Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sürgető

Drágám…- szakad ki belőlem a szó egy sóhaj kíséretében, mikor hallom, hogy belép a szobába. Ön felé fordulok és a szemében valami furcsát vélek felfedezni.
-Az Ön kedvéért úrnőm… itt vagyok. – mondja, majd egy édes mosoly kíséretében közelebb hajol, hogy csókot adjon.
-Ügyvéd úr, nagyon helyes… - szólok, felhúzott szemöldökkel, és  az álla alá nyúlva, majd a hajába túrva viszonzom a csókot. 
-Túl gyengéd - szól megtörve a csókot… Gyanús ez nekem kiscica… - suttogja a számba. 
Válaszként kacagok egy nagyot, majd pofon vágom. 
-Igen, ez már ismerős… - dörzsöli sziszegve az arcát. 
A szemem elhagyja a tekintetét, sejtelmes mosoly kíséretében végig simítok a ruhámon és körbe nézek a szobában, várva, hogy az Ön tekintete is kövesse az enyémet. 
Kellemes félhomály, szinte már sötét, de mégis a meggyújtott gyertyák épp annyi fényt adnak, hogy elég legyen. Leképezve ezzel a sötét lelkünket is. A falnák kereszt, vele szemben az ágy, vastag kerettel övezet baldachinos, előtte egy faláda, kinyitott lakattal a tetején.. A padló fekete fa, középen egy világos színű plüss szőnyeggel. Mellettem az asztal, két székkel. Pezsgő és wiskey. Jég a vödörben. 
A ruhám egyszerű, fekete, mély kivágással a hátán, és felskiccelve a comboknál. Mezítláb vagyok, a fehér bőrömtől szinte világít a fekete lakk, még a harisnya alatt is.. 
Lépek egyet és az asztalnak dőlök, kezembe veszem a két poharat, a pezsgőt az Ön kezébe adva.
-Drágám… Ma ünnepeljünk – szólok és koccintani szeretnék. Mosolyog és csak remélni tudom, hogy boldog. 
Koccintunk és mindketten iszunk egy kortyot. A wiskey kellemesen marja a torkom, ennek a gondolatára az alkarjára csúsztatva a kezem a körmeimmel marok én is Önbe. 
Felsóhajt picit, megremeg. Majd a poharat mellém helyezi, lassú, komótos mozdulattal, aminek itt vége is szakad. A következő, amit érzek az a borostája a nyakamon. A keze a hajam markolja, csuklójára tekeri és húzza. Morog valamit a bőrömbe, de nem értem és nem is érdekel.. A zakója alá nyúlok és a hátára csúsztatom a kezeim, végig simítom azt. Közelebb húz magához és én már igyekszem a zakóját levarázsolni, de még mindig harapdál. 
Felnyögök és odasziszegem:
- Igazán értékelem a hevességét… ach.. S tán még mondanék is valamit, de egy csókkal fojtja belém a szót, idegesen gombolom az ingje gombjait, de nem igazán boldogulok velük. 
Türelmetlen vagyok, így széttépem a fenébe, a gombok pattognak a padlón. Már a mellkasát karmolom, sőt szinte mindent, amit érek, a keze a combomra téved, végig simít a ruha vágásán, a harisnyán. Őszintén, olyan, mintha mindenhol ott lenne a keze. Heves, követelőző, pimasz. Egyre erősebben szorít és én is Önt. A fogaim közé kapom az alsó ajkát és megharapom, mire erősebben tép a hajamba. 
-Na, elég volt, mars az ágy felé.. mondom kissé durván, mire csak pimasz mosoly a válasza és szinte rángat magával. Erőszakos kissé, de élvezem. Durvák vagyunk egymással. Az ágyra akarom tolni, felhúzom a lábam és meg akarom pofozni, de elkapja a kezem, erősen szorítja a csuklóm és az ágyra lök. 
Kacagok, szívből, buján, igazán.
-Nocsak, nem felébredt a dominanciája? – kérdezem hetykén én lehúzom a ruhámat a vállamon.
-Megőrülök Öntől... hallom a válaszát és már rajtam is van, leszorít. Küzdök, tolom el magamtól, de csak morog válaszul és már a mellem falja, a hajába tépek… Szinte semmit sem ér a próbálkozásom, de aztán váratlanul elengedem magam. Érzem a meglepettséget, mintha egy kicsit vissza is húzna a hevességéből, hogy látszólagosan megadom magam. Gyengéd simogatással felelek, és érzem már, hogy mennyire feszíti az öltönynadrágja. Önhöz nyomom magam és a fülébe suttogom miközben a fejét fogom.
-Boldog születésnapot ügyvéd úr… Ki se bontja az ajándékát? – kérdezem pimasz mosollyal az arcomon.
A szemében újra ég a tűz – Dehogynem... válaszolja bestiálisan, csak erre vágyom per pillanat. 
Vadul rángatjuk le egymásról újra a ruhát. Rajtam már csak a bugyim és a harisnya maradt, Ön teljesen meztelen. A fogait érzem a hasamon, miközben megszabadul a harisnyától is. Végig csókolja a lábam, különösen a lábujjaimat és én kezdek elveszni a gyönyörben… Feltérdel az ágyra, egyenesen a lábaim közé. Végigsimít a testemen, az érintése követelőző, szokatlan, de élvezem ezt is. Az ujjai megállnak a szemérmemnél és erősen hozzám nyomja őket még bugyin keresztül. Felsóhajtok. 
-Érezheti milyen nedves vagyok… Érezd csak.. – mondom és tegezésre váltok, ha már változatosság, hát legyen ebben is, gondolom magamban.
Az ujjait belém nyomja, s mikor végre ténylegesen megérzi a forróságom és én az ujjait, már nem nagyon bírjuk sokáig. Rám rogy és a félretolja a bugyimat egy kézzel, majd belém hatol. A körmeimet erősen a hátába vájom, a nyakába harapok, lábaimat a dereka köré fonom, erősen szorítom, mikor elkezd mozogni bennem. A légzésünk szaggatott, szinte már sípol a tüdő, olyan jó. Nincs a világon semmi más, csak két test egyben és a vágy. Ennyi, semmi több. Érzem, hogy végigfut rajtam a remegés és erőset harapva elélvezek.
Megáll egy pillanatra és oda szól: 
- Valóban hamar képes elélvezni. 
Látom a szemében a diadalt és ez leoltja az utolsó falat. Talán egy percnyi idő telik el, még mindig érzem, hogy nézel. Épp elég ez ahhoz, hogy az erő felkerekedjen bennem. 
-Az én megszólításom Úrnőm, míg itt vagy, főleg míg bennem picinyem. – sziszegem vitriolosan és erősödik a lábaim szorítása körülötted, benned ragad a levegő és hörgés hagyja el az ajkaid, kicsókolom őket onnan, majd még erősebben szorítok és a mellbimbóidba csípek...
-Lilith.. kérem.. – könyörgés félét hallok, de nem érdekel. Lazítok a szorításon és a megbillenésed kihasználva a combjaimmal átfordítalak. Ki is csusszansz belőlem, de már rajtad ülök és a párnák alól előkapott vörös kötelekkel oda kötözöm a kezed az ágyhoz. 
Elnézlek egy pillanatra, zihálsz, de mosolyogva nézel rám. Lehajolok és egy épp legördülni készülő izzadságcseppet csókolok le az arcodról. 
-Igen, ez így már nekem is ismerős.. mondom pimaszul, majd felállok rólad. Csalódást látok a szemedben, de nem szólalsz meg, a büszkeséged és a pillanatok hevében elveszett szubmisszivitásod nem engedi. Lassan letolom a bugyit és félre hajítom. Végig csókolom a mellkasod, majd minden teketóriázás nélkül a számba veszlek. Erősen szívlak… Néha kiengedve a számból, cica mód végig nyalva a kemény férfiasságod, a heréid simogatva viszlek el az élvezet peremére és ott is hagylak. Abbahagyom. Vonyítasz már szinte, de nem érdekel, újra rád ülök, de még nem engedlek magamban.
Egy kis fekete dobozkát veszek elő és mellkasodra helyezem.
-A második ajándékom.. – mondom és látom a meglepetést a szemedben.
-Az igazi ajándék az lenne, ha elélveznék végre… - szólsz hangosan és pimaszul. 
-Türelmetlen, - szólok és kacagva ülök végre rád és nyársalom fel magam. A hajam hátra omlik és direkt is a combjain pihentetem meg. Hadd érezzed, majd fájón és lassan kezdek el mozogni. Néha körözve a csípőmmel. A szoba megtelik a sóhajainkkal és a nyögésekkel, hirtelen ötlettől vezérelve kioldom a csomót a kezeden, s mit sem törődve azzal, mi van, a derekam után nyúlsz és megszorítod kissé. A szemed lehunyva, de a mutató ujjam a szádba adom. Rágcsálni és szopogatni kezded, mire én gyorsítok a tempón.
Az orgazmusom hirtelen jön és éles, a hüvelyem fala rád szorul és magával hozza a te élvezeted is. Ki tudja mennyi idő telik el, de rajtad fekszem. Elernyedve, majd magad mellé gurítasz és a hajammal játszol. Megkeresed a kis dobozt, ami időközben mellénk esett. Kinyitod kíváncsian és egy ezüstérmét találsz benne, egyik felén egy L betűvel, másik felén egy belegravírozott bilinccsel. 
-Köszönöm az ajándékait úrnőm… suttogod felém és a válaszom egy kacaj és egy csók. 
 
Hozzászólások
Pavlov ·
A szokásos Lilith-minőség, nem csalódtam :P
Lilith999 ·
Örülök, hogy tetszett ;)

Mordred12 ·
Egészen jó. Magával ragadott a történet szenvedélye, azonban az egyeztetések néha nekem nem voltak egyértelműek. Kicsit olyan, mintha három helyett két szereplő lenne.
Lilith999 ·
Mert kettő is van :) a sürgető szenvedély egyik ismertetője, hogy már magunkat is elveszítjük benne :)
Mordred12 ·
Ah, valóban. Fordítva akartam írni: kettő helyett három. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: