Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ribancfutár

A lány türelmetlenül állt pizzásdobozzal a kezében a kaputelefont bámulva. Ránézett a címkére: Nemes Teodor. Jó helyen jár. 
 
- Pizzát hoztam.
 
- Remélem, ízletes vagy – jött a válasz.
 
Beengedték a lányt, aki a küszöböt átlépve keresni kezdte a földszint kettőt. Amint meglátta az ajtón tekergő számot, kopogott rajta. Kicsit elege volt már a nagyképű bunkókból, de felsóhajtva várta, hogy valaki kinyissa az ajtót. 
 
Egy magas, nagydarab férfi tette ezt meg, és azonnal végigtekintett a lányon. Szőkésbarna haj copfban, napszemüveg, rövidpóló és rövid farmernadrág. A lakásból női nyögések szűrödtek ki.
 
- Ahhh. Oh  my god…no, please…
 
- Kétezerötszáz lesz.
 
A lány próbált nem kizökkenni, úgy tett, mintha meg se hallotta volna, hogy pornó megy a háttérben. Alig várta, hogy végre a kezébe adják a pénzt, és távozhasson. Ehelyett a férfi keresgélni kezdett, zsebeiben turkált, s úgy tűnt, nem találja pénzét.
 
- Várj… nem tudom, hova tettem a pénzt. Addig gyere be, tedd le, légy szíves a pizzát.
 
A lány kelletlenül lépett be. Teodor becsukta az ajtót a lány mögött, majd eltűnt az egyik szobában. A pizzafutár orrát kellemetlen spermaszag csapta meg, s egy számítógép monitorjára is rápillanthatott. 
 
- Elég sokára hoztad, több volt, mint egy óra – szólt ki a férfi egy másik helyiségből.
 
- Csúcsforgalom van – reagált a lány, majd letette a pizzát az asztalra, miközben nézte, ahogy a képen vadul kefélnek egy nőt, kinek kezeit szíjjal kötözték meg, hogy ne tudjon szabadulni. Hátulról ragadták meg a haját, és eszeveszetten kúrták a seggét. A pizzafutár lány gyomra forogni kezdett. A férfira pillantott, aki pénztárcájával tért vissza. A lány megkönnyebbülten felsóhajtott. 
 
- Pont van még egy kotonom – jelentette ki Teodor. 
 
- Mi van?! – kérdezte a lány, de a férfi ekkor már húzta is elő pénztárcájából a gumit, majd feltépte. - Kárpótolnod kell a csúszásért. Ki vagyok éhezve.
 
A lány látta napszemüvegén keresztül, mint közeledik felé a férfi.
 
- Nincs semmiféle kárpótlás. Kurva sok rendelés van. Fizess, és megyek – jelentette ki a lány, miközben tekintete megint a képernyőre tévedt. A lányt már nemcsak hátulról kefélték, a szájába is toltak egy irdatlan nagy faszt. 
 
A férfi megállt a pizzafutár lány előtt, miközben annak szíve hevesebben kezdett el verni, és megszólalt:
 
- Ribancfutár – majd pontosan kétezerötszáz forintot vett elő. – Nyisd ki a szád.
 
- Na jó, nekem ehhez nincs türelmem. Faszszopó – sértődötten fordult az ajtó felé, hogy kivonuljon, ám a pisztolyzár kattanása megállította.
 
- Azt mondtam, nyisd ki a szád. 
 
A lány most már más elhatározásra jutott. Nagyon lassan, de engedelmeskedett. A férfi fogta a papírpénzt, és belegyömöszölte azt a pizzafutár lány szájába, miközben lehúzta sliccét. 
 
- Adok jattot is – mondta Nemes, miközben a lány remegve várta, mi fog történni vele, s tekintete Teodor felbukkanó alsógatyájára vándorolt. Hatalmas dudort vélt felfedezni rajta. Szája tele volt a papírpénzzel.
 
Teodor közben egy kétszázast kapott kezébe, majd kezével megemelte a lány pólóját, s bedobta a fémpénzt annak mellei közé. Az azonnal le is esett a földre. 
 
- Kismellű picsa – nyugtázta a dolgot a férfi, ezután Teodor előbuggyantotta farkát alsónadrágjából, s már húzta is fel rá a gumit egy kézzel, miközben a másikban még mindig a pisztolyt szorongatta.
 
A pizzafutár lány szeme elkerekedett a férfi méretétől. Centikben gondolkozott, magában tippelt. Huszonkettő, huszonhárom? Nemcsak hossza, vastagsága is meghökkentette. Nem találkozott még ekkora mérettel. És már rajta is volt a gumi.
 
A férfi egy pillanat alatt megfordította a lányt, s ráfektette az asztalra, melyen a monitor is állt. A csaj szeme előtt megjelent a kép, melyen még mindig kíméletlenül szopatták és dugták a pornószínésznőt. Teodor a lány mögé állt, a pisztoly még mindig a pizzafutár csajra irányult, aki félig nézett csak hátra, miközben a férfi lehúzta annak rövid farmernadrágját. Szájában gyűrödtek az ezresek. Tudta, hogy ebből a helyzetből nincs menekvés. 
 
A fiú előtt feltárult a pizzafutár lány finom, kívánatos segge. A csaj bugyiját is lehúzta. Egy lökéssel a lány puncijában találta magát.
 
Az felnyögött. Tövig nyomták belé a faszt. Úgy hasított belé a srác, hogy szemei elkerekedtek, kezeivel pedig az asztal széleit markolászta. Nemes pedig lassú, de mély lökésekkel elkezdte baszni őt, majd egyre keményebben kúrta a lányt hátulról. Ezzel párhuzamosan a csaj nyögései is egyre szaporábbak és hangosabbak lettek, miközben Teodor hátulról pumpálta a punciját. Szakadatlanul döfködte a lányt hatalmas farkával. 
 
Legalább 15 perc telt el, mire Nemes kivette farkát a pizzafutár lányból, és ráparancsolt:
 
- Fordulj meg és térdelj le.
 
A csaj hátratekintve, unott, de gyűlöletet sugárzó szemekkel nézett a fiúra napszemüvege mögül. Lassan felegyenesedett, megfordult, és kénytelen-kelletlen térdre ereszkedett. Megérezte saját puncijának szagát a fiú farkán. Hányinger fogta el. De tudta, hogy meg kell tennie.
 
- Kóstold meg – mondta a fiú, miközben kivette a lány szájából a pénzt.
 
A lány reszkető ajkakkal lehunyta szemét, s elsőre megremegett, ahogy nyelve hegye épphogy csak hozzáért Teodor makkjához. Majd nyelvéből egyre több rész ért hozzá, végül Nemes megunta a dolgot, és ráhúzta a lány fejét farkára. Tövig préselte szájába dákóját. A csaj öklendezni kezdett, ahogy bevette Teodor farkát a szájába. A háttérben még mindig hallotta a nyögéseket, amik egyre panaszosabbnak hangzottak.
 
- Ez az – nyögte a fiú. – Most nagyon megkúrom a szádat.
 
A lány könyörögve, s emellett kétségbeesetten nézett fel a srácra, aki irtózatos ütemben kezdte el baszni a száját. A csaj öklendezve próbálta nyelni a brét, s irtózatos nyáltenger csordult ki ajkai közül, mikor a fiú egy szusszanásnyi időt hagyott neki, hogy levegőhöz jusson, majd újra lenyomta farkát a lány torkán, kíméletlenül. 
 
Körülbelül tíz percnyi szopatás után jutott el arra a pontra, hogy már nem bírja tovább, s egy hirtelen ötlettől vezérelve kihúzta péniszét a lány ajkai közül, ellépett a lánytól, felpattintotta a pizzásdobozt, majd egy szeletet kivéve belőle ráparancsolt a pizzafutár lányra, hogy kezdje el verni a farkát, miközben a pizzaszeletet hímvesszője alá helyezte.
 
A csaj kezdte sejteni, mit akarhat tőle a fiú. A ráirányított pisztolytól még mindig megrettenve, engedelmesen kezdte el verni Teodor faszát. Csupán néhány másodperc telt belé, mikor hatalmas spermaadag fröccsent a srác farkából a pizzaszeletre. A lány térdelve figyelte, mint teríti be a fiú ondója a kaját.
 
- Ez a tiéd – szólalt meg ezután Nemes.
 
A pizzafutár csaj erre számított. Ettől félt. 
 
- Harapj bele, ribanc – utasította a lányt Teodor.
 
A számítógép hangfalaiból férfinyögés szűrődött ki, a pornóban akkor élvezett el a faszi a lány szájába.
Nemes parancsoló hangja nem tűrt ellentmondást, és a pisztoly csöve is meggyőzőleg hatott a lányra. Átvette Teodortól a szeletet, majd szájához emelte azt. Jól látta rajta a fiú ondóját. Lassan, szemöldökét összeráncolva nyitotta szét ajkait. 
 
Lehunyta szemét, miközben beleharapott az első falatba. Undorodva rágta meg az ételt, majd amilyen gyorsan csak lehetett, lenyelte. Nemes árgus szemekkel figyelte, amint a napszemüveges lány megízleli spermáját. 
 
- Én mindig mondtam, hogy geci szar a pizzátok – nevetett fel Teodor, és az egész szeletet megetette a lánnyal. 
 
Hozzászólások
További hozzászólások »
noemi_jakab ·
Köszönöm! :) Igazad van, néhány részletre nem tértem ki, erre legközelebb majd jobban próbálok figyelni! :)

Mordred12 ·
A szöveg jó, de a sztori egyáltalán nem jön be.
noemi_jakab ·
Köszönöm a kritikát. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: