Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szérum

Két óra telt el azóta, hogy Dylan elment az orvoshoz. Amikor elment, már elmúlt hat óra. Jóval túl voltunk a szokott rendelési időn. De a fiam azt mondta, hogy különleges találkozója van. „Megállapodás”-nak nevezte. Előtte futóedzésen volt amitől általában eléggé le szokott merülni, de most energikusnak tűnt amikor kiment az ajtón. Kíváncsi voltam hogy miféle “megállapodása” lehet az orvosunkkal. Talán az edzésekkel függ össze. Csak nem valami doppingszerről van szó? Elég nagy szabadságot adtam a fiúnak, de most kezdtem aggódni.
Nyolc óra körül úgy döntöttem, hogy elnézek a rendelőbe. Útközben azon gondolkodtam, hogy mi a fenéért nem kérdeztem meg egyszerűen hogy mi dolga az orvosnál. Túl nagy mozgásteret adtam neki? Bűntudat fogott el, amiért nem szenteltem neki a megérdemelt apai figyelmet. Nem csak a fegyelem, hanem a kedvesség és a szeretet terén is. Útmutatásra volt szüksége egy hozzá hasonló tinédzsernek, aki első lépéseit teszi a felnőtté válás felé. Megráztam a fejem és nem értettem miért sodródtak ebbe az irányba a gondolataim.
Megérkeztem a háziorvosunkhoz. Kívülről úgy tűnt hogy nincs bent senki, de a főbejárat nyitva volt. Beléptem az üres váróterembe. Az előcsarnok sötétbe borult, így könnyebb volt észrevenni az egyetlen kivilágított vizsgálóhelyiséget a folyosón. Óvatosan végiglépdeltem a folyosón és bekukkantottam a nyitott ajtón.
A fiam a vizsgálóasztal fölé hajolt. Nadrágja és alsónadrágja a bokája körül volt. Az orvos hosszú, fehér köpenyében mögötte kuporgott és arcát Dylan sápadt, kerek farpofái közé nyomta. Az állkapcsa fel-alá járt és úgy hangzott, mintha nyelves csókot váltott volna Dylan ánuszával. A nyögéseiből ítélve a fiamnak tetszett amit csináltak vele. Az orvos lábai között  a nagy farka mereven kiemelkedett a nadrágjából. Makkja fényes volt az előváladéktól.
Megdöbbenésemben kiszaladt a számon egy "Szent Isten!". Kicsit hangosabb lett, mint amire számítottam. A szám elé kaptam a kezem, de nem vettek észre. Vagy csak nem törődtek velem. A doki felállt, Dylan mellkasa alá nyúlt és felhúzta. Egymás mögött álltak, szorosan összetapadva. Az orvos farka a fiam hátának alsó részén feküdt, Dylan hímvesszője pedig ferdén állt felfelé.
Mi a fene történik itt? Fogalmam sem volt arról, hogy Dylan meleg lenne és egy velem egykorúval kavar. Szakítsam félbe, vagy ez olyasmi amihez semmi közöm? Elég nagy fiú már az önálló döntésekhez. De mi van, ha ez az ember kihasználja? Lefagytam és nem tudtam mást tenni, mint tovább bámulni az előttem zajló perverz interakciót.
A doki valamivel magasabb volt, mint a korához képest alacsony Dylan. Nagy kezei becsúsztak Dylan pólója alá. A fiam tekergett és hátranyomta magát a doki testének, miközben a férfi tapogatta. Ezután felemelte a karját, a férfi pedig lehámozta róla a pólót. 
Tanulmányoztam a karcsú testét és hirtelen azt kérdeztem magamtól, hogy miért nem figyeltem soha a vonzó alakjára? Most már nem tudtam félrenézni. Az ágyékánál lévő ritkás, sötét szőrzetből kiemelkedő rúdja hosszú és kemény volt. Nehéz volt megállapítani a pontos méretét, de a teljesen felizgult hímtagja nagynak tűnt a testéhez képest. Erekciójából ítélve nagyon jól érezte magát. Istenem, tényleg ennyire kimaradtam mindenből? Hány napja ( vagy hete?) zajlik ez, közvetlenül az orrom előtt?
Az orvos egyik kezével oldalra fordította Dylan fejét és a nyelve behatolt a fiú szájába. Miközben néztem a csókolózásukat, önkéntelenül megtapogattam a nadrágom elején növekvő duzzadást. Végül szétvált a szájuk és az orvos egyenesen rám nézett.
– Helló, Mr. Anders! – mondta. 
Megijedtem és oldalra ejtettem a kezem, amitől még jobban feltűnt a sátorszerű kiemelkedésem.
- Ó.. szia apa! – mondta Dylan végre észrevéve engem. 
Csak ennyit tudott mondani, amikor merevedéssel meztelenül állt ott és egy idősebb férfi molesztálja? A tekintetében levő enyhe zavar igencsak alulméretezettnek tűnt a helyzethez képest. Mindketten szembefordultak velem amikor beléptem a vizsgálószobába. 
–Átvettem az irányítást a fia felett Mr. Anders. Azt hiszem egyetért velem abban, hogy nagyon vonzó fiatalember. Miután a múlt hónapban megvizsgáltam az éves kivizsgálása keretében, nem hagyhattam hogy a fiatalságnak ez a szép példánya elcsússzon tőlem. 
A kezét továbbra is Dylan csupasz mellkasán és hasán járatta. Furcsa módon egyetértettem vele. Az elmúlt percekben Dylan-t nézve meggyőződésem lett, hogy ő a legdögösebb akit valaha láttam. Közelebb léptem. A fiam passzívan, tétlenül várta az utasításokat. A nadrágja és alsónadrágja még mindig a bokájára gyűrődve hevert. 
–Dylan! A szádba vennéd a farkamat? – kérdezte nyíltan a doktor.
A fiam szégyenlősen rám pillantott, majd a lábára nézett. 
– Igen.. – felelte. 
Nyilvánvalóan akarta, de kicsit elbizonytalanította hogy az apja is nézi. Az orvos szelíden térdre nyomta. Dylan nyelvének hegye körbejárta a makk kiszélesedő peremét, egy nyögést kiváltva a férfiból. Azután az egész makkot benyelte a szájába. Néztem, ahogy a fiam szopta a dokit. Úgy tűnt lelkesen igyekszik neki örömet okozni. Ajkai egy darabig fel-le jártak a hímtag felső részén, majd tovább csúsztatta lefelé a száját, amíg az orvos nagy hímvesszőjének körülbelül a fele a szájában nem volt. Kíváncsi voltam, mennyit bír belőle benyelni. Elképzeltem hogy a duzzadt makk a szája hátsó részét csiklandozza készen arra, hogy belépjen a kölyök torkába.
Dylan szája hátracsúszott, majd újra előre. Őrület volt nézni, ahogy hosszú mozdulatokkal a szájába veszi azt a vastag húst. Minden egyes előre mozdulattal a férfi szerszámának újabb centimétere süllyedt a szájába. Azután a fiú fojtott kiáltást hallatott és nem mozdult. Ajkai az orvos farkának tövében voltak. Az arca kivörösödött és a szemei ugyan csukva voltak, de látszott hogy könnyezik. Mennyi lehetett a merev rúdból a fiam torkában? Lenéztem és láttam, hogy a hímvesszője még mindig egyenesen felállt és előváladék szivárgott belőle. Kétségkívül továbbra is jól érezte magát.
Néhány pillanat múlva Dylan kiengedte a szájából az orvost és annak zacskójával kezdett foglalatoskodni. Közben a keze az orvos combjára, majd hasára csúszott és utána felfelé tapogatózott a mellkasára. A doki a fiam fejét fogta miközben felvilágosított a perverz helyzetről: 
- Mmmm, tökéletes kölyök… Az elmúlt hat hetet azzal töltöttem, hogy megtanítsam Dylant, hogy értékelje a férfitestet. Van egy különleges szérumom, ami segít a férfiaknak, hogy kapcsolatba lépjenek beteljesületlen vágyaikkal. Segít nekik elfogadni más férfiak iránti vonzódásukat. Gondolom látja Dylan lelkesedését a testem iránt!  – nyögte felém fordulva.
–Meleggé tette? -kérdeztem. 
Elborzadva néztem továbbra is a fiamat, aki egy idősebb férfi izgatott nemi szervén dolgozott a szájával. Nem lett volna probléma, ha Dylan magától lett volna meleg. De hogy... nem is tudom… meleggé tették? Ez perverznek tűnt!
-Inkább úgy mondanám hogy felszabadítottam az elméjét a szélesebb körű tapasztalatok számára. Óóó!  - nyögte, mert Dylan visszacsúsztatta a szájába a péniszét. 
–Nem tudnám elviselni, hogy egy gyönyörű fiatalember úgy vesztegeti el a fiatalságát, hogy nem fedezi fel teljesen a számára elérhető örömöket. Elég jól megszokta újonnan feltárt hajlamait, nem gondolja?
Ezt nem vitathattam, látva hogy Dylan saját szerszáma az égnek mered a csupasz combjai között miközben mélyen a torkába vágja a doki méretes farkát. A gondolataim zűrzavarosak voltak. Egyszerre voltam döbbent, bénult és nagyon-nagyon izgatott. A doki hozzám nyúlt. Megdörzsölte az ágyékomat és megragadta a leszorított erekciómat. Jézusom, annyira felizgat ahogy nézem a fiamat, amint mohón fojtogatja magát egy idegen dákóján! Mi a fene van velem?! Mintha a gondolataimban olvasna, az orvos megszólalt:
-Az elmúlt hetekben Dylan fokozatosan adagolta a szérumomat az ön ételeihez. Mostanra -miután látta a fizikai vonzalmunkat- felébredt a saját belső vágya. Ellenállhatatlanul vonzódni fog az olyan fiatal férfiakhoz, mint a fia!
Mindezt a dudorom masszírozása közben mondta. Istenem, annyira össze volt zavarva a fejem! Dylan ajkait bámultam, amelyek obszcén módon a férfi vaskos farka köré feszültek. Elkezdtem azon töprengeni hogy milyen lenne, ha a fiam az enyémet venné a szájába. Meg akartam etetni a fiamat és lefogadtam volna, hogy szívesen lenyelné amit kap. Ezt persze észrevette az orvos. 
– Dylan! Apádnak szüksége van egy kis kényeztetésre! – mondta.
Dylan vonakodva elhagyta az orvos péniszét és nadrágjából kilépve hozzám jött. Feszült izgatottság látszott rajta, ahogy térdre ereszkedett előttem. 
-Uhhh.. szia apa.. – mondta és félénken bámult rám. 
Nem tehettem mást, csak álltam ott, miközben a fiam kinyitotta a nadrágomat. Pánik és izgalom egyszerre fogott el, ahogy letolta a lábamon. Dylan szemei tágra nyíltak, amikor meglátta a domborulatomat. Az orvos már jól megdolgozott, így elég markáns volt a kiemelkedés. Tudtam, hogy ez nem helyes és hogy a saját fiam, de... a fenébe is… ahogy Dylan aranyos arcába bámultam elöntött a szorongó várakozás a közelgő szexuális kapcsolat iránt. Ujjai végigtáncoltak a domborulatom ívein, az alsóneműm feszített anyagán. Egyre nagyobb és keményebb lettem ahogy simogatott. Árulkodó nedves folt jelent meg ott ahol a makkom az anyagnak feszült. 
–Nézzük meg édesapádét! – javasolta a doki.
Dylan újra felnézett rám. A szeme nagy volt, kerek és gyönyörű. 
–Megnézhetem? – kérdezte bizonytalanul. 
Csak bólintottam, ő pedig nem vesztegette az időt és lehúzta az alsónadrágom elejét. A merev farkam teljesen szabadon volt a fiam mohó tekintete előtt. Dylan a térdemig lökte az alsónadrágomat és két kézzel megfogta a hímvesszőmet.
–Szeretnél valamit mondani, Dylan?
Visszanézett rám és beszélni kezdett:
-Sajnálom, hogy ilyen rossz fiad voltam! Soha nem mutattam ki igazán azt az elismerést, amit megérdemelsz, pedig nagyszerű apa voltál… Szeretném ezt jóvá tenni! Meg akarom mutatni, mennyire szeretlek!
– Én is szeretlek… Mit akarsz megmutatni? – kérdeztem zavartan.
– Te gondoskodtál rólam ennyi éven át… – mondta, majd nyelve végigsöpört péniszem hosszában.
– Segítettél a házi feladataim elkészítésében… – folytatta majd rácsúsztatta a nyelvét a nyílásra.
-Elvittél az edzéseimre..
A nyelve hegye körbejárta a peremet. A tevékenysége egyenesen megvadított.
–Évekig etettél, ruhát vettél és lakhelyet adtál... 
Lehajtotta a száját a makkom fölé. Beletúrtam barna tincseibe és ő lassan szopni kezdett.
-Jézusom… -nyögtem és megborzongtam. 
Ránéztem a dokira: 
-Ez nagyon jól esik! Hogy a fenébe csinálta ezt? Miért vagyok ennyire beindulva a saját fiamtól, maga beteg szemétláda?
-Régóta célom, hogy egy újfajta apa-fiú köteléket hozzak létre. Le akartam bontani a mentális akadályokat és lehetővé akartam tenni, hogy Dylan-nel a legbensőségesebb fizikai partnerséget éljék át. Mindig is hittem abban, hogy a legszorosabb családi kapcsolatok nem nélkülözhetik a felnőttkori szexuális élvezetet. Miért fosszunk meg az érzéki, testi interakcióktól egy olyan szeretetteljes kapcsolatot, mint a család?
Dylan abbahagyta a szopásomat és a farkamat nézte miközben lassan simogatta.
-Az ilyen élmények nyilván erősebb, szeretetteljesebb kapcsolatot teremtenek majd! – folytatta a doki.
– Olyan régóta vágyom erre… Szeretlek apa! – mondta Dylan vággyal a szemében.
-A szérum a filozófiám csúcspontja. Most, hogy az anyag megváltoztatta Dylan belső kémiáját, a legerősebb vágya az, hogy fizikailag kifejezze az ön iránt érzett szerelmét. Fiatal, feszes testét oda akarja adni, hogy kettesben fedezhessék fel a tökéletes gyönyört.
Mint néhány perce a dokival tette, Dylan elkezdte a farkamra csúsztatni a száját. Egyre mélyebbre és mélyebbre vett, amíg az ajka és az orra a sötét szőrzetembe nem süllyedt. Az apai farkamat egészen belenyomtam a fiamba. Kipirosodott és könnyes arca nagyon jól mutatta, hogy milyen erőfeszítés kellett ahhoz hogy a torkába vegyen. Megtámasztottam a fejét, miközben visszanéztem rá. Csodálatos arca eltorzult és megfeszült ettől a perverz cselekedettől, de a hosszomat teljes egészében magában tartotta.
Végül visszahúzódott és lélegzetvételt engedélyezett magának, mielőtt újra nekilendült volna. Mindkét kezemmel szorosan magamhoz húztam a fejét és arcát az ágyékomnak nyomtam.
-Isteni vagy! – nyögtem fel.
Amikor elengedtem hátradőlt és kábultnak tűnt ahogy levegő után kapkodott. Megsimogatta a saját hímvesszőjét, rám nézett és elmosolyodott. Kicsit rekedten azt mondta: 
–Ezt csinálhatod még nyugodtan!
Odahajoltam és ismét magamhoz húztam. Kinyitotta a száját és ellenkezés nélkül hagyta hogy ismét lenyomjam a torkán a merev rudamat. Lebámultam a gyönyörű, szexi fiamra és túl intenzív volt az egész. A fizikai érzések elképesztőek voltak, de el tudtam volna élvezni önmagában attól tabudöntő ténytől, hogy a fiam szájában vagyok. Épp arra készültem hogy közvetlenül a hasába lövelljem a spermámat, amikor a doktor a vállára tette a kezét és azt kiáltotta:
–Dylan!
A bennem kavargó fizikai és lelki hurrikán szertefoszlott, ahogy a fiam lehúzta a száját a farkamról. Miközben visszavonult én levegő után kapkodtam és lassan magamhoz tértem az orgazmushoz közeli állapotomból. Dylan szeme vörös volt, az arca égett. A kézfejével megtörölte a száját és szinte ártatlanul megkérdezte:
-Tetszett?
-Óóó… Ó, igen, Dyl, imádtam! – leheltem. 
Megsimogattam a haját, ő pedig szélesen elmosolyodott. 
-Sajnálom, hogy kicsit durva voltam, de olyan átkozottul izgató vagy! -folytattam.
-Örülök, hogy megtetted. Amikor így szeretsz, én is annyira felizgulok! - mondta és meglóbálta a hímvesszőjét.
–Rendben, de most ugorj fel az asztalra! – szólt közbe az orvos. 
A fiam ránézett és úgy tűnt, tudja, mit kell tennie. Felült a vizsgálóasztalra, majd hátradőlt és felemelte hosszú lábait. Jól begyakorolt manővernek tűnt. Az orvos közelebb lépett az asztal szélén levő fenekéhez. Láttam ahogy a kis rózsaszín lyuk megrándul, ahogy a doki odatette az ujjait. Kíváncsi voltam hogy vajon hányszor látta már az orvos Dylan-t ebben a helyzetben. Milyen gyakran vizsgálta a fiam ánuszát?
A doki egy műanyag tubusból síkosítót kent néhány ujjára és hátsó nyílására. Azután kiegyenesítette a mutatóujját és tolni kezdte… én pedig néztem, ahogy becsúszik. A második ujja könnyedén követte az elsőt. A két ki-be járó ujjról a tőlük alig pár centire levő vastag rúdra néztem és elképzeltem hogy pár pillanat múlva az kerül az ujjak helyére.
- Hűha.. Azt hiszem féltékeny vagyok doki! – mondtam.
–Ó, ez nem nekem készül. Az ujjainkkal csak gyakoroltunk eddig. Dylan-ben még sohasem járt itt férfi pénisze. Az apjának tartogatta magát.  – mondta az orvos.
Kihúzta az ujjait, felém fordult és az én hímtagomat is bekente síkosítóval, miközben én a fiam apró, rózsaszín célpontját néztem. Elöntött a hála és Dylan-hez léptem. A lábait a vállamra tette és felkínálta a fenekét. A fiam karcsú, feszes testét néztem az asztalon, ami készen állt arra, hogy elvegyem a szüzességét. Izgalom futott át rajtam a gondolattól, hogy pillanatok múlva behatolok a szűz lyukába. Meg akartam tölteni a szűk nyílását apai szeretetemmel.
–Mehet? – kérdeztem Dylant, miközben enyhe nyomást gyakoroltam.
–Igen… csináld!– könyörgött. 
Tolni kezdtem és a makkom szétfeszítette szűk gyűrűjét. A farkam vége eltűnt a fenekében. Jézusom, tényleg megcsináltam! Mi a fenét tett velünk ez az orvos? Dylan szeme lecsukódott, állkapcsa pedig megfeszült. Megálltam.
-Jól vagy? Fáj? -kérdeztem aggódva.
-Nagyon… nagy…vagy… -zihálta.
–Kivehetem! – ajánlottam fel, titkon abban reménykedve, hogy nem ezt akarja.
Megsimogattam sima, feszes mellkasát. Elképesztő volt a szorítása a hímvesszőmön.
-Nem… ne! Azt akarom, hogy bennem legyél!  Azt akarom, hogy dugj meg! Csak… lassan! - felelte.
– Értem!
A farkam lüktetett és majdnem megint elélveztem meghallva ezeket a szavakat. Annyira izgató ez a fiú! Miért nem vettem észre korábban? Folytattam a behatolást. Nagyon szorosan tartottak az izmai, de mégis egyre mélyebbre fogadott magába. Megálltam, amikor a hosszom körülbelül fele benne volt. A lyuk hihetetlenül szélesre húzódott a farkam legvastagabb része körül.
-Biztos hogy nem túl sok ez neked? -kérdeztem.
–Nem, nem vagyok benne biztos… – válaszolta feszült kuncogással, majd folytatta:
–Óóó, Istenem de nagy! De ne hagyd abba! Szeretlek, apa… óóóó, a francba…. Szeretném ha itt te vennél teljesen birtokba!
Szemei még mindig csukva voltak, ajkait összeszorította. Éreztem, hogy izmai összeszorulnak és elernyednek a hímvesszőm körül. A karjait kinyújtotta és megszorította a combjaimat. Nagyon akarta a vastag farkam, de ez sok volt a szűk kis nyílásához.
Enyhén kihúzódtam majd visszanyomtam magam, amitől a fiam felnyögött. Ezt újra és újra megismételtem és óvatosan, fokozatosan egyre mélyebbre süllyesztettem a farkamat Dylan-be. Nagyon jól fogadott. Ha a doki igazat mondott, és még tényleg senki nem dugta meg, akkor igazi bajnok volt, amiért különösebb zokszó nélkül magába tudott engedni.
A sötét szeméremszőrzetem nemsokára a fenekének nyomódott. Szűk tini alagútja elnyelte az egész hosszomat. A farkam teljesen beszorult a saját fiam beleibe. Egy pillanatig ott tartottam és éreztem a szűk lyukának melegét. Jézusom, olyan szoros volt, mintha  satuban lenne a farkam!
-Minden rendben? – kérdeztem a ziháló mellkasát simogatva. 
Kábultnak tűnt. A szeme nem tudott fókuszálni. A farka kőkemény volt.
-Uuuhhhh…. igen… – nyögte végül.
A reakcióján felbuzdulva elkezdtem a fő eseményt. Erősen megragadtam a lábait és széjjelebb nyitottam őket. Szinte teljesen kihúztam magam belőle, majd visszanyomtam. Dylan karcsú teste felívelt az asztalról, ahogy újra belehatoltam. Újra és újra belevágtam magam teljes hosszomban. Dugtam a saját fiamat. Még soha nem voltam ilyen forró, szűk lyukban. Miért nem basztam meg soha Dylant? De az orvos új esélyt adott nekünk, hogy szeressük egymást. Elképesztő volt. A testem minden egyes lökéssel az övébe csapódott és karcsú alakja megrándult, amikor nekiütköztem. Mindketten izzadtunk és nyögtünk. Kis idő múlva úgy tűnt hogy Dylan megszokta az apró lyukát kitöltő új tömeget. Tátott szájjal bámult rám és kezdeti kényelmetlenségének minden nyoma eltűnt. Vágytam a szexi testére. Annyira büszke voltam, hogy be tudta fogadni a hosszú, vastag farkam. Hálás voltam, amiért nekem adta magát. Jobban szerettem Dylan-t abban a pillanatban, mint valaha. Szerettem őt és akartam hogy tudja ezt, ezért tovább dugtam. A doktor széruma miatt most ez volt a legjobb módja annak, hogy boldoggá tegyem a fiamat.
Éreztem, hogy az orvos megmozdul. Elfordítottam a fejem és láttam ahogy kihúz egyszéket a sarokból. Beállította a szoba közepére és azt mondta:
– Váltsunk egy kicsit!
A farkamat a fiam lyukában akartam tartani, de kényszerítettem magam hogy megálljak. Kihúztam belőle a hímvesszőmet, ami olyan átkozottul merev volt, hogy egyenesen a plafonra mutatott. Úgy tűnt Dylan tudja, mit akar a doki. Lecsúszott a vizsgálóasztalról és kissé bizonytalan léptekkel a székhez ment. Rátérdelt és a támlájára hajolva ismét elém nyújtotta aranyos fenekét. A válla fölött rám nézett és nem volt szükségem több noszogatásra. Odaléptem, becéloztam és újra belenyomtam magam.
Az orvos átment a másik oldalra. Dylan előrehajolt és megragadta a férfi kemény péniszét. A szájával kezdte kényeztetni az orvost, miközben én hátulról dugtam. Láthatóan élvezte hogy mindkét végén birtokba veszik. A háta alsó részét néztem és próbáltam elképzelni hogy milyen mélyre nyúlik benne a farkam. Még mindig érthetetlen volt hogy tudta befogadni a teljes hosszomat a kis testébe. Észvesztően felizgatott ez az egész beteg helyzet. Bármit is csinált velünk a doki, az ő bűvöletében voltunk. A fiam szexi teste volt az egyetlen dolog, ami érdekelt. Sokféleképpen magamévá akartam tenni, Dylan pedig szívesen alávetette magát bárminak. Ez az orvos egy perverz volt és engem is azzá tett. Megszegtem a társadalom egyik legszentebb tabuját. Egy apának meg kellett volna védenie a fiát, nem pedig megbaszni.
Az orvos az egyik kezével a fiam állkapcsát fogta, miközben az egész farka Dylan szájába és torkába nyomult. A látványtól undorodnom kellett volna, de még akarva sem tudtam viszolygást érezni. Röviden elgondolkodtam Dylan elvetélt jövőjén. A lányon, akit soha nem fog feleségül venni és a gyerekeiken akik soha nem lesznek. Hamarosan befejezi a középiskolát és remélhetőleg egyetemre megy. De… megy? Megfosztották a normális felnőtt élettől, de áldott, örök szerelemben és vágyban hozzákötötték az apjához.
Mindezzel tisztában voltam, de még csak nyomát sem éreztem a vágynak, hogy hagyjuk abba. Továbbra is belemerítettem az egész hímtagomat a fiam szűk, éhes lyukába, miközben az orvos a bájos arcát baszta. Kihasználtuk a testét. Dylan gurgulázott és levegő után kapdosott a doki farkán. Egyik karjával visszanyúlt a csípőmhöz és magába húzott. A kapcsolatunkat bámultam: a vörös nyílását, ami a férfiasságom köré feszült. A lyuka hozzám tapadt, valahányszor hátrafelé húztam. Amikor előre löktem, az egész teste velem mozdult. Perverz orgia volt, de képtelen voltam leküzdeni újdonsült vágyaimat. Végül az orvos visszalépett Dylan elől és megkérdezte:
– Mit szólnátok egy újabb pozícióváltáshoz?
Szétváltunk, felegyenesedtünk és levegő után kapkodtunk az erőfeszítéstől. Miután levettem az összes ruhámat, a doki hanyatt fektetett a párnázott viszgálóasztalra. Dylan a derekam fölé helyezkedett. A szemembe nézett, miközben megmarkolta a farkam és leereszkedett rá. A haja kócos volt és bőrén csillogott a verejtékréteg. Eszembe jutott, hogy amikor beléptem ebbe a jelenetbe, Dylan még nem így nézett ki. Persze a nadrágja a bokáján volt, de nem izzadt, arca nem pirult ki és a haja rendezett volt. Az orvos és én alakítottuk ki ezt az izzadt, rendetlen állapotát, amiben rajtam ült.
Erősen megfogtam a derekát és a csípőm mozgásba lendült. A karcsú, sportos teste megfeszült és ellazult, ahogy beljebb toltam a farkam, majd visszahúzódtam. Újra és újra. Dylan nyögni kezdett, majd magától kezdett felemelkedni és visszazuhanni.
–Kellemes érzés az apád farka benned? Szereted, ha a saját apád megbasz?  – kérdezte tőle az orvos.
– Mmm-hmm… – vicsorgott Dylan és az alsó ajkába harapott. 
A szemembe nézett, ahogy a testünk együtt dolgozott és mindkettőnknek elképzelhetetlen örömet okozott. Magam felé húzva rávettem, hogy előre dőljön. Kezei a mellkasomon landoltak. Behajlítottam a lábam, hogy a farkam benne maradjon. Ajkaink összeértek. Dugtam a fiamat, miközben a nyelvünk birkózott. A légzése szaggatott és gyors volt, apró morgó hangokkal. Az egyik kezemmel közénk nyúltam és finoman végigsimítottam a hímvesszőjének ragacsos törzsét. 
-Dyl…. elélvezel a kedvemért? Ki fog lövellni a spermád? – suttogtam a szájába biztatásomat. 
-Ahh! Apa... Óóóó... ah! 
Tovább simogattam acélkemény szerszámát, követve a hosszát, majd a makk peremét. A szánk lazán ért egymáshoz. Forró leheletet váltottunk és időnként összeérintettük a nyelveinket.
- Ó ...istenem… - nyögte belém.
Amíg én dugtam, az orvos megsimogatta Dylan hátát. Keze lefelé haladt és végül megragadta a fiatal, feszes fenekét. Éreztem ahogy a férfi ujjai megérintik azt a helyet, ahol olyan szoros kapcsolatban álltunk. Megsimogatta a farkamat ahogy az kilépett a fiam lyukán. Ujjbegyével körbejárta Dylan megfeszülő nyílását és azt mondta:
-El tudod képzelni, Dylan? Apa hazaér a munkából…. Ledobja a nadrágját és leül a kanapéra… Te pedig úgy fejezed ki iránta való szeretetedet, hogy letérdelsz és a szádba veszed a nagy, kemény farkát. Azután apa felsegít. Leveszi az összes ruhádat és az ölébe ültet. Nagy farka szétfeszít és egyre mélyebbre csúszik beléd, miközben a te hímvessződ neki szorul és az előváladékod a hasára szivárog. Azután apa tényleg megtölt a szeretetével. Látod, Dylan? Amikor csak akarjátok. A McDonalds mellékhelyiségében. Apa kocsijának hátsó ülésén, mielőtt elvisz az iskolába. Te, kinyújtózva apa íróasztalán az irodájában... Föléd hajol és betömi a kis lyukadat. Most már egymáséi vagytok. Arra születtetek hogy így kapcsolódjatok össze!
– Nnn …uuhh …fff! 
Dylan válasza érthetetlen volt. Elveszett a pillanatban, ahol fiatal testét elképzelhetetlen élvezet ostromolta és elveszett a közös jövőnk képében, amelyet az orvos festett nekünk. A teste megfeszült és éreztem hogy a hasamra lövell a spermája. Ahogy elélvezett, a feneke a farkamra szorult és szinte kifejte belőlem a magomat. Felfelé nyomtam a csípőmet és a derekét szorítottam, miközben mélyen a zsigereibe élveztem.
Nyögéseink elhalkultak és csak feküdtünk egymáson. Dylan még mindig a farkamon volt. Egy kis idő múlva észrevettük a doki hatalmas hímtagját az arcunk mellett lebegni. Közvetlen közelről nézhettem, ahogy Dylan a fényes makkra csúsztatta ajkait és elkezdte lenyelni az egész hatalmas szerszámot. Valamivel kevésbé volt lendületes mint korábban, mert kimerült a szeretkezésünktől, de a dokinak nem kellett sok hogy elérje a csúcspontját és a fiam szájába élvezzen.
Amikor Dylan végül felemelkedett rólam, a doki hozott néhány törülközőt, hogy megtisztálkodjunk. Letöröltük magunkról a spermát, a síkosítót és verejtéket, majd összeszedtük a padlóról a ruháinkat. Miután Dylan felöltözött, magamhoz húztam és megcsókoltam. Miközben a nyelvemmel támadtam, ágyékát a lábamhoz dörzsölte. Amikor elváltunk, láttam hogy megfeszül a nadrágja eleje. Kinyújtottam a kezem és játékosan megrángattam.
-Gyere, menjünk haza! Otthon majd gondoskodok erről! -mondtam neki.
Ahogy kiléptünk a rendelőből, hátranéztem és visszaszóltam: 
– Köszönöm, doki!
Hozzászólások
Petike76 ·
Kérek a szérumból!

Akarapopsim ·
Én is!De nem az apaiból,abból viszont sokat és sokszor!;)

AnnaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: