párnacsatába”.


Szóval gerjedt a lányunk iskolatársára, sőt, engem bevonva akart volna lefeküdni vele.


- De ő még csak 16 éves.


- Igen, tudjuk. De többször fantáziált ilyen fiatal lányokról, akik épp csak megérettek a szexre, sokszor nem is ismerik fel magukat. Valószínű az ártatlanság az, ami csábtóan hat Tomra. És engem is beindít.


- Értem.


- Szóval, azért is kértem gyorsan időpontot önnél, mert közeledik a férjem szülinapja, és valami extrémet akarok kitalálni neki, de kell egy ész ahhoz, hogy rábólintson erre. Nos, mit gondol?


- Nem is tudom, semmiképp se kezdjenek ki egy tizenévessel. Mert az bűncselekmény. Próbálkozhat valamilyen közösségi, internetes oldalról keresni lányt, akivel 3-asban hancúrozhatnak. Akár magánemberekkel, akár hivatásos lányokkal. A hivatásossal a gond az, hogy drága, sokszor a pénzre hajtanak, nem az önfeledt élvezkedésre. Nehéz kifogni a jót. Magánemberként pedig sok a csaló.


- Lehet, hogy furán fog hangzani, amit kérdezek öntől, de maga hány éves?


- Na de kérem, én, mint az orvosa, nem vehetek részt a maguk életében, semmilyen formában, csak orvosként.


- Kár, pedig nagyon csinos.


Elvörösödött Tatja: - Ezt most abba kell hagynia, különben nem tudok tovább foglalkozni magával.


- Jó-jó, rendben. Abbahagytam.


- De, mivel vannak pácienseim, és szinte mindent tudok róluk, így lehet tudok ajánlani maguknak valakit. Nem kell betartsam a titoktartást, mivel papíron kérte, hogy az ő bajának megoldását igenis hirdessem, és ha találok rá alkalmas embert, szóljak neki, és szóljak róla.


Felállt a székből, majd odalépett az íróasztalához, előhúzott egy dossziét. Visszaült a helyére.


- Szóval lenne itt egy lány, akit kezelek. Mindössze 20 éves, de égeti belülről egy olyan szexuális vágy, hogy házaspárokkal járjon össze, és élvezzék egymás társaságát. Esetleg ösze tudom vele hozni, kizárólag nálam, személyesen, hogy a dolgokat megbeszéljük, mint pszchiológiai eseményt. És magnk meg tudják ezt beszélni, mint alanyok. Én azért kellek, mert bármilyen felmerülő probléma esetén tudok arról nyilatkozni, hogy igenis mindent maguktól kezdeményeztek. Megfelel-e így önnek?


Egyszerre megörült és megijjedt Klara. Hirtelen végigfutott az agyán, hogy ha ez megtörténik, valóban egy nagyon fiatal lánnyal fognak lefeküdni, ami mindkettejüket izgatja. De mi lesz utána? Elég lesz egyszer, vagy többször kell ennek megtörténnie?


- Hívni foglak Klara, mondta Tatja. Várj türelmesen.


- Rendben.


Majd elköszöntek egymástól, és kilépett az ajtón.


Csak teltek a napok, és nem csörrent meg még a telefon. Nagyon türelmetlen volt. A férje szülinapja közeleg, a lánnyal nem is találkozott még. Azt sem tudja, hogy szervezze le ezt az egészet. 


Aztán egy délután Tatja hívta:


- Szia. Mikor tudnál bejönni hozzám? Beszéltem Suzyval, a lánnyal. Ő holnap délután be tudna jönni olyan 5 körül. Megismerkednétek, megbeszélnétek akkor a dolgokat.


- Szia, rendben. Mindenképp ott leszek.


 


*****


 


Klara benyitott az ajtón. Nagyon ideges volt, azt sem tudta, hogy bent lesz-e már a lány. És ha igen, fog-e neki tetszeni? Ha nem, akkor hogyan mondja el neki? Vagy a lánynak tetszeni fog-e? Előbb Tatját látta meg, amint ül az asztalnál, épp akkor mosolyodott el Suzy kijelentésekor. Mindketten ránéztek Klarára.


- Sziasztok, megérkeztem – mondta halkan.


-Áh, szia Klara, már nagyon vártunk, mindketten. Kérlek, hadd mutassam be neked Suzyt. Suzy, ő itt Klara. 


- Örülök, hogy megismerhetlek, már nagyon vártam ezt a találkozást, nagyon sokat mesélt rólad Tatja, persze csak azt, amit mondhat – vigyorgott Klarára a lány.


-ÖÖÖ, szia Suzy, Klara. Én is nagyon vártam már a találkozást. Én olyan sokat nem tudok rólad – majd helyet foglalt.


- Nem baj az, majd megismerkedünk. Hol van a férjed? Ő nem jön? Nagyon kíváncsi vagyok.


Klara nem hallott az egészből semmit. Végigmérte a lány testi adottágát. Nagyon fiatalos, de gyönyörű arca van. Hosszú kecses teste szép idomokat hordozott. Mellei pont jónak mondhatóak, fenekét formásan adta ki minigatyája. 


- Hahó, Klara! - szólt közbe Tatja. - Itt vagy? Merre jársz?


- Végigmért a szép szemeivel – válaszol Suzy Klara helyett. – Tetszik az alkatom? Megfelelek majd nektek? Mit gondolsz? Külsőmben ilyen lányra gondoltatok?


- Összeszedem magam. Igen, gyönyörű vagy. Teljesen tökéletes leszel testileg. Élvezni fogja a tested a férjem, ha végül összefekszünk. Ő most nem jött. Meglepetésként szánnálak neki. Születésnapja lesz, és te lennél az én ajándékom, na meg én. Szóval mi bi csajra gondoltunk, aki nem fél a női felet is kényeztetni. 


- Nem gond. Nem kell szégyenkezz. Nagyon szépen tartod magad. Edzel valahol?


Elvörösödött Klara. - Néha tornázgatok, meg sokat sétálok. Ennyi. Köszi a bókot. – Meglepte Klarát a lány határozottsága. Próbált felzárkózni.


- Szóval, azért vagyunk itt – kezdte a mondandóját Tatja – mert Klara és Tom arról fantáziálgatnak, hogy egy fiatal, még ártatlan (vagy annak tűnő) – Suzyra nézett és mosolygott – lánnyal szerelmeskedjenek. Suzy, mivel te folyamatosan arról beszéltél, hogy régi álmod valósulna meg akkor, ha házaspárral feküdhetnél le, akik jóval idősebbek, mint te, ezért te pont beleillesz ebbe a lány szerepbe. Külön kérted, hogy, szóljak neked, ha találok ilyen házaspárt, és tegyek említést rólad annak a házaspárnak. Elkészítettem a a papírokat nektek. Titoktartási nyilatkozat a külvilág felé, nem beszélhettek senkinek sem erről a dologról, amíg a pácienseim vagytok, mert sérthetitek a másik jogait. Ha aláírjátok, akkor mehettek is. Ha megtörtént a dolog, mindenképp gyertek vissza, hogy a pszchiológiai következményekről is beszélhessünk.


Mindenki bólogatott, midnenki aláírta a papírokat. Majd kivonultak a szobából.


- Szóval hogy fog megtörténni a dolog? – kérdezte Suzy.


- Nem tudom még, meglepetésként szeretnélek felkínálni téged, meg magamat. De hogy mikor és hol, azt nem tudom. Gondolkozok, és pár nap múlva felhívlak. Addigra kitalálom. Jó lesz így neked?


-Persze. Már alig várom.


Telefonszámot cseréltek, majd elváltak egymástól.


 
Hozzászólások
Deakjanika ·
Nagyonjóírás folytazsd!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: