Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szendvics

- Ne légy féltékeny – lökte oda Tomi a páromnak, miközben végigsimított a seggemen. 
Elég sokat ittam ahhoz, hogy mosolyogva hagyjam, míg pasim az asztalnál ülve figyelte Tomival való beszélgetésünket. Régóta ismertem a srácot, nagyon jó barátom volt, és sokszor viccelődtünk egymással szexuálisan is. Utóbbi mozdulata is csak egy poén része volt, én pedig vettem az adást. Nem úgy Gábor. Oldalra pillantva láttam, hogy idegesen tekintget felénk az asztal mögül, miközben whisky-jét kortyolgatja.
Egy házibuliban voltunk, ahol Tomi születésnapját ünnepeltük. Négy fiú volt még rajta kívül a lakásban, közülük kettő az asztalnál ült Gáborral, egy a tévén játszott valamilyen játékot, a negyedik pedig épp a konyhában tevékenykedett. Én és Tomi az ablak előtt álltunk, kezünkben pohárral. Iszogattunk és jókedvűen nevetgéltünk. Kezdtem azt érezni, hogy részeg vagyok. Átléptem azt a pontot, mikor már szédülök, s nem tudom abbahagyni, hiába is akarnám; egyik pohár jön a másik után. Az ilyen esték másnapján szoktam megfogadni, hogy soha többet nem iszom. 
- Mennünk kéne – csattant fel Gábor az asztaltól, és felállt.
Én egy szót sem szólva ránéztem, s lefagyott a mosoly arcomról. Már megint csinálja a balhét – gondoltam magamban, és visszafordultam Tomi felé, aki így szólt:
- Ne viccelj. Maradjatok még. Még csak most csináljuk a szendvicseket. 
- Nemrég jöttünk. Hova sietsz? – kérdeztem én is a barátomtól, aki erre dühösen visszaült, és tovább iszogatott. 
Bár a beszélgetésünket megszakította, Tominak sikerült visszaterelnie a szót a medrébe, és újra jó hangulatba hoznia engem. Ezért is bírtam őt annyira: mert mindig meg tudott nevettetni, és laza srác volt. 
- Kicsit helyre kéne rakni a pasidat – jelentette ki Tomi.
Abban a pillanatban én is haragudtam barátomra, s mosolyogva kérdeztem:
- Igen? És hogy gondolod?
- Elintézünk a srácokkal. Ő pedig végignézi. 
A válasz hallatán lefagyott a mosoly az arcomról, megköszörültem a torkom, és szólni sem bírtam, csak farkasszemet néztem egy darabig Tomival. 
- Mi van?! – kérdeztem hidegen, és kissé számonkérően is.
De Tomi válasz helyett elvette a poharamat, a sajátjával együtt letette az ablakpárkányra, megragadta mindkét kezével a seggem, magához vont, és csókolni kezdett. Én annyira meglepődtem, hogy el se toltam magamtól. Bár nem csókoltam vissza, hagytam, hogy tapogassa a popsim és csókolja a számat. A következő másodpercben már húzta is le fekete leggingsemet a seggemről, feltárva azt a fiúk előtt. 
Minden szem rám szegeződött, az asztalnál ülő és a padlószőnyegen játszó fiú is minket bámultak, amint Tomi a meztelen seggem simogatja, én pedig már erőtlen próbálkozásokat teszek arra, hogy eltoljam őt. Nem véletlenül voltak erőtlenek a próbálkozásaim, Tomi viszont velem ellentétben mindig is határozott pasi volt.
Közben Gábor újra felpattant, ám a két sráctól nem tudott kilépni az asztal mögül, hogy tajtékozva megállítson minket. Valószínűleg ő sem tudott mit mondani, ledermedhetett a látványtól, hogy barátnője meztelen seggét annak haverja fogdozza mindenki szeme láttára.
- Baszd meg – mondta Gábor idegesen.
- Maradj szépen – ültette le az asztalnál ülő két nagydarab srác a barátomat, miközben Tomi mindenféle teketóriázás nélkül megfogott, az asztalhoz vitt, majd rádöntötte testemet az asztallapra úgy, hogy barátommal szemközt találtam magam, csupán néhány centi választotta el kettőnk arcát egymástól.
A két fiú mindeközben ülve maradt az asztalnál, csak kissé kijjebb rakták székeiket, hogy helyet csináljanak nekünk, Gábor pedig csodálkozó szemekkel visszaereszkedett a helyére. Kezdett rádöbbenni, hogy nem sok tiltakozást láthat részemről. 
Tomi villámgyorsan halászta elő farkát nadrágjából, benyálazta ujjait, a nyálat rákente merev péniszére, majd puncimhoz igazította azt. Felnyögtem, ahogy Tomi belémmélyedt, miközben én barátom szemeibe mélyedtem tekintetetemmel. Láttam, hogy mérges, nedvedző puncim kéjérzése viszont felülírta erkölcsi gátjaimat, s miközben Tomi baszni kezdett hátulról, ajkaimat fájdalommal vegyes örömteli sikolyok hagyták el haverom méretének köszönhetően. 
Láttam, hogy Gábor alig bír megülni a helyén; nem volt maradása, mégis tudta, hogy maradnia kell. Féltékenységtől gyötörve kortyolt bele whiskyjébe, miközben engem bámult, ahogy magáévá tett az egyik legjobb barátom. 
Ha egy órával előbb megkérdezte volna valaki, mi fog történni ma este, nulla százalék esélyét sem láttam volna annak, hogy Tomi kegyetlenül megbasz hátulról a barátom előtt. 
Szemhéjaim elnehezültek, s kissé lehunytam szemem, miközben kezeimmel az asztallapot markolásztam. Majd egy-egy erőteljes lökés következett. Úgy éreztem, Tomi a méhemig hatol.
- Ne – tört ki végül belőlem, s a szót azonnali élvezés követte. Testem megrándult Tomi nagy farkától, s Gábor szemeibe nézve elélveztem.
Tomit ez nem érdekelte, vadul kefélt tovább. Hiába nyögtem ki magamból a tagadószót, testem reakcióját nem tudtam felülírni, s bár nem akartam rossz érzéseket kelteni Gáborban, ő premier plánban láthatta orgazmusom, tudva azt, hogy amikor vele szeretkezek, sokkal lassabban és nehezebben érem el a tetőpontot.
Tomi újra dugni kezdett, és alig fél perc telhetett el, mikor megint azt éreztem, hogy közel vagyok, és hatalmas farkát szorítóba helyezem puncimmal, miközben meg-megvonaglok rajta másodszor is a csúcsra érve. 
- Te ribanc – köpte az arcomba Gábor, de akkor és ott teljes mértékben hidegen hagyott minden szava. 
Kissé hátranéztem Tomi felé, aki kőkemény farkával tovább baszott, miközben megragadta kezeimet, és csuklóimat hátracsavarva lefogott. Tudtam, hogy arra készül, hogy még durvábban megdugjon. És így is lett. 
- Takarodj – lökte arrébb Gábort petyhüdt péniszét előttem lógatva Pali, Tomi egyik haverja, aki nemrég még a földön ülve játszott. Erre nem számítottam.
Pali jóképű, szálkás srác volt. Gábor őt rühellte legjobban a haverjaim közül, most mégis itt lógatta petyhüdt szerszámját előttem, miközben pasim odébbült, és figyelte, amint szétnyitom ajkaim, és a számba fogadom a srác eres farkát. Tövig beszoptam, miközben felnéztem rá, ő pedig fejem megragadva szopatni kezdett, míg Tomi úgy kefélt, hogy azt hittem, menten elájulok.
Az asztalnál ülő másik két srác mindvégig mozdulatlanul figyelték az eseményeket, egymásra vigyorogva és iszogatva. Úgy tűnt, ők nem is akarnak bekapcsolódni. Tomi kezdeti ígérete, miszerint elintéznek a srácokkal, falsnak bizonyult.
Pali farka közben keményedni kezdett; egyre jobban kitöltötte a számat, és ahogy nőtt, megtapasztalhattam, hogy őt is nagy szerszámmal áldotta meg az ég. Imádtam, ahogy kíméletlenül megszopat, néha lenn tartva fejemet, tövig nyomva méretes farkát a számban. Én pedig hagytam. Szám nagyra nyitva szoptam, nyelvemmel gyorsan és ügyesen lapátolva makkját. Gábor tudta jól, mire vagyok képes a számmal, így valószínűleg nem csodálkozott, mikor Pali elengedte a fejem, s látva, hogy jól végzem a dolgom, hagyta, hogy kezelésbe vegyem péniszét, miközben hátrahajtotta fejét egy nagy sóhajt kiadva magából.
Pali torkomra préselt farkával a számban testem ütemesen mozgott előre-hátra. Tomi körülbelül egy percig dugott eszeveszett tempóban. Az etap végén újra elélveztem, ami valószínűleg a számat kitöltő dákónak is köszönhető volt; még soha nem voltam két sráccal egyszerre, s a spontán rámtörő izgalom, a semmiből előkerült izgalmas szituáció a végletekig fokozta vágyaimat. 
A harmadik orgazmusom után Tomi lassult, aminek örültem is, én pedig Pali farkát kivettem a számból, és golyóit nyaldosva felnéztem rá, izmos bicepszeire vetve pillantásom, majd markáns, férfias csontozatú arcát figyeltem. Heréit a számba véve néztem fel rá, miközben ő is lepillantott rám. Kemény, tökös srác volt, tipikus önfejű barom. Tudtam róla, hogy az alkoholt, a füvet és a csajokat sem veti meg. Igazi életművész. 
Ránéztem Gáborra, aki fejét csóválva hitetlenkedett, milyen egy utolsó kurva vagyok, mialatt testem újra nagyokat rándult Tomi egy-egy mélyebb lökésétől, aki az asztalra nyomva lefogott. Majd miután elengedte kezeimet, abbahagytam Pali szőrös heréinek nyaldosását, és jobb kezembe ragadva a srác farkát, verni kezdtem az arcom előtt hatalmas hímvesszőjét. Már egyre halkabbakat nyögve, lihegve tekintettem pasim szemeibe, majd újra számhoz emeltem, és bevettem Pali péniszét. 
Pali is Gáborra nézett, amitől barátom még idegesebb lett, s csak egyfolytában nyakalta a whisky-t, amíg engem kúrtak. Az, hogy a számat és a puncimat is kitöltik egyszerre, valami végtelenül izgató érzéssel töltött el. Éreztem, hogy nincs messze a negyedik orgazmus. Lehunytam a szemem. 
Pali közben a torkomra nyomta faszát, fejem megragadva, s úgy kezdte el baszni a torkomat. Ahogy lenyomta farkát a számban, minden egyes lökésénél újabb és újabb nyögést hallatott, s az egyre hangosodó örömsóhajokból tudtam, hogy mindjárt élvezni fog. 
Tomi közben a seggemet markolászva ütemesen dugott, nagyon jól eltalálva a ritmust, s abban a pillanatban, amikor éreztem, hogy újra elmegyek, Pali is telelőtte a torkomat, farkát tövig nyomva a számban, nyelésre kényszerítve. Kissé fulladoztam, miközben lent tartotta méretes péniszét, s meleg ondója lecsúszott  a gigámon. Miután az utolsó cseppet is kisajtolta magából, már petyhüdten húzta ki számból a farkát, egy vastag nyálfonatot vonva maga után, mellyel végigrajzolta alsó ajkamat és államat.
A legjobb barátom, érezve, hogy újra elértem a tetőpontot, kivette farkát a puncimból, és egy hatalmas kiáltás keretében telespriccelte meztelen popómat, ezzel újabb tanúbizonyságát téve önzetlenségének, mellyel újfent bebizonyította, hogy a tőle megszokott „ladies first” jelige szerint él. 
Pali már el is tette farkát, míg ajkamon a nyállal kevert ondóval Gábor felé vetettem elnehezült pillantásom. Lehúzott nadrággal, spermával borított popsival feküdtem az asztalon, miközben pasim whiskys pohara felé nyúltam. Ő engem figyelve hagyta, hogy elemeljem előle, és belekortyoljak. Tudta, hogy szükségem van rá.
A srác, aki eddig a konyhában matatott, ekkor toppant be a szobába, hogy megtegye bejelentését:
- Kész a szendvics.
 
Hozzászólások
Pavlov ·
Végre valaki rendes pornótörténeteket ír. Igaz, hogy volt benne jópár elírás, és a címe is félrevezető (hiszen végül is nem dugtál szendvicsben a lányt), de üdítő egy ilyen jó kis cuckol sztorit olvani. Ment a lájk.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: