Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Rövid történet egy kapcsolat végetéréséről.
A triót elbűvölte a sok utolsó pillanat emlékműve, és kedvet kaptak ahhoz, hogy saját fotójukat...
Sziasztok. Kovács Gergőnek hívnak 25 éves vagyok és 15 éve lettem meleg.
Amikor egy kis város vezetői utat engednek a parttalan betelepülésnek, tönkre téve ezzel az...
Egy távoli világban, ahol az idő olyan, mint egy hatalmas, bonyolult kert, létezik egy titokzatos...
Friss hozzászólások
Vincami Nor: Köszönöm az értékelésed. Örülö...
2024-07-26 22:24
laci78: sem
2024-07-26 14:22
Materdoloroza: Judit miért csupa kisbetű? Ros...
2024-07-26 10:06
laci78: aranyos, kedves, tetszett! :)
2024-07-25 15:05
laci78: és ez még csak a cím! Talán cs...
2024-07-25 08:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Prütykölnék kisasszony mágikus éjszakája - 2. rész

{Kaliban:}
 
- Hát te ki vagy? - kérdezte ismét duóban a két pasi. (Nagyon egy hullámhosszra kerültek a közös munkában).
 
- Ühmmm. Hááát…., Tulajdonképpen, csak a hirdetésre jöttem, Anna69-et keresem - közölte az ifjú herceg, majd illedelmesen bemutatkozott. 
 
Anna69 veszettül integetni kezdett, mire a Kárpátok zord ura, nagy kegyesen kihúzta, nyáltól csöpögő eres farkát a lány szájából.
 
- Szia, édes, itt vagyok - mondta csábosan a lány. Jelek szerint a hűség és a monogámia nem volt a legjellemzőbb tulajdonsága.
 
- A kurva életbe, hát így soha nem fogok elmenni - zsörtölődött a varázsló és ő is abbahagyta Rhonda/Vanda kezelgetését.
 
- Láttam a hirdetésed és most itt vagyok, állok rendelkezésedre - folytatta a herceg, miközben macsós mosolyt villantott és hátra simította rakoncátlan szőke fürtjeit. 
 
- Tisztán, mint a Shrekben a szőke, röhejes - mormogta az orra alatt a mágus.
 
Anna69 szemei felcsillantak, hát mégis lehetséges, hogy minden hókuszpókusz nélkül, tényleg ő legyen egy férfi (nem is akármilyen férfi) érdeklődésének tárgya.
 
- OK. Részemről semmi akadálya, de előtte alkalmassági vizsga, gatyát le - adta ki az 52/8 számú parancsot Prütykölnék kisasszony. 
 
Mivel őszintén érdekelte a lány és amúgy is már elég sok farok lengedezett a szobában, különösebb szégyenérzet nélkül letolta a nadrágját.
 
Rhonda szájában összeszaladt a nyál, szemei elkerekedtek, mikor meglátta a fiú lába közt lógó monstrumot. Tényleg kapitális darab volt. A lipicai ménes kancái, irigykedve nyalták volna meg szájukat ennek láttán. 
 
- Megfelel, Alkalmas! Hú, baszd meg, ez mekkora! Öhmm, akarom mondani. Hú, bassz meg, de gyorsan!- visongta a lány.
 
- Na, álljon meg a hegyimenet, tessék csak beállni a sorba, mi is oda várunk - vágott közbe Drakula. A varázsló is lelkesen bólogatott a beszólásra. 
 
Anna69 elgondolkodott.
 
- Hárman vagytok, van három hadrafogható lukam, akkor mi itt a probléma? - kérdezte a lány.
 
- OK, Rendben, Igen !!! - mindhárman helyeseltek.
 
Most Kárpátok büszke urán volt a csodálkozás sora.
 
- Mehet análba is? Eddig erről nem volt szó! Hadd kezdjek én! - kérte rimánkodva.
 
A régóta titkolt és elnyomott anális fixációja kezdett felszínre törni. Eszébe jutott a karóba húzások nyújtotta élvezet, és a sok-sok megrontott erdélyi szűzlány sikongatása, mikor seggbe kúrta őket. Most Anna69 várt sorára.
 
- Részemről, rendben - válaszolta a lány.
 
- Hóki-póki, ha megkérhetlek, akkor a hátsó bejáratot is előkészíted? 
 
- Ezer örömmel - válaszolta az öreg - de ne itt a könyvtár szobában, öreg vagyok már a térdepléshez.
 
- Fáradjatok át a hálóterembe - invitálta vendégeit.
 
Valóban terem volt. A hatalmas szoba közepén szinte elveszett az óriási baldachinos ágy, pedig megvolt vagy 4*4 méter.
 
- Bakker, a nappalim nincs ekkora - mondta Szőke némi irigységgel a hangjában.
 
Mindannyian elhelyezkedtek. A bölcs nyelvész újra munkához látott. Szép tisztára nyalta a lány anuszrózsáját, majd elkezdte tágítgatni. Egy ujj - két ujj - három új szépen sorban, módszeresen, aztán mormolt néhány síkosító varázsigét és még egy négy centis tágító bűbájt is dobott hozza. 
 
Mialatt az öreg dolgozott, a gróf gyorsan bontott magának egy koleszterinmentes AB + Blood &amp; Mary-t és egy húzóra kiürítette a flaskát. Kell egy kis energia.
 
- Jöhet a mehet - adta ki a vezényszót a bölcs varázsló. 
 
Magic lefeküdt, a lány ráült, Drakula hátulról tolta, szőke pedig szoptatta. A fiú örült, hogy végre a szopott fasz jó oldalára került, remélte ezzel vége szakadt pech szériájának.
 
Aztán cseréltek, mindenki minden lyukhoz eljutott. Minden elképzelhető és elképzelhetetlen pozíciót kipróbáltak. 
 
Anna69 el sem hitte, hogy egyszerre három ilyen kapitális farok munkálkodik benne. Érezte, hogy ez egyszeri és soha vissza nem térő lehetőség, ezért minden pillanatát ki akarta élvezni. 
 
Egész éjjel gyűrték a textilt. A varázsló a negyedik körnél kifeküdt, azután békésen horkolt az ágy sarkában. A fiatalok jobban bírták. Anna69 13-ig számolta az orgazmusait, aztán már mindegy volt. A fiúk is legalább 5-6 szor elmentek, kilőtték a teljes tárat. 
 
Már hajnalodott, mire elpihentek. Rhonda kielégülten és jóllakottan hevert az ágy közepén, jobbján Kárpátok urával, ballján az ifjú szőke herceg. 
 
A testét, haját borító sok-sok geci, már megszáradt, de puncijából és a fenekéből még mindig lassan szivárgott a férfiáldás. Lassan ébredezett. 
 
Álmosan, kiscica módjára nagyot nyújtózkodott, szeméből kitörölte a csipát és a sperma maradékot, majd felkelt. Lassú léptekkel lépdelt az ablakhoz. Hófehér csípője lágyan ringott a félhomályban. 
 
Elhúzta a vastag brokát függönyt, kinyitotta a terasz ajtót, majd kitárta a haragos zöldre festett spalettás ajtót. Kilépett a teraszra és mély sóhajtással szívta be a koranyári illatokkal terhes, friss reggeli levegőt. A reggeli tündöklő napfény beömlött a szobába. 
 
{Miriam:}
 
Miközben posztszexuális állapot minden tünetét átélte Anna69/Rhonda/Vanda elgondolkodott, hogy évek óta keresett magának egy férfit kellemes találkozásra, s senki sem jelentkezett. És most egyetlen éjszaka alatt három pasi kergette őt egyik orgazmusból a másikba. Azt sem gondolta volna korábban, hogy amíg ő 22, a Nomani de Qurna 44, a varázsló 66, Drakula gróf pedig - nem tévedés - 555 éves. S minő meglepetés: épp ő volt a legaktívabb három férfi közül. Ő döngette meg legjobban. Az ő spermája volt a legízletesebb. Végül az ő trutyija borította be az egész arcát, szemét, melyet az óta is alig tud törülgetni. A Kárpátok uránál, a Sárkányrend lovagjánál fordítva jár az idő.
 
Váratlanul egy holló szállt le a varázsló ablakának párkányára és csőrével megütögette az ablakot. Olyan volt, mint valami jelzés: menni kell. Vissza a Kárpátok csúcsain lévő büszke palotába. Vissza a múltba. Az őszszakállú mágus, minden titkok tudója csendesen megjegyezte: „Mindannyian kényszerpályán mozgunk. Olyan, mintha egy sínen futna az életünk, s a hétköznapi ember, ha akarna sem tudna letérni e pályáról. A szabadság csak illúzió. Én átállítottam a váltókat, és kirángattalak a középkori létedből. De ez nem a te tér-idő dimenziód, s az hogy ideiglenesen ide kerültél azt csakis nekem köszönheted. Ám neked vissza kell térned, különben itt pusztulsz.
 
– Ne menj el, könyörgöm, ne tűnj el – rinyált Anna69/Rhonda/Vanda – nélküled értelmét veszti az életem. Újra küldözgethetem a szokásos hirdetéseimet, melyre senki sem válaszol. S hogy nagyobb nyomatékot adjon szavainak megragadta a vámpír gróf farkát, hogy ezzel is megakadályozza a távozását.
 
– És velem mi lesz? – morgolódott Nomani de Qurna, a szép szőke herceg, majd a farkát Annácska másik kezébe nyomta.
 
– Áh, már megint én vagyok az, akit megpróbálnak kihagyni a buliból – jegyezte meg a mágus – pedig én vagyok itt az ész. De mivel nagyon találékony volt, már elő is állt a megoldással: összefogta Annácska két mellét és közéjük préselte a farkát.  
 
Közben kitárt szárnyaival egy kopasz nyakú keselyű is átsuhant az égen, majd leszállt a holló mellé a párkányra. A máskor oly vakmerőnek mutatkozó  Anna69/Rhonda/Vanda elsápadt. Rémületében ismét a mindentudó öreghez fordult: 
 
 – Mágus, mágus, mi ez nagy dög? A frászt hozta rám! Mindjárt nekem támad.
 
– Nyugi, nyugi, a keselyűk nem ölik meg zsákmányukat, csak ha már nagyon gyengék, mivel ők dögevők. A keselyűk a hullák máját szokta csipdesni.
 
– Na, ezzel aztán jól megnyugtattál! A kérdés, hogy melyikünk májára ácsingózik ez a rohadék. 
 
– Ne pánikolj, galambom, termesztésen azéra, akinek meg van számlálva az ideje. Arra, aki illegálisan tartózkodik itt.  A gróf, akit a múltból idevarázsoltam. Ez nem az ő létezésének helye; itt csak a teste van, ami hamarosan elenyészik. 
 
Drakula rénézett Annácskára: – Beláthatod, hogy nem maradhatok már tovább itt. De te velem jöhetsz! Te leszel a vár úrnője. Annyi kincs birtokosa leszel, melyet elképzelni sem tudsz. Hamarosan megszokod és élvezni is fogod, hogy minden léptedet károgó varjak serege kísér majd. Induljunk, ne késlekedj!
 
Habár a gróf ajánlata első hallásra csábító volt, de a lány lelkesedése mégsem volt egetverőnek nevezhető. Mindent itthagyva elmenjen a törcsvári kastélyba a kellemes illatú szűz lányok közé, akiknek oly finom és oly éltető a vére Drakula, a Sárkányrend nagymesterének számára? Esténként ő is a koporsókkal telepakolt kriptába feküdjön, Drakula kedvenc denevérei, skorpiói és mindenféle csúszómászói között? Ráadásul nem hordhatja kedvenc farmerjét, le kell mondani a műkörméről, műszempillájáról és a köldökpirszingjéről.  Még a melltartójától is meg kell válnia, hiszen abban a korban nem viseltek ilyet a nők. De ez még mind semmi ahhoz képest, hogy nem nézheti a tévében a kedvenc török sorozatait. Szép dolog a szerelem, de ilyen áldozatot mégsem hozhat....
 
Lassan elengedte a fess lovagja farkát, és hagyta, hogy az eltűnjön a mágus által gerjesztett ködben.
 
Még elbúcsúzni sem volt idejük.
 
                                                     Itt most VÉGE...
 
...de senki se búslakodjon. A történet kibővített változata, sok más pajzán történettel együtt valamikor nyomatásban is megjelenik.  
 
Előző részek
Hozzászólások
Annia69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

Titti26 ·
Kifelejtettétek az igazi 69-et. Ejnye, na! Ez az akció dugába dőlt – mondhatnám, ha... De nem mondom, mert az első hozzászóló máris tálalta nektek a hiányzó 69-et. :joy:
Miriam ·
Nem felejtettük ki. Róla szólt a történet!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: