Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Online élvezetek

Melinda egész nap ezt a pillanatot várta: végre haza ért. Hosszú műszakok vannak a háta mögött, de most egy kicsit megpihenhet. Az éjszaka minden perce az övé, nem kell kapkodnia, nem kell ébresztőt állítania. Kiélvezhet minden pillanatot,és ő ki is fogja. Egész nap bizsergett, és egy kellemes kielégülésen kívül semmi másra nem vágyik.
 
Az ajtót gondosan bezárja maga mögött, útja rögtön a fürdőbe vezet. Alaposan megtisztítja magát, teljesen simává varázsolja minden porcikáját.
Szórakozása helyszínéül ezúttal a nappalit választja. Előkészít mindent: a laptopot, a kamerát, vibrátort, zsebkendőt. Magára húz egy fekete, csipkés szegélyű selyem tangát és egy hozzá tartozó melltartót. Hosszú szőke haját kiengedve hagyja. Puncija már a készülődéstől is nedvesedni kezd.
Befekszik a laptop és a kamera elé, előnézetben csekkolja a látványt. Csak deréktól lefelé látható, személye nem beazonosítható. Mellei a háttérben homályba burkolóznak, a fókusz széttárt lábai közén van. Tökéletes!
 
Inkognitó ablakot nyit és fellép kedvenc webkamos oldalára.
Az első partnere szintén csak nyaktól lefelé látható, de teljesen meztelen. A férfi lelkesen integetni kezd a lánynak, de Linda kedve el is megy tőle hatalmas szőrös pocakját és kis farkát meglátva. A Next gombra kattint és várja, hogy betöltsön a következő kép.
Egy sötét hajú férfi arca mosolyog rá, kifejezetten jóképűnek mondható, ő is azonnal integetni kezd. Melinda visszainteget, vár. A férfi int neki, hogy vegye le a bugyiját.
'És te?' - gépeli le a férfinak. 
Nem szereti, ha nem kap cserébe semmit.
'Vedd le a bugyid. Mutasd a puncid' - válaszolja a férfi, újra int. 
Linda felnyög csalódottan és újra a Next gombra kattint.
 
A következő partner egy vélhetően fiatal, huszon éves srác. Az arca szintén nem látható, de mellkasa és lapos, izmos hasa annál inkább. Ágyban fekszik és csak egy boxer van rajta. Nem mozdul, ezért Melinda teszi meg az első lépést. A srác visszaint.
'Szia :) Nagyon csinos vagy!' - gépeli le. 
Linda elmosolyodik, kedveli az ilyen udvarias pasikat. 
'Te is jól nézel ki :)' - válaszolja. 
Hogy még jobban kifejezze tetszését kezét a lábai közé csúsztatja és két ujjával végigsimít magán. Csinos lakkozott körmein megcsillan a fény.
A srác is rögtön reagál, boxeron keresztül a farkára fog és masszírozni kezdi magát. Linda a kéz mozgását figyeli, elképzeli, hogy ő markolja a fiú farkát, a fiú pedig őt simogatja. Ujjait jobban magához nyomja, lassan köröz a csiklóján. Légzése felgyorsul, puncija lüktet, nedvesedik. Feljebb húzza a kezét annyira, hogy be tudjon nyúlni a bugyija alá.
A srác hirtelen gépelni kezd, ahogy meglátja.
'Uh nagyon izgató! :)' 
A lány elégedetten mosolyog, szereti amikor a pasik felizgulnak tőle. A srác is benyúl a boxerja alá, láthatóan rámarkol farkára és simogatja magát.
Linda most már akadálytalanul nyomja ujja hegyét a csiklójára, amitől teste megremeg a kamera előtt. Aztán lejjebb csúszik, megérzi a forró nedvességet és középső ujját mélyen magába nyomja. Felnyög hangosan, becsukja szemeit és élvezi a lüktetést. Mozgatni kezdi magában az ujját, tenyerét magához szorítja. 
'Előveszed?' - írja a srácnak. 
'Csak ha te is' - jön rögtön a válasz.
Linda válaszként küld egy lájk jelet, mire a srác megemeli csípőjét és letolja magától az alsót. Méretes, kemény farka hasához csapódik, aztán rögtön marokra fogja és lassan simogatja tovább. Melinda felsóhajt ahogy meglátja. Imádná, ha az ismeretlen srác itt lenne vele.
Az ígéret szép szó, úgyhogy kihúzza kezét bugyijából, két oldalra beakasztja ujját és letolja magáról a falatnyi anyagot. Lábait újra szétnyitja, így felfedi nedves, rózsaszín punciját.
Reakcióként szívecskéket és gyorsuló farokverés látványát kapja.
 
Elvigyorodik, és visszatér a saját maga izgatásához. Ezúttal két ujját nyomja magába, hüvelykujjával a csiklóján köröz. Érzi, hogy hamarosan el tudna élvezni, reméli a srác is bírja még egy kicsit. Tekintete a monitorra szegeződik, bámulja a kemény faszt és a rajta mozgó kezet. Éppen gyorsítana magán, de a srác teste megfeszül, keze hátra húzza a farkán a bőrt és gecijét a hasára engedi. Párat még húz a farkán, kinyomja az utolsó cseppet is magából, aztán köszönés nélkül kilép.
Linda fájdalmasan felnyög.
Faszfej!
Azonnal leállítja a kamerát. Ujjait csalódottan húzza ki magából és megtörli őket. Túl szép lett volna, ha rögtön az elején el is tud élvezni. Pedig ígéretesnek tűnt a srác, szép farka volt, kár érte.
Rendben szedi magát, visszahúzza a bugyiját, és újabb partnert keres magának.
 
A felhozatal vegyes, mint mindig. Számtalan olyan pasival találja szembe magát, aki az apja, vagy a nagyapja is lehetne. A legtöbb rögtön heves csápolásba kezd, ahogy meglátja őt, és már kapják is elő a kicsi, puha farkukat. Az összes ilyet átugorja. Szeret kurvulni, időnként kifejezetten izgatja, amikor miatta áll fel a pasik farka és kiverik a látványára, de most egyéb igényei is lennének.
Szexi, izmos pasit akar magának, szép farokkal, odafigyeléssel. Túl nagy kérés lenne?
Percekkel később már unottan kattintgatja a Next gombot, senki sem tetszik neki. Kezdi úgy érezni, hogy máshogy kell kielégítenie vágyát, amikor megpillant valakit, ujja megáll, nem lép tovább.
 
Egy félhosszú szőke hajú pasi ül egy asztal mögött. Csak derkéktól felfelé látszik, az alapján lehet félmeztelen, vagy akár meztelen is. A szőke haj és a kék szemek látvány rögtön elbűvölik Melindát. Maszk van rajta, mintha covidveszély lenne a monitor előtt is, így lehetetlen lenne megmondani a korát. Világos szemei világítanak a szoba sötétjében. Homlokát ráncolja, mintha nem hinné el amit lát. Szépen kidolgozott izmai táncolnak a bőre alatt, ahogy felemeli kezét és int egyet a kamerába.
Linda viszonozza, de nem tűnik úgy neki, hogy elnyerte a srác tetszését. 
'Szia' - gépeli le a másik, aztán jön is a gyanakvó kérdés. - 'Valódi vagy?' 
'Szia! Teljes mértékben :)' 
'Mutatsz egy kettest?' 
Nem az első, hogy ilyen kérésbe fut bele.
Tudja, hogy sok a kamus ember, nem csoda, hogy az illető nem hisz a szemének.
Nyuszifület formál jobb kezével és a kamerának mutatja, még be is hajlítja őket játékosan. A srác tekintete megenyhül, szemein látszik, hogy mosolyog.
'Köszönöm, ne haragudj' - írja. 
A lány meglepődik ezen az udvariasságon, ő is mosolyog. 
'Nem gond, megértem. De legalább már hiszel nekem.'
'Teljes mértékben :)' - utánozza őt a srác, mire Linda felnevet, teste rázkódásán látszik is, mire a szőke szemei sarkában elmélyülnek a ráncok, valószínűleg vigyorog. 
 
Kis ideig csak figyelik egymást, mint két zavarban lévő tini. A pasi szemei le-fel cikáznak a lány testen, mégsem kezd azonnal maszturbálni a látványra, ami szokatlan.
Melinda nem tudja mit csináljon. Kielégülés miatt jött erre az oldalra, de jelenleg az is elég számára, ha partnere szemeit és mellkasát, vállait figyelheti. 
'Az arcod titok?' - töri meg a virtuális csendet a pasi. 
'Igen.'
'Kár, biztos az is gyönyörű.' 
Elküldi az üzenetet és összehússza szemeit. Linda gyomra megremeg a bóktól, kedve lenne beletúrni az arany színű fürtökbe. 
'Sajnálom, de szeretnék inkognitóban maradni.'
'Azért a nevedet elárulod?'
Habozik, de végül úgy gondolja, hogy abból nem lehet baj.
'Melinda' 
'A neved is gyönyörű! :) Milán vagyok' - a kamerába néz és újra integet.
'Örvendek!' - írja és közben vigyorog. 
Tetszik neki a pasi, és most már egyáltalán nem akarja elsietni a dolgot. Nézi, ahogy Milán újra gépelni kezd, közben remeg a válla a kuncogástól. Linda izgatottan várja, hogy mégis mit írhat, ami ennyire tetszik neki. 
'Nem tagadom, nagyon izgató ez a látvány, és isten ments, hogy bármi illetlen dolgot mondjak, ami miatt itt hagysz... De megkérdezhetem, hogy mi célod ezzel a nyitóképpel?'
Milán felnéz a monitorra a reakciót várva, közben kérdőn felvonja egyik szemöldökét.
Linda habozik a válasszal. Nem tudja mit írjon, hisz már abban sem biztos, hogy mit akar. Figyeli, ahogy a fiú megdörzsöli maszkos arcát zavarában, mint aki már bánja a feltett kérdést. A monitorra koncentrál, ahogy meglátja partnere ikonja mellett a három pontot, miszerint a másik ír. 
'Bevallom, csak egy gyors élvezetre vágytam. De téged figyelve nem bánnám, ha mégis lassú lenne. Bár ez a te célodtól is függ...'
Linda elmosolyodik, ahogy meglátja Milán szemei szélén mélyülő ráncokat. A srác bólint, és azonnal írni kezdi a választ.
'Sokmindenre nyitott vagyok, de téged nézve azt is ki merem jelenteni, hogy bármire.' 
'Akkor mit szólnál hozzá, ha kezdésnek felizgatnálak?' 
'Lehetetlen' - írja, aztán megrázza a fejét. 
Linda értetlenül pislog. Kifogta volna az egyetlen meleg srácot az oldalon? A fiú újra gépelni kezd. 
'Már úgy felizgatott a látványod, hogy majd szétszakad az alsóm' - írja és a kamerába kacsint mellé.
A lány megkönnyebbülten sóhajt egyet, amitől mellei látványosan megemelkednek, majd süllyednek, aminek látványát Milán feltűnően végig is követ.
'Akkor már nem is érdekel a többi, amit mutatni tudok?' - kezdi az incselkedést.
A srác vélhetőleg megint vigyorog és a fejét rázta, amitől selymesnek tűnő tincsei jobbra-balra lengenek.
'De igen, minden érdekel.'
 
Ennyi elég is volt Lindának, lábait teljesen szétnyitja és újra simogatni kezdi magát. Bár már őrülten nedves, ki akarja élvezni a látványt, így a lehető leglassabban akar haladni. Milán jobb keze eltűnik az asztal alatt, mellkasa megemelkedik, mint aki sóhajt egyet. Tekintete elhomályosul, a lány kezét figyeli pislogás nélkül.
Linda megteszi a következő lépést és lapos hasán végigsimítva ujjai besiklanak tangája alá. Csípőjét megemeli kicsit ahogy lüktető csiklójához ér. Partnere sietősen a hajába túr, aztán feláll a székről.
Lefagy, ahogy meglátja a kockás hasat és az alatta dudorodó feszes boxeralsót. Elgondolkozik, hogy a kamera csal, vagy tényleg ilyen nagy lenne?! Figyeli, ahogy Milán a tenyerét végighúzza izmos hasán, aztán ő is az alsója alá nyúl. Farkára markolva lassan húzogatni kezdi, de nem fedi fel.
 
A lány megbűvölve bámulja őt, még a keze is mozdulatlan a bugyijában. Fantáziájában a pasi ott van mellette, farkát elő veszi és...
Képzelete hirtelen életre kel: Milán szabad kezével lejjebb húzza boxerét, feltűnik farka és az azt markoló keze is. Alaposan megmutatja, két ujja közé fogja és felemeli hasához, majdnem a köldökéig ér. Vastagságra legalább két ujjnyi, na persze nem Linda vékony női ujjaihoz mérten. Melindát megbabonázza a látvány, talán még sosem találkozott ilyen szép formájú, ennyire egyenes fasszal. Ahogy a fiú hátra húzza rajta a bőrt előbukkan nedvesen csillogó makkja, amitől Linda reflexszerűen megnyalja ajkait. Majd Milán keze felfelé mozdul, a puha bőr előre csúszik, megfeszül az egész péniszén.
'Tetszik a látvány?'
Linda kábán pillant oldalra az új üzenetre. Hogy tetszik-e neki? Habozás nélkül kapná be és szopná élvezésig. De ezt eszében sincs bevallani, láthatóan épp elég egója van már a pasinak.
'Nem rossz' - válaszolja végül.
'Aha. Akkor a csalódottság miatt fagyott le a kezed?'
A srác egyik kézzel gépel, másikkal magát simogatja, és még szemtelen is!
A lány gépelni kezd, vissza akar szólni, de végül meggondolja magát és kitörli.
'Csak folytasd amit csinálsz és segíts elélvezni.' - írja végül.
 
Gyorsan lekapja magáról a bugyit, újra széttárja lábait és felfedi nedvesen csillogó részét. Középső ujját visszanyomja csiklójára és körözni kezd rajta. Párszor lejjebb tolja és ujja gond nélkül csúszik tövig nedves hüvelyébe. Megmozgatja magában, aztán kihúzza és visszatér csiklójára. 
Nézi a monitoron látható farkat és a rajta mozgó kezet, és perceken belül érezni kezdi az ismerős érzést.
Máris?! - fordul meg a fejében. Le akar állni, lassítania kéne, nem akarja ilyen gyorsan letudni. Végre talált egy normális partnert, nem érhet véget ilyen gyorsan.
Ujjának mégsem tud megálljt parancsolni, pár pillanat múlva teste megremeg és nagyot nyögve élvez el a kamera előtt. Fejét a háttámlára döntve piheg, ujja még levezetésként lassan köröz érzékeny pontján.
Megpróbálja összeszedni magát, biztos benne, hogy a srác már kilépett és valaki más bámulja nedves punciját.
 
Felemeli fejét és ledöbben, amikor még mindig azzal a tökéletes farokkal találja szemben magát.
'Te mit keresel még itt?' - gépeli remegő kézzel.
Közben kezét elveszi és lábait összezárja, mintha lenne még mit takargatnia. Ujjait megtörli, aztán visszapillant a monitorra és elolvassa a választ. 
'Próbálok nem elélvezni a gyönyörű látványodtól.'
Linda a szemeit forgatja, de legbelül jól esik neki a bók.
'És mi akadályozza meg az elélvezést? Én már túl vagyok rajta, végeztünk.'
Milán a gépeléshez elengedi a farkát, ami egy kis himbálózás után egyenesen előre mered.
'Láttam, és őrülten izgató volt. De látni akarlak még. Bármelyik pillanatban el tudnék élvezni annyira felizgattál, de nem volt elég belőled.'
Az enter leütése után két kézzel az asztalra támaszkodik és vár. 
Melinda nem igazán tudja, hogy mit reagáljon erre. Nincs hozzászokva az ilyen pasikhoz.
'Tegyük fel, hogy maradok. Mit akarsz?'
'Téged. Bármit. Csak nézni ahogy játszol magaddal, ahogy élvezkedsz. Tetszik a farkam, nem igaz? Mondd, hogy mit csináljak, hogy neked még jobb legyen.'
A lány értetlenül pislog. Mi a fene? Kifogott volna egy sub-ot? Ne már! 
'Nem akarlak megbántani, de te ilyen... Szolgás szerepet próbálsz játszani velem? Mert az nekem nem jön be.'
A fiú habozik. Aztán leül, szórakozott tekintettel a kamerába bámul, felvonja egyik szemöldökét. Linda szinte hallja is a gondolatát: komolyan?
Aztán gépelni kezd.
'Nem, semmi ilyesmi. De első pillanattól kezdve imádom a látványodat. Őrjítő volt ahogy izgattad magadat, aztán ahogy elélveztél. És szeretném ezt a látványt minél tovább kiélvezni. De ha neked ennyi elég volt, akkor felőlem beszélgetni is maradhatunk.'
Linda olvasni kezdi a választ, mikor újabb üzenet érkezik. 
'Kivéve ha esetleg találkozni szeretnél, mert akkor azonnal autóba ülök és indulok.'
A lány megrázza a fejét, aztán eszébe jut, hogy a másik azt nem látja.
'Felejtsd el. Esélytelen.'
'Akkor mit tudhatok rólad? Merre laksz? Hány éves vagy? Szingli? Foglalt? Valamit árulj el magadról :)'
 
Linda a kérdéseket olvasva végig gondolja a szituációt.
Milán - már ha tényleg így hívják - még mindig álló farokkal képes csupán beszélgetni vele? Jesszus, ha csak arra gondol, hogy még mindig kemény a srác, ő is újra nedvesedni kezd.
Szívesen válaszolna a kérdésekre, szeret csevegni, és a srác is elég szimpatikus számára. Azonban tudja, hogy ha most tényleg leáll vele, annak nem lesz jó vége. Valószínűleg nem is ez a valódi neve. Vagy túl messze lakik. Esetleg barátnője van. Az is lehet, hogy meleg, azért nem tudott elélvezni a látványra!
Linda agya lázasan kattog, a fiú pedig felvont szemöldökkel, kérdőn bámul a kamerába.
'Meleg vagy?'
Milánt elég egyértelműen meglepi a kérdés.
Habozik, ez nem jó jel - fordul meg Linda fejében.
'Tudtommal nem. Miért?' - jön a válasz, aztán újra a kamerába néz, tekintete már szórakozott.
'Akkor jöhet egy újabb kör, de látni akarom, ahogy elélvezel tőlem.'
A fiú bólint, aztán újra gépelni kezd.
'Az ott egy vibrátor melletted?' 
'Igen.'
'Akkor használd. És képzeld azt, hogy én vagyok benned.'
A reakciót meg sem várva feláll és marokra fogja még mindig kemény szerszámát.
Linda felsóhajt a látványtól. Lábai rögtön nyílnak, kezével végig simít közöttük. Meredten figyeli az előtte maszturbáló pasit, elképzeli, hogy az ő keze simít végig punciján, és azt hogy érzi ujjai alatt a kemény faszt. Eszébe jut az utasítás, így ráfog a játékszerre és párszor végighúzza magán, mélyen a nedvtől sikamlós kisajkak között.
Látja, hogy erre a látványra Milán keze gyorsítani kezd, keményen fogja péniszét, a bőrt hevesen mozgatja rúdján. Linda elmosolyodik és lassan magába vezeti a játékot. Teste megremeg a hűvös anyagtól, de élvezi ahogy kitölti. Egy igazi fasznak a közelébe sem ér, de jobb mint az ujjai. Egyik kezével a vibrátort mozgatja magában, másikkal tovább simogatja csiklóját.
Az élvezettől néha becsukja szemeit és halkan nyögdécsel. Most szinte bármit megadna azért, hogy ne magának kelljen csinálnia, hanem a srác itt legyen vele és jól megdugja. Szinte már érzi magában a farkát. Kinyitja szemeit, hogy újra megcsodálja, és...
 
Linda lefagy. A monitor üres, Milán eltűnt. A beszélgetésükre pillant. 
'Egy pillanat, hozok valamit. Tetszeni fog ;)'
Nem tudja mire vélni, az sem, hogy mégis mióta tart ez a pillanat. A másodpercek telnek, ő pedig egyre idegesebb lesz.
De végül újra belebeg a képbe az új kedvenc farka, és vele együtt a gazdája ágyéka és izmos hasa is. 
'Reméltem, hogy megvársz. :)'
Milán az asztalra rakja maga mellé a saját játékszerét: egy teljes női ágyékot deréktól lefelé. Szépen megformázott kerek fenék, nagy- és kisajkak, hüvelybejárat és popsilyuk. A hatás kedvéért még meg is simogatja az egyik félgömbböt, majd belemarkol. Ujjai az anyagba mélyednek, valószínűleg szilikon.
Linda a száját is eltátja, közben az új üzenetre pillant. 
'Majd azt képzelem, hogy te vagy az.'
A reakciót meg sem várva egy tubusból síkosítót nyom farkára, lassan szétkeni rajta. A műpuncit oldalra fordítja, hogy a kamera megfelelő szögből mutassa, aztán farka tövére markolva makkját a hüvelyhez illeszti. Linda a látványra folytatni kezdi csiklója simogatását. Remegve nézi végig, ahogy egyetlen csípőmozdulattal Milán farka tövig merül a punciban. Felnyög és a vibrátort mozgatni kezdi: lassan kihúzza addig, hogy csak a vége maradjon a kisajkak között, aztán lassan tövig tolja magában. Reméli, hogy a srác látja az egészet, és ő is legalább annyira megőrül a látványtól. Ahogy újra elkezdi kihúzni magából Milán is mozdul, és ahogy Linda csak a vibrátor végét hagyja magában, úgy ő is csak a makkig húzza ki farkát.
Egyszerre mozdulnak, Melinda tövig nyomja magában a játékát, és a srác is újra tövig nyomul. A lány figyeli, ahogy partnere úgy dugja azt a puncit, ahogy ő dugja magát a vibrátorral. Elképzeli, hogy ő van az asztalon, Milán az ő csípőjét markolja úgy és kemény farka benne merül el tövig.
Érzi az újabb orgazmus közeledését és gyorsítani kezd mindkét kezével. A fiú is gyorsít, hevesebben kezdi dugni a puncit. Linda elveszíti az irányítást saját teste felett. Lüktető csiklója és hüvelye, a fiú farkának látványa, és a fantázia, hogy őt dugja teljesen kikészítik. Úgy érzi, hogy felrobban, nagyot nyögve fejét hátra veti és hagyja, hogy az orgazmus magával ragadja. A vibrátort mélyen magában tartja, hüvelye teljesen rászorul. Ujját csiklójára szorítja, tovább simogatja magát, hogy az élvezetet minél hosszabbra nyújtsa. Csípője rángatózik, egész teste remeg, nagyokat sóhajt, ahogy az utolsó pillanatokat is kiélvezi.
Lassan csillapodik le, rég volt ilyen szintű gyönyörben része. Lepillant a monitorra, és még épp elkapja, ahogy Milán az utolsó cseppeket masszírozza ki farkából egyenesen az előtte lévő fenékre. Spermája lefolyik végig a fenékvágaton át a puncin, le az asztalra. Linda elmosolyodik a látványra. Szép adag, és biztos, hogy nem meleg. Levezetésként kedve lenne felnyalni az egész folyadékot, megízlelni a srácot.
 
Végül Milán visszaveszi az alsóját és feltakarítja spermáját az asztalról, közben Lindára is visszakerül a bugyi. Ülnek mindketten a gépek előtt és csak nézik a másikat. A srác kezd el hamarabb gépelni. 
'Újra gyönyörű voltál. Sajnálom, hogy nem én juttattalak el a csúcsra.'
Linda nem tervezte, hogy a végén marad csevegni, mégsem tud ellenállni a kísértésnek.
'De, te voltál. :)' 
'Tudod, hogy értem... Remélem tetszett a műsorom.'
'Nem volt rossz ;) Szerintem láttad a hatást.'
'Egy pillanatot sem hagytam ki. Na és... Most már meg tudlak győzni egy találkozóról? Csak kávézzunk egyet. Esetleg tea?' 
Linda gyomra megremeg. Jó lenne, de nem mer igent mondani.
'Azt sem tudod, hogy hol lakom. Lehet, hogy az ország másik végén.'
'Én Budapesten.' - érkezik azonnal a válasz.
'Én is.' - írja kis habozás után.
Agya tiltakozik, túl messzire ment. Ki kellett volna lépnie az orgazmus után és a fantáziából visszatérni a való életbe. De túl jó ez a fantázia és túl szexi ez az idegen ahhoz, hogy vissza akarjon térni.
'Akkor?'
Melinda becsukja szemeit, felsóhajt. Gyorsan rendezi a benne dúló érzelmeket és dönt. Habozás nélkül kezd gépelni.
'Sajnálom.'
A reakciót meg sem várva bezárja az ablakot. Fájdalmasan felnyög, már most bánja az egészet. De nem fogja visszacsinálni, talán meg sem találná újra a srácot.
 
Rendbe szedi magát és megint a fürdőbe indul, hogy újra tusoljon. Csak áll a zuhany alatt és engedi magára a forró vizet. Élvezi a fájdalmat ahogy a víz égeti a bőrét. Gondolatai közül nem tudja kiűzni Milánt, jobban a hatalmába kerítette, mint elsőre gondolta. Érzi a hatást és keze ösztönösen megindul lába közé.
Hozzászólások
Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

Materdoloroza ·
Érdekes, izgalmas.
SunnyDay ·
Köszönöm :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: