Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Párcsere

Santamos néhány évvel ezelőtt még egy elszegényedett karibi szigetország volt, ami az államcsőd veszélyével nézett szembe. A turistaforgalom fellendítése érdekében a politikusok új törvényt szavaztak meg, ami lehetővé tette hogy józan, ítélőképességük tudatában levő külföldiek más külföldieket legálisan kivégezhessenek kijelölt helyeken.
Terri szorosan fogta a kezemet miközben a gép a sziget felé ereszkedett. Mindig kíváncsi voltam hogy milyen hely lehet, de elsőre nem különbözött a többi karibi nyaralóhelytől. A taxisofőr megkérdezte hogy melyik hotelben szálltunk meg, Teri pedig megmondta. A rövid autóút teljesen eseménytelen volt, bár Terri keze soha nem engedte el az enyémet.
A hotel személyzete barátságosan fogadott és hamarosan a harmadik emeleti, tengerre néző szobánkban lehettünk. Terri először az ablakhoz ment, majd kinézett és izgatottan azt mondta:
-Te jó ég! Matt! Gyere gyorsan!
Odasiettem és én is kinéztem. Ráláttunk a hotel hátsó teraszára, ahol egy félmeztelen nő hátrakötözött csuklókkal térdelt egy tönk fölé hajolva. A feketébe öltözött maszkos hóhéra nyilvánvalóan egy másik nő volt. Mindketten néztük ahogy a hóhér magasra emeli a bárdját…kicsit vár…majd lecsap! A nő feje előre gördült.
-Jesszusom! -suttogta Terri, én pedig éreztem hogy az ágyokom bizseregni kezd.
Terri láthatóan feszült volt, ezért is lepett meg amikor tengerparti sétát javasolt. Lementünk az előtérbe, elhaladtunk a terasz vérfoltos része mellett ahol a nőt -és feltehetőleg sok más elődjét- lefejezték, és lesétáltunk a fehér homokra. Először a dagálycölöpök felé indultunk, de amikor elmagyaráztam hogy mire valók, Terri megfordult. Inkább felfelé indultunk a parton – a nyilvános akasztófák felé. Harminc yardra lehettünk, amikor egy párt láttunk fellépkedni a lépcsőkön. Az egyik, lehajtott fejű férfi kezei hátra voltak kötve. A másik férfi noszogatta és a helyére állította. Összekötötte az áldozat térdeit és bokáit, átvetette a végzetes kötelet a keresztgerendán, majd csuklyát húzott az “elítélt” fejére és nyakába tette a hurkot. A hóhérnak azonban még egy feladata volt. Kigombolta az áldozata nadrágját, megragadta a félelemtől merev férfi péniszét és egy éles késsel egy mozdulattal levágta. Az áldozat felnyögött a kíntól és előre kezdett hajolni, de a hóhér már meg is húzta a kioldókart és a kasztrált férfi a halálba zuhant. Terri kis híján elájult, de én újra éreztem a bizsergést. A zacskóm megfeszült és majdnem kirobbantam.
Fél órát maradtunk a vesztőhelynél. Férfiak és nők vegyesen, egymás után léptek az akasztófához és tíz percenként elvitték a koporsókat az emelvény alól. Végül továbbhúztam Terri-t. Elfelé indultunk a parttól az alacsony dűnék felé. Egyszer csak ott volt előttünk a sziget egyik temetője. Úgy tűnt nincs szertartás. Az érkező koporsókat minden ceremónia nélkül mélyen a homokos talajba süllyesztették.
Visszamentünk a hotelbe. A trópusi nap lenyugodni készült. Itt volt a vacsora ideje. Úgy döntöttünk hogy a teraszon eszünk. Üres helyet kerestünk, amikor megláttuk hogy egy férfi és egy nő közeledik a terasz szélén álló tönkhöz. Amikor odaértek, a férfi a nőnek nyújtotta a tárcáját majd csak állt nyugodtan és hagyta hogy a nő hátrakötözze a csuklóit. Azután letérdelt, a nő pedig összekötötte a bokáit is. A nő ezután bekötötte a férfi szemét majd egy zsinórt hurkolt a nyakára. Egy kicsit várt, majd olyan szorosra rántotta a zsinórt amennyire csak tudta. A férfi azonnal vergődni kezdett, de tehetetlen volt — a nő csak még szorosabbra húzta a kötelet. A férfi arca vörösödni kezdett és pár perc múlva már vége is volt az egésznek. Ernyedten, öntudatlanul roskadt a padlóra. A nő egy csomót kötött a zsinórra, majd legurította a haldokló testet a terasz pereméről.
-Ez aztán kivégzés volt a javából, nem gondolják? -kérdezte egy hang mögöttünk.
Megfordultunk és egy magas, derűsen mosolygó férfit láttunk.
-Újak itt? Én Jack vagyok. Nincs kedvük a feleségemmel és velem vacsorázni?
Elfogadtuk a meghívását. Öt perccel azután, hogy leültünk az asztaluknál, megjelent a feleség is. Terri-vel azonnal megismertük. Ő volt aki érkezésünkkor lefejezte azt a nőt. Jack megerősítette:
-Igen..Marie is csinál néha ilyesmit… Nem olyan gyakran mint én, de időnként igen. Mi egyféle nyitott házasságban élünk. Bármelyikünknek lehet egy éjszakás kalandja – feltéve hogy a partner másnap meghal.
Terri-t lenyűgözte amit hallott.
-Kivégeztél valakit mostanában? -kérdezte.
-Oh igen… Igazából azért is vacsorázunk most itt a hotelben a házunk helyett, mert délután egy lány testvérpárt kikötöztem a dagálycölöpökhöz és ki akarok úszni megnézni őket mielőtt a dagály megérkezik este 9-kor.
A vacsorával gyorsan végeztünk – Terri nyilvánvalóan sürgette a dolgot. Amikor a táyérokat elvitték, megkérdezte Jack-től hogy ő is kiúszhatna-e vele beszélni a testvérekkel.
-Semmi akadálya! Te nem akarsz jönni Matt? -kérdezte.
-De igen. -feleltem.
A szobánkban fürdőruhát vettünk, majd a parton csatlakoztunk Jack-hez.
-Marie inkább lefeküdt aludni. -magyarázta, amikor rákérdeztünk a párja hiányára.
A víz a mellkasunkig ért miközben kigázoltunk a dagálycölöpökhöz. A nap éppen eltűnt a horizont alatt. A nővérek oszlopai úgy nyolc lábnyira lehettek egymástól.
-Helló Julia, Janet! Ahogy ígértem, napnyugtakor visszatértem. Hogy érzitek magatokat utolsó perceitekben? -érdeklődött.
A testvérek rettenetesen féltek, de nyugodtak voltak. Tudták hogy nincs kiút számukra és próbálták egymásban tartani a lelket.
-Matt! Beszélgethetnél Janet-tel, amíg én és Terri Julie-t vigasztaljuk! -javasolta Jack.
Egyedül maradtam a lánnyal a növekvő sötétségben.
-Csókolj meg! -kérte Janet.
Egy halálraítélt nő kívánsága számomra parancs. Ahogy a víz az álláig emelkedett, megcirógattam és teljesítettem az utolsó kérését. Közben csapkodó, bugyborékoló hangokat hallottunk a másik cölöp felől, de nem hagytuk hogy megzavarjanak. Azután Jack és a barátnőm csatlakozott hozzánk. Terri zihált az izgalomtól.
-Oké Matt, hadd vegyem át! -mondta Jack.
Oldalra úsztam. A víz már Janet szájánál járt.
-Készen állsz kedvesem? -kérdezte Jack.
A lány bólintott, Jack pedig azonnal a vízbe nyomta a fejét. Terri-vel visszaúsztunk a partra, amíg Jack a testvére után küldte Janet-et.
Este Terri nem maradt a közös szobánkban. Miután átöltöztünk, átnyújtotta a tárcáját és azt mondta:
-Erre már nem lesz többé szükségem. A ma estét Jack-kel töltöm. Egy másik hotelbe megyünk, ahol van egy… guillotine. Többé nem látsz engem. Isten veled!
Ezzel a legjobb vörös ruhájában, egy vörös kendővel a nyakában Terri eltűnt az életemből.
Ezért is lepődtem meg, amikor este 10 körül kopogást hallottam. Kinyitottam és Marie állt a küszöbön. Csak egy hálóing volt rajta. A kezében egy palack pezsgőt és két poharat tartott.
-Matt! Figyeltelek benneteket és azt hiszem döntés előtt állsz. De meg kell hoznod, mielőtt belépek. Nos…. Beléphetek?
Jack tökéletes nőt választott. Két szeretkezés után is volt elég energiája ahhoz, hogy masszázst adjon, amitől végül elaludtam. De még így is csak négy órát tudtam aludni. Marie ébresztett – és a már ismerős fekete öltözete volt rajta. Hagyta hogy gyorsan letusoljak, majd elém térdelt és életem legnagyszerűbb szopásában részesített. De azután -még mindig meztelen voltam- egy hosszú fürdőköpenyt adott rám és megkért hogy kövessem. Kifelé menet páran követni kezdtek bennünket – megérezték a vérszagot. A recepciós hölgy megkérdezte:
-Kijelentkezik uram?
-Igen…örökre… -motyogtam.
Aláírtam a beleegyező nyilatkozatot. A recepciós pedig átadott egy bárdot Marie-nak, ami eddig a pultja mögött volt. A teraszon majdnem összecsuklott a lában, amikor megláttam a tönköt. Marie kényszerített hogy közelebb menjek hozzá. Levette rólam a fürdőköpenyt, félredobta majd hátrahúzta a karjaimat. A csuklóimon olyan szorosra húzta a kötelet, hogy grimaszoltam. Azután letérdeltetett. A tönk pont előttem volt. A nézők felől ismerős hangot hallottam:
-Ez az Matt fiú!
Felnéztem és megláttam Jack-et. A kezében magasra emelve tartotta Terri kendőjét. Tehát a barátnőm már elment… Marie megragadta a hajam és ösztönös ellenállásomat legyőzve addig nyomta lefelé a fejem, amíg a nyakam a tönk érdes, vérfoltos fájának nem simult.
-Maradj! -mondta, de én a legszívesebben elfutottam volna.
Kicsit meg is emelkedtem -de Marie már a nyakam fölé emelte az éles pengét. Ott is tartotta amíg vissza nem engedtem a fejem. Elítélve, megkötözve, tehetetlenül térdeltem előtte.. A hóhérom nagy levegőt vett… a nézők elcsendesedtek…PUFF!
Az égető fájdalom csak egy pillanatig tartott és még azelőtt elmúlt, mielőtt a padló felé kezdtem esni. Egy ütődés…és forogtam…azután Marie újra a hajamba markolt és büszkén felmutatta legújabb trófeáját a lelkes közönségnek. Utoljára azt láttam hogy Marie csókot nyom a számra miközben Jack továbbra is felemelve tartja Terri vörös kendőjét.
Hasonló történetek
5836
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
10127
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: