Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Önkiszolgálás

A lány kinyitotta az alagsor ajtaját és bekukucskált. Oldalra nyúlt és felkapcsolta a villanyt fényárba borítva a rideg, csupasz betonfalas szobát. Semmi díszítés vagy burkolás… csak érzelemmentes szürke cement. Ugyanaz volt mint a képeken, amelyeket a férfi mutatott neki.
Az egyetlen bútorzat a szobában egy sor szék volt a bal fal mellett és egy mosogató a hátsó falon. A mosogató előtt néhány méterrel volt egy kis lefolyó a padlóban. A mosogató mellett és a jobb oldali fal közepén egy-egy nagy, drágának tűnő kamera volt a tetejükön mikrofonnal. A mennyezetről egy harmadik kamera is lelógott.
Persze volt még egy bútor… ha lehet annak nevezni. Egy nagy guillotine állt a szoba közepén, feltűnően oda nem illően az egyébként jellegtelen helyiségben. A nyaktámasz a szoba hátulja felé nézett és közvetlenül a padló lefolyója fölött helyezkedett el. A penge lent volt és hiányzott a kötél amellyel fel lehetett volna húzni. Vastag porréteg borította a kivégzőeszközt, de egyébként tökéletes állapotban volt - pontosan ahogy a férfi mondta.
A guillotine impozáns látványára a lány lába elgyengült és úgy érezte hogy benedvesedik. Mély levegőt véve belépett a szobába és becsukta maga mögött az ajtót. Egy nagy, színültig teli táskát cipelt, amit az egyik székre tett. Kinyitotta a cipzárt és egy percig kotorászott a táskában, mielőtt megtalálta amit keresett. Elővett két vibrátort és egy csomag elemet. Gyorsan betette az elemeket a vibrátorokba és bekapcsolta őket. Miután meggyőződött arról hogy működnek, kikapcsolta és a guillotine-ra helyezte őket. Azután a kamera elé lépett. Szembenézett a lencsével és lassan. látványosan vetkőzni kezdett. Alacsony volt, vékony testalkatú, kis mellekkel. A haja világosbarna volt és egészen a válláig ért. Ahogy lehúzta a blúzát és megmutatta a kamerának a melleit, elmosolyodott. Tudta hogy a férfi éppen most figyel, valahol máshol a házban. Miután a bugyiján kívül mindent levett, megállt és letérdelt a kamera elé.Mindkét kezébe egy vibrátort vett és felváltva nyalogatni kezdte őket. Miközben az egyiket nyalogatta, a másikat csábítóan a mellbimbójához vagy a combjaihoz dörzsölte. Amikor belepte őket a nyála elkezdte szopni őket. Csak a hegyükkel kezdve próbált ribisnek tűnni a kamera előtt, de gyorsan mélyebbre ment. Váltogatva egyre beljebb tolta a vibrátorokat a szájába és még mindig azzal maszturbált amelyiket nem szopta. Nem sok idő kellett hozzá hogy egyszerre öklendezve és nyögve tövig benyelje őket.
Néhány percnyi szopás után a lány felállt és megfordult. Fenekével a kamera felé a guillotine lapja fölé hajolt és lecsúsztatta a bugyiját. Annyira be volt nedvesedve hogy puncinedv folyt le a lábán. Lassan beledugta az egyik vibrátort a hüvelyébe és mozgatni kezdte előre-hátra. Miután teljesen bekente, kihúzta a puncijából és áttette a hátsó nyílásába. Hangosan felnyögött és megrándult az arca ahogy a vaskos vibrátor becsúszott. Azután a második vibrátort a puncijába csúsztatta és mindkettőt bekapcsolta.
A dildók zümmögni kezdtek és a lány ajkán újabb hangos nyögés szökött ki. Borzongás járta át a testét és élvezetében mozgatni kezdte a csípőjét. Megragadta mindkét vibrátort és lassan dugta magát velük, közben csábítóan ringatva a popsiját a kamerába. Néhány percig a guillotine fölé hajolva élvezte a vibrátorokat, majd kelletlenül felegyenesedett. Tudta hogy nem maradhat ott egész nap, bármennyire is szeretett volna. A vibrátorokat betolva hagyva visszahúzta a bugyiját és visszament a táskájához. Előhúzott néhány egyszerű tisztítószert: egy kis vödröt, egy kefét és egy kis szappant. A guillotine-t por borította és azt akarta, hogy jól nézzen ki amikor használja. Tudta hogy megkérhette volna a férfit is hogy takarítsa le mielőtt megérkezik, de úgy gondolta, hogy sokkal izgatóbb saját kezűleg megtisztítania az eszközt, ami majd végez vele.
Megtöltötte vízzel a vödröt a mosogatónál és szórt bele egy kis szappant. Megfordult és a guillotinehoz sétált. Minden egyes lépés kéjhullámokat váltott ki benne a vibrátorok miatt. Halkan felnyögött.
A lappal kezdve lemosta a guillotine-t. Miközben tisztogatott elképzelte magát, hogy lekötözve, tehetetlenül várja a halálát. A gondolattól a térde elgyengült és érezte hogy orgazmus kezd kialakulni benne. Vett néhány mély levegőt hogy megnyugodjon és folytatta a munkát. Miután fényesre súrolta a padot elkezdte tisztítani a félkör alakú nyaktartót. Miközben takarított közelről nézegetni kezdte a pengét. A légézése felgyorsult és remegni kezdett a keze. Látszott a fémdarabon hogy súlyos. Elképzelte ahogy a nyakára zuhan, miközben a nyakrögzítővel küzd. Ezúttal nem tudta visszatartani az orgazmusát. A padlóra omlott és görcsök rázták egész testét. Utána néhány percig mozdulatlanul, enyhén remegve feküdt.
A lány a hideg padlón feküdve dideregve magához tért az orgazmusából. Az egyetlen hang a saját zihálása és a benne lévő vibrátorok finom zümmögése volt. Felállt és bizonytalanul a táskájához lépett. Kihúzott egy vékony kötelet és a guillotine pengéjéhez kötözte. Ezután a guillotine padjára állt és átvetette a kötelet a torony tetején lévő csigán. A padról lelépve meghúzta a kötelet és a pengét egészen a torony tetejéig emelte. Megcsodálta a ferde penge csillogó élét, majd elengedte a kötelet. A penge leszáguldott a sínben és a helyére csapódott. A lány kis híján újra elélvezett.
Most már készen állt a kivégzés megkezdésére. Nagyon sokáig gondolkodott azon, hogyan szeretne elmenni, és aprólékosan megtervezte ezt a napot. Halála előtt teljesen tehetetlen akart lenni. Felizgatta a gondolat, hogy nem tudja megmenteni magát. Ugyanakkor irányítani akarta a kivégzését. Ő akarta megölni magát és nem hagyni a férfit hogy az végezzen vele. De ami a legfontosabb: feszültségben akart lenni azáltal, hogy nem tudja ellenőrizni halála pontos idejét. Odament a táskájához és elkezdett kirángatni a különféle kötöző eszközöket. Először négy hevedert helyezett el lazán a guillotine lapján. Egyet-egyet a bokáinak, a térdainek, a derekának és a mellkasának. Aztán előhúzott két pár plüss borítású bilincset. A nyaktámaszhoz közeli asztallábakra kattintotta egyik végüket, majd a másik végüket is összezárta, de nem nyomta össze szorosra mielőtt az asztalra tette őket. Ezután elővett egy golyót és a szemkötőt és azokat is az asztalra tette. Kivett egy nyitott lakatot is és a lunette közelébe tette. Idefelé jövet már eldobta a kulcsot. Ekkorra minden lélegzete félig nyöszörgés, félig zihálás volt. Kivette az utolsó tárgyakat a táskából. Az egyik egy hálós táska volt kis hurokkal a tetején, a másik pedig egy nagy termosz. Remegő kézzel lecsavarta a termosz fedelét és kinyitotta a hálós tasakot. A mosogatóhoz lépett és beleöntötte a termosz tartalmát a tasakba. Egyetlen nagy jégkocka és egy kis vízcsepp ömlött ki. Becsukta a tasakot és a guillotine-hoz sétált. Lábai remegtek és egész teste imbolygott ahogy a félelem és az élvezet végigszáguldott rajta. Felhúzta a pengét és átvezette a kötelet a guillotine oldalán lévő szemes csavaron. Azután óvatosan a táskához kötötte a kötél szabad végét, hogy a jég megakadályozza a penge leesését. Ezzel az előkészületei befejeződtek.
 
A lány bizonytalanul felmászott az asztalra és testét becsúsztatta a laza hevederek alá. Miközben küszködött alattuk a vibrátorok belényomódtak, amitől megborzongott. A szíve majd kiugrott a mellkasából és csak azt hallotta, ahogy a vér száguld a fülében. A bokájától felfelé indulva a mellkasi kivételével egymás megfeszítette a hevedereket és mindegyiknél tesztelte, hogy mozgásképtelen-e. Miután végzett, alig tudta mozgatni az alsó testét. A zihálása olyan hevessé vált, hogy szinte kapkodta a levegőt. Hanyatt feküdt az asztalon és a nyakát a lunette-be tette. Egész testét átjárta a borzongás. Leengedte a nyakrögzítő felső részét és lassan felemelte a lakatot. Tudta hogy nem lesz visszaút, ha egyszer bezárta a lunette-t. Egy nyögés kíséretében rátette a lakatot a nyakrögzítőre. Habozva nyomta össze, amíg meg nem hallotta a retesz kattanását, ami megpecsételte a sorsát. A lány zihálva és vadul elélvezett. Egy percig kéjesen vonaglott majd lassan megállt. Még mindig be akarta fejezni eredeti tervét.
Maga mellett tapogatózva megragadta a golyó alakú szájpecket és ügyeskedve a lunette köré nyúlva betette a szájába. Aztán ugyanezt tette a szemkötővel. Kezei erősebben remegtek amikor látása megszűnt, de megtalálta a mellkasa körül az utolsó pántot és meghúzta. Még nagyobb odafigyeléssel kitapogatta a bilincseket. Miután megtalálta őket, beléjük csúsztatta a kezét. Mivel már zárva voltak csak a csuklóját kellett az asztalhoz nyomnia hogy szorosabbra csukódjanak össze.
A guillotin-on hevert mozgásképtelenül, vakon, betömött szájjal és a bugyitól eltekintve meztelenül. Teljesen tehetetlen volt. Kétségbeesett zihálása fölött hallotta a vibrátorok zümmögését (még mindig örömet okoztak a fenekének és a puncijának), és az olvadó jég egyenletes csöpögését. Most már csak annyit tehetett, hogy ott feküdt és várta az elkerülhetetlen lefejezését. Izgatott de ugyanakkor rémülettel teli nyögést hallatott és küszködni kezdett. A karja volt testének egyetlen része, amit igazán mozgatni tudott és a bilincseit rángatta. A csuklója kidörzsölődött miközben hiába próbálta magát kiszabadítani. Hirtelen minden izma megfeszült és elélvezett. Érezte kikerekedik a szeme… a szoba hangjai elhaltak… és elájult.
Egy idő után kicsit kábán, de magához tért. Nem látott semmit és érzett valamit a szájában. Zavartan megpróbált felülni és megállapította hogy mozgásképtelen. Megpróbálta mozgatni a karját és hallotta a bilincsláncok kattanását. Hirtelen eszébe jutott hogy hol van. Arra is rájött, hogy fogalma sincs mennyi ideig volt eszméletlen. A penge bármelyik pillanatban leeshet. A bilincsnek feszült és megpróbált menekülni. De egyre nehezebben tudott koncentrálni. A vibrátorok gyönyöre és a biztos halál tudata miatti felizgulás ereje mindent elsöprő volt. Hamarosan megadta magát. Felnyögött a szájpecken keresztül és próbálta a csípőjét a leszorító hevedernek lökdösni. Ha már nem tudta mennyi ideje van hátra, megpróbálta a legtöbbet kihozni belőle.
A lány hirtelen új hangot hallott. Valami halkan csúszott… szövet fémnek ütközött. A táska kezdett átcsúszni a csavar szemén. Rémült nyöszörgés szakadt ki belőle és dobálni kezdte magát. Hallotta hogy a torony tetején lévő tárcsa forogni kezd. Felsikoltott, de mielőtt sok hangot adhatott volna, a penge lezuhant. Könnyedén átszelte a nyakát. Elválasztotta fejét a testétől és rövidre vágta a sikítását.
A lány -még mindig vakon- elvesztette minden irányérzékét. A feje súlytalannak érezte magát, ahogy a padlóra esett és elgurult a guillotine mellől. A szeme gyorsan mozgott a szemkötő alatt és a szája próbált szavakat formálni, de a feje mozdulatlan maradt. Teste csak néhány másodperccel küszködött tovább. Vér öntötte el a guillotine elejét. Azután a test is mozdulatlanná vált és a szobában szinte csend lett. Csak a holttestben működő vibrátorok zümmögését és a nyakból kihulló vér egyenletes csorgását lehetett hallani. A lány legmélyebb, legsötétebb fantáziája beteljesült.
A szoba néhány pillanatig mozdulatlan volt, majd kinyílt egy rejtett ajtó a falban. A férfi egy kis kocsit tolva maga előtt belépett. Felkapott egy erővágót a kocsiról és gyors, megfontolt mozdulatokkal nekilátott kiszabadítani a lány holttestét. Levágta az összes rögzítőelemet és a lunette-n lévő lakatot, majd előhúzott egy gemkapcsot a zsebéből és kioldotta a bilincseket. Azután óvatosan felkapta a holttestet és az ajtóhoz legközelebbi székre ültette. Felemelte a fejet és a lány ölébe tette -még mindig bekötött szemmel és kipeckelt szájjal.
Ezután elővett egy szerszámosládát és gyakorlott könnyedséggel szétszedte a guillotine-t. Az összes alkatrészt felrakta a kocsira, minden mással együtt amit a lány hozott magával és kiment a szobából. Hamarosan visszatért egy újabb kocsival. Levett róla egy tömlőt amit a mosogatóra kötött és segítségével a lány vérét a lefolyóba öblítette. Azután elkezdte összeszerelni a halál új hangszerét. Gyorsan dolgozott, tudván hogy hamarosan újabb látogatója érkezik.
Hasonló történetek
7525
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
6423
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: