Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az Orion egy luxus óceánjáró volt hossza 311 méter és utasok maximális száma: 3840 . Volt...
Újabb hosszú percek következtek. Vajon mit csinál a férfi? Játszik vele? Vagy elment? Meghatározhatatlan...
A Halálra ítélt bűnözőknek egy meg menekedésük van a halálból megfosztatnak a nevüktől és...
Hatalmas köd ült le a kisvárosra. Folytogató sűrű köd volt ez, ahol ez ember az orráig sem...
A ragadozó ezután lejjebb indult felfedezőútra. Stacey izgalma egyre fokozódott ahogy a nyelv...
Friss hozzászólások
triklovic: Ígéretes kezdet.
2020-11-30 13:50
triklovic: Jó írás.
2020-11-30 13:50
triklovic: Kicsit zavaros.
2020-11-30 13:50
triklovic: Nekem tetszett.
2020-11-30 13:50
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rabszolgák éjszakája. 4.rész

........teljes Képszakadás ,azt sem tudtam hány óra van, azt éreztem hogy valaki finoman puszilgatja a nyakam ,az arcszőrzete  csiklandoz, majd a fülcimpámat kezdi harapdálni, nem tudtam hogy álmodom, vagy a valóság.
A szememet a fáradtságtól nehezen tudtam kinyitni, mégis erőt vettem magamon ,és résnyire kinyitottam, az ablakon beszűrődő napfény nagyon kellemetlen volt, közben megpillantottam Ahmed urat aki ekkorra már a hasamat árasztotta el apró puszikkal, amelyeket arcszőrzetének tű szerű szúrása tett izgatóbbá.  Ekkor széthúzta a combjaim,  majd megemelte a lábaim, és a nyelvével az ánuszomat  kezdte el nyalogatni. Nagyon jó érzés volt, a szívem hevesebben kezdett dobogni éreztem hogy nyelv csapásai egyre intenzívebbek és mélyebbek, Ahmed úr kényeztetésétől a záróizmaim megadták magukat , teljesen ellazultak. Tetszésemet halk nyöszörgéssel, és sóhajtozással adtam a férfi tudtára. Ekkor bedugta először a mutató majd középső ujját is a popsimba, és lassan elkezdte ki be csúsztatni, közben a lábaim közül felnézett :
- Jó reggelt,.   Mosolygott
- Jó reggelt önnek is uram.    Válaszoltam
- Hajnalban nem vártál meg, biztosan nagyon kimerültél, amin nem is csodálkozom.
- Igen uram, elnézést.
- Semmi probléma.  Mondta Ahmed úr, miközben ujjazta a  popsimat.
Egy kis idő múlva kihúzta az ujjait a fenekemből,  majd négykézláb fölém hajolt, én a lábaimat a dereka köré fontam ,ekkor az egyik kezével megfogta hatalmas merev férfiasságát ,és óvatosan a fenekemhez  illesztette, lassan de határozottan a tágra nyílt ánuszomba tolta. A férfi lassan kezdett mozogni bennem, közben a nyakamat apró finom csókokkal árasztotta el. Teljesen meglepődtem ,hiszen Ahmed urat nem ilyennek ismertem, eddig mindig keményen bánt velem. Nem gondoltam hogy van érzéki oldala is. A hatalmas félvér pénisz ki be járt a popsimban. Hosszú percekig ebben a pozícióban dugott, A dereka köré csavart lábaim szorításával jeleztem számára hogy nagyon jól csinálja. Pozíciót  váltottunk, ő hanyatt feküdt ,én pedig lassan bele ereszkedtem az ágaskodó péniszbe, egészen mélyre engedtem magamba,  tövig hagytam becsúszni.  Lovagolni kezdtem és magamról megfeledkezve élveztem a hatalmas faszt, úgy ugráltam rajta mint valami gyerek a légvárban.
- Láttam élvezed.
- Igen uram. lihegve válaszoltam
 
Ahmed úr hagyott még egy darabig lovagolni a faszán,  ahogyan fáradni kezdtem a tempóm is lassabb lett.
- Kérlek feküdj a hasadra, és húzd magad alá a lábaidat amennyire csak tudod. Kért Ahmed úr.
Természetesen engedelmeskedtem neki,  ekkor megfogta a csípőmet erős izmos karjaival, majd a faszát bedugta az ekkorra már tágra nyílt fenekembe és intenzíven elkezdett dugni. Elő jött belőle az igazi keleti vadsággal átitatott énje. Intenzíven baszta a seggem ,miközben a derekamat fogta és megpróbált még jobban ráhúzni a faszára. Hirtelen megfeszült a teste, és hatalmas nyögésekkel belém élvezett, közben pedig ismét a nyakamat puszilgatta,  tovább dugott, a fenekemből éreztem ahogy a sperma kicsurog, lassan végigfolyik a herezacskómon, majd lecsöppen az ágyra. Áhmed úr kihúzta a farkát a fenekemből, majd az asztalhoz ment, a barna fasza újra kemény, és a spermától csillogós volt. Whiskyt töltött magának
- Kérsz?
- Köszönöm nem.
A whiskyvel a kezében berogyott a fekete bőr fotelbe, rá gyújtott egy szivarra.
- Gyere szopj
Engedelmeskedve neki, a lábai közé térdeltem, majd megfogtam a kemény, félvér, barna spermától csillogó farkát, és elkezdtem szopni.  Ahogy szoptam a farkát, a hegyéből még szivárgott a sperma. Közben a whiskyt kortyolgatta, és a szivar füstjét rám fújta.
- Tudod, nincs ennél jobb, egy pohár Whisky, egy jó szivar, és közben szopják a farkam....... Ez ám az élet .  ..  
- Nagyon jól szopsz...
Közben én minden tudásom beleadva szoptam az előttem meredező férfiasságot, kizártam a külvilágot, minden neszt, és zajt, csak én, és a kényeztetendő fasz, figyeltem minden apró rezdülését, a nyelvemmel éreztem a lüktetését, figyeltem az apró jeleket, amik Áhmed úr orgazmusának közellettét jelezték. A lassú, finom , lágy , szopást, és az intenzív, faszt lenyelő technológiát felváltva alkalmaztam, aminek hamar meg lett az eredménye, Ahmed teste megfeszült, a makk pulzálni kezdet a számban, a farka hevesen lüktetett, és remegett. Ahogy éreztem hogy közeledik az orgazmus abbahagytam a cumizást, és kezemmel finoman megszorítottam a férfi farkának tövét ,addig tartottam a kezem szorításában amíg a lüktetés abba nem maradt. 
- Ez mi volt? Kérdezte Ahmed úr
- Kérem, bízza rám magát.  Mondtam mosolyogva miközben a kezemet finoman le- föl mozgattam a farkán.
- Rendben.  Válaszolta, közben egy újabb korty whiskyt ivott, és egyet szívott a szivarjába.
Újra a számba vettem a férfi kemény farkát és szépen lassan szopni kezdtem ,nyalogattam a makk alsó részét, egészen lecsúsztatva a nyelvemet a herezacskóig, onnan pedig vissza. Majd az egész faszt bekaptam, és lassan leengedtem a torkomon. A félvér férfi nagyokat sóhajtott, sziszegett és nyögdécselt, szemem sarkából figyeltem az arcát, látszott rajta a kéj, és gyötrődés. 
Kezéből lerakta a whiskyt és a szivart, erősen kapaszkodott a fotelkarfájába. Pénisze lüktetni kezdett, a teste megfeszült, és az arcomra élvezett, a hófehér sperma beterítette az arcom, a férfi lihegve terült el a fotelban.
- Maradj így.         kérte Ahmed úr, és ő is felállt, a félig lankadt farkát a spermás arcomhoz tette, és néhány képet készített.
 
 
- Menj ,szedd rendbe magad, most már haza mehetsz, szólók a sofőrömnek.
- Igen uram, köszönöm.
Rendbe szedtem magam, felöltöztem, kimentem a szobába, az asztalon egy borítékot várt , benne pénz, nagyon sok pénz. Ahmed úr sehol... Lementem a recepcióra, ahol a hölgy mosojogva fogadott.
- Itt van az autója uram, Ahmed úr elment, azt üzente hogy: köszöni..... 
- Kisasszony, mondja meg neki hogy szívesen, és én is köszönöm...
- Viszont látásra 
- Viszlát
Köszöntünk el egymástól a hölggyel, a sofőr hazavitt. Otthon újra és újra megszámoltam a pénzt, alig akartam elhinni hogy ennyit kerestem ezen a hétvégén.
 
 
Előző részek
Hozzászólások
69Monica ·
Szia! 24 éves vonzó, szép testű, igényes, domináns hölgy vagyok csupasz, illatos puncival és szép kerek popsival. ;) Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom leveled a - www.sexy-at-its.best

eliksz13 ·
Nagyszerű írás ! Annyira testközeli, annyira élethű, hogy elragadó ! A körülmények könnyed, de alapos megfestésével olyan filmszerű. Tágra zárt szemek hangulat. Várom a folyatást !

eliksz13 ·
Nagyon tehetséges vagy ! Gondolom, jó író vagy. Igazi író !
vinzso ·
Örülök hogy tetszenek a történetem, sajnos nincs sok időm mostanában írni. Egyébként ez a pár történt életem első írásai, elötte soha nem próbáltam írni. Remélem hogy hamarosan tudok időt szakítani az írásra. Kaptam egy pár emailt is , amiben bîztatnak a folytatásra. Ez nagyon jól esik, és bátorít is, mindenkinek köszönöm.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: