Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Rövid történet egy kapcsolat végetéréséről.
A triót elbűvölte a sok utolsó pillanat emlékműve, és kedvet kaptak ahhoz, hogy saját fotójukat...
Sziasztok. Kovács Gergőnek hívnak 25 éves vagyok és 15 éve lettem meleg.
Amikor egy kis város vezetői utat engednek a parttalan betelepülésnek, tönkre téve ezzel az...
Egy távoli világban, ahol az idő olyan, mint egy hatalmas, bonyolult kert, létezik egy titokzatos...
Friss hozzászólások
Vincami Nor: Köszönöm az értékelésed. Örülö...
2024-07-26 22:24
laci78: sem
2024-07-26 14:22
Materdoloroza: Judit miért csupa kisbetű? Ros...
2024-07-26 10:06
laci78: aranyos, kedves, tetszett! :)
2024-07-25 15:05
laci78: és ez még csak a cím! Talán cs...
2024-07-25 08:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Prütykölnék kisasszony mágikus éjszakája - 1. rész

### A megírás körülményei ###            Miriam felvetette, hogy Anna69 folytonos reklámbejegyzéseinek intellektuális visszavágásként meg kellene írni a kellemes találkozóra olyannyira áhítozó leányzó elképzelt történetét. Kaliban kapva kapott az alkalmon.  A "Történetek.hu" fennállása óta nem volt példa arra, hogy egy mű két egymást személyesen nem is ismerő ember közös produktumát publikálják. Mindkét szerző hozta magával a stílusát, egyéniségét.  Hozzászólás hozzászólást követett, míg végül egy, a fantasy, a sci-fi, a kultúrhistória és a pornó határvidékén lévő művet hoztunk létre, amelybe időnként még a humor is felcsillan.                                       
 
                                  (c) Miriam Sheafe és Kaliban
 
                                         Minden jog fenntartva!
 
 ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
 
{Miriam:}
 
Volt egyszer egy lány, aki Anna69 néven élte az életét a virtuális világban. Napról napra böngészett a különböző közösségi platformokon, reménykedve abban, hogy megtalálja élete párját, akitől a pillanatnyi érzelmeket és tapasztalatokat át tudja ölelni. Minden nap elküldte ezt az üzenetet: "Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra." De minden üzenet, amit küldött, elveszett az internet végtelen útvesztőjében, és senki sem válaszolt rá. Anna69 egyre elkeseredettebb lett, mert hiába osztotta meg gondolatait és vágyait, senki sem törődött vele. Úgy érezte, egyedül van a világban, és senki sem érti őt. Kimerülten, csalódottan és már-már reményvesztetten döntött úgy, hogy utolsó esélyként egy mágushoz fordul segítségért. Egy hűvös, esős éjszakán Anna69 megtalálta a nagy, bozontos szakállú mágust, aki messze a város szélén élt egy rejtélyes kúriában. Kért tőle egy találkozót, hogy elmesélje a történetét, és kérjen tőle valamilyen varázslatot, ami elősegíti, hogy megtalálja az igazi szerelmet.
 
Az ódon kúria ajtaja nyikorgott, amikor Anna69 belépett a mágus szobájába. Az elhagyatott helyiségben mécsesek fénye lobogott, és a falakon poros könyvek sora állt. A mágus, ősz hajával és szigorú tekintetével, ült egy hatalmas, faragott székben.
 
– Ki vagy te, harmatos gyöngyvirágom, aki ily későn megzavarta nyugalmamat? Ilyenkor szoktam maszturbálni. Nem illik megzavarni e tevékenységemben.
 
– Prütykölnék de Rhonda vagyok.
 
– Ajaj. Az bizony nagy baj – mondta a bölcs mágus, minden titkok tudója – a férfiak nagyon válogatósak.
 
– Félreértett, kedves mágusom. Én a nem a kívánságomat mondtam. Csupán bemutatkoztam.
 
– Rhonda? Hát ez bizony könnyen félreérthető név. Nincs másik keresztneve kedves Prütykölnék kisasszony?
 
 – De van – mondta kissé szégyenlősen Anna69.
 
– Halljam!
 
– Vanda.
 
– Ne raccsoljon itt kérem! Attól nem lesz jobb hangzású a ’Randa’ név. De mindegy is. Térjünk a lényegre!
 
– Ezért vagyok itt, bölcs mágus. Szükségem van egy férfire. A mágus megvonta a vállát és elkezdte kigombolni a sliccét. Előkerült, ami előkerült; nagy volt, kicsit göcsörtös és görbe, de minden háziasszony tudja, hogy ha áruhiány van, akkor ne válogasson. Rhonda-Vanda egy picit meghökkent. Nem pont erre számított. De ha már igy alakultak a dolgok, akkor úgy érezte, hogy nem lenne igazán célravezető félúton megállni.
 
– Nos, tisztelt mágus, beszéljünk világosan! Én megígérem, hogy bekapom a szép nagy lomposát, ha Ön is teljesíti azt, amiért felkerestem.
 
– Az életed üzeneteit hallottam, Rhonda-Vanda, – szólalt meg a mágus mély hangján. – De mielőtt elkezdeném a varázslatot, fontos megértened, hogy a valódi találkozások nem mindig olyanok, mint a virtuálisak.
 
Rhonda válasz helyett csak bólintott. Készen állt arra, hogy bármi történjen, csak végre érezhesse a kötődést valakivel.
 
 A mágus elővette a varázskönyvét és egy rituális ceremóniát kezdett. Szavai hangosan visszhangoztak a szobában, és lassan az idő és tér határai elmosódtak. A sűrű füstfelhőben hirtelen ott termett a legendás vámpír, Drakula.
 
Amikor Anna69 először meglátta Drakula grófot, szíve szinte megállt a meglepetéstől és a varázslattól. A férfi megjelenése magával ragadó volt, és a misztikum sugárzott belőle. Drakula gróf erős, intelligens vonásokkal rendelkezett, ami tekintélyt és hatalmat sugallt. Anna69 majd öszepisilte magát a gyönyörtől, amint a ködgomolyagból előlépett férfira tekintett. A fekete haj sűrűn omlott vállaira, kék szemei hófehér arcbőrével kontrasztot alkottak. Az átható tekintet hipnotizáló volt, és Anna69 úgy érezte, mintha a szeme mélyében a vámpírok sötét titkai és a múlt sötét ereje rejtőzne.
 
– Nem tudom, hogy hogy csinálja, de az idő előrehaladtával Drakula gróf egyre csak fiatalodik. Korábban egy tisztes őszes úr volt, és most meg egy hiperszuper, szívtipró pasi – jegyezte meg a mágus, majd hozzátette: – lehet, hogy a sok szűzlány vérének kiszívásától fiatalodik meg, esetleg attól, hogy éjszakánként a kripta koporsóiban szunyókál, miközben a denevérek járják násztáncukat.
 
– Áh, ezek csak rosszindulatú pletykák – hárította el a gyanúsítgatást a gróf.
 
– Hát, ha nem, akkor nem. Akkor már csak az a lehetőség marad, hogy eszméletlenül sokat kamatyol a szobalányaival.
 
Anna69-et ez egyáltalán nem riasztotta el. Ott állt a múltból elővarázsolt híres-hírhedt előkelőség előtt, aki egyre vonzóbbnak és karizmatikusnak tűnt számára. Drakula gróf mindig jól öltözött volt, és most sem volt ez másként. A rövid, szőrmével díszített, aranysujtásos mentéje precízen illeszkedett a testéhez, kiemelve izmos alakját. A fehér ing kontrasztot képezett a díszes mentéhez, melynek aranyszínű gombjai ragyogtak a fényben. A hófehér nyakkendő és a szolidan elegáns mellény tökéletesen harmonizáltak a mentéjével, még inkább fokozva az arisztokratikus megjelenést.
 
– Nos, itt van az, akire vágytál. Elővarázsoltam neked álmaid lovagját – mondta mágus – megfelel?
 
 Anna69 se köpni se nyelni nem tudott, ahogy a vámpírlovagra nézett. Drakula gróf ápolt megjelenésével és átható tekintetével lenyűgözte a szerelmi partnert kereső lányt. Az öltözéke és megjelenése azt sugallta, hogy uralja a teret és mindenki figyelmét magára vonja. Anna69 érezte, hogy őrült kalandba csöppent, amelyben a vámpír gróf vezető szerepet játszik. A férfi karizmája és titokzatos vonzereje azonnal belesodorta hősnőnket a történet mélyébe, ahol az ismeretlen és a veszély egyesült.– Igen – motyogta Anna69 – ez a férfi a legmerészebb álmaimat is felülmúlja.
 
– Nem fejtejtettél valamit, arany bogárkám? – emlékeztette finoman a mágus Anna69-et korábbi ígéretére.
 
– Jaj, hová is gondol, kedves mágusom – mondta Anna69 – amit ígértem természetesen megtartom. Letérdelt a mágus elé, aki újra elővette a nagy, farkát. Elmormogott néhány abrakadabrát és más varázsigét, majd rácsöpögtetett némi varázslöttyöt, amitől az kétszeresére nőtt, és mereven ágaskodni kezdett. Pontosan Anna69 szája előtt. A lány kissé zavarban volt, hogy bekaphatja-e a mágus nagy lomposát miközben a reménybeli szerelme, Törcsvár ura, a mágikus képességekkel rendelkező Drakula gróf is jelen van.
 
{Kaliban:}
 
Rápillantott a grófra, aki nem szólt egy szót sem, csak biccentett egyet, majd elhelyezkedett egy kényelmes fotelben, ahonnan szemmel tarthatta az eseményeket. Anna69 munkához látott. Jólány módjára, rábukott a mágus lőcsére. A varázslöttytől kicsit fémes íze volt, de ez Anna69-et nem zavarta.
 
Alaposan megdolgozta a vénember husángját. A mágusnak már jojóztak a szemei, hangosakat sóhajtozott és hébe-hóba egy-egy varázsige is kicsúszott a száján. A lány, miközben munkálkodott, néha-néha a grófra sandított. Láthatóan Drakulának is tetszett a műsor. Nyakravalóját, mentéjét már ledobta, fehér ingét kigombolta, és már a dudorodó nadrágját simogatta. Anna69 mérlegelte a helyzetet. Mágus vagy Drakula? Minél jobban dudorodott a gróf, annál inkább a felé billent a mérleg nyelve. Már csak néhány nyelvcsapás hiányzott volna, hogy derék varázslónk a csúcsra érjen, de Anna69 fejecskéjében átbillen a kapcsoló. Hagyta a fenébe, a remegő vénséget és inkább átnyergelt leendőbeli lovagja szerszámára. 
 
{Miriam:}
 
Anna69 elkezdett babrálni a gróf nadrágján. Letérdelt és kissé ügyetlen mozdulatokkal bontotta ki a nadrágját. Drakula 'ékessége' már a kezében volt, amibe életet kellett lehelnie, olyannyira, hogy a gróf is elégedett legyen. Nekidurálta magát és megmarkolta a délceg jószágot. Habár ő még gyakorlatlan volt, nagyon remélte, hogy ez menni fog. Megszorította, kicsit húzogatta, majd bevette a szájába Drakula dákójának hegyét és némi bizonytalansággal ugyan, de ízlelgetni, szopogatni kezdte. Drakula gróf fölsóhajtott amikor Anna69 virgonc kis nyelvével körbeszaladt a makk alatt. A már akkorra is ágaskodó fütyköse most még keményebb, még hosszabb és vastagabb lett. Ráadásul a herezacskója is felemelkedett és megfeszült.
 
– Hohó – mondta a mágus – ez mégsem járja! Én varázsoltam ide a grófot, mire azonnal kihagytok a buliból. Ha sokáig így folytatjátok, varangyosbékává varázsollak mindkettőtöket.
 
– Mágus! Mágus! Ne morcoskodjál már annyit! Amíg drága barátnőnk a furulyaszólamot gyakorolja, addig te hátul beakaszthatsz neki. Utána majd cserélünk - zárta le a témát a kreatív megoldásokra mindig is fogékony gróf. Így aztán a kedélyek meg is nyugodtak. Anna69 ügyeskedése nyomán hipp-hopp tovább keményedett a törcsvári kastély urának sokat tapasztalt fasza. Hősnőnk rábukott, és tövig bekapta. ami aztán szépen nőtt-növögetett, és már a lány torkánál járt, majd hamarosan a nyelőcsövébe érkezett. Anna69 közben négykézláb állt és felkínálta magát hátulról a mágusnak.
 
{Kaliban:}
 
Grófunk szeme elkerekedett. Dákója megjárt már jó néhány női szájat, de ilyen mélytorkost, még senkitől sem kapott.
 
- Óh! Ez az! Kurva jó vagy! Folytasd! – mondta és hogy nyomatékot adjon mondandójának megfogta Anna69 fejét és ütemesen dugni kezdte a lány száját. Minden egyes lökésnél érzete, ahogy makkja megszorul a lány torkában. Közben a varázsló sem tétlenkedett, Anna69 mögé térdelt, farkára kent még egy kis varázslöttyöt, majd még rá is köpött. Pozícióba helyezkedett és már éppen a behatolásra készült, amikor megszólalt a lány.
 
- Grsmssd ghjhnnn ….– gurgulázta.
 
- Mi van? – kérdezte, a gróf és varázsló kórusban. Anna69 egy pillanatra abba hagyta a cumizást és hátra szólt a mágusnak: 
 
– Kedves Magic! Régen járt már férfiember arra felé, lehet, hogy már pókhálós a nunim. Mielőtt megkefélnél, igazán kitakaríthatnád egy kicsit.
 
 A varázsló, mivel nagy tudású és nagy tapasztalatú volt ezen a téren is, értett a szóból. Megnyalta a száját, majd nyelvet öltve megkezdte a punci kényeztetést. Anna69 egyre jobban érezte magát, elölről a gróf, hátulról a mágus kényeztette.
 
* * *
 
Nomani de Qurna, a szőke herceg, otthon gubbasztott és búslakodott. Múlt héten kezdődött a lejtmenet, mikor kártyán elvesztette hűséges fehér lovát. Azóta semmi sem sikerült neki. Pénze elfogyott, barátnője megcsalta (félrekefélt a házmesterrel) és ráadásul még munkahelyéről, a „Bedroom Secret” című sajóorgazmus szerkesztőségéből is kirúgták. Étvágya nem volt, de a szexmegvonás tünetei kezdtek rajta kiütközni. 
 
Magad uram, ha szolgád nincs, felkiáltással elővette a mobilját, hogy valami szaftos pornót keressen kétkezi munkájához. Lapozgatta - lapozgatta a netet, mikor egyszer csak rátalált a tortenetek.hu-ra. Jobbnál jobb szex történetek valóságos tárháza tárult elé. Egyik novellát olvasta a másik után, miközben a Reisz Manfréd hadműveletet is sikerült befejeznie. Tovább olvasott. Lenyűgözte az az elképesztő változatosság, amit az oldal amatőr szerzői összehordtak ide. 
 
Aztán az egyik történet végén, a hozzászólásoknál megtalálta Anna69 hirdetését. „Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra.” Ennyi volt csupán a szöveg, de a mellékelt fényképen gömbölyödő hatalmas dudák felcsigázták a fiú érdeklődését. Eldöntötte, kell neki ez a lány. Elindította telefonján a DarkNet-ről beszerzett WhereISMuff alkalmazást és beírta a lány nevét. Néhány pillanat múlva felvillant a kijelzőn a célpont térképe. A város szélén, egy eldugott kis mellékutca végénél villódzott a szálkereszt. Azonnal útnak indult.
 
Közben a kúriában tovább folytak az események. Az öreg varázsló, olyan nyelvtudással rendelkezett, melyről Anna69 álmodni sem mert. Kutató nyelve bejárta a lány puncijának minden titkos zegét-zugát. Alul - felül, kívül - belül kényeztette a lány nuniját, miközben nagyokat cuppogott. Mikor a csiklóhoz ért, a nyalakodást még némi szopogatással is fűszerezte. 
 
Anna69 ekkor már igen hevesen nyöszörgött, más hang nem fért ki a száján, mert azt még mindig Drakula fütyköse foglalta el. Ő is szép munkát végzett, a gróf homlokán már kiütköztek az izzadságcseppek. 
 
- Na most már elég tiszta? - kérdezte a lányt a varázsló.
 
- Ühüm… - válaszolta.
 
A mágus nem várt több biztatásra, abba hagyta az orális kényeztetést, irányba igazította lompos farkát és egy határozott lökéssel karóra húzta Prütykölnék kisasszonyt. 
 
Elölről Drakula baszta a száját, hátulról az öreg tolta. Hamarosan összehangolódott ritmusuk. Rájöttek, jobb, ha a fiúk nem mozdulnak, hanem a lány mocorog a két karó között, előre - hátra. Anna69 a saját kedve szerint irányíthatta az eseményeket. Tetszése szerint, hol lassabban, hol gyorsabban dugattyúzott a két biztos pont között. Drakula nyögött, Magic hörgött, Annácska meg halkan sikítozott.
 
Gyorsan közeledtek a végkifejlethez.
 
* * *
 
E közben Nomani de Qurna közben végig bandukolta a várost. Taxira nem volt pénze, a BKV-sok sztrájkoltak, stoppolni meg nem akart, ezért kénytelen volt saját külön bejáratú 42-es lábaival megtenni a távot. 
 
A kúria kapuja, nyitva volt ezért gondolkodás nélkül belépett a kertbe és végigsétált a virágokkal szegélyezett járdán az ajtóig.
 
Csengőt nem talált, a régi míves kovácsoltvas kopogtató pedig a kezében maradt, midőn használni szerette volna. Ezért hát, lenyomta a kilincset és belépett az ajtón.
 
A tágas hall sejtelmes fényben úszott, a falikarokban lobogó gyertyák fényétől. A viktoriánus stílusú berendezés lenyűgözte a fiút. A nehéz selyem tapétával borított falak, díszesen faragott bútorok, a falakat borító régi festmények otthonos hangulatot sugároztak. 
 
- Hahó, van itt valaki? - kérdezte, de nem érkezett válasz, csak a tölgyfapadlóban rágolódó szú percegése hallatszott. 
 
Az ajtóval szemben, egy nagy széles lépcsősor mutatta az irány a felső szintre. Elindult. A lépcső melletti kis asztalkán egy nagy csokor friss rózsa ontotta illatát. Aki a virágot szereti rossz ember nem lehet, futott át a gondolataiban, majd elindult a súlyos vörös bársonnyal borított lépcsőn. Az emeletre érve, egy csendesen rozsdásodó fém páncél üdvözölte. Jobbról hangokat hallott. Illedelmesen kopogott, majd benyitott a hangok forrásául szolgáló szobába.
 
{Miriam:}
 
A mágus, aki épp vadul búbolgatta Prütykölnék kisasszonyt, a zajra felkapta a fejét. Tudnivaló, hogy hamvas ifjúkorában költő szeretetett volna lenni, ám örökbecsű műalkotásait a fafejű irodalmi szerkesztők rendre visszautasították. Így hát a mágusságot választotta, de továbbra is vágyott a költőknek járó babérkoszorúra. Ennek jele volt, hogy remek rímekben szólalt meg: "Az ajtónál val'mi perceg / ki lehet az, talán herceg?" 
 
Az ajtó nyikorgva kinyilt és valóban belépett Nomani de Qurna herceg, kezében a GPS-e. Bocsánat, hogy ily késői órán zavarok, de ez a vacak ketyere ide vezetett engem. 
 
A helyzet igencsak szokatlan volt, hiszen Drakula fütyköse még mindig Anna69 torkának mélyén volt, a mágus hosszúra nyúlt szerszáma pedig épp a lány méhszáját bökdöste. Nem a legjobb pillanat volt arra, hogy hosszas eszmecserét folytassanak a "Bedroom Secret" egykori munkatársával, aki pont a leghevesebb akciójuk kellős közepén lépett be hozzájuk. Drakulának épp csak annyi megjegyezni valója volt, hogy "csak nem őt is meg kell dugnunk?"
 
 
(folyt. köv)
 
Hozzászólások
További hozzászólások »
Stag&Vixen ·
Hatalmas Remélem a főszereplő ide is kommentel majd XD
kaliban ·
Én pedig remélem, hogy most az újraindulás után megszabadulunk tőle.

Annia69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site
otto64 ·
hah, hah
otto64 ·
Azt hiszem, ő egy bot rutin, ami nem olvas, csak ír. :)

Materdoloroza ·
Prütykölnék kisasszony újra színre lépett! Kevés volt a három férfi.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: