Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sohasem hallgat el

A videó elején megjelent a csinos, húsz év körüli szőke lány a kissé eltúlzott sminkjével. Élénk narancsszínű bikini felső és vörös-narancs virágmintás maláj szoknya volt rajta. A felvételt egy laptop kamerája készítette, amit a lány folyton igazgatott, mert képtelen volt hosszan nyugodtan ülni és folyton kicsúszott a képből.
 
-Üdv mindenkinek! Whitney vagyok és mindenkinek köszönöm, hogy a videoblogomat nézi, aminek címe: “Whitney képtelen elhallgatni.” Ezt egy barátom mondta nekem valaha és úgy határoztam, hogy megosztom ezt az adottságomat mindenkivel, aki kíváncsi rá. Köszönöm a támogatást és a videóim lájkolását. Már lassan több mint egy éve vezetem ezt a blogot és mára igazán nagy hírem van!
 
-A nagy hír az, hogy a mai lesz a blogom utolsó bejegyzése… Tudom, hogy most elszomorodtatok, de várjátok meg amit mondani akarok. Ez lesz az utolsó blogbejegyzésem, mert…és most figyeljetek….ma le leszek vágva! Vagy mészárolva? Tony! Melyik is a helyes?
 
-Valószínűleg mindkettő- mondta a kamerán kívülről egy tompa férfihang.
 
-Persze, persze…szóval bármelyik… Úgyhogy le leszek vágva és mészárolva. Vagy mészárolva és vágva. Nem tudom biztosan, hogy melyik a jó, de a végeredmény úgyis ugyanaz lesz. Istenem! Olyan izgatott vagyok, hogy majdnem bepisilek még mielőtt elkezdődne!
 
-OK! Tudom hogy eddig nem beszéltem erről sokat és most sokkolva érzitek magatokat. Én is hasonlóan vagyok. A blogomban rendszerint vásárlásról, fiúkról, randizásról, sminkekről és hasonlókról szoktam beszélni, de…nos… ez is van olyan izgalmas.
 
-Három hónappal ezelőtt már említettem nektek ezt a fiút, akivel egy partin találkoztam. Aranyos volt, de kicsit idős…25 körül lehetett. Beszélgettünk, csókolóztunk… Ismertek…amikor pár pohárral lehajtok, vigyázzatok, mert bármi megtörténhet! Szóval úgy tűnt, hogy minden a legjobb úton halad, amikor teljesen elrontotta a dolgot. Kezdtünk bemelegedni, az egyik keze már a hátsómon volt, a másik a melltartómon, amikor a fülemhez hajolva azt mondta: “Most itt helyben felfalnálak!”
 
“Csináld! Oda vagyok az orális szexért” - mondtam, mire ő:
 
“Nem bébi, én igaziból gondoltam” , mire én:
 
“Miről beszélsz?”
 
Erre azt mondta:
 
“Baby, fel akarlak darabolni, meg akarlak sütni és meg akarlak enni. Teljesen begerjedek és összefut a nyál a számban tőled!”
 
Erre én:
 
“Ugye ezt nem gondolod komolyan! Valami izgató dologra gondolsz!”
 
“Igen, valami izgatóra. Amikor leváglak és a húsom leszel, tényleg izgató leszel. És az is izgató lesz, amikor a szexi tested minden darabját megeszem.”
 
Miközben ezeket mondta, a keze még mindig a fenekemen volt.
 
“Hé, hé, hé! Miről beszélsz? Miféle perverz vagy te? Mindent elrontasz! Ne érj hozzám! Tűnj el!” - mondtam én.
 
- Ezután otthagytam és felhajtottam még pár pohár italt. Egy darabig nem láttam és így volt jól. Más fiúkkal beszélgettem shoppingolásról és remek cuccok vásárlásáról, de tudjátok mi volt a furcsa? Nem tudtam kiverni a pasit a fejemből. Rémesen idegesítő volt.
Olyan furcsa volt…először szörnyűnek és undorítónak hangzott amit mondott, de ahogy gondolkodtam rajta..tudjátok… valahogyan izgatónak kezdett tűnni. Erre az érzésre egyáltalán nem számítottam.
Szóval egy bő hónap múlva megszereztem a nevét egy barátomtól. Felhívtam és megkérdeztem, hogy még mindig meg akar-e enni.
 
“Milyen Whitney?” - kérdezte ő.
 
Beszéltem neki a partiról.
 
“Oh, persze… nem voltam aznap magamnál” - mondta ő, majd megpróbált úgy tenni, mintha idétlenkedés vagy félreértés lett volna az egész. Mire én:
 
“Meg akartál enni…és komolyan beszéltél!”
 
Erre ő bevallotta:
 
“Igen…ínycsiklandónak tűntél.”
 
- Szóval egymásba gabalyodtunk. De komolyan. Kívülről már nem egyszer megkóstolt és közölte, hogy remek vagyok és szeretné a belsőmet is megízlelni. Beszéltünk a dologról. Totál felizgatott, ahogy elmondta, hogy hogyan akar levágni és elkészíteni. Folyton erre gondoltam.
Egy héttel ezelőtt azt mondta:
 
“Tudod….meg kellene tennünk!”
 
Erre én:
 
“Igen…de meg fogok halni.”
 
Mire ő:
 
“Mit akarnál csinálni? Amúgy sem készültél egyetemre. ”
 
Erre én:
 
“De igenis oda készülök, csak kellett egy év, hogy átgondoljam a dolgokat. Szerettem volna előbb egy darabig bulizni és jól érezni magam.”
 
Erre ő, mint valami okostojás:
 
“Na persze…ez az egyetem mellett is ment volna.”
 
És így szépen kialakult egy hatalmas vita köztünk. Amit rövidre fogva: ma le fog vágni és feldarabol…vagy feldarabol és levág…mindegy.
 
A kamerán kívül levő férfihez szólva folytatta:
 
-Megvan a rajz? Szeretném mindenkinek megmutatni.
 
-Igen, itt van. - válaszolta a tompa hang.
 
-Gyere és mutatkozz be!
 
A lány a férfit a kamera látószögébe húzta. A szemüveges, vékony, sötéthajú férfi szégyenlős, bocsánatkérő mosollyal nézett a kamerába. Fekete pólót és kifakult farmert viselt. A szőke úgy igazította a kamerát, hogy mindketten a lehető legjobban a képbe férjenek, de még ekkor sem tudott nyugton ülni.
 
-Szóval ő itt Tony, a fickó, aki feldarabol és levág majd.
 
-Fordítva.
 
-Mindegy! Csúnya dolgokat fog velem tenni, mert olyan izgató az egész, hogy nem tudom megállítani. Ezt a rajzot nekem készítette, hogy megmutassa, hogy milyen leszek utána. Hát nem izgi? Mutasd meg nekik Tony!
 
Tony felemelte a rajzot, amin szépen feliratozva látható volt egy nő bontása. Hasonlóan a henteseknél látható sertés illetve marha részeket bemutató ábrához. Magyarázta volna, hogy mi fog történni, de a szőke lány szinte kétszavanként félbeszakította egy-egy újabb kérdéssel vagy megjegyzéssel.
 
-Szóval nemsokára így fogok kinézni. Letaglózott, amikor először megmutatta. Lent olyan forróságot éreztem…azt hittem, hogy ott halok meg a sokktól. De olyan izgató, ahogy eltervezte, úgyhogy most itt vagyunk. Tudjátok…anya olyan dühös volt, amikor tudomást szerzett az apró tetovált szívről a bokámon. El tudjátok képzelni, mit fog mondani, amikor megtudja, hogy lemészároltak? Ki fog akadni. Remélem nem fogja megnézni ezt a videót, amit Tony később majd feltölt. Ezt már neki kell megtennie, mert én halott leszek. De ha anya meglátja, őrjöngeni fog…azután meglát majd úgy, ahogy remélem hogy nem lát meg…és még jobban dühöngeni fog. Valószínűleg újra megnézi majd és fel fog robbanni. OK! Akkor hogy csináljuk Tony?
 
-Vetkőzz le!
 
-Oh, persze… Nem vághatnak le ruhában. Rendszerint nem meztelenkedek a videoblogomon, de mivel úgyis ez az utolsó alkalom…
 
A lány kioldotta a bikinifelsőjét és szabadon engedte telt kebleit.
 
-Úgy véled, hogy jó lesz megenni őket? - kérdezte a lány a képből eddigre már kihúzódott fiút.
 
-Határozottan így vélem - jött a tompa, de lelkes válasz.
 
Egy kisebb kamerának történő kebelmutogatás után a lány kibújt a szoknyájából és lecsúsztatta magáról a bikinialsóját.
 
-Teljesen bevadultam…nagyon izgató a helyzetem! Fogadni mernék, hogy Tony eddig még nem evett ilyet…és nem is fog! Teljesen benedvesedtem!
 
-Ezt én is látom. - jegyezte meg a kamerán kívüli hang.
 
-Meg kell hogy dugj! Most azonnal! -mondta a lány, majd a kamera felé fordulva folytatta:
 
-Sajnálom, de ez a rész nem rátok tartozik. Később folytatom!
 
A felvétel leállt, a kép kimerevedett. Meghatározhatatlan idő után folytatódott a videó. A lány még mindig meztelen volt, de a haja borzas volt, a bőre néhány helyen vörösen fénylett, a szeme pedig álmodozóan a távolba meredt.
 
-Tony tudja, mire van szüksége egy lánynak az utolsó dugásakor! Jézusom! Alig várom, hogy megtudjam, milyen amikor levágnak. Azt mondta, hogy fájdalommentesen fogja csinálni, de nem hiszek neki. Láttam azokat a PETA videókat és szegény állatok a vágóhídon mindig panaszkodtak. De Tony állítja, hogy tudja mit csinál. Az orvosi karról még egy szikét is hozott. Mit fogsz vele csinálni Tony?
 
-Természetesen a torkodat vágom el vele - válaszolta a fiú.
 
-Gyere ide!
 
A lány a képbe húzta a fiút, aki szintén meztelen volt, bár csak deréktól felfelé látszott. A kezében egy szike volt, amit a lány kérésére megmutatott a kamerának. Megkérte Tonyt, hogy mondja el a folyamatot, de megint mondatonként félbeszakította, így nem volt igazán koherens a történet.
 
-Szóval Tony el fogja vágni a nyakamat -amitől anya teljesen be fog dühödni-, majd fel fog darabolni. Azután meg fog enni. Izgató arra gondolni, hogy a hasában leszek. Azt mondja, hogy ínycsiklandó vagyok. Én már nem fogom tudni megtenni, ezért ő fog mindent felvenni, hogy láthassátok, milyen nagyszerű étel leszek. Remélem minél többen meg fogjátok nézni és ti is pont olyan izgatónak találjátok a dolgot, mint én. Mutasd meg Tony, hogy hogyan fog véget érni a show!
 
-Valahogy így - mondta a fiú és a lány torkénak nyomta a szikét.
 
Whitney megremegett a félelemtől vegyes izgatottság miatt.
 
-Szóval csak egy apró vágást kell tennie. Olyan nedves vagyok…mintha bepisiltem volna. Istenem! Csináljuk gyorsan!
 
Whitney beszéde izgatott hadarásra váltott. A fiú egy kis, szinte önkéntelen mozdulatot végzett a kezével. Egy másodperccel később a Whitney nyakán tátongó sebből vér fröccsent a számítógépre és a kamerára, részben elmaszatolva a képet. A lány ajkai még mozogtak, mintha beszélne, de csak gurgulázó hangok törtek ki belőle.
 
Egy kis idő múlva a vérrel borított teste elernyedt a székben. Néhányszor még megrándult, majd nem mozdult többet. A fiú olyan szemmel nézett rá, mintha nem bízna benne és attól tartana, hogy újra csacsogni kezd. Amikor a csend véglegessé vált, kikapcsolta a kamerát. Természetesen nem szándékozott feltölteni a videót sehova. Whitney láthatóan nem gondolta végig, hogy mi lenne a rendőrök véleménye a dologról. Mielőtt a kép eltűnt volna, hallatszott ahogy Tony azt mondja:
 
-Jézusom, már azt hittem hogy soha nem fogja abbahagyni a szövegelést!
 
Hasonló történetek
10087
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
7083
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
Hozzászólások
További hozzászólások »
ayala ·
Ez nekem nem jött be.

tlalax ·
:diamonds: :clock530: :atm: :clock7: 1300 oldalnyi erotikus horrormese egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: