Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az összetartozó fejezetek, egyben. <br /> (Mihály Laci szerző)
Kapcsolat,- család, barátok
Még sose csináltam ilyet úgyhogy kérlek ne olyan erősen.<br /> A történet a szerelmi életemet...
A negyvenes évei elején járó, barna rövid hajú férfi, egy íróasztal mögött ült. Egy női magas...
Az emberek elfordultak tőle, mikor végig ment az utcán akkor hirtelen mindenkinek sürgős dolga...
Friss hozzászólások
alttpg: Ma, a folytatással együtt elol...
2023-01-27 14:02
alttpg: Várom az igazi feleség - megos...
2023-01-27 13:37
Arcady: Ez elment volna az egykori Gal...
2023-01-27 09:24
Arcady: Ez elment volna az egykori Gal...
2023-01-27 09:20
Stag&Vixen: Jó volt, várjuk a folytatást ;...
2023-01-27 08:39
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Röplabda

A part forró homokja felsértette Gabrielle bőrét, ahogy a nő vetődve hasra érkezett. Éppen csak hogy sikerült elérnie a labdát. Megfeszítette az izmait és mindent beleadva a háló felé ütötte. Minden szem a labdát bámulta, ahogy lustán emelkedik, emelkedik és igen! Átrepül a háló felett. De ahogy a labda ereszkedni kezdett, Gabby látta, hogy vészesen közel van a pálya sarkához. Ha a vonalon kívül ér földet… - nem merte befejezni a gondolatot.
 
Lélegzetvisszafojtva nézte ahogy süllyed a labda. A háló másik oldalán egyik férfi sem mozdult rá. Úgy ítélték meg, hogy pályán kívül fog földet érni. És igazuk lett. Gabby érezte, hogy elszáll minden ereje, amikor látta, hogy a labda csak pár hüvelyknyivel, de a vonalon kívül éri a homokot. Ujjongás hallatszott a pálya másik oldaláról. A férfiak nyertek és Gabby mindent elvesztett.
 
Gabby csapatának kapitány eleget tett a formalitásoknak és megkérdezte, hogy melyiküket akarják, de valójában mindenki előre tudta, hogy mi lesz a válasz. Gabby csapatában mindenki vonzó volt, de senki sem vette fel vele a versenyt. Amikor meghallotta a nevét, felállt és lesöpörte magáról a homokot. A csapattársai egymás után megölelték és pár bátorító szót mondtak neki. Azután olyan gyorsan eltűntek, ahogy csak tudtak. Gabby nem hibáztatta őket. A helyükben ő sem maradt volna, hogy végignézze a várható erőszakot, kínzást és halált.
 
Egyedül volt kilenc férfival szemben. Próbált bátornak tűnni, de nagyon nehéz volt. A fogadás értelmében most már ők rendelkeztek a testével. Rettenetesen félt. Ezernyi kínt képzelt el és egyik rosszabb volt mint a másik.
 
-Vesszőzzük halálra! Tökéletes kondícióban van. Biztos vagyok benne, hogy több órát ki fog bírni és így mindegyikünk sorra kerülhet - javasolta az egyik férfi, akiről Gabbynek úgy rémlett, hogy orvos.
 
-Tetszik az ötlet. Ha mondjuk csak felakasztanánk, akkor csak nézhetnék - értett egyet a javaslattal egy másik.
 
-Rendben! Feszítsük ki az oszlopok közé!
 
Két férfi leakasztotta, feltekerte és félretette a röplabdahálót. Gabby egyetlen szó nélkül az oszlopok közé lépett. A halálra vesszőzés gondolata megrémítette. De a fogadás az fogadás. Tiszta játékban vesztett a csapata.
 
-Levetkőztessük?
 
-Ne! Hagyjátok rajta a pólót! Ha a szöveten keresztül érik a csapások, akkor tovább fogja bírni - figyelmeztetett az orvos.
 
Gabby felnyögött a fájdalomtól, amikor megkötözték a csuklóit. A kötél a húsába vágott és elszorította az ereit. Először tiltakozni akart, de meggondolta magát. Mi értelme lenne? Az övék volt és a céljuk az volt, hogy minél jobban szenvedjen. Ha panaszkodik, csak megerősíti őket abban, hogy jól csinálják, amit csinálnak.
 
A csuklóit rögzítő kötelek végeit a fémoszlopok tetejéhez kötötték, majd a bokáira is kötelek kerültek, amiket az oszlopok aljához kötöttek. Gabby szétfeszített karokkal és lábakkal olyan volt, mint egy emberi röplabdaháló.
Az orvos egy pálcával párszor a levegőbe suhintott előtte. Gabby sejtette, hogy ez a pálca tesztelés igazából neki szól, és bár elhatározta, hogy nem reagál, mégis ösztönösen megrándult. A férfi célt keresve megállt egy pillanatra. Gabby egyenesen előre nézett, nem hajtotta le a fejét. Szinte érezte a férfi tekintetét a mellein. A hűvös tengeri széltől megmerevedő mellbimbói szinte átdöfték a póló vékony sárga anyagát. A nőn a legkevesebbet takaró bikinialsó volt, amit csak otthon talált. A meccs előtt remélte, hogy a testével eltereli az ellenfelek figyelmét, de a taktika láthatóan nem vált be. És most kifejezetten bánta a korábbi ötletét, mert noha nem vetkőztették le, szinte meztelenül állt a férfiak előtt.
Az első csapás a mellbimbóját érte és Gabby felkiáltott a fájdalomtól. Hiába próbált kitérni az ütések elől, az oszlopok közé feszítve nem volt esélye. Amikor már az ájulás határán volt, kínzója átváltott a másik mellére és a fájdalom tovább fokozódott.
Végül meghallotta valaki hangját:
 
-OK, most már mi is szeretnénk sorra kerülni!
 
-Rendben. Addig megyek és előkészítem a szenet.
 
Gabby új kínzója a hátát vesszőzte. Közel sem olyan rossz, mint a melleit érő ütések, de még így is nagyon fájdalmas volt. A harmadik férfi a hátsóját vette célba, a negyedik a hasát… Egymás után, mindegyik sorra került. A nap telt és Gabby idővel már a sikoltozáshoz is erőtlen volt.
 
-Azt hiszem ennyi volt. Még pár perc és valószínűleg belehal. Tegyük most már fel! - jelentette be végül a doktor.
 
“Hála az égnek, mindjárt vége” gondolta Gabby. Meg akarta kérdezni, hogy mit fognak csinálni, de túl gyenge volt ahhoz, hogy megszólaljon. A férfiak karjába rogyott, amikor eloldozták.
 
Egy szénnel teli mélyedéshez vitték, amelynek sarkaiban négy alacsony fémrúd volt a földe verve. Levetkőztették, csuklóira és bokáira vastag bőrbilincset tettek. A bilincsek végén kis fémsapkák voltak és Gabby számára minden világossá vált. A fémsapkák az oszlopok tetejére illeszkedtek és Gabby hamarosan újra kifeszítve találta magát, ezúttal azonban vízszintesen, arccal felfelé a szén felett. Csak halk nyöszörgésre futotta az erejéből. A hőség iszonyatos volt, pillanatokon belül elöntötte az izzadtság. Hallotta hogy a húsa sistereg és érezte ahogy sülni kezd. Néhány percig még vonaglott, majd végleg elernyedt a teste.   
Hasonló történetek
6559
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
5385
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
Hozzászólások
További hozzászólások »
dislike ·
Kispötsű komplexusos lúzergyerek fantáziál. Fos ahogy van.

tlalax ·
1300 oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: