Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
FandomSlasher: Imádtam. Végre valami változat...
2024-04-13 15:11
FandomSlasher: Imádtam. Végre valami változat...
2024-04-13 15:11
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Séta az erdőben

A nő elégedetten nézte magát a tükörben. Meglehetősen szexinek ítélte magát a blúzában és a szoknyájában. Egy pillanatig arra gondolt, hogy a kedvenc magas sarkú cipőjét veszi fel, de lemondott róla, hiszen végülis erdei sétára hívták. Egy szandál mellett döntött. A férfira nézett és látta, hogy az az égre emeli a tekintetét.
-Ugyan már! Lehet, hogy nem a legpraktikusabb sétához, de ismerd be, hogy jól áll és tetszek benne neked! - mondta mosolyogva a férfinak, aki nem válaszolt, csak elvigyorodott, majd gyengéden a hátsójára legyintett, azután kézen fogta a nőt és elindultak.
Gyönyörű nap volt és mindketten élvezték a napsütés melegét, miközben a fák között sétáltak. A csevegésük közben a nő megpróbálta kiszedni a férfiból, hogy mire készül, de az csak annyit mondott:
-Majd meglátod!
Elég sokáig sétáltak, amikor a férfi letért az ösvényről. A bozótos részen a férfi vezetésével törtek át, azután a férfi egyszer csak maga elé húzta a nőt, akinek elakadt a lélegzete, amikor meglátta.. csak pár méterre előtte ott volt a nagy, élénkpiros színű faág-aprító. A gondolatai száguldoztak és kezdett pánikba esni. Igen, beszélgetek róla. Szeretkezés után, mint egy őrült fantáziálásról, de csak fantáziálás volt, nem?
 
Eszébe jutott a kiállítás, amiből az egész indult. A zsúfolt terem bejáratánál már messziről meglátták a nagy gépet. Közelebbről szemrevételezve felismerték, hogy egy aprító, amihez hasonlót a parkok gondozói használnak, hogy a levágott, felesleges ágakat könnyen kezelhető forgáccsá aprítsák. A gép bemeneti nyílásánál láttak néhány vöröses-fekete foltot a sárga festéken, de nem tudták hova tenni a dolgot. Egy modern művészeti kiállításon bármi előfordulhat.
Besétáltak a kiállító terembe az izgatott látogatók közé. A teremben körben kilenc állomás helyezkedett el. Mindegyik egy nagyképernyős TV vel büszkélkedett, ami mögött egy-egy meztelen, vagy hiányosan öltözött ember életnagyságú fotója áll. Mindegyik nagy kép peremén kisebb fotók kollázsa mutatta be az illető életét a születéstől a felnőtté válásig. Három állomásnál húszas-harmincas éveikben járható férfiak képe volt, a maradék hatnál pedig hasonló korú nőké. 
Mindegyik TV mellett egy öt láb magas üveghenger volt valamilyen többszínű folyadékkal töltve. Először nem tudták, hogy mi az, de hamarosan rájöttek. Mindegyik TV-ben egy rövid filmbejátszás ment végtelenítve azzal az illetővel, akinek a fotójánál állt a készülék. A filmecske forgatókönyve minden esetben ugyanaz volt. Az illető mosolyogva, integetve besétált a képbe, levetkőzött, majd a bekapcsolt aprító szélére ült. A film következő szakaszában a képernyő két részre oszlott. Az egyik azt mutatta, ahogy az illető a gépbe veti magát, a másik pedig azt, ahogy a gépből kifolyó massza egy nagy edénybe ömlik.
Egy férfi és három nő láthatóan örömmel lépett a képbe, meggyőzően mosolygott, megbánás nélkül intett búcsút, elegánsan vetkőzött és azonnal a falánk fémszörny szájába vetette magát. A másik öt kevésbé volt lelkes. Az egyik, huszonéves lányon ez különösen látszott. Hosszú hajtincseit igazgatta zavartan és kék szemében mintha az látszott volna, hogy meggondolta magát. A kissé erőltetett mosoly és integetés után szégyenlősen vette le a ruhadarabjait egymás után, majd csak állt és bizonytalanul nézte a várakozó gépet. Valaki, akinek a hangját nem vette a kamera, láthatóan beszélt hozzá egy darabig. A lány végül összeszedte a bátorságát és nekiindult, de az utolsó pillanatban megint elbizonytalanodott. Dereka keményen a gép peremének ütközött és a lány a lendülettől előrebillent, de gyorsan visszarántotta a testét és vérző karját szorongatta, ami ekkor már az alkar közepénél érhetett véget. Könnyes szemmel ült az éhes fenevad peremén miközben a combjára ömlött a vére. Azután lassan, a gépbe csúsztatta a testét és csukott szemmel várta, hogy az magába rántsa, majd a maradványait a gyűjtőedénybe folyassa. 
A pár egészen addig viszonylag szépnek találta a színes üveghengereket, amíg az első videó megnézése után nem tudatosult bennük, hogy mit látnak. Az ülepedés miatt a sűrűbb részek a henger aljára süllyedtek, a könnyebb darabok pedig felemelkedtek. Így azután mindegyik henger alján apró fehér csontszilánkok feküdtek, a tetejükön pedig aprított haj úszott. A köztes rész pedig alulról felfelé először sötétvörös volt, majd a rózsaszín különböző árnyalatain át eljutott a felszín közelében levő majdnem színtelen folyadékig. Az alkotót később bíróság elé citálták, mert kiderült, hogy öngyilkosságot megelőző segélyvonalak hívóit beszélte rá, hogy legyenek önkéntes résztvevői bizarr művészi törekvésének, de tevékenységét a tárgyalás alatt egyszer sem minősíthették gyilkosságnak.
 
A nő gondolatai ezeken az előzményeken jártak és szinte bénultan állt. Egy kis idő után megérezte a férfi kezeit a csípőjén és a lassú nyomást a gép irányába. Mintha transzban lett volna. Az agya azt kiabálta, hogy álljon meg, de a teste engedte, hogy a férfi irányítsa. A géphez érve a férfi hátrahúzta a nő kezeit és összekötötte a csuklókat. Azután előrenyúlt, megragadta és széttépte a blúzt. A nő csak egy nyögésre volt képes, ahogy a tehetetlenségét érezte a férfi karjaiban. Egy pillanattal később a férfi lejjebb húzta a melltartót, hogy a keblek szabaddá váljanak. A férfi egyik kezét a nő hátára tette és előrehajoltatta az adagolóba.
Amikor egy kicsit előrecsúszott, a nő tényleg pánikba esett és szabadulni próbált. Felsikoltott, de az aprító motorja éppen ekkor kelt életre és a zaja elnyomta a nő hangját. A nő érezte a testével a gép remegését és minden józansága ellenére kicsit felizgult. A hátsójánál levegő mozgását érezte. A férfi felhajtott a szoknyáját. A nő érezte, ahogy félrehúzzák a bugyiját, majd keményen beléhatolnak. A tekintete az előtte néhány hüvelyknyire pörgő fogazott aprító hengerekre meredt. Érezte az arcán az általuk keltett légáramlatot, de ugyanakkor csak kéjesen nyögött. A férfi pénisze nagyobbnak tűnt, mint valaha és könyörtelenül, mélyre hatolva tette magáévá. A nő hirtelen észrevette, hogy lassan csúszik előre. A férfi lökései egyre közelebb és közelebb tolták a végzetéhez, ami ellen semmit nem tudott tenni. Összeszorította a hüvelyét és kétségbeesetten remélte, hogy a férfi elengedi, ha elélvez, de annak lökései csak egyre vadabbá váltak. Azután a férfi hirtelen megállt és tartotta a nőt...majd robbanásszerűen beleélvezett. A nő érezte, hogy elengedik, érezte, hogy a férfi kicsúszik belőle, érezte hogy teste előrecsúszik azután jött a sötétség.
A férfi nézte, ahogy a karcsú lábak eltűnnek az adagolóban, majd pár perc múlva leállította az aprítót. „Minden centet megért ez a gép.” – gondolta magában, miközben a napsütést élvezve lassan hazafelé sétált.
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
NYILVÁN FELIZGULSZ MIKÖZBEN NYOMNAK BE AZ APRÍTÓBA. HAGGYADMÁ.

kamilla10 ·
Dőreség ilyen kiállítástippet adni. Valami elborult művész még megvalósítja, ha már széttrancsírozott, preparált hullákkal minden további nélkül lehet vádorkiállítást tartani. A régiek már tudják, de az új olvasóid figyelmét felhívnám arra, hogy ha a böngészőben töröljük a cookie-kat (sütiket), akkor annyiszor lehet szavazni ahányszor kedvünk van. Ebből kifolyólag persze sohasem lehet tudni hogy egy történet tényleg jó vagy csak az írója pontozta fel esetleg valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: