Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A suliban indult egy verseny, melynek az első három helyezettje, a tanulmányait egy cserediák...
Az emberiség létrehozott egy anyahajót ami 20pc/h maximum sebességgel járja a világűr sötétjét...
Egy székhez kötve ébredtem, nem láttam semmit ugyanis egy vászonzsák volt a fejemen. Eltelt...
A suliban indult egy verseny, melynek az első három helyezettje, a tanulmányait egy cserediák...
Az eladó feljegyzett valamit és megszólalt: -Jó választás és nem nehéz elkészíteni. Most pedig...
Friss hozzászólások
83FaNa04: Kezd már nagyon unalmas lenni...
2019-03-25 10:52
cartini: Újabb ötlettelen semmik. Írj i...
2019-03-24 12:03
cartini: Rohadtul unalmas. Most végigmé...
2019-03-24 11:58
anonimguy: Az a fajta, akit idegesítenek...
2019-03-23 17:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Öt év (Előszó féle maszlag)

Még mielőtt elkezdeném a történetet szeretném leszögezni, hogy nem teljesen az én fejemből pattantak ki a cselekmények. Valós alapokon nyugszik. A napokban találtam egy cikket az interneten, mely arról szólt, hogy egy fiatal leszbikus lányt a szülei elmegyógyintézetbe zárattak azért, hogy kigyógyítsák lányukat a leszbikusságból. A történetemnek is ez lesz az alapja. Természetesen nem az egész történet valós, amit lefogok írni. Lesz olyan rész, ami a fantáziám szüleménye és lesz olyan is, hogy amit találtam ezzel a cikkel kapcsolatban azt beleszövöm a történetbe. Úgy érzem, hogy ez a történetem nagyobb koncentrációt, több átgondolást és időt fog igényelni így talán nem jönnek majd olyan tempóban a részek, mint az megszokott tőlem. Remélem, hogy a történet kárpótolni fog érte titeket. 
 
Ez már nem a történethez kapcsolódik, de úgy érzem, hogy reagálnom kell rá. Tulajdonképpen sosem érdekeltek a negatív vélemények a történeteimmel kapcsolatban és szerintem soha nem is fognak. Tulajdonképpen ez sem annyira negatív inkább építő jellegű és az ilyeneket tudom is értékelni és mivel többen jeleztétek ezért úgy éreztem, hogy el kell mondanom mi a helyzet. Amire mostanában a negatív kommentek ráfókuszálnak az a történetem részeinek rövidsége. Tudom, hogy a történeteimnek 1-1 része nagyon rövid és ez azért van, mert egy mobiltelefonos alkalmazásba írom a történeteimet és abban az alkalmazásban ezek a hosszúságok már elégnek tűnnek, de itt rövid. Sajnálom, hiszen elég idegesítő lehet, hogy várjátok a következő részt és kaptok egy nyúlfarknyi szöveget, így megpróbálok ezen változtatni és hosszabb részeket írni.
 
Köszönöm a figyelmet! Szép napot mindenkinek!
 
Hasonló történetek
2286
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
1766
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: