Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az alagsor. Sötét, kígyózó folyosó, rémületkeltő zajokkal, természetellenes szagokkal, mely...
Belém tolja a farkát és erős csípőjével egész testemet a falhoz emeli. Alig tudom felfogni...
„REANIMÁCIÓS FOLYAMAT BEFEJEZŐDIK 5… 4… 3… 2… 1… REANIMÁCIÓS FOLYAMAT BEFEJEZŐDÖTT. AZ ALANY...
Kedves olvasó! Ez az első történtem. Meglehet, hogy csiszolatlan, vagy kissé bugyuta. Talán...
A pap hasonlóan levágta Madison ruháját is. Őt is vissza kellett fogni önmaga eltakarásától...
Friss hozzászólások
91esfiu: Én már nagyon várom :P
2022-08-12 18:10
HajnalLany: Köszönöm, hamarosan érkezik a...
2022-08-09 16:21
Pavlov: Jó kemény szex, tetszett :)
2022-08-09 13:39
SunnyDay: Köszönöm, már érkezik a folyta...
2022-08-09 10:11
Szergejecske: Nem rossz, de nekem az első jo...
2022-08-03 11:57
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Önkiszolgálás

A lány kinyitotta az alagsor ajtaját és bekukucskált. Oldalra nyúlt és felkapcsolta a villanyt fényárba borítva a rideg, csupasz betonfalas szobát. Semmi díszítés vagy burkolás… csak érzelemmentes szürke cement. Ugyanaz volt mint a képeken, amelyeket a férfi mutatott neki.
Az egyetlen bútorzat a szobában egy sor szék volt a bal fal mellett és egy mosogató a hátsó falon. A mosogató előtt néhány méterrel volt egy kis lefolyó a padlóban. A mosogató mellett és a jobb oldali fal közepén egy-egy nagy, drágának tűnő kamera volt a tetejükön mikrofonnal. A mennyezetről egy harmadik kamera is lelógott.
Persze volt még egy bútor… ha lehet annak nevezni. Egy nagy guillotine állt a szoba közepén, feltűnően oda nem illően az egyébként jellegtelen helyiségben. A nyaktámasz a szoba hátulja felé nézett és közvetlenül a padló lefolyója fölött helyezkedett el. A penge lent volt és hiányzott a kötél amellyel fel lehetett volna húzni. Vastag porréteg borította a kivégzőeszközt, de egyébként tökéletes állapotban volt - pontosan ahogy a férfi mondta.
A guillotine impozáns látványára a lány lába elgyengült és úgy érezte hogy benedvesedik. Mély levegőt véve belépett a szobába és becsukta maga mögött az ajtót. Egy nagy, színültig teli táskát cipelt, amit az egyik székre tett. Kinyitotta a cipzárt és egy percig kotorászott a táskában, mielőtt megtalálta amit keresett. Elővett két vibrátort és egy csomag elemet. Gyorsan betette az elemeket a vibrátorokba és bekapcsolta őket. Miután meggyőződött arról hogy működnek, kikapcsolta és a guillotine-ra helyezte őket. Azután a kamera elé lépett. Szembenézett a lencsével és lassan. látványosan vetkőzni kezdett. Alacsony volt, vékony testalkatú, kis mellekkel. A haja világosbarna volt és egészen a válláig ért. Ahogy lehúzta a blúzát és megmutatta a kamerának a melleit, elmosolyodott. Tudta hogy a férfi éppen most figyel, valahol máshol a házban. Miután a bugyiján kívül mindent levett, megállt és letérdelt a kamera elé.Mindkét kezébe egy vibrátort vett és felváltva nyalogatni kezdte őket. Miközben az egyiket nyalogatta, a másikat csábítóan a mellbimbójához vagy a combjaihoz dörzsölte. Amikor belepte őket a nyála elkezdte szopni őket. Csak a hegyükkel kezdve próbált ribisnek tűnni a kamera előtt, de gyorsan mélyebbre ment. Váltogatva egyre beljebb tolta a vibrátorokat a szájába és még mindig azzal maszturbált amelyiket nem szopta. Nem sok idő kellett hozzá hogy egyszerre öklendezve és nyögve tövig benyelje őket.
Néhány percnyi szopás után a lány felállt és megfordult. Fenekével a kamera felé a guillotine lapja fölé hajolt és lecsúsztatta a bugyiját. Annyira be volt nedvesedve hogy puncinedv folyt le a lábán. Lassan beledugta az egyik vibrátort a hüvelyébe és mozgatni kezdte előre-hátra. Miután teljesen bekente, kihúzta a puncijából és áttette a hátsó nyílásába. Hangosan felnyögött és megrándult az arca ahogy a vaskos vibrátor becsúszott. Azután a második vibrátort a puncijába csúsztatta és mindkettőt bekapcsolta.
A dildók zümmögni kezdtek és a lány ajkán újabb hangos nyögés szökött ki. Borzongás járta át a testét és élvezetében mozgatni kezdte a csípőjét. Megragadta mindkét vibrátort és lassan dugta magát velük, közben csábítóan ringatva a popsiját a kamerába. Néhány percig a guillotine fölé hajolva élvezte a vibrátorokat, majd kelletlenül felegyenesedett. Tudta hogy nem maradhat ott egész nap, bármennyire is szeretett volna. A vibrátorokat betolva hagyva visszahúzta a bugyiját és visszament a táskájához. Előhúzott néhány egyszerű tisztítószert: egy kis vödröt, egy kefét és egy kis szappant. A guillotine-t por borította és azt akarta, hogy jól nézzen ki amikor használja. Tudta hogy megkérhette volna a férfit is hogy takarítsa le mielőtt megérkezik, de úgy gondolta, hogy sokkal izgatóbb saját kezűleg megtisztítania az eszközt, ami majd végez vele.
Megtöltötte vízzel a vödröt a mosogatónál és szórt bele egy kis szappant. Megfordult és a guillotinehoz sétált. Minden egyes lépés kéjhullámokat váltott ki benne a vibrátorok miatt. Halkan felnyögött.
A lappal kezdve lemosta a guillotine-t. Miközben tisztogatott elképzelte magát, hogy lekötözve, tehetetlenül várja a halálát. A gondolattól a térde elgyengült és érezte hogy orgazmus kezd kialakulni benne. Vett néhány mély levegőt hogy megnyugodjon és folytatta a munkát. Miután fényesre súrolta a padot elkezdte tisztítani a félkör alakú nyaktartót. Miközben takarított közelről nézegetni kezdte a pengét. A légézése felgyorsult és remegni kezdett a keze. Látszott a fémdarabon hogy súlyos. Elképzelte ahogy a nyakára zuhan, miközben a nyakrögzítővel küzd. Ezúttal nem tudta visszatartani az orgazmusát. A padlóra omlott és görcsök rázták egész testét. Utána néhány percig mozdulatlanul, enyhén remegve feküdt.
A lány a hideg padlón feküdve dideregve magához tért az orgazmusából. Az egyetlen hang a saját zihálása és a benne lévő vibrátorok finom zümmögése volt. Felállt és bizonytalanul a táskájához lépett. Kihúzott egy vékony kötelet és a guillotine pengéjéhez kötözte. Ezután a guillotine padjára állt és átvetette a kötelet a torony tetején lévő csigán. A padról lelépve meghúzta a kötelet és a pengét egészen a torony tetejéig emelte. Megcsodálta a ferde penge csillogó élét, majd elengedte a kötelet. A penge leszáguldott a sínben és a helyére csapódott. A lány kis híján újra elélvezett.
Most már készen állt a kivégzés megkezdésére. Nagyon sokáig gondolkodott azon, hogyan szeretne elmenni, és aprólékosan megtervezte ezt a napot. Halála előtt teljesen tehetetlen akart lenni. Felizgatta a gondolat, hogy nem tudja megmenteni magát. Ugyanakkor irányítani akarta a kivégzését. Ő akarta megölni magát és nem hagyni a férfit hogy az végezzen vele. De ami a legfontosabb: feszültségben akart lenni azáltal, hogy nem tudja ellenőrizni halála pontos idejét. Odament a táskájához és elkezdett kirángatni a különféle kötöző eszközöket. Először négy hevedert helyezett el lazán a guillotine lapján. Egyet-egyet a bokáinak, a térdainek, a derekának és a mellkasának. Aztán előhúzott két pár plüss borítású bilincset. A nyaktámaszhoz közeli asztallábakra kattintotta egyik végüket, majd a másik végüket is összezárta, de nem nyomta össze szorosra mielőtt az asztalra tette őket. Ezután elővett egy golyót és a szemkötőt és azokat is az asztalra tette. Kivett egy nyitott lakatot is és a lunette közelébe tette. Idefelé jövet már eldobta a kulcsot. Ekkorra minden lélegzete félig nyöszörgés, félig zihálás volt. Kivette az utolsó tárgyakat a táskából. Az egyik egy hálós táska volt kis hurokkal a tetején, a másik pedig egy nagy termosz. Remegő kézzel lecsavarta a termosz fedelét és kinyitotta a hálós tasakot. A mosogatóhoz lépett és beleöntötte a termosz tartalmát a tasakba. Egyetlen nagy jégkocka és egy kis vízcsepp ömlött ki. Becsukta a tasakot és a guillotine-hoz sétált. Lábai remegtek és egész teste imbolygott ahogy a félelem és az élvezet végigszáguldott rajta. Felhúzta a pengét és átvezette a kötelet a guillotine oldalán lévő szemes csavaron. Azután óvatosan a táskához kötötte a kötél szabad végét, hogy a jég megakadályozza a penge leesését. Ezzel az előkészületei befejeződtek.
 
A lány bizonytalanul felmászott az asztalra és testét becsúsztatta a laza hevederek alá. Miközben küszködött alattuk a vibrátorok belényomódtak, amitől megborzongott. A szíve majd kiugrott a mellkasából és csak azt hallotta, ahogy a vér száguld a fülében. A bokájától felfelé indulva a mellkasi kivételével egymás megfeszítette a hevedereket és mindegyiknél tesztelte, hogy mozgásképtelen-e. Miután végzett, alig tudta mozgatni az alsó testét. A zihálása olyan hevessé vált, hogy szinte kapkodta a levegőt. Hanyatt feküdt az asztalon és a nyakát a lunette-be tette. Egész testét átjárta a borzongás. Leengedte a nyakrögzítő felső részét és lassan felemelte a lakatot. Tudta hogy nem lesz visszaút, ha egyszer bezárta a lunette-t. Egy nyögés kíséretében rátette a lakatot a nyakrögzítőre. Habozva nyomta össze, amíg meg nem hallotta a retesz kattanását, ami megpecsételte a sorsát. A lány zihálva és vadul elélvezett. Egy percig kéjesen vonaglott majd lassan megállt. Még mindig be akarta fejezni eredeti tervét.
Maga mellett tapogatózva megragadta a golyó alakú szájpecket és ügyeskedve a lunette köré nyúlva betette a szájába. Aztán ugyanezt tette a szemkötővel. Kezei erősebben remegtek amikor látása megszűnt, de megtalálta a mellkasa körül az utolsó pántot és meghúzta. Még nagyobb odafigyeléssel kitapogatta a bilincseket. Miután megtalálta őket, beléjük csúsztatta a kezét. Mivel már zárva voltak csak a csuklóját kellett az asztalhoz nyomnia hogy szorosabbra csukódjanak össze.
A guillotin-on hevert mozgásképtelenül, vakon, betömött szájjal és a bugyitól eltekintve meztelenül. Teljesen tehetetlen volt. Kétségbeesett zihálása fölött hallotta a vibrátorok zümmögését (még mindig örömet okoztak a fenekének és a puncijának), és az olvadó jég egyenletes csöpögését. Most már csak annyit tehetett, hogy ott feküdt és várta az elkerülhetetlen lefejezését. Izgatott de ugyanakkor rémülettel teli nyögést hallatott és küszködni kezdett. A karja volt testének egyetlen része, amit igazán mozgatni tudott és a bilincseit rángatta. A csuklója kidörzsölődött miközben hiába próbálta magát kiszabadítani. Hirtelen minden izma megfeszült és elélvezett. Érezte kikerekedik a szeme… a szoba hangjai elhaltak… és elájult.
Egy idő után kicsit kábán, de magához tért. Nem látott semmit és érzett valamit a szájában. Zavartan megpróbált felülni és megállapította hogy mozgásképtelen. Megpróbálta mozgatni a karját és hallotta a bilincsláncok kattanását. Hirtelen eszébe jutott hogy hol van. Arra is rájött, hogy fogalma sincs mennyi ideig volt eszméletlen. A penge bármelyik pillanatban leeshet. A bilincsnek feszült és megpróbált menekülni. De egyre nehezebben tudott koncentrálni. A vibrátorok gyönyöre és a biztos halál tudata miatti felizgulás ereje mindent elsöprő volt. Hamarosan megadta magát. Felnyögött a szájpecken keresztül és próbálta a csípőjét a leszorító hevedernek lökdösni. Ha már nem tudta mennyi ideje van hátra, megpróbálta a legtöbbet kihozni belőle.
A lány hirtelen új hangot hallott. Valami halkan csúszott… szövet fémnek ütközött. A táska kezdett átcsúszni a csavar szemén. Rémült nyöszörgés szakadt ki belőle és dobálni kezdte magát. Hallotta hogy a torony tetején lévő tárcsa forogni kezd. Felsikoltott, de mielőtt sok hangot adhatott volna, a penge lezuhant. Könnyedén átszelte a nyakát. Elválasztotta fejét a testétől és rövidre vágta a sikítását.
A lány -még mindig vakon- elvesztette minden irányérzékét. A feje súlytalannak érezte magát, ahogy a padlóra esett és elgurult a guillotine mellől. A szeme gyorsan mozgott a szemkötő alatt és a szája próbált szavakat formálni, de a feje mozdulatlan maradt. Teste csak néhány másodperccel küszködött tovább. Vér öntötte el a guillotine elejét. Azután a test is mozdulatlanná vált és a szobában szinte csend lett. Csak a holttestben működő vibrátorok zümmögését és a nyakból kihulló vér egyenletes csorgását lehetett hallani. A lány legmélyebb, legsötétebb fantáziája beteljesült.
A szoba néhány pillanatig mozdulatlan volt, majd kinyílt egy rejtett ajtó a falban. A férfi egy kis kocsit tolva maga előtt belépett. Felkapott egy erővágót a kocsiról és gyors, megfontolt mozdulatokkal nekilátott kiszabadítani a lány holttestét. Levágta az összes rögzítőelemet és a lunette-n lévő lakatot, majd előhúzott egy gemkapcsot a zsebéből és kioldotta a bilincseket. Azután óvatosan felkapta a holttestet és az ajtóhoz legközelebbi székre ültette. Felemelte a fejet és a lány ölébe tette -még mindig bekötött szemmel és kipeckelt szájjal.
Ezután elővett egy szerszámosládát és gyakorlott könnyedséggel szétszedte a guillotine-t. Az összes alkatrészt felrakta a kocsira, minden mással együtt amit a lány hozott magával és kiment a szobából. Hamarosan visszatért egy újabb kocsival. Levett róla egy tömlőt amit a mosogatóra kötött és segítségével a lány vérét a lefolyóba öblítette. Azután elkezdte összeszerelni a halál új hangszerét. Gyorsan dolgozott, tudván hogy hamarosan újabb látogatója érkezik.
Hasonló történetek
9265
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
5201
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: