Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szívesség

A második szál cigarettámat szívom az erkélyen, amikor hallom, hogy csöngetnek.  Fogalmam sincs ki lehet az szombat délután. A munkámat leadtam, barátokat nem várok. Busszúsan elnyomom a félig megkezdett csikket a hamutartóban, keresztülvágok a szobán, hogy mihamarabb ajtót nyithassak. Kotorászok a kulcsoknál, természetesen nincs meg egyből. Végre kinyitom az ajtót, és magam előtt találom Norát, amint ott áll sporttáskával a vállán, rövid farmernadrágban és feszülős pólóban.
– Szervusz Dániel. Ne haragudj, hogy így rád rontok! – szabadkozik. Valószínűleg észrevette leplezetlen meglepetésemet az arcomon.
– Mi szél hozott? – kérdezem nyersen. – Nem hallottam felőled három éve. Mikor is utoljára? Ja, igen, amikor Sanyival leléptél.
– Igen… tudom, hogy ez neked azóta is fáj.
Némán és zavartan bámuljuk egymást egy fél percig, közben zakatol az agyam. Mikor elment, három hétig semmire sem voltam képes. Egyszerűen nem értettem mi történik, hogyan működhet ezután a világ. Aztán egyik napról a másikra eltűnt ez az érzés, ami blokkolta az életemet és azután már nem vettem tudomást Noráról. Az a másfél év, amit együtt töltöttünk nem létezett többé. Erre most itt áll előttem, szexibb mint valaha. Tavasz van, az első igazán meleg. Egyből megkívántam, na.
– Kérni akarok tőled valamit, Dániel – töri meg a csendet félénken. – Tudom! Tudom, hogy nincs jogom hozzá, de ez talán olyan kérés, ami nem csak nekem fog használni.
– Mire gondolsz, mit akarsz tőlem?
Állunk az ajtóban, mit két szerencsétlen, a vállán a sporttáska, rajtam szürke melegítőnadrág és hallgatom, ahogy meséli, hogy először milyen jó volt Sanyival, aztán mennyire megváltozott. Először csak távolságtartó lett, majd bunkó is. Kábé egy éve jött rá Nora, hogy van valakije, de maga sem hitte el. Aztán egy céges bulin készült egy fénykép és kiborította a bilit.
– Szóval Sanyi megcsalt? – kérdezem megrökönyödve, de belül egy kicsit azért nevetek.
– Igen. Ráadásul az asszisztensével…
– Oh! Mekkora klisé már!
– …Tivadarral.
– Az ki? Most összezavartál.
– Az asszisztens.
– Oh! Váó! Most őszintén meglepődtem. Tudod mit, gyere be! Erre inni kell! – invitáltam mosolyogva.
– Gonosz vagy – veti oda nekem, de közben belép az ajtón. Most veszem csak észre, hogy egy fekete tűsarkúban érkezett. Nem igazán passzol a sporttáskához. Minden esetre ez a sztori egészen érdekes. Várom a folytatást.
Töltök egy-egy pohár pálinkát, miközben Nora letelepszik a konyhaasztalhoz az egyik székre. Gyorsan elpakolok néhány dolgot a konyhában, koccintunk és legurítjuk a tüzes italt.
– Mit mosolyogsz? – kérdezi amikor a tekintetünk találkozik. Nem tudom, talán ilyen gyorsan hatott az alkohol, de a szemeit csábítóbbnak látom, mint valaha.
– Nem… semmi – motyogom zavartan. – Még egyet? Később, ugye?
– Szóval a szívesség… – szólal meg Nora néhány perc hallgatás után. – Mit gondolsz, jól nézek ki?
Utána kell kapnom a pohárnak, majdnem eltörik.
– Hogy… hogy jól-e? Persze! – vágom rá, de nem vagyok túl meggyőző.
– De most őszintén! Szerinted kívánatos vagyok? – kérdezi és feláll. Vigyorogva pózba vágja magát. Vajon csak játszadozik velem? Gyönyörű hosszú combjai vannak, amit szinte alig takar el ezzel a kis rövidnadrággal. Amibe egyébként nem is értem, hogy hogyan fér bele, mert a feszes fenekéből is mindent látni enged. Rózsaszín pólója alól a hasa egy kicsit kikandikál, úgy nézem pirszinget csináltatott. Vadító. Emlékszem a melle régen akkora volt, hogy pont a kezembe fért, pedig nincs kis tenyerem. Most egy kicsit nagyobb és fenntebb is van, valószínűleg a push up miatt. Száján a pólóhoz illő rúzs és enyhe smink. Pont ahogy szeretem. Most, hogy így jobban szemügyre veszem – kissé meg is játszom magam – úgy tűnik, mintha készült volna valamire a lány. Lehet, hogy sejtem a kérést?
– Nos… – kezdek bele a jól megfontolt szakvéleménybe – nehezen tudom elképzelni, hogy van férfi, akinek ha nem is a tested egésze, de legalább egy-két porcikád ne tetszene. Most, hogy így előttem állsz, azt kell hogy mondjam, hogy rég nem láttam ilyen jó huszonvalahányéves bőrt – és kacsintok pofátlan vigyorral az arcomon.
– Köszönöm – szipogott meghatottan.
– Akármikor.
– Akkor tegyél meg nekem egy szívességet! – mondja. Egy pillanat alatt vált játék és vad komolyság között. – Dugj meg!
– Hogy mi?? – esik le az állam. Szerencsére a pohár már a pulton van, különben most biztos ripityára tört volna.
– A pasim, elhagyott egy Tivadar nevű csávóért… Semmire nem vágyom jobban, mint hogy megkúrjon valaki, aki a nőket szereti. Rád gondoltam.
– Megtisztelő – nyögöm ki néhány üres pillanat múlva. – És hogy szeretnéd? Itt és most?
– Ha neked nem baj. Nem romantikára vágyom, hanem a tudatra, hogy én kellek. Hatolj belém mélyen és tegyél a magadévá! Most mindketten megbosszulhatjuk Sanyit.
Ezzel betalált nálam. Felcsigázott. Automatikusan töltök magunknak még egy pohár pálinkát.
– Rendben, legyen – egyezem bele és újra koccintunk.
Miután elrakom a poharakat közelebb húzódok hozzá. Érzem a friss, citrusos illatát a bőrén, ahogy megcsókolom a nyakát. Kezemet közben a vállára, majd a derekára csúsztatom, simogatom a feneke tetejét, majd belemarkolok és ezzel párhuzamosan heves smárolásba kezdünk. A farkam feláll a gatyámban és ezt ő is érzi, ahogy közelebb húzódik. Visszacsókol, keze már a gatyámban van, a fenekemet markolja. Itt nem lesz semmi odafigyelés, így csináld, úgy csináld. Itt vad szex lesz, ami mindkettőnknek megkönnyebbülést hoz.
– Nem megyünk be – súgom a fülébe. – A konyhaasztalon akarlak megkapni!
Bólint és leveszem róla a toppot és a fekete, egyszerű melltartójával együtt a sarokba hajítom. Kerek melleit a számba veszem, nyalogatom a bimbókat és azok azonnal megkeményednek. A végén a tenyeremet rátapasztom a melleire. Puhák és kellemesek.
Pipiskedik és megcsókol újra, közben én kigombolom a nadrágját. Az lecsúszik a földre, ő cipőstül kilép belőle. Fekete tangát visel. Éppen csak a lényeget takarja el az egyszerű szövet, a fenekét alig. Belemarkolok. Feszes, mint egy érett nektarin. Ahogy  a hasa alatt benyúlok a bugyija alá, ujjbegyeimmel gyöngéden kitapogatom a simára borotvált szeméremdombot, majd mélyebbre merészkedve megérintem a kéjnedvtől sikamlós ajkakat. Megkeresem a csiklóját és körkörös mozdulatokkal izgatni kezdem, közben végig Norával szemezek. Az arcomra kiül, hogy mennyire kívánom, ami láthatóan felizgatja. Amikor már bizsereg a szemérme a két ujjamtól, kihúzom a tangájából a kezem és a nedves ujjaimat a szájába teszem. Nora mohón nyalni kezdi róla a nedvét.
Amint végez a kezem megtisztításával letérdel elém, lehúzza a nadrágomat a gatyámmal együtt és hirtelen az arcába vágodik az ágaskadó farkam. Elmosolyodik, majd tövig bekapja. Melegség és bizsergés önt el, ahogy érzem a hímtagomon a nyelvét. Fel, le, fel, le szánkázik a széleken, néha bekapja a golyóimat és szopogatja, néha csókokat hint a makkomra. Hosszú, sötét hajába túrok a kezemmel és erőteljesen lenntebb nyomom a torkán a farkamat.
Nora érti mire vágyom és kapcsol a sebességen, közben egyik kezével a fenekemet, másikkal a melleit markolgatja. Izgató a látvány és én pillanatokon belül a szájába lövellek egy jelentősebb adagot.
Jó, hogy így indul a buli, mert így tovább tartok ki a második menetben, amikor az altestét kívánom közelebbről is felfedezni. Láthatóan ő sem bánja, hogy így alakult. Miután mindent lenyelt, a gyöngülő farkamat kezdi el megtisztítani, mint korábban az ujjaimat és lassú, gyöngéd nyelvjárással új életet lehel belé. Néhány perccel később már újra harcra kész vagyok.
Jelzek neki és feláll. Megfordítom.
– Támaszkodj az asztalra, ha kell – mondom neki és engedelmeskeve az ébenfa asztalra könyökölve bepucsít nekem. A dereka pont megfelelő magasságban helyezkedik el, hála a magassarkúnak.
Mértani pontosságú, ívelt fenekét szétfeszítem a kezemmel, hogy könnyebben hozzáférjek a közte rejlő borotvált pinájához. A combján épp csorog lefelé a nedve. A bejárathoz illesztem a makkomat és szép lassan behatolok.
Hosszan, elnyújtva sóhajt fel, ahogy tövig nyomom neki. Bent tartom magam a melegében. Előre hajolok és megfogom a melleit, így felső testből tudom még jobban magamra igazítani Nora testét.
Elkezdek mozogni benne, de a melleit nem engedem el. Kihúzom a farkamat és újra és újra felnyársalom. De hamar ráunok erre döfködésre.
– Azt akarod, hogy rendesen meg legyél dugva? – kérdezem tőle kis szünet után.
– Igen. Érzem, hogy te is akarod – pillant rám hátrafelé vágyakozóan.
– Tedd fel az egyik térdedet az asztalra! – utasítom.
– Csak nehogy én is felszúrjalak! – mondja nevetve és miközben megteszi amit kérek a vörös talpú tűsarkúra pillant.
Megrántom a vállam, majd hirtelen becsusszanok a kitágult vaginájába.
– Ah! – kiált fel őszintén. – Ez az! Kúrjál szét!
Két kezemet a csípőjére helyezem és magamra rántom a testét. A tűsarkú kopog a padlón, ahogy ütemesen dugom hátulról, ő pedig lihegve, ámultan pislog rám.
– Ezt miért nem így csináltuk régebben?
Egyszer csak lecsúszik a térde az asztalról. Közelebb húzom magamhoz a derekát és jobb kezemmel a felső testét az asztalra nyomom. A melle ellaposodik az asztallap és a teste között, a bőr a fához tapad és összeizzadja, miközben én kitartóan dugom hátulról.
– A… ro… sebb… – szuszogja nyögésenként – Jó vagy!
Már az asztal is beleremeg a lökéshullámokba. Bal kezemmel a hajába kapaszkodok, összefogom és az alkaromra tekerve gyöngéden magamfelé húzom. A háta begörbül, felső teste egy kissé elemelkedik az asztaltól, de a lökések hatására odacsapkodja a melleit.
Már alig húzom ki a farkamat a hüvelyéből, ellenben annál gyorsabban mozgok. Csattognak a combjaink, hallom Nora zihálását is. Háta közepén megjelentek az első izzadtságcseppek. Szerelemszagunk lett.
Nora lábai egyre csúsznak szét terpeszbe, a tűsarkú nyikorog a padlón. A farkamra egyre jobban tapad a hüvelye, ezáltal egyre nagyobb gyönyört okoz mindkettőnknek az  együttlét. Látom, hogy már alig tartja magát, fáradt teste szinte teljesen az asztalon fekszik. Pont kicsúszom belőle, amikor remegni kezd a combja.
– Azonnal… azonnal tedd vissza! – kérlel elaléltan.
Újra becsúsztatom és felélesztem a lüktetést. Pár pillanattal később felveszi ő is a ritmust, újra remegni kezd a combja, az arcát elönti a pír és a láz, lassítok, magamhoz szorítom, majd nem mozdulok többet. Ekkor végigfut rajta valami általam ismeretlen érzés, a női orgazmus gyönyöre. Remeg a feneke és a combjai is, beszűkül a vaginája, szinte rámszorít. Ordításra nyitja a száját, de hang nem jön ki rajta. Kezén az ujjai szétállnak. Pipiskedni próbál, de én lenyomom. Mély remegés fut végig a testén.
Hatalmasat nyögve ernyed el. Kicsusszanok belőle és alátérdelek. A kezemmel kezdem el masszírozni a pináját, majd a nyelvem hegyével érintem lánytestét. Megremeg, de még mindig nem tud magáról.
Nyelvem egész felületével nyalogatni kezdem a szemérmét. Édes íze van a kéjnedvének. Édes a bosszú, de sosem gondoltam volna, hogy Nora íze is lehet. Lassan nyalogatom a kis- és a nagyajkait felváltva. Néha a nyelvem hegyével megcsiklandozom hüvelyének bejáratát. Ilyenkor hevesebben veszi a levegőt.
Addig nyalom, amíg meg nem érkezik az újabb remegés. Belemarkolok combja belső ívébe és behatolok hüvelyének mélyére a nyelvemmel. Meleg és édes érzés tölti be a számat.
A második orgazmus után felállok, ő pedig felül az asztalra és keresztbe fonva lógatja a lábát. Engem nem zavar, ő pedig bájosan mosolyog.
– Nagyszerű volt! – mondja dicsérően.
Kinyújtja a karját, megragadja a farkamat és közelebb húz.
– De mostmár akarom, hogy a hasamra élvezz! – kérlel és hátradől az asztalon. Lábát széttárja, az egyiket a nyakamba veszem, a másik lelóg. Megcsókolom a bokáján a cipőből kilógó bőrét.
Odalenn a nedves pinája lágy cuppanással magától szétnyílik és én lassan behatolok az újra keményedő farkammal. Nora megkapaszkodik az asztal szélében és ahogy mozogni kezdek benne ajkába harap a kéjtől.
Érzem, ahogy egyre jobban duzzadok odalenn, ahogy látom, hogy mennyire élvezi. Kéjesen nyalogatja az ujjait, masszírozza a mellét és nyögdécsel. Végig a szemembe néz és mosolyog.
Felkönyököl és jobb kezével végigkarmolja a felsőtestem.
– Még senki nem dugott így – mondja és én közben a himbálózó melleit bámulom.
Erősebben kezdem el döfködni, mire visszahanyatlik, a haja szétterül körülötte az asztalon. A hajába túr én pedig a szeméremdombját birizgálom a hüvelykujjammal.
– Ezt… nem… hiszem… el… – sóhajtozik Nora és a lábait széles terpeszben lóbálja körülöttem. Megragadom a kezeimmel a bokáit és amennyire csak lehet szétfeszítetem a pináját és erőteljes lökésekkel csapkodom bele magam. Ez heves nyögdécseléseket vált ki belőle.
Néhány pillanattal később érzem, hogy a csúcson vagyok. Alig, hogy kicsúszok belőle már lövellem is rá a magomat. Beterítem az egész hasát, ellövök a nyakáig is. Magamhoz nyúlok és kifacsarom a maradékot a farkamból az ízléses kis szeméremdombjára.
Ekkor veszem észre, hogy Nora emelgeti a medencéjét, egyre közelebb tolja felém a pináját. Oda nyúlok, könnyedén bedugom két ujjamat is és hevesen lüktetni kezdek benne. Az ujjazás hatására hamar végigfut rajta a harmadik roham.
Fáradtan lerogyok az asztal mellett lévő székre, Nora még az asztalon fekve piheg. Mellei lágyan billennek le a mellkasáról, ujjai megszokottan markolják az asztal szélét. A testét vizslatom, amikor elkapja a tekintetem.
– Szóval vonzó vagyok? – kérdezi és mindketten elmosolyodunk.
 
A tusolóba ugyan nem engedett be maga mellé, de elfogadott egy kék törölközőt tőlem és szerintem a tusfürdőmet is használta. A frissítő után kék szoknyában és a már ismert toppban lépett ki a fürdőből. Fél órával az utolsó orgazmus után már az ajtó előtt állva búcsúzkodunk. Mindketten rettentően zavarban vagyunk.
– Köszönöm a törölközőt – mondja. – A fogason hagytam.
– Nincs mit – legyintek.
– Tudod… – kezdek bele némi hallgatás után bátortalanul – ha bármikor szükséged lesz valakire, aki feléleszti benned a nőiséged… vagy csak a gőzt akarod kiereszteni, nyugodtan kopogj be!
Elpirul, és mint egy szende leány, a frissen rúzsozott ajkába harap.
– Úgy lesz – mondja titokzatosan, közelebb hajol és csókot nyom az arcomra. Kilép az ajtón és még visszapillant. Tekintte kacér és játékos. – Akkor holnap?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Gömec ·
"Elmosolyodik, majd tövig bekapja." Ez olyan vicces. Nincs olyan nő, aki egy, akár csak átlagos farkat (12-15 cm), azonnal és tövig bekap, legalábbis a szájába. Ahhoz mélytorkozási gyakorlat és kis idő kell. Az a fasz, amit csak úgy belehet kapni, max. 6-7 centis lehet, ami, lássuk be, nem egy nagy darab.
Mordred12 ·
Köszi. Jó meglátás. Lehet, hogy a csaj gyakorolt előtte. Minden esetre figyelni fogok erre a későbbiekben. A többi sztorimat olvastad már?

alttpg ·
Kellemes erotikusan szép történet. Egy tartós kapcsolat új kezdete lehetne...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: