Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sötét az ismeretlenből: szemek feketébb a feketénél

  Délután két óra van tavaszi naphoz képest meglehetősen erősen tűz a napsugarai. Sámuel és Dénes úton vannak Miskolcra egy újjabb különös bűntény sorozat miatt. Samu az interneten talált rá, hogy négy embert szadista módon meggyilkoltak, az világhálón talált hírek szerint. 
   Samu méllyen húzza a lóbőrt amikor Dini hirtelen felrázza. Ő álmosan megrázza a fejét.
- Mi a fasz van már?
- Mindjárt Miskolcra érünk haver.- válaszolja nevetve dén. 
- Azta jó hamar mégis mennyivel jöttünk? 
- Hát pont eléggel körülbelül száznyolcvannal csoda hogy nem füleltek le minket a zsaruk.- hova megyünk elsőnek a helyszínre, vagy keresünk előbb keresünk valami apartmant ahol megszállunk?- kérdezi a sofőr. 
- igen nézzünk egy elhagyatottabb helyet ahol meghúzhatjuk magunkat mielőtt elkezdenénk felgöngyölíteni az ügy részleteit.- javasolja a társa elgondolkozva.
- Okés, merre kellene elkezdeni a nyomozást most ha már lecuccoltunk. 
- én a hullaházra gondoltam.- Veti fel Samu 
- Rendben van legyen úgy.- Szól neki vissza Dénes.
Útközben alig hallanak bármit is a forgalom zúgásától amíg odaérnek a hullaházhoz.  Az autóból kiszállva Déni felcsapja a fejére a pilóta napszemüvegét. 
- Azt minek veszed fel te hülye mindjárt esik az eső annyira el van borulva az ég errefelé.- emeli fel a szemöldökét sámi.
- a másik rá kacsint- csak mert jól áll.- válaszolja neki sátáni kacajt megejtve. 
Úton befelé Dénesnek rohan egy kis srác aki szinte lelöki a lépcsőről.- HÉJ KIS POFA FIGYELHETNÉL JOBBAN.- Ordít rá ő. 
Beérve kellemes lassú dallamú muzsika fogadja a látogatókat. Az előtér bordó fehér csempével van borítva, a fal is ugyanilyen festékkel van lefestve csíkosan a szélső csempékből kiindulva. Rajta lógva pedig a volt vezetők portréi lógnak. Odasétálnak a recepciós pulthoz.
- Üdvözlöm én Vass Róbert vagyok a társam pedig Kakas Erik az MVSZ-től jöttünk utána járni az esetnek. 
- Üdvözlöm  önöket Viktóriának hívnak az ügyeletes orvos vagyok, kérem fáradjanak velem hátra a hűtőházba ott vannak a hullák már. Átérve neki látnak, hogy átvizsgálják a testeket négyből három meg van csonkítva hiányzik a karjuk és a lábuk is. 
- a negyedik áldozatot ismerem ő Tamás egy közülünk ő is venator, mint mi a lányát egy önpusztító szellem ölte meg, aki a testében akart újra öngyilkos lenni ez vezette az útját közénk.- Nyögi ki halkan Sámuel. 
Lehetséges lenne? Ő már elkezdett volna nyomozni az ügyben, és ezért halt meg?- kérdezi elgondolkozva Dini. --Szerintem vissza kellene menni az apartmanba meg kellene nézni a honlapot van- e venator a városban még, figyelmeztetnünk kell vigyázzon magára, ha van itt még.- mondja el gondolatát sámi.
- Rendben térjünk vissza oda, nyomozd ki én addig beverek egy doboz sört.- nevet a másik. 
- Szerencsére nincsenek mások itt rajtunk kívül.- Nézi a netet Sámi. 
-Van amúgy bármi közös a halotta között?- Teszi fel a kérdést Dén. 
-Igen a haláluk estéjén mind a négyen ugyanabban a kocsmában voltak, de nem ismerték egymást csak ennyi egyezik meg.- feleli neki.
-Akkor este odamegyünk hátha szerencsénk lesz és megtudjuk mi az, vagy lehetőleg el is tudjuk kapni, addig próbáljunk meg lepihenni egy kicsit úgysem tudunk mást.
-Hahó Sámi este kilenc van lassan indulni kell a bárba körül nézni, jó lenne találni valami érdemlegeset.- Keltegeti Déni. 
A bár eléggé lepukkant olyan, mint egy csöves szálló, büdös pöcegödör szaga van, iszákosokkal és kurvákkal van tele. A falak kopottak, le vannak málva, az asztalok, a székek teljesen rozogák le sem mer rájuk ülni az ember. 
- Helló csapos kérnék magamnak egy whiskyt a haveromnak pedig egy vodka narancsot jég nélkül mind a kettőt. 
-Okés ritka errefelé az ilyen helyes pasi, mint te vagy cukorpofa.- kacsint rá pajkosan a pultos csajszi. 
-Hát drágaságom te sem panaszkodhatsz nagyon bomba tested van, és gyönyörű az arcocskád.- Kacsint vissza rá pajkosan Dini.
-Hallod tesó tuti ebből lesz valami kellemes kis program estére.- Üti vállon Samut kacagva. 
-Figyelj nyomozni jöttünk és nem azért,  hogy a kocsmák lotyóit kefélgessük.- Bosszankodik Samu.
- Ne csináld már haver csak egy gyors menet a kis csajszival, magamnál tartom a telefonom kihangosítva szükség esetére, tudjál hívni. 
-Jól van menjél enged ki a gőzt a csajszin úgysem bírsz magaddal, én addig figyelek itt, de ha végeztél a "munkáddal" azonnal gyere vissza ide hozzám.- mondja neki sám. 
A pultoshoz szólva -drágaság kérhetünk még egy kört?- nézz rá nagy szemekkel Dénes.
- A pultos szexisen odamegy polcsorokhoz, leveszi az italokat, kitölti a pasiknak, - a nevem bianka hátul van egy üres iroda ha gondolod nézzük meg.- Mosolyog a lány. 
Dénes szó nélkül feláll a helyéről, elindul hátra Bianka után hatalmas mosollyal az arcán. Még szinte be sem értek az ajtón a csaj máris rávetette magát, mint egy vadállat úgy csókolja, falja, nyalja a száját, határozott harapásokkal kényezteti alsó ajkát miközben kemény csókokkal lepi el. A srác csókolgatja a nyakát s közben leveszi a nadrágját, hogy ne húzza időt nehezen bír már a boxernak feszülő farkával, a nadrág lekerülése után előbukkan a frissen borotvált puncija, egy kis simogatás után előveszi nadrágjából, és belöki Biának. Abban a pillanatban megcsörren a telefonja.
- ÓÓÓ A FASZOMBA  ezt nem hiszem el hülye telefon elegem van belőle mindig a legrosszabbkor csöng.- ordítja idegesen Dini.
-Hagyjad azt a telót folytassad dugjál tovább még egy kicsit biztos ráér ameddig befejezzük.- Nyögi az élvezettől lihegve a pultos .
Abban a pillanatban amint kimondta ezt Sámi berepült hatalmas sebességgel, és törte át az iroda ajtaját, ahogy a démon áthajítja rajta. Dini hirtelenségtől úgy kiugrott Biankából, hogy elvágódott a padlón. Lehető leggyorsabban felugorva magára rángatja a nadrágját, eközben rohan oda megnézni a mostohatestvérét milyen állapotban van. Eszméletét vesztve fekszik a padlón elterülve. Eszméletéhez tér, de csak annyit tud kinyögni siess utána. 
- Na még azt kéne, biztos nem hagylak itt azt felejtsd el, később megkeressük. 
Dénes talpra állítja társát, elviszi lefekteti az irodában. Mindeközben Bianka úgy ahogy van félmeztelenül kirohan a kocsmából a sokktól és a félelemtől észre sem veszi ezt. Dén lekezeli a sebet fertőtlenítővel, beköti kötszerrel. Várja haverja felkeljen, új tervet kell kieszelni a démon elkapására. Addig kikérdezi a bent maradt embereket MVSZ jelvénye segítségével. Mindenki ugyanazt mondja, bejött a kocsmába az idegen, a szeme befeketedett, felkapta a loboncos csávót akár egy szardarabot, és átvágta az ajtón. Sámi fokozatosan tér magához a feje sajog, de már eszénél van, tudja mi történt jól elintéztek.
- Hahó tesó gyere már ide segíts felülnöm, menjünk utána mielőtt végleg felszívódik a szemét. Valahogy a kölcsönt vissza kell fizetnie neki ki kell szedniük belőle a nevét, elintézni.
- Még nem vagy olyan állapotban, nem veheted fel a harcot vele. Gyenge vagy még.- mérgelődik dén. 
A másik akkor is talpra kecmereg, ki sétál a kocsmából, elindul az autó irányába imbolyogva ide- oda dölöngélve beül a jármübe. Déni utána ered bepattan mellé elindítja a motort, és gázt adva nyikorgó kerekekkel elindul. Keringve a városban a loboncos egyszer csak megpillantja amint a szemek melyek feketébb a feketénél őt nézik, szinte felégeti a szemével egy üres sötét sikátorban.
- TAPOSS A FÉKBE!!! Ott van balra a sikátorban nézd meg a szemét- kiálltja Samu.
Dénes erre satufékbe vágja a kocsit. Félre áll egy üres lidl parkolójában sietve ahogy csak tud. A szörny menekülésre kényszerül, hátra arcot vágva rohan az életéért. Tudja itt a vége őt ma megfogják ölni. Egy nemes célért áldozza fel magát az urának Nagy és Szabó erejének megismerésére ad lehetőséget. A srácok rohannak utána, hiába fut a fiúk gyorsabbak utolérik rá vetik magukat a nagy vágtában. 
- Sám nyomd rá a testbezáró pecsétet, nem hagyhatjuk meglépni.- Szól rá a másik pasi.- Csomagoljuk a csomagtartóba vigyük valami olyan helyre ahol nem zavarhat meg senkisem míg ott kikérdezzük őt.- adja az ötletet. Fesd fel a rúnákat a padlóra ez jó ez a hely.
A loboncos neki lát felmázolni a saját vérével a bezáró rúnákat oda lökik be a démont nem tud megszökni. 
-Sámi hozd az eszközöket a kősót, a megszentelt vizet, az áldott acél pengét ezek kelleni fognak ha kiakarjuk szedni a mocsokból miért jött fel a földre és kinek dolgozik.
- Jól van hozom őket, addig te püföld el egy kicsit ráfér a törődés.
Kimegy a járműhöz összepakolni a szükséges dolgokat. Bentről óriási üvöltéseket hall nem emberit attól sokkal sötétebbet mélyebbről feltörőt. A suzuki hátulja első látásra eléggé kicsinek tűnik, viszont ez csak szemkápráztatás alatta van egy nagyobb mélyebb retesz amiben rengeteg hasznos eszköz van elrejtve. Kiszedi amire szükségük van visszazárja a csomagtartó hátulját s majd elindul befelé a raktárba. 
-Na sikerült valamit kiszedni belőle?- Emeli fel a szemöldökét a visszatért. 
-Háát azt nem igazán mondhatnám viszont tényleg jól esett egy kis leckét adni a nyomorultnak- neveti a verőember. 
Elveszi a hosszúhajútól a szentelt vizet arcon locsolja vele. Égető sistergő hangot hallat maga után büdös pirult hús szagával vegyülve. Az állat felordít fájdalmában. Szökni akarna, de nem tud a szimbólumok miatt bent tartják a testben. 
-Mond el ki vagy és miért vagy itt.- tudakolja a faggató.
-Belőlem nem szedsz ki semmit, bármeddig bírom a kínzást.
Dini elveszi a kést, mélyen belevág a mellkasába pont annyira meglegyen az érzés, de ne halljon bele. Többször is metszést ejt rajta széoen komótosan.
-ÁÁÁ- ordít a kíntól, jójó beszélek azért jöttem, higy utána nézzek mekkora az erőtök jelentést kellett tennem az alvilág királyának Belzebubnak, neki dolgozok. 
-Mond el mi a neved.- ejt rajta még egy metszést.
-A nevem Cibum Ripper.- nyögi a kínjaival küzdve.
Dénes megvágja magát a vérével keresztet fest a megszállt homlokára, ezután oda szól Sámuelnek olvasd rá az űzést.
- Discene ab hoc corpore Cibum Ripper discede malus daemon e terra revertens ad gehennam.- olvassa fel a szöveget.
Fekete füst szivárog a megszállt szájából lefelé a föld alá vissza oda ahova való. A test összehanyatlik le a padlóra, hírtelen meghallatszik a rendőrségi sziréna hangja. Samu és Dénes gyorsan beugrottak az autóba, sebesen elszáguldottak az apartmanba. 
   - huh- fújja ki magát. - ez aztán közel volt mit ne mondjak, azt hittem nyakon csípnek most minket.- lihegi samu.
- én is abban a tudatban voltam remélem nem hagytunk semmi olyan nyomot ami elvezetne hozzánk. - Fújtat közben Dénes is az ijedségtől.- Szerintem pihenjünk egyett majd holnap hajnalban tűzzünk el a városból.
Ezzel mind a ketten a fekhelyükhöz sétálnak, hogy holnap újult erővel nézzenek szembe a rájukváró megpróbáltatásokkal.  
Előző részek
995
Ezt azért küldöm be mert érdekel, hogy milyen a novella én írtam . Nagyon érdekelnek a hozzászólások
Hasonló történetek
5836
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
10127
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: