Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szex a pasim bátyjával. (meleg sztori)

Dani vagyok egy 21 éves meleg srác. A mai világban már nem okoz gondot ennek a felvállalása, legalábbis számomra. Bár általában nem is feltételezik rólam az emberek,hogy a faszra bukok. 185 cm magas, sportosabb testalkatú srác vagyok. Barna haj és sötét barna szem, ami szinte már fekete, és az elmaradhatatlan borostám, amitől sosem válnék meg. Ebből adódóan elég férfiasnak is tartom magam. De rólam ennyit, jöjjön a sztori amiért itt vagy.
 
Ott kezdődött az egész, hogy lett egy pasim Tomi. 1 éve vagyunk együtt és már a legelső családbemutatás óta azon kattogok, hogy leszopnám a bátyját Levit. Sokszor járunk össze kb minden héten van valami közös program. Tipikus heteró csávó.. mindig feljött nála témának a lezbi szex vagy, hogy épp milyen nagy a fasza, amire Anett a barátnője rá is szokott kontrázni. Így nekem csak még vonzóbbá tette a képzeletemben. Álmomban se gondoltam, hogy hamarosan élőben is látni fogom.
Tomi egyik este, írt egy üzenetet, hogy a városban iszogatnak 3-man, ha gondolom csatlakozzak munka után. Nem sok kedvem volt, mert ez azt jelentette számomra, hogy én leszek a sofőr megint. Általában ez így ment nálunk én voltam mindig az áldozat, aki felvállalta ezt a szerepet. Este fél 12 után értem oda gondoltam előtte gyorsan haza ugrok és letusolok. Mire odaértem Anett és Tomi KO-ra vágták magukat. Levi megkönnyebbült és egyben kicsit becsiccsentett tekintete szegeződött rám. 
- Dani.. azt hittem ma már ide se érsz. Mondta megkönnyebbülten. 
- Úgy látom lemaradtam mindenről is. Lehet jobb lenne menni. 
Levi megragadta Anettet én pedig Tomit támogattam az autó irányába. 
Az út hazafelé csendes volt, a pasim és az ivócimborája a hátsó ülésen már aludtak, de Levi is bealudt mellettem az anyós ülésen. Alig bírtam levenni róla a figyelmem. Mindig is csodáltam a mellizmait a tökéletes borostáját az izmos lábait és olyan segge volt, hogy már a látványától elélveztem. De most nem csak a mellizmai duzzadtak az inge alatt, megláttam a nadrágján keresztül azt a nagy faszt amiről mindig is beszélt. Úgy éreztem ennél jobb lehetőségem sose lesz, így a váltóról azonnal a faszára tettem a kezem és mondanom se kell úgy rámarkoltam mintha az életem múlna rajta. Kb 3 percig szorongattam amikor mocorogni kezdett, így hamar elkaptam a kezem. Ami nem is baj, mert ha nem történt volna ez észre se veszem,hogy megérkeztünk Leviék lakásához. 
-Ébresztő gerlepár. Megjöttünk. 
Levi kiszállt és segített a barátnőjének is ugyanígy tenni. Már majdnem elköszöntem amikor lehajolt az ablakhoz és így szólt. 
-Ti nem jöttök? 
-Nem! feleltem meglepetten. Általában amikor kiteszem őket az ilyen estéken mi megyünk tovább a saját lakásunkra, ami igaz csak 1 utcával van feljebb, de mégis ez a megszokott. 
-Egyszerűbb lenne ha nálunk aludnátok. felelte. 
-Mi a földszinten lakunk, ti a negyediken. Tomit elnézve nem a legalkalmasabb a lépcsőzésre. 
Egy kis hatásszünet és gondolkozás után beláttam,hogy valóban egyszerűbb lenne így.
-Jó legyen, ha tényleg nem gond. 
Miután felértünk a lakásba, és ágyba dugtuk a párjainkat mi is lefekvéshez készülődtünk. Én alsógatyára és pólóra vetkőztem Levi pedig a fürdőből kiabált ki nekem, hogy nem e vinném be a gatyáját amit az ágyán hagyott. Amikor odaértem a fürdőhöz résnyire nyitva volt az ajtó benyújtottam az alsónadrágot. Ő elvette és megköszönte. Már csuktam volna be az ajtót amikor még annyit mondott, hogy.. 
- A kocsiban nem aludtam, amikor rányúltál a faszomra. 
Se köpni se nyelni nem tudtam.. jobbnak láttam ha úgy teszek mintha nem is hallottam volna. Befeküdtem Tomi mellé majd megpróbáltam elaludni. Fél óra forgolódás után is csak az járt a fejemben amit Levi mondott. Kimentem a konyhába, hogy igyak egy pohár vizet, amikor éreztem, hogy hátulról egy másik test feszül neki a testemnek majd a fülembe súgja ezeket a szavakat. 
-Megszeretnéd fogni újra? 
-Levi te miről beszélsz? próbáltam tettetni a hülyét.
-Hetek óta bámulsz amikor csak találkozunk, ma pedig rámarkolsz a farkamra. Bevallom sose érdekelt pasival a szex, de ma meghoztad hozzá a kedvem.
-Be vagy rúgva.. azt se tudod mit beszélsz. Egyszerűen nem tudtam felfogni,hogy ez megtörténik. 
-Lehet, és kurva kanos is vagyok. Ahogy ezt kimondta megfogta a tarkómat és szájon csókolt. Éreztem, hogy innen nem lesz visszaút, de őszintén megvallva nem is akartam volna, hogy legyen. 
Heves csókolózásba kezdtünk a kezem automatikus nyúlt újra a farkára. Alsógatyában még jobban éreztem a kőkemény legalább 22cm péniszét. Elkezdtem kiszabadítani az alsóból, térdre ereszkedtem és finoman a nyelvem hegyével nyalni kezdtem a zacskóját majd haladtam végig a hatalmas faszán és ahogy a makkhoz értem a számba vettem, ekkor egy hatalmasat nyögött fel. Mélyebbre és mélyebbre vettem magamba, ritmusosan járt ki be a számba. Beletúrt a hajamba rámarkolt és elkezdte baszni a szám, már csorgott a nyál az államon és folytak a könnyeim, de nem akartam, hogy véget érjen. Végre megtörtént amire oly régóta vágyok. A tökéletes fenekébe kapaszkodtam csak markoltam,gyűrtem talán még löktem is rajta,nehogy abba hagyja. De elkezdett lassulni kihúzta a számból én pedig zihálva kapkodtam levegő után. 
Most pedig meg foglak baszni! jelentette ki. 
Felhúzott megfordított, lerántotta az alsógatyám majd a konyhapultra lökött az egyik lábamat megfogta és azt is felrakta a pultra. Hallottam ahogy a tenyerébe köp, majd a lyukamhoz keni a nyálát majd újabb köpést hallottam, de utána már csak a makkját éreztem, ami tör befelé a fenekembe. Nem finomkodott nem kérdezte meg, hogy fáj e. Befogta a számat majd, betolta az egész farkát a seggembe. Ilyen vágyat még nem éreztem senki iránt, úgy éreztem Levi bármit megtehetne velem ott helyben. 
- Ez kellett ugye? Faszt akartál, az Én faszomat, hát most megkapod! és elkezdett úgy kúrni mint még senki. Csattogott az egész lakás olyan hangosan szexeltünk, mintha a párjaink nem a szobákban aludtak volna, de én csak annyit tudtam mondani, hogy ne hagyd abba..
-Ne hagyd abba. Akarom a faszod, mióta megláttalak csak erre vágyok mondtam nyögések közepette.  
-Keményebben, MÉG, MÉG 
-Úgy látom itt valaki nagyon szereti a faszt. mondta Levi zihálva
-Azt akarom,hogy élvezz belém magamba akarlak érezni teljesen. Nem is kellett sok, pár perccel később rámarkolt a csípőmre és egy hatalmasat élvezett belém, éreztem a lüktető farkát, átjárta a testemet a remegés. 
Megfordultam és most én húztam magamhoz és csókoltam meg. Nem beszéltük meg, hogy mi történt csak fogta magát elment lefeküdni Anett mellé. Én is így tettem, befeküdtem Tomi mellé majd elaludtam. 
Másnap reggel én keltem utoljára, a többiek szenvedtek a tegnapi alkoholtól. Épp leültem az asztalhoz amikor odalépett mellém Levi, hogy súgjon a fülembe valamit. 
-Ezt még megismételjük.
 
 
Hozzászólások
vinzso ·
Szia, jó történet, várom a folytatást.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: