Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Takard el szemed, s lásd az időt a messze<br /> kipárolgó leheletet.
Teljesen odaadta magát és a dolog beválni látszott. Egy hímvessző megosztása egy másik nővel...
Csak azt akarta, hogy meglássa a napfényt.
Majd egyszer, elég erősnek érzitek magatokat, hogy bábutok megmérettessen, és patkolatlan...
Aki már járt Vácon tudja jól, hogy nagy kultusza van a Váci kívánságteljesítő halnak. A gyönyörű...
Friss hozzászólások
Pavlov: Nagyszerű paródia! Lehet, hogy...
2021-06-17 15:06
Pavlov: Igen
2021-06-14 20:48
danisenzavestito: Gyakrabban kéne jönnöm olvasga...
2021-06-14 16:54
BURGONYA: AMINEK EGYÉBKÉNT VAN VALAMI ÉR...
2021-06-14 01:24
Pavlov: Ez a helyesírás borzasztó, olv...
2021-06-13 18:58
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Paraszt az éjszakában

Sötét felhők szálltak a traktorista háza fölött. A tornácon pihenő macskák szeme szinte szabályos, fekete körré tágult a híg sötétségben. A fák göcsörtös, fekete szörnyekként tornyosultak a traktorista udvarán. Ágaik csendesen zizegtek a hideg novemberi szélben. A távoli mocsár felől varangyos békák rémült kuruttyolása hallatszott. Egy éjfekete keverékkutya búsan elmélázva nézett a messzi láp felé a traktorista udvarán. Néha félhangosan nyüszített egyet-egyet, a távolabbi kutyák vonyításaira válaszolva.
Közben alacsonyan szálló, vastag viharfelhők kavarogtak a ridegséget sugalló fák fölött, a Hold tompa fénye csak ritkán szűrődött ki közülük.

Sűrű sötétség telepedett a tájra, egyetlen élő árnyékként létezett a traktorista házának környéke, azon az éjjelen úgy tűnt, mintha végleg győzött volna a Sötétség. A házban sem volt ez másképp. Vágni lehetett volna a feketeséget, a szekrények sziluettjein kívül mást nemigen lehetett észrevenni egy szobában sem. A traktorista eloltotta a hálószobájában halványan pislákoló petróleumlámpát, azt az egyetlen fényforrást, amelynek lángja azelőtt lágyan ragyogta be az ódon hangulatú, dohszagú szobát, melynek falán elnyújtott árnyékok táncoltak. A traktorista a kopott fakeretes, kicsi ablakhoz lépett, kinézett az éjfekete messzeségbe, majd halkan így szólt:
- De kibaszott sötét van he…
Hasonló történetek
3473
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
2713
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
A "pislákoló petróleumlámpa" és a "ragyogás" között ellentmondást látok, de ezzel együtt is egy jól megírt hangulati kép. Tetszett!

D.S. ·
Jó lett, tetszett a novellád!

Kanyar ·
Nekem is tetszett.

Csak rövid volt.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: