Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
És íme a folytatás. :)
Olyan volt benne lenni, mint kikövezett sétányon kopogtatni az esernyő hegyét, karba font...
Ez a történet kicsit más, mint az eddigiek. Több részes és inkább a horror kategóriába tartozik,...
Rombolni fogok, ha nem tudom mitévő legyek, s hajnalban egy építkezésen találom magam, téglák...
Merengő történet múlttal, jövővel és jelennel egybefűzve. <br /> Barátságok, család és kapcsolatok.<br...
Friss hozzászólások
91esfiu: Micsoda spontán sztori :) de v...
2021-08-01 21:16
eliksz13: Remek írás, mint mindig !
2021-07-31 23:37
91esfiu: Szia Vinzso! Én is csatlakozom...
2021-07-31 19:14
RichardRoe: Csatlakozom az előttem szólóho...
2021-07-30 15:20
RichardRoe: Csatlakozom az előttem szólóho...
2021-07-30 15:19
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Spórák

Megtelt a persely, úgy látszik kifizetődőbb ha írok a csöpögős fórumba, ahol könnycseppeket hullajtanak a gyenge akaratért. Szegény kismalacot szét kell csapjam, hogy kapjak 5 új anonim méhecskét, akik teli arccal néznek meg pirospozsgásan. És nem a borvirágos mosoly köszön vissza a szilánkok tükröződésében, hanem egy másik szögből elszáradt szerencsesüti pihen az asztalon tovább. S belül reményteli kicsin kéz szorongatja a fénynek szalagját. Merről jöttem, merre tartok, és hol vagyok most! Vajh a a ropogós malac is képes beszélni kipeckelt szájjal , vagy gondolatokba bocsátkozik, megfejtené mi a titka, a sörbe mártott szalonnaszálnak! Ti, mivel és kivel szeretnétek az életeteket megélni? Banánhéj van dögivel, órák percei s másodpercei alkotják a vaskupolát mi benn tartja a múlt árnyékának hazugságát, a kételyből és félelemből kovácsolt, maradi bölcsőt. Kívülről hiába ostromolja az állandó fény titán, mert nem ér olyan mélyre a hő csak ha delet üt az egyenlítő.
Hasonló történetek
2177
Frissen vágott fű illatát hordozza az őszi szél. -Vajon most nyírtak füvet utoljára idén?-gondolkodok el. A part sötétségét néhány lámpa töri meg, épp annyi fényt adva, ami romantizálja az összképet vagy csak ennyire futja az önkormányzatnak.
6081
Párommal egy jó ideje beszéltünk arról, hogy újra látna már egy másik nővel szerelmeskedni. Mivel egy éve nem volt barátnőm már, és vágytam is rá, regisztráltam magam egy szexpartner kereső oldalra. Hetek teltek a keresésben, de valahogy egyedüli nőt nem találtam. Így egyik este megkérdeztem párom mit szólna, ha párt keresnék, és kipróbálnánk négyesben.
Hozzászólások
69Monica ·
Szia! 24 éves vonzó, szép testű, igényes, domináns hölgy vagyok csupasz, illatos puncival és szép kerek popsival. ;) Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom leveled a - http://69sexual.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: