Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Noémivé válni

A városszéli szupermarketben dolgoztam részmunkaidős diákként és ott ismerkedtem meg Andrással, aki biztonsági őrként volt ott alkalmazva. Széles, izmos vállak és rövid, szőke haj. Sokat beszélgettünk. Különösen kedveltem azt a férfias biztonságérzést, amit a közelében éreztem. Nem egy alkalommal lépett közbe és „megmentett” egy-egy agresszívebb vásárlótól. Az egyik péntek kora este volt felhívott a mobilomon és áthívott magához, hogy nézzünk meccset, ha nincs jobb elfoglaltságom.
Amikor odaértem bevezetett a konyhába.
– Kérsz egy sört?- kérdezte.
-Persze! – válaszoltam, mire felém nyújtott egy nyitott üveget.
-De ugye nem fogsz kidőlni egy után?
–Dehogyis! Bírom az italt! 
Valójában nem sok tapasztalatom volt az ivással, elvégre azon  a péntek estén is otthon ültem. A nappaliban leült a kanapéra és megpaskolta a maga  mellett lévő ülést. Kérésének engedve leültem mellé. A meccs kezdetéig még volt egy kis idő, ezért a kezdésig átkapcsolt DVD-re. Egy pornófilm volt. Kicsit fura volt egy másik férfival pornót nézni, de bíztam Andrásban. A filmben egy fiatal vidéki lány szerepelt, aki a városba ment és leszopott néhány fickót. Egy iskoláslány ruhába volt öltözve, harisnyával és szoknyával. Az arca elég erősen ki volt sminkelve, hogy fiatalnak tűnjön. Mindenesetre aranyos volt.
– Imádom ezt a jelenetet! Ez a lány tényleg tud szopni! Volt már olyan barátnőd, aki így tudott szopni?– kiáltott fel András.
-Igen. 
Hazudtam. Volt már ugyan szopásban részem, de semmi olyan mint a filmen. Mindig is szerettem az orál jeleneteket. Valahogy izgató volt egy lányt nézni ahogy letérdel. Kicsit még kíváncsivá is tett. Milyen érzés lehet szopni egy faszt?
A filmbeli férfi felállt  és előre hajoltatta a lányt. Elkezdte csapkodni és gyúrni a fenekét. Ekkor kezdtem szédülni. Csak az első sörömet ittam, de már kezdtem elveszteni a kontrollt. Úgy döntöttem hogy csak hátradőlök és nézem tovább a filmet, közben megpróbálom visszaszerezni az érzékszerveimet. De ami ezután a képernyőn történt, az igazi sokk volt. A fickó a filmben megfogta a lány bugyiját és lehúzta. Ám ahelyett, hogy rózsaszín puncit láttam volna, egy farok és egy zacskó lógott a képernyőn. Andrásra néztem és láttam hogy a nadrágján keresztül dörzsöli a farkát. Visszanéztem a képernyőre. A fickó nyalta a “lány” seggét és láthatóan arra készült, hogy megbassza. 
-Mi a fasz! -próbáltam mondani, de a szavak megakadtak az ajkamon és elmosódtak. 
András közelebb csúszott és átkarolt.
–Úgy tűnik, valaki mégsem bírja a sört!
Fejemet a vállára támasztotta a tévé felé fordulva. 
-Ez szórakoztatónak tűnik, nem igaz? El tudod képzelni, hogy mi vagyunk ők?
Amikor magamhoz tértem egy ágyban feküdtem és a plafont bámultam. Felültem. Azonnal arra lettem figyelmes, hogy szőke fürtök hullanak az arcomba. Felnyúlva rájöttem hogy parókát viselek. A környezetem egy kislány hálószobája volt. Baldachinos ágyon voltam, rózsaszín ágyneművel. A szintén világos rózsaszín falakat fiatal énekesek plakátjai díszítették, akikért a lányok megőrülnek. Megpillantottam egy tükröt a szomszédos falon. Lecsúsztam az ágyról és elé álltam. Szóhoz sem jutottam látva hogy mi néz vissza rám. Szőke parókám volt rövid göndör hajjal és az arcom ki volt sminkelve. Akárcsak a lány a pornóban: sok szemhéjfesték, rúzs és pirosító. Rózsaszín pamut hálóing és térdig érő fehér zokni volt rajtam. Ahogy végigsimítottam a kezeimmel a combomon, észrevettem hogy leborotválták. A rövid hálóruha szegélyét felemelve egy apró fehér pamutbugyit láttam, amelybe szépen belebújtatták a péniszemet és a zacskómat. Hüvelykujjamat a derékpántba nyomva alánéztem és igazoltam a gyanúmat. Az összes szeméremszőrzetem eltűnt. Bár megriadtam a történtek miatt, el kellett ismernem hogy nagyon aranyosan néztem ki. Még mindig felemelt szegéllyel fordultam egy kört a tükör előtt és megnéztem a fenekemet a szűk bugyiban.
-Jól néz ki! - jött egy hang a hátam mögül. 
Megfordultam, és láttam, hogy András az egy kék selyemköntösben. Becsukja az ajtót és bezárta.
– Mi a fenét csináltál velem? -kérdeztem.
– Egy kislánynak nem szabad így beszélnie! – korholt szigorúan, éllel a hangjában.
Odament az ágy lábához és leült. 
– Ha kérdésed van, gyere és ülj le apuci ölébe! – mondta kedvesen, miközben megveregette a combját.
–Kapd be!
András egy gyors mozdulattal felugrott és átszelte a távolságot közöttünk. Egyik kezét a torkom köré kulcsolva testével a falhoz szorított. Arcunk néhány centire volt egymástól: 
-A jó lányok nem beszélnek így. Hívj apának és viselkedj rendesen, különben…
A keze egy pillanatra megszorult a torkomon, de egy másodperccel később már szeretően, de határozottan simogatta a fejemet. 
– Most pedig adj egy puszit apának!
Ajkaimat az övéihez húzta. Próbáltam ellenállni, de nem volt menekvés. Sokkal nagyobb és erősebb volt nálam. Folyamatosan a számba próbálta nyomni a nyelvét. Be kell vallanom, hogy a tekintélyelvű hozzáállása felizgatott. Olyan volt, mintha nem kellett volna választanom, mert ő volt a felelős mindenért. Kinyitottam a számat és a nyelve azonnal megtalálta az enyémet. Keze a fenekemre csúszott és erősen megszorította. Felemelte a lábamat a csípőjére. Farka kibújt a köntöséből és a lábaim között végigsúrolt. A helyzet intenzív szexualitása magával ragadott. Az agyam kavargott. Próbáltam ellenállni magamnak, megállásra bírni. De a kamaszkori vágyam és a tabu izgalma túl erős volt ahhoz, hogy kordában tartsam. Átadtam magam a szenvedélynek és leengedtem a kezem András combjához. Köntöse sima selymén végigcsúsztatva követtem belső combjának körvonalát. A mutatóujjam érintkezett először merev hímtagjával. Fel-alá simogattam a farkát, éreztem a hosszát és melegét. A kezemet elfordítva megfogtam a farka tövét és megszorítottam. Lassan elkezdtem verni. A számba nyögött és a nyelvét mélyebben a számba dugta. Azután hirtelen hátrahúzta a fejét és a szemembe nézett, miközben a farkát simogattam. Az ágyhoz menve leült és kicsit hátradőlve megtámaszkodott a kezén. Nagy, kemény farka egyenesen felfelé mutatott és lüktetett.
– Ó, kicsim! Olyan dögösen nézel ki! Gyere ide, és hagyd hogy apu megnézzen! - mondta.
Annyira romlott volt hogy apának nevezte magát. De ugyanakkor nagyon izgató volt! Megigazítottam a hálóruhámat és odamentem hozzá. Felemelte a ruhámat és rám nézett. Lelkes pillantása és ágaskodó férfiassága elárulta mennyire fel van izgulva. Megragadott a csípőmnél fogva és megpördített. Éreztem hogy a fenekemet bámulja. A csípőmre tett kezeivel lassan lehúzott az ölébe. A lábaim közül kimeredő hímvesszője önmagában meg tudott volna tartani. Nekidőltem a mellkasának  és mozgatni kezdtem a csípőmet. Megsimogattam a farkát a fenekemmel, miközben a kezei a mellkasomon tapogattak ott, ahol melleim lettek volna, ha lány lettem volna. Megcsókolta a nyakam én pedig hagytam hogy a kezei az ágyékomra csússzanak. Elkezdte simogatni a farkamat és a golyómat, miközben előre-hátra ringatóztam rajta. Tudtam hogy többet akar.
-Óóó kicsim, tégy apu kedvére! – súgta a fülembe.
Letérdeltem előtte és félretoltam a köntöst a lábáról. Nagyszerű kilátás nyílt a farkára. Nagy, vastag és sima volt … Csodálatos! Tisztán láttam az ereket a bőre alatt. Úgy nézett ki, hogy keményen megbaszna, ha lehetősége nyílna rá. Miközben felnéztem rá gyengéden megragadtam a farkát a tövénél és elkezdtem simogatni.
-Ez tetszik papa?- kérdeztem nagyon édesen.
-Ó igen, kicsim. Simogasd apa farkát!
Hagytam hogy a kezem fel-le mozogjon vastag rúdján. András hátradőlt és élvezte puha kezeimet. Miközben simogattam, észrevettem hogy előnedv szivárog a makkjából. Fölé hajoltam és nyelvem egy hosszú mozdulatával tisztára nyaltam. András felnyögött:
-Nagyon rossz lány vagy! Hol tanultad ezt?
-A videóidból , papa. -feleltem folytatva a szerepjátékot.
-Te szemtelen lány! Nem kellene a videóimat nézned! - dorgált játékosan.
Megragadott a karomnál és az ölébe fektetett. Felemelte a hálóingemet és lassú, egyenletes tempóban fenekelni kezdett.
-Azt hiszed, elég idős vagy ahhoz, hogy lásd, mit csinál egy nő? -kérdezte egy idő után.
Ezzel az ágyra lökött. Ledobta a köntösét és utánam mászva elém térdelt. A farka pont az arcomra mutatott. Tudtam mit akar.
-Mutasd még mit láttál!
Közelebb hajolva kinyitottam a számat és megnyaltam a farkát. Még több előváladékot éreztem. Édes volt és ragacsos. A farkát olyan elevennek éreztem a nyelvemen… meleg volt és lüktetett. Kinyitottam a számat és bevettem a makkját. Imádtam ennek a nagy fasznak az érzetét a számban. Hagytam hogy a nyelvem megsimogassa. András teste remegett ahogy a nyelvem a makkja alatti puha részt kényeztette. Tudtam hogy meg akarja dugni a számat, de visszafogta magát és gyengéd volt.
Óóóó, jó kislány vagy Noémi. Nagyon jó kislány. Apunak így nagyon kellemes!-mondta.
Szóval Noémi lettem. Végülis szép név. Egyre gyorsabban kezdtem el szopni, egyre többet húzva belőle a számba. Ekkor vettem észre, hogy bár finoman, de elkezd lökni. 
-El fogok élvezni kicsim! Szeretnéd hogy apu a szádba élvezzen?
-Igen! - nyögtem ki az egyetértésemet. 
Vett egy mély levegőt és visszatartotta. Kezeit a vállamra téve kihúzta a farkát, így csak az erősen megduzzadt makkja pihent a nyelvemen. Forró, vastag, spermasugár lőtt ki a farkából. Olyan érzés volt, mintha láva folyt volna a nyelvemen. Percekbe telt, mire megnyugodott és elhúzódott a számtól.
-Ó bébi. Jó kislány vagy Noémi!- mondta kimerülten. 
Feltérdeltem és az ujjammal letöröltem a spermáját az ajkaimról a számba. András megragadta a derekam és magához húzott. Hosszan, mélyen megcsókolt, megízlelve a saját nedvét a számban. Lefektetett az ágyra és tovább csókolt. A fenekemet simogatta, miközben csókolóztunk. A saját kemény farkam beszorult közénk. Megszakította a csókot és végigcsúszott a testemen. A hálóinget feltolva látszódott a merev péniszem körvonala a szűk bugyin keresztül.
– Felizgultál Noémi?
– Ó, igen apa. Gondoskodsz rólam?
– Hát persze kicsim!
Lehúzta a bugyit a lábamról majd hosszan megszagolta és félredobta. Lehajolt és nyelvével a hasamhoz nyomta a farkam. Fel-alá nyalta amíg teljesen be nem nedvesítette. Azután felemelte és a  golyóimat nyalogatta. Elképesztően érzéki volt!  Azután a szája a fenekemre költözött. Éreztem ahogy a nyelve utat tör a fenekem résébe és megpöccintette a lyukam. Megállt.
-Annyira szűk vagy Noémi! Milyen szexi lány!
Most már láttam hogy a farka ismét kőkemény. A köntöse zsebéből elővett egy üveg síkosítót. Bekente két ujját és a lyukamba tolta őket, amitől levegő után kapkodtam. Nagyon furcsa érzés volt ahogy ujjaztak. Megdörzsölte a prosztatámat, amitől olyan érzésem támadt mintha élveznék. Ujjait visszahúzta és kenegetni kezdte a farkát. Az a nagy, húsos tagja csillogóan még félelmetesebbnek tűnt. A rettegés hirtelen hulláma hasított belém, ahogy élesen tudatosult bennem, mit akar tenni velem. András megragadta a csípőmet és felhúzta a fenekemet a combjára. A számhoz hajolt és mélyen megcsókolt.
-Ne aggódj bébi, gyengéd leszek! Csak próbálj meg lazítani, amíg apa elveszi a szüzességed!
Még egy puszit adott a számra, majd újra felült. Megfogta a farkát és dörzsölni kezdte a makkját a lyukamhoz. Az érzéstől izgalom és félelem futott végig a testemen. Ujjai széttárták a fenekemet és elkezdett belenyomulni a végbelembe. A fájdalom heves volt. Olyan érzés volt, mintha széttépett volna. De tovább nyomta és nyomta. Minden egyes centiméter után visszahúzódott egy kicsit mielőtt megint folytatta volna, hagyva egy kis időt arra hogy alkalmazkodjak. A fejemet oldalra fordítottam, hogy ne lássa hogy könnyezek.  Úgy éreztem, mintha felemelne az ágyról. Megragadta a csípőmet és egy hatalmas lökéssel egészen belém tolta a farkát. Az arckifejezése tiszta állati vágy volt, ahogy hevesen baszott. Nagy megkönnyebbülésemre megtörtént az utolsó dolog, amit lehetségesnek tartottam: abbamaradt a fájdalom. A fájdalom hullámai helyett most intenzív eufóriát éreztem. Kéjes érzés volt hogy úgy dugtak mint egy lányt!
-Ó, apu! Basszál meg!- kiabáltam.
A csípőm megemelkedett, a farkam pedig egyenesen az arcomra mutatott. azt hiszem megcsókolhattam volna, ha megpróbálom. De András hozzám hajolt és szájon csókolt. Majd hátradőlt és morogni kezdett, miközben megragadta a csípőmet és még nagyobb lendülettel baszott. A lyukamban járó hímvesszője olyan intenzív érzést keltett, hogy tudtam hogy el fogok élvezni anélkül, hogy megérinteném a farkam.
–Elélvezek apu!
Amikor megérkezett életem talán legnagyobb, legforróbb orgazmusa, végiglőttem magamon a spermámat. András közben töretlenül dugott. Egy-egy löket a számon, az orromon és az arcomon landolt. Látva a kis spermaborította ribancát, András sem bírta tovább. Légzése szabálytalanná vált, majd megint visszatartotta a lélegzetét, és ismét az orgazmusával engedte ki. Miután megtöltött újabb és újabb löketeivel, kihúzta belőlem farkát és az ágyra rogyott. Ott feküdtünk, teljesen kimerülten.
Hozzászólások
Akarapopsim ·
Tetszik,kipróbálnám ;) Folytatás lesz? A végét hiányolom ahol aztán rákap a dologra és már ő kéri...;))

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: