Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Vannak döntések, amiket nehéz, sőt szinte lehetetlen meghozni. De megengedhetjük-e maguknak,...
Anikót egyre jobban zavarja egyik beosztottja, Szilvi kérdései a megbeszéléseken.
Panka randira megy, miután online megismerkedett Zolival.
Egy szomoru, dermesztő lagzi Buják faluban 1929
A hihetetlen szerelmi ajándék...
Friss hozzászólások
ayala: Ez jó volt.
2020-09-26 12:44
ayala: Nincs benne sok eredetiség.
2020-09-26 12:44
ayala: Nem rossz.
2020-09-26 12:44
ayala: Nekem nagyon tetszett.
2020-09-26 12:44
ayala: Ez valahogy nem jött be.
2020-09-26 12:44
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szenvedélyek tengere

Akár a tenger oly lágy. A tűző napon felhevülsz. Lassan alkonyodik. tested még mindig égetik, a napsugarak, már egyre lágyabban... Felkelsz a homokból, ahol eddig pihentél és lassan a tenger felé, indulsz. Érzed, hogy valami megindult benned, egy lágy bizsergés. Ahogy eléred a tengert először csak a lábadat, érinti a víz. A tenger vize mely oly lágy és érzéki. Ahogy hozzá ér a lábadhoz, egy pillanatra belebizseregsz. Majd ahogy kezd egyre feljebb érni, egyre jobban élvezed. Már a térdedig ér és nyugtató, szenvedélyes. Majd amikor a combodnál kezd felfelé törni, ahogy néha vízcseppek csapnak fel a hajlatokig egyre jobban élvezed. Kezd nagyon jó lenni, amikor már a hajlatokat is eléri, és lágyan simogatni kezd, élvezed, és csodálatos élményben van részed. Ez a szenvedélyek tengere.

Egyszer csak egy illatot érzel mely nagyon ismerős. Már érezted valahol. Amikor lassan megfordulsz egy nagyon helyes, és izmos férfit tekintesz meg, szemeidben megcsillan. Oly érzékien érint, meg hogy belebizseregsz. Végig masszírozza a melleidet és egy vad csókot, hint az ajkadra. Lassan elindultok a part felé, út közben meg-megállsz forró, és vad csókokkal halmoz el. Már nem bírod sokáig, ő sem bírja már, egyszer csak eléd, kerül, és elkezd vadul csókolni, majd pedig érzékien ágyat hint neked a homokban, a tenger lágy hullámmal mossa puha ágyadat, simogatja a hátadat, közben pedig lágyan csókolni kezdi melleidet, nagyon élvezed és ez az új érzés szinte utat, tör a testedben. Forró vért pumpál tüzes szíved mely, már szinte lángol, termeli a szenvedélyt. Lassan elérkezik a hajlatokhoz, előtör belőled a szenvedély és ki kívánkozik... hatalmas sóhajtásokba kezdesz. Egyre erőteljesebb és határozottabb sóhajtások.... Lassan a nyelvével hozzá ér a nőiességedhez... finoman izgatni kezdi, majd pedig fokozatosan nyalni kezd... az ujjával is rásegít... hatalmasakat sóhajtasz... érzed, hogy hamarosan már nem fogod tovább bírni, játszani kezd a nyelvével, és az ujjával is... időnként rátesz picit így fokozva az érzést... hatalmasat sóhajtasz... ez volt a legerőteljesebb sóhajtás, egy forró láng csap végig a testedben, a tenger is végig hint a hullámokkal.

Ez volt az... Az érzés mely leírhatatlan. A szenvedélyek tengere. Besötétedett. Aludni készül a tenger is. Lassan álomra hinted a fejed, még néha beletekintesz a hatalmas rengetegbe, és visszagondolsz rá, a szenvedélyre mely lassan elpihen benned. A Szenvedélyek tengere ez.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

aveon ·
Túl rövid.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: