Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Puskázni tilos

Jim a teherautó rakterében kialakított irodaszerűségben ült és az óráját nézte. Vágyott már a hazamenetelre, és remélte hogy nem lesz több látogatója. A középiskolák és az egyetemek évzáró vizsgái egy napra estek és egyszerűbb volt kihelyezni a városba egy-két mozgó állomást, mint a központba szállítani az alanyokat. A reményét kopogtatás törte darabokra. Kinyitotta az ajtót és üdvözölte a két odakint állót. Az egyik ismerős volt. Amanda, a csinos, szőke tanárnő már a harmadikat hozta aznap.
-Helló! Van még egy kis csalónk. Jó mulatást!  -mondta a nő, majd sarkon fordult és visszaindult az iskolába.
-Kösz! -szólt utána félig kiáltva Jim.
Amanda sohasem maradt sokáig és Jim elhatározta hogy kideríti, hogy szingli-e.
-És téged hogy hívnak? -kérdezte a belépő lánytól.
-Sarah Miller.
-Örülök hogy találkoztunk Sarah, én Jim vagyok. Hosszú ez a nap és gondolom nincs ellenedre hogy gyorsan túl legyünk rajta!
-Nincs. -felelte a lány és nem úgy tűnt hogy különösebben érdekelné a helyzete.
-Nagyszerű! Akkor vetkőzz le és tedd a ruháidat abba a gyűjtőládába! Közben kérdezek pár dolgot, hogy elintézzem a papírmunkát.
Az űrlapok kitöltése alatt oldalra nézett és látta hogy a lány a bugyihoz érve megáll a vetkőzésben.
-Mindent levenni! -mondta a férfi.
Sarah némán engedelmeskedett és egy kicsit elpirult amikor levette utolsó ruhadarabját. Pár perccel később Jim is végzett munkája legunalmasabb részével, az adminisztrációval és végre volt ideje alaposabban megnézni a lányt. Sarah nagyon jól nézett ki. Az orra kicsit széles volt, de átható zöld szempár és gyönyörű, egyenes barna haj társult hozzá. Jim a raktér hátsó falához vezette a lányt, ahol a dolgok történtek. Sarah bokáira erősítette a bilincseket, majd egy kis elektromos csörlőt bekapcsolva felhúzta a lányt, amíg az kissé széttárt lábakkal, a fémfalnak támaszkodva fejjel lefelé nem lógott. Kihúzott a falból egy vékony drótot. átvezette a lány nyakán és a túloldalon rögzítette.
-Minden rendben? -kérdezte Jim.
-Egy kicsit ideges vagyok. -felelte a lány.
-Azon lehet segíteni. Szoktál maszturbálni? 
-I..igen… -mondta Sarah kicsit meghökkenve a kérdéstől.
-Akkor tudod milyen jó és ellazító érzés.
-Persze...de… helyénvaló most?
-Nem számít sokat. Sőt… van egy segédeszközöm is… Kéred? -kérdezte a férfi és elővett egy kis tojás alakú vibrátort a fiókjából.
Sarah bólintott. Jim óvatosan betolta a játékszert a lány puncijába épp csak annyira, hogy elérje a G-pontját. A vibrátor távvezérlésű volt és a bekapcsolásakor Sarah levegő után kapott a kéjes meglepetéstől.
-A kezeidet is meg kellene kötnöm, de ha megígéred hogy nem nyúlsz a nyakadon levő dróthoz, akkor simogathatod magad. Akkor indítom amikor a csúcson leszel.
-Köszönöm! 
Jim kicsit erősebbre állította a vibrátort, Sarah pedig zavartan a puncijára tette a jobb kezét. Nem csinálta még más előtt, de hamarosan hangosan sóhajtozva ingerelte a csiklóját. Jim egy pillantással ellenőrizte hogy a gép működőképes-e, majd leült és élvezte a látványt. Sarah egyre közelebb került az elélvezéshez. Jim elmosolyodott amikor észrevette hogy a lány a bal keze egyik ujját félig a popsija nyílásába dugta. Azután a lány hangosan felkiáltott és remegni kezdett. Jim lenyomta az indítógombot. A drót a másodperc tört része alatt megfeszült és visszarántódva a falba átszelte Sarah nyakát. A lány feje tompa puffanással ért földet, a kiömlő vért pedig felfogta egy kis elvezető csatorna. Amikor a vérzés elállt, a férfi levette a testet és a fejjel együtt a hűtőládába tette a már ott levők mellé.
.-.-
A szegény lány vigasztalhatatlanul sírt és azt ismételgette:
-Nem csaltam! Esküszöm hogy nem!
Az emberek többsége nem akart meghalni, úgyhogy a vigasznyújtás része volt Jim munkájának. Még azt is lehet mondani, hogy jó volt benne, bár ez különösen nehéz esetnek ígérkezett. A lány nem hagyta abba a zokogást, akárhogy próbálta megnyugtatni. Más megközelítéssel próbálkozva elmondta, hogy ő ugyan hisz neki, de nem tehet semmit. Ha megtagadja az utasításokat, elveszti a munkáját és az sem kizárt hogy kivégzik. Ha a lány elszökik, akkor hajtóvadászat indul utána és a szüleit is megbüntetik. Jó időbe beletelt, de a lány végül lenyugodott annyira, hogy Jim folytathatta az eljárást. Kitöltötte a papírokat, ellenőrizte a személyazonosságot, majd ellenőrizte a berendezést.
-Rendben Abigail...azt hiszem készen is állunk. A szabvány előírások szerint meg kell kérjelek hogy vetkőzz le.
Abigail szemeiben újra könny kezdett csillogni és Jim attól tartott hogy kezdheti elölről a megnyugtatását. 
-Kérem...olyan csúnya vagyok… Nem szeretném ha bárki látna! -esdekelt a lány.
Jim halkan sóhajtott egyet és azt mondta:
-Nem lesz semmi gond! Gyönyörű lány vagy!
Nem füllentett. Abigail ha nem is címlaplány szépség, de tényleg csinos volt.
-Komolyan? -kérdezte a lány.
-Esküszöm! A fiúk nem mondták még neked?
-Csak csúfolnak. Azt mondják hogy kicsi a mellem.
-Akkor még gyerekek és fogalmuk sincs hogy miről beszélnek. A férfiak a természetes testű nőket szeretik. A melleid tökéletes méretűek.
Abigail az ajtón való belépése óta első alkalommal mosolyodott el. Jim megérezte a lehetőséget, ezért folytatta:
-Őszintén szólva nagyon szeretném őket látni!
Két esélyes volt a laza mondat kimenetele. Vagy levetkőzik a lány, vagy pofon vágja és még nehezebb lesz a dolga. Szerencséjére az első lehetőség történt. Abigail elkezdte kigombolni a blúzát. Jim segített neki vetkőzni és a lány hamarosan csupasz felsőtesttel állt előtte.
-Megérintheted őket… ha akarod… -mondta Abigail váratlan enyelgő színezettel a hangjában. 
A könnyei felszáradtak, noha szemei még vörösek és duzzadtak voltak egy kicsit. Jim odanyúlt és megfogta mindkettőt. Emelgette őket, mintha a súlyukat nézné, majd gyengéden megsimogatta a bimbókat. Szép, fehér, hegyes keblek voltak és tökéletesen illeszkedtek Abigail kis termetéhez.
-Igazam volt. Hibátlanok. -mondta a férfi.
A lány váratlanul előrehajolt és egy villanásnyi csókot nyomott a szájára. Jim az igéző kék szemekbe nézett. Máskor letépte volna a maradék ruhát és vad szeretkezésbe kezdett volna, de most valami visszatartotta. Valahogy helytelennek érezte volna, ha kihasználja a lány önképzavarát. A rövid csók után egyikük sem szólt semmit. Jim elmosolyodott és a szoknyára mutatott. Az nem sokkal később már a padlón is volt. Azután követte a cipő, a térdzokni és a bugyi. Abigail merészen megragadta a férfi kezét és az ágyéka felé húzta. Nedves volt. Egy szót sem mondott, de lényegében megdugásért esedezett.
-Tudom mit szeretnél, de nem lehet! A szabályok ellen való lenne és bajba kerülnék.
Jim-nek minden akaraterejére szüksége volt ezen szavak kimondásához. Technikailag igaza volt, bár a rendszer felsőbb szintjein senkit sem érdekelt hogy mit csinál pontosan a látogatóival, amíg azok hűtődobozba kerültek. Abigail durcás arcot vágott és azt mondta:
-Csak azért mondod, mert nem akarsz. Mert csúnya vagyok.
-Akarnám. Látod? -kérdezte Jim és viszonzásképpen most ő húzta az ágyékára a lány kezét. Abigail megtapogatta a merev hímvesszőt. Jim folytatta:
-De nem lehet. Ám ez nem jelenti azt, hogy más játékot nem csinálhatunk. De ahhoz előbb be kell téged kötnöm a gépbe. Segítesz?
Abigail egy pillanatig tétovázott, majd kicsit bólintott és a gép felé fordult. Jim a helyére segítette. Nem sokkal később a lány széthúzott lábakkal fejjel lefelé lógott, a nyakán pedig keresztben ott volt a vékony, de erős drót.
-Félek! -mondta Abigail.
-Ne aggódj! Könnyű lesz! Van időnk...csak engedd el magad!
Jim cirógatni kezdte a lány combjainak belső felét és lassan közeledett a fiatal puncihoz. A nőiességhez érve megsimogatta a puha szeméremajkakat. Az ujja könnyedén csúszott a nyílásba. Nem számított hányszor érzett már szűk, forró kiéhezett puncit, mindig bizsergető volt az érzés. A lány saját nedveit felhasználva síkosabbá tette a szeméremajkak belső felét és a csikló környékét. Az ujja apró körökbe kezdtek. Abigail halkan sóhajtozott és mellbimbói láthatóan megemelkedtek.
-Jó érzés? -kérdezte a férfi.
-Mmmhh...nagyon… -nyöszörögte a lány.
-Az jó… koncentrálj erre! 
Abigail jól reagált az ingerlésre, amitől Jim végre elengedhette magát. Uralta a lányt, aki annyira elmerült a kéjben, hogy képtelen volt tisztán gondolkodni. A férfi megtalálta a vibrátort az ingzsebében. Bekapcsolta és az a szokott zümmögésbe kezdett. A korábbihoz hasonlóan a vibrátorral is a lábakon kezdett és fokozatosan haladt lefelé. Abigail légzése egyre zihálóbbá vált, ahogy a játékszer közeledett a puncijához. Amikor a rezgő műanyag a szeméremajkához ért, hangosan felnyögött és megvonaglott hogy erősebben nyomhassa magát hozzá. Jim a szabad kezével lefogta a testet, a másikkal pedig közelebb csúsztatta a vibrátort Abigail csiklójához. Amikor egy negyed hüvelyk volt hátra, hirtelen a csiklónak nyomta az eszközt. Abigail megfeszült és felkiáltott.
A húst és csontot átszelő drót hangját követte a lány levágott fejének tompa puffanása a padlón. Jim kikapcsolta a vibrátort és nagyot sóhajtott. Ezen kívül csak egyetlen hang hallatszott: az elvezetőbe csöpögő vér zaja. Miután leemelte a testet, még egyszer végignézett a lány most már sápadt, vértelen testén. Valami morbid módon még mindig szépnek találta. Felkapta Abigail fejét és búcsúcsókot nyomott az ajkakra. Azután lecsukta a lány szemeit és arra jutott magában, hogy helyesen cselekedett, de ez minden akaraterejét elszívta. Elképesztően fel volt izgulva és vadul vágyott valami megkönnyebbülésre. Már majdnem lehúzta a zipzárját, amikor kopogtattak az ajtó. “A legjobbkor!”- gondolta.
Hasonló történetek
10128
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
16070
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: